PRO ISP Avis 1 403

TrustScore 4 sur 5

3,8

Har brukt Pro ISP i mange år, men nå er servicen dessverre dalende. Plutselig fått flere faktura på noe som aldri har vært tatt betaling for før. Uten forklaring, uten hjelp. Når jeg sendte e-post til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Raskt svar og hjelp med pålogging, oppdatert PHP-versjon og kreditering av faktura for PHP-støtte, -for en som ikke har peiling på dette selv ;)

L'entreprise a répondu

ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Fournisseur de DNS
  3. Fournisseur de service de courriel
  4. Concepteur de sites web

À propos de PRO ISP

Écrit par l'entreprise

40 000 fornøyde kunder!
Vi har over 40 000 fornøyde kunder og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.

Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.

Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.

Send oss en mail:
support@proisp.no

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

(1 403)

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lyttet og ga god hjelp

Teodor lyttet, stilte gode spørsmål og ga god info. Undersøkte og fant løsningen, så løste han problemet.

28 février 2024

Hei Miriam,

Tusen takk for din fine anmeldelse!

Teodor er en verdsatt og dyktig kollega som vi er utrolig glade for å ha med på laget! Jeg er glad for at du er fornøyd med støtten du fikk fra ham!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og hvis det er noe annet du trenger hjelp med, er vi her for deg!

Mvh Fredrik Pro ISP

Emma hos PRO ISP ga veldig god Service.

Emma hos PRO ISP ga veldig god kundebehandlig.
Jeg ble møtt med forståelse og en service innstiling som jeg må gi henne terning kast 6 på.

PRO ISP har en meget god medarbeider i Emma.

Takk Emma :)

Hei Raymond,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det varmer virkelig å høre at Emma leverte en så god kundebehandling og at du setter pris på hennes serviceinnstilling.
Hun er virkelig fantastisk! Vi vil sørge for å dele din takknemlighet med Emma.

Hvis du skulle ha flere spørsmål eller behov for hjelp, er vi her for å bistå deg. Ha en strålende dag, og takk igjen!

Veldig bra kundeservice

Flott side og veldig bra kundeservice av Emma. Anbefales varmt!

Hei Liv,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både nettsiden vår og den gode kundeservicen du fikk av Emma. Vi setter pris på anbefalingen din!

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp, er vi her for å assistere deg.

God opplevelse

Jeg opplevde å bli møtt på en god og forståelsesfull måte. Det var enkelt å få frem ønsket mitt og dette ble så effektivt utført.

Hei Øyvind,

Takk for den positive tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde god og forståelsesfull støtte, samt at dine ønsker ble effektivt oppfylt. Det er vårt mål å gi en god kundeopplevelse, og det er flott å se at vi har lykkes med det.

Vi setter pris på deg som kunde, og hvis du noen gang har flere spørsmål eller behov, ikke nøl med å kontakte oss.

God veiledning gjennom…

God veiledning gjennom problemstillingen.

Hei,

Takk for den positive tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at du opplevde god veiledning gjennom problemstillingen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Skulle du ha flere spørsmål eller behov i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

Vi verdsetter deg som kunde, og vi ser frem til å fortsette å gi deg god støtte.

Etter oppkjøp av one.com

Etter oppkjøp av one.com, fullstendig krise. Hilsen trofast kunde i en årrekke. Nå blir det flytting.

------------------

504 Gateway Time-out
openresty

Hei Håkon,

Jeg beklager virkelig at du opplever tjenestene våre på denne måten.
Vi er de første til å innrømme at migreringen til den nye infrastrukturen har vært alt annet enn enkel og smidig for alle kunder. Det beklager vi virkelig.

Jeg håper du gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss igjen.

Løsningsorientert og veldig hyggelig ,

Løsningsorientert og veldig hyggelig ,

22 février 2024

Hei Roy,

Takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at du opplevde vår støtte som løsningsorientert og hyggelig. Vi streber alltid etter å gi den beste servicen og hjelpen til våre kunder. Skulle du ha flere spørsmål eller behov i fremtiden, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe!

Takk for at du valgte våre tjenester, og vi ser frem til å fortsette å bistå deg på en positiv måte.

Mvh Fredrik Pro ISP

Fikk den hjelpen jeg trengte

Fikk den hjelpen jeg trengte, hyggelig tone

19 février 2024

Hei Gunhild,

Tusen takk for tilbakemeldingen deres her på Trustpilot!

Jeg blir så glad av å høre at dere fikk den hjelpen dere trengte i saken deres, og at dere opplevde tonen som bra. Det er utrolig viktig for oss.

Hvis du noen gang i fremtiden har behov for hjelp, er du velkommen tilbake!

Rask og godt svar

Rask og godt svar. Personlig og hyggelig kontakt.

15 février 2024

Hei,

Takk for din positive tilbakemelding!

Det er flott å høre at du opplevde rask og god service, samt personlig og hyggelig kontakt. Vi legger stor vekt på å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det er gledelig å se at vi har lyktes i ditt tilfelle. Skulle du ha ytterligere spørsmål eller behov for hjelp, er vi alltid her for å bistå deg.

Takk for at du valgte våre tjenester, og vi ser frem til å betjene deg videre med samme engasjement!

Kjempeflott support fra Steve

Kjempeflott support fra Steve - helt fantastisk - mailet tilbake med forklaringer etter kort tid hver gang - til alt var i orden - Super duper service fra han! 5 stjerner fortjent!

16 février 2024

Hei Knut,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at Steve kunne gi deg en flott supportopplevelse. Vi streber alltid etter å levere rask og effektiv hjelp, og det er gledelig å se at vi har oppnådd det i ditt tilfelle. Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å ta kontakt. Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å fortsette å betjene deg på best mulig måte.

Mvh Fredrik Pro ISP

Emma opplevdes som en som virkelig…

Emma opplevdes som en som virkelig satte seg inn i saken for deretter å gå til løsningen. Og, problemet ble løst! Kan legge til at hun var positiv gjennom hele prosessen. E n bedre support kan man ikke tenke seg :)

Hei Ragnar,

Takk for dine vennlige ord!

Det gleder oss å høre at Emma kunne bistå deg på en god måte. Vi legger stor vekt på å tilby effektiv og positiv kundeservice, og det er flott å få bekreftelse på at vi har klart å løse problemet ditt. Skulle du ha flere spørsmål eller behov i fremtiden, nøl ikke med å ta kontakt. Vi setter pris på din tilbakemelding og ser frem til å fortsette å støtte deg.

Super kundeservice!

Har hatt en del utfordringer med mail adresser og domene flytting. Har fått en hjelp og service som overgår enhver forventing. Raske og effektive tilbakemeldinger med god veiledning om hvordan jeg skulle gå frem for å løse problemet.👍👏👏

16 février 2024

Hei Ole,

Takk for de fantastiske tilbakemeldingene!

Vi er glade for å høre at vår support har overgått forventningene dine, og at du har fått rask og effektiv hjelp med god veiledning. Vi setter stor pris på din positive erfaring.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, er vi alltid her for deg.

Mvh Fredrik Pro ISP

Jeg hadde sagt opp feil domene

Jeg hadde sagt opp feil domene, og var redd det var tapt. Men Emma hos ProIsp hjalp meg med å få det tilbake, og det tok bare "noen skunder" - altså, det var kjempekjapt og greit fiksa.

13 février 2024

Hei Jamie,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at Emma kunne hjelpe deg med å gjenopprette det feilaktig oppsagte domenet. Det er flott å vite at problemet ble løst raskt og effektivt. Vi setter pris på tilliten din, og hvis du noen gang trenger ytterligere hjelp, er vi her for deg.

Takk igjen, og ha en fantastisk dag!

Mvh Fredrik Pro ISP

Fantastisk service og kjempe tålmodig kundebehandler

Fantastisk service og kjempe tålmodig kundebehandler. Veldig hjelpsom, tok seg tid til å gi gode forklaringer som gjorde det lett å få gjort det jeg trengte.

Tusen takk for kjempegod hjelp Emma J.

Hei Truls,

Tusen takk for de vennlige ordene dine!

Det gleder oss å høre at du opplevde fin service og at Emma var tålmodig og hjelpsom.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det er alltid hyggelig å vite at vi har kunnet hjelpe. Hvis du noen gang trenger mer assistanse, er vi alltid her for deg.

Takk igjen for tilliten, og ha en strålende dag!

Mvh Fredrik Pro ISP

Avslutter etter mange gode år

Har brukt dere i mange år men nå har jeg ikke lenger mitt firma og behovet for Mail og webside faller derfor bort. Takk for mange fine år sammen!

Hei Ansten,

Tusen takk for mange års bruk av tjenestene våre!

Vi setter virkelig pris på den gode tiden vi har hatt sammen, og ønsker deg all lykke i fremtiden. Hvis du noen gang skulle trenge våre tjenester igjen eller har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Takk igjen, og ha en fantastisk dag!

Support is never available

Support is never available, 15pm on tuesday, support chat is off, when calling support line "No agents are availabe" 2 years ago proisp had best support service, you could call them on sunday and they would answer, now it's useless, migrating all our business elsewhere.

13 février 2024

Epost og nettside nede i over en uke.

Har vært mye tull med disse etter at de ble kjøpt opp av en annen aktør. Jeg fikk problemer med at de kansellerte for mange tjenester, slik at nettside og epost ble nede i over en uke. Ingen beklagelse, ingen rabatt eller noe. Skeptisk til å benytte disse videre.

10 décembre 2023

Hei Jan,

Først og fremst: Jeg er utrolig lei meg for at dere har opplevd problemer etter migreringen, og dette høres overhodet ikke bra ut.

Jeg vil gjerne ta en nærmere titt på dette. Har dere mulighet til å sende oss en e-post på support@proisp.no og merke den med ''ATT Fredrik''?
Da ser jeg umiddelbart på saken.

Igjen, jeg beklager tusen ganger. Vennligst ta kontakt med meg slik at vi kan rette opp det vi har forårsaket.

Rask service

5 février 2024

Hei Gunnar,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for at du opplevde servicen som rask. Hvis det er noe annet du trenger hjelp med, ikke nøl med å ta kontakt.
Vi er her for å assistere deg!

Strålende service 👍

2 février 2024

Hei Sanne,

Tusen takk!

Vi setter pris på din tilbakemelding og er glade for at du er fornøyd med vår service.
Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, er vi her for deg!

Mvh Fredrik Pro ISP

Fikset det jeg trengte hjelp til

Fikset det jeg trengte hjelp til. Suveren hjelp :).

2 février 2024

Hei Lasse,

Fantastisk!

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg med det du trengte, og tusen takk for de fine ordene! Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger mer hjelp eller har andre spørsmål.
Vi er her for å hjelpe deg!