rawfoodshop.se Avis

4 878
TrustScore 4 sur 5

4,2

Alltid högsta kvalitet, valfrihet på storlekar,snabba leveranser, otroligt utbud och nästa gång kan det bli ett test av skönhetsprodukter. Ni är bäst❤️❤️❤️

Bra produkter, mycke längre leveranstid än vad som uppgavs, hann ej få försändelsen innan jag reste bort fast jag beställde tio dagar innan och de skulle leverera på 1-3 dagar. En nötmix som jag bes... Voir plus

Håller alltid måttet på god kvalitet och snabba leveranser. När jag hämtade mitt paket hos ombud så gjorde jag reklam för Rawfoodshop till kvinnan som lämnade ut då jag såg att hon kollade lite extra... Voir plus

Jag har lämnat omdöme på samma köp, vart tar omdömena vägen? Som sagt är jag inte nöjd med mitt köp, frukostnötterna var blandade med kokosflinggor som smakade härsket som jag fick sortera bort. Kok... Voir plus

1. Magasin d'alimentation naturelle

Sveriges första och största e-butik med ekologisk mat och levande föda. Rawfood, veganmat, ayurveda, superfood och glutenfritt till marknadens bästa priser! Välkommen in! http://www.rawfoodshop.se/

Bien

TrustScore 4 sur 5

5 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(4 878)

823 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jättebra kvalitet och utbud på äkta…

Jättebra kvalitet och utbud på äkta varor.

9 juillet 2026

Hej Alexandra,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du uppskattar både kvaliteten på våra produkter och vårt breda utbud. Vi arbetar varje dag för att erbjuda råvaror av hög kvalitet, så det betyder mycket att höra att det märks.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Toppen

Allt gick bra och mycket bra kvalitet. Gärna igen

8 juillet 2026

Hej Liane,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt gick bra och att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter. Det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen snart!

Teamet på Rawfoodshop

Alltid snbb och bra leverans

Alltid snbb och bra leverans, bra varor🌹

19 juillet 2026

Hej Carina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du alltid är nöjd med våra snabba leveranser och våra produkter. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Teamet på Rawfoodshop

Bra utbud på ekologiska produkter.

Bra utbud på ekologiska produkter.

Hej Marre,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt breda utbud av ekologiska produkter. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Teamet på Rawfoodshop

Bra produkter men tyvärr saknas väldigt…

Bra produkter men tyvärr saknas väldigt mycket av de man beställt.
Beställde 13 varor sist o fick 4, samma gången innan men färre saknades då.
Tråkigt.

10 juillet 2026

Hej Marie,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du uppskattar våra produkter, men vi är verkligen ledsna över att flera varor har saknats i dina senaste beställningar. Vi förstår att det känns både tråkigt och frustrerande, särskilt när det har hänt vid mer än ett tillfälle.

Det här är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Om du inte redan har varit i kontakt med vår kundtjänst är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så tittar vi gärna närmare på vad som har hänt och hjälper dig vidare.

Tack för din feedback – den är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Supernöjd!

Handlar alltid på Rawfoodshop när det är dags att fylla på förråden. Mycket bra kvalitet och ofta bra erbjudanden som gör det prisvärt. Alltid snabb leverans. Supernöjd!

29 juin 2026

Hej Karin,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det värmer verkligen att höra att du väljer att handla hos oss när det är dags att fylla på förråden.

Vi är så glada att du uppskattar kvaliteten på våra produkter, våra erbjudanden och den snabba leveransen. Din återkommande uppskattning betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa.

Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig även nästa gång!

Bra produkter

Hej Cornelia,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Teamet på Rawfoodshop

Bra priser och gott men leveransen…

Bra priser och gott men leveransen dröjde.

17 juillet 2026

Hej Elisabet,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med våra priser och produkter!

Samtidigt beklagar vi att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi förstår att väntan kan vara frustrerande och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser.

Tack för din feedback – den hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Teamet på Rawfoodshop

Bra priser och stor utbud!

2 juillet 2026

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar våra bra priser och vårt stora utbud. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Snabbt och elegant

Snabbt och elegant

1 juillet 2026

Hej Sylvia,

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde din beställning som både snabb och smidig. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Bra produkter

11 juillet 2026

Hej Kurt,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Teamet på Rawfoodshop

Mycket fina och fräscha produkter.

Mycket fina och fräscha produkter.
Mycket nöjd!
Tack!

Hej Victoria,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd och att du uppskattar att våra produkter är fina och fräscha.

Tack för ditt förtroende och för att du handlar hos oss. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen!

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter

Hej Åke,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra produkter. Din uppskattning betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta erbjuda produkter av hög kvalitet.

Teamet på Rawfoodshop

Lång leveranstid och parfym istället för äkta blomdoft

Längre leveranstid än vad som utlovas, men okej tid. Lavendeln som jag köpte kom i en lilafärgad påse så att blommorna ser lila ut. När jag öppnar påsen är blommorna bruna och allt luktar vidrigt starkt av lavendelparfym, alltså inte äkta lavendel. I jämförelse med påsen lavendel jag köpte från Greenbalance som luktar ljuvligt, så är beslutet att påsen från Rawfood går i soporna.

14 juillet 2026

Hej Åsa,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar och att leveranstiden inte motsvarade vad du hade hoppats på.

Det är särskilt tråkigt att höra om din upplevelse av lavendeln. Det du beskriver stämmer inte överens med den kvalitet vi vill erbjuda våra kunder. Vi tar gärna emot mer information så att vi kan undersöka detta närmare tillsammans med vår kvalitetsavdelning och leverantör.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer och gärna bilder på produkten, så hjälper vi dig vidare och ser över vad som kan ha hänt.

Tack igen för din återkoppling – den är värdefull för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Bra produkter till bra priser

Bra produkter till bra priser

14 juillet 2026

Hej Pia,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och våra priser. Din återkoppling betyder mycket för oss.

Teamet på Rawfoodshop

Bra varor till fina priser med snabb…

Bra varor till fina priser med snabb leverans!

8 juillet 2026

Réponse de rawfoodshop.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra varor, våra priser och den snabba leveransen.

Tack för att du handlar hos oss. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen!

Bra service

Bra och prisvärda varor med hög kvaliteten. Samt snabba leveranser. Mycket nöjd. Tack

13 juillet 2026

Hej Mariam,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra prisvärda produkter, den höga kvaliteten och våra snabba leveranser.

Din uppskattning betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Teamet på Rawfoodshop

Jätte bra produkter och pålitlig…

Jätte bra produkter och pålitlig leverans

2 juillet 2026

Hej Kerstin,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter och att du upplevde leveransen som pålitlig.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Teamet på Rawfoodshop

Fina produkter och prisvärd och snabbt…

Fina produkter och prisvärd och snabbt leverans.
Jag starkt rekommendera
man letar på kvaliteten

12 juillet 2026

Hej Mostafa,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter, att du upplever dem som prisvärda och att leveransen var snabb. Det betyder mycket för oss att du uppskattar kvaliteten och vill rekommendera oss till andra.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka!

Goji bär är mycket torra

Goji bär är mycket torra

28 juin 2026

Hej Aniela,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att gojibären inte levde upp till dina förväntningar och att de upplevdes som mycket torra.

Vi uppskattar att du berättar detta för oss, eftersom din feedback hjälper oss i vårt kvalitetsarbete. Har du inte redan varit i kontakt med vår kundservice är du varmt välkommen att höra av dig, så ser vi över ditt ärende och hjälper dig vidare.