Alltid högsta kvalitet, valfrihet på storlekar,snabba leveranser, otroligt utbud och nästa gång kan det bli ett test av skönhetsprodukter. Ni är bäst❤️❤️❤️
Bra produkter, mycke längre leveranstid än vad som uppgavs, hann ej få försändelsen innan jag reste bort fast jag beställde tio dagar innan och de skulle leverera på 1-3 dagar. En nötmix som jag bes... Voir plus
Håller alltid måttet på god kvalitet och snabba leveranser. När jag hämtade mitt paket hos ombud så gjorde jag reklam för Rawfoodshop till kvinnan som lämnade ut då jag såg att hon kollade lite extra... Voir plus
Jag har lämnat omdöme på samma köp, vart tar omdömena vägen? Som sagt är jag inte nöjd med mitt köp, frukostnötterna var blandade med kokosflinggor som smakade härsket som jag fick sortera bort. Kok... Voir plus
Sveriges första och största e-butik med ekologisk mat och levande föda. Rawfood, veganmat, ayurveda, superfood och glutenfritt till marknadens bästa priser! Välkommen in! http://www.rawfoodshop.se/
Östergatan 26, 21122, Malmö, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabba leveranser och alla produkter jag beställt har varit bra. Jag handlar sällan men är återkommande kund sedan flera år.
Jag upplever Rawfoodshop som ett seriöst företag som satsar på kvalitet.

Réponse de rawfoodshop.se
Bra produkter vettiga priser.
Det är sämre att ni inte har förpackningar/påsar som är miljövänliga och återvinningsbara

Réponse de rawfoodshop.se
Strul med posten, men det löste rawfood på ett ypperligt sätt.

Réponse de rawfoodshop.se
Bra produkt. Men onödigt att man måste hämta ut det lilla paketet hos ombud, när det enkelt fått plats i min brevlåda.

Réponse de rawfoodshop.se
Always happy with my orders :) Good quality eko food with affordable prices. Quick and smooth delivery in Sweden, thank you.

Réponse de rawfoodshop.se
Produkter har jag ej hunnit testa men betalning via Walley katastrof. Man får faktura från Walley via email ..det är lätt att missa. Jag var försenat med betalning och fick hög avgift för påminnelse. Skandal. Jag ska aldrig köpa igen om dem samarbetar med dålig finansiering partner..samarbeta med klarna hade varit bäst.

Réponse de rawfoodshop.se
Alla produkter av högsta kvalitet, precis som vid tidigare köp. Snabb leverans, och betalningsmöjlighet som passar oss som kunder.
Tack.

Réponse de rawfoodshop.se
En samlad plats av ekologiska varor. Verkligen bra

Réponse de rawfoodshop.se
Kundvänligt bemötande och tillmötesgående till kundens fördel.

Réponse de rawfoodshop.se
Mycket bra produkter och kvalitet. Handlat av er flera gånger alltid lika nöjd. Snabb leverans.

Réponse de rawfoodshop.se
Snabb leverans och alltid bra produkter .

Réponse de rawfoodshop.se
Medjooldadlarna brukar vara såå himla goda och sega (perfekt till bakning), men den här gången var dom alldeles för mjuka :(
EDIT. Om man har förpackningarna öppna i kylskåpet dunstar fuktigheten och dadlarna blir sega :)

Réponse de rawfoodshop.se
Fantasiska produkter. Deras torkade mango och torkade ananas är både fantastisk och prisvärd.
Jag återkommer alltid på grund av den höga kvaliteten, men tyvärr lämnar hemsidan / presentationen mycket(!) att önska. Exempel:
- Produktnamn och innehåll överensstämmer inte alltid (mangostanpulver var mangostanskal, vilket endast stod i innehållsförteckningen. Butiken återbetalade dock produkten men har inte rättat produktbeskrivningen )
- Produkt och innehåll överensstämmer inte alltid. (sötad+torkad, dvs kanderad, mango hade bilden av vanlig torkad mango, butiken har rättat nu)
- "Gratisfrakten" vid större köp inkluderar inte leverans till hemmet, och hemleveransen är dyr
- Otroligt rörigt att varje storlek och "paketdeal" visas som egen produkt. Ibland står man och jämför två produkter, och inser till slut att det är samma, bara olika storlekar.

Réponse de rawfoodshop.se
Jag har lämnat omdöme på samma köp, vart tar omdömena vägen?
Som sagt är jag inte nöjd med mitt köp, frukostnötterna var blandade med kokosflinggor som smakade härsket som jag fick sortera bort. Kokosflickor härsknar och sprider sin smak till övriga ingredienser.
Är som sagt inte nöjd med leveransen. Dålig kvalitet!

Réponse de rawfoodshop.se
Jag beställde Sea Salt och fick Valnötter. Annars var det bra.