RustaAvis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Ringer kundtjänst för att få veta om en produkt finns i lager, dels så kan de omöjligt lägga undan, inte heller ringa mer än en gång till butiken för att säkerställa om produkten fanns kvar. Killen på... Voir plus

Köpte Rustas hundbajspåsar. Snyggt lila med trevligt tryckt dekor. Det absolut sämsta som skådats. Dåligt perforerade så de är svåra att riva av. Ändå är de sköra och går extremt lätt sönder.... Voir plus

Har gjort en beställning på deras hemsida har fått ett mail vid beställning sedan inget mer!? det nu gått så lång tid att jag skulle kunna beställa detta själv från Kina när jag ringde kundtjänst... Voir plus

Medarbetaren Faton, vilken fantastisk medarbetare ni har på RUSTA HYLLINGE ni har. Hade jag kunnat så hade jag anställt honom på stående fot som butiksledare/ ansvarig. 110% kundomsorg, service och v... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser

Moyen

TrustScore 3 sur 5

869 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

112 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lata och oseriösa

Ringde in dagen innan för att fråga om dem kan lämna undan en vara för mig då jag ska åka från Malmö upp till Halmstad. Det kunde dem inte. Killen som svarade bad mig att återkomma nästa dag för att ringa in till dem och säkerställa saldot i den specifika butiken innan jag åker. När jag ringer in andra gången svarar en kvinna som säger att hon 99.9% säker att varan inte finns kvar, då som killen sa så vad jag henne att ringa den specifika butiken. Väldigt otrevlig då hon absolut inte ville ringa. Men efter ett tag så ringde hon in till dem. Varan fanns inte i den ena butiken. När jag bad henne att kolla upp den andra så vägrade hon. Känns väldigt oseriöst och skriker lathet.

26 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hej Nikoll, tack för din feedback. Vi tar all feedback på största allvar och uppskattar att du delade din upplevelse. // Team Rusta

Ich bin immer zufrieden und kaufe…

Ich bin immer zufrieden und kaufe regelmäßig. Tolle Mitarbeiter die immer hilfsbereit und freundlich. Ware und Qualität sind unschlagbar

15 novembre 2025

Hej Jacqueline,
Vielen Dank für deine positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass dir unser Konzept gefällt.

Wir von Rusta wünschen dir einen weiterhin schönen Tag! 💛

Köpte ljusslinga sirlig 5m

Köpte ljusslinga sirlig 5m.
Stod inte hur lång timer tiden var någonstans. Varken på kartongen eller på webbsidan. Först när vi öppnade paketet kunde man läsa med väldigt liten text att den bara varade 6 timmar.
Alla andra slingor vi har kollat på varar 8 timmar. Dåligt tycker jag.

22 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hej och tack! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi strävar alltid efter att bli bättre och hoppas att din nästa upplevelse blir mer positivt. Önskar dig en trevlig dag från oss! /Team Rusta

Absolut ingen respekt för "Reklam

Absolut ingen respekt för "Reklam, nej tack" :-(

20 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hej Jimmy! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare till berörd avdelning och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Som å vente på regn i Sahara.

Ble så glad når jeg så at Rusta hadde nettbutikk og la optimistisk inn en bestilling den 2/11. La meg bare si det sånn, jeg venter fortsatt på pakken, og den er enda ikke sendt fra lageret og nå er det altså den 20/11. Det hadde gått fortere å bestille fra kina enn å bestille fra rusta sin nettbutikk. Veldig lite fornøyd med å vente så lenge på noe, uten å få noen annen beskjed eller mulighet til å hente varen i nærmeste butikk. For når vi spurte om å heller heve kjøpet, for å kjøpe det samme produktet i butikk fikk vi beskjed om at det ikke var mulig, for da måtte vi betale full pris og ikke kampanjepris.

2 novembre 2025

Kjære kunde,
Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.
Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang!
Ha en fin dag!/ Team Rusta

Paketet skickas aldrig

Beställde den 12:e november och ännu har det inte packats. Fick sedan mail igår om att mitt paket kommer att försenas. Detta hade jag gärna velat veta innan jag beställde eftersom jag då hade valt att inte beställa alls.

20 novembre 2025

Hej Wilma,
/Team Rusta

Jag beställde en matta för över två…

Jag beställde en matta för över två veckor sedan, ska det behöva ta så lång tid att leverera? En matta??

18 novembre 2025

Hej Anna

8 dagar uppfylls inte

Beställt via Eshoppen. Står meddelande om att order hanteras inom 8 dagar. 8 dagar passerar utan att man hör något. Inte konstigt man väljer Amazon istället. Bra sätt att dödsdömma sin e-närvaro Rusta.

16 novembre 2025

Hej Daniel

Var inne på Rusta Lund idag

Var inne på Rusta Lund idag. När jag satte mig i bilen såg jag en annan kund få p- böter för att inte ha satt fram p-skivan.Dåligt av Rusta att låta privata p-bolag sko sig på deras kunder.förmodligen får Rusta en slant också.det var sista gången jag åker dit ialla fall.vill inte ra risken.

16 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi värdesätter din åsikt och hoppas att ditt nästa besök hos oss blir mer positivt.
Önskar dig en riktigt trevlig dag!

Lita inte på Rustas lagersaldo

Var på väg till kyrkogården för att hedra min pappa på hans födelsedag, ville gärna ha ett gravljus med mig. Kollade lagersaldo på Rusta Kungens Kurva och det visade 183 st kl 17.00, tog då omvägen förbi Rusta men dröm om min förvåning när de inte hade ett enda gravljus att sälja vid 18-tiden. Pratade med två anställda som bägge var frågande UFON, fortfarande tre dygn senare och två mail till Rusta visas samma felaktiga lagersaldo. Lita INTE på Rustas produktuppdatering på internet.

6 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hej, och stort tack för din feedback.
Vi beklagar att upplevelsen inte blev helt som önskat, men vi hoppas få möjligheten att göra ett bättre intryck nästa gång.
Önskar dig en riktigt trevlig dag!
/Team Rusta

Det lönar sig att vara medlem

Bra produkter till låga priser och bra klubb erbjudanden för det mesta. Alltid roligt att besöka ett Rusta varuhus.

18 octobre 2025

Hej Maria
Tack för ditt inlägg och fina omdöme!

Alla vi på Rusta hälsar dig välkommen åter och en fortsatt trevlig dag!
/ Team Rusta

Immer nett und freundlich, top

Das Personal ist immer sehr freundlich und hilfsbereit. Ich kaufe gerne mal gezielt Dinge und bekomme immer eine nette Auskunft, dass ist heutzutage selten.

17 octobre 2025

Réponse de Rusta

Hallo! Vielen Dank für deinen Beitrag und die tolle Bewertung! Wir alle bei Rusta heißen dich herzlich willkommen zurück und wünschen dir weiterhin einen schönen Tag!/ Team Rusta

Die Belegschaft war sehr aufmerksam und…

Die Belegschaft war sehr aufmerksam und freundlich.
Das Angebot ist sehr vielseitig aber gut angeordnet

4 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hallo Andreas! Vielen Dank für deinen Beitrag und die tolle Bewertung! Wir alle bei Rusta heißen dich herzlich willkommen zurück und wünschen dir weiterhin einen schönen Tag!/ Team Rusta

Sehr große Auswahl zu tollen Preisen

Sehr große Auswahl zu tollen Preisen. Sehr freundliches Personal.

2 novembre 2025

Réponse de Rusta

Hallo Manuela, und vielen Dank für dein Feedback! Wir freuen uns sehr zu hören, dass du mit uns zufrieden bist – das freut uns wirklich! Herzlich willkommen jederzeit wieder!/Team Rusta

Älkää ostako led-valoja

Ostin led-valot rustasta pari päivää sitten ja päätin tässä laittaa ne nyt seinään ja sitten kävi ilmi että ohjaimen ja led valojen yhteys ei toimi kunnolla esimerkiksi punaisesta väristä ledit sammuvat sinisestä käynnistyvät ja virheä väri saattaa olla punainen ja punainen violetti aivan surkeaa!

3 novembre 2025

Hei paras asiakas!
Kiitos arvioinnistasi.
Kiitämme palautteestasi ja arvostamme, että käytit aikaa sen kirjoittamiseen.
Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset lisäapua asiassa:
Toivotamme sinulle mukavaa päivän jatkoa meiltä Rustalta!

mycket dålig e handel.

jag gjorde en beställning men jag fick hela tiden meddelande att min leverans är försenad.så jag tröttnade på att mitt paket aldrig bli skickat.så jag avbröt min beställning jag fick pengarna tillbaks direkt genom klarna swish.jag kommer aldrig beställa ifrån rusta e handel.det fungera så dåligt tycker jag.att beställa från rusta e handel risken är mycket stor att man får vänta flera veckor på sin leverans.

31 octobre 2025
Avis spontané

Inte en chans att logga in

Jag vill logga in med bankID, de skickar mig till Klarna, bedrövligt!!!!!

31 octobre 2025

Hej Silvio!
Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva in till oss.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta oss vidare via vår kundtjänst:
Vi på Rusta önskar en trevlig dag!

Besviken på Värmeljusens brinntid

Handlade bl.a. Värmeljus idag med brinntid 6 timmar. Använde dem ikväll och efter 1 timme hade veken nästan "drunknat". Efter ca 2 timmar finns liten glöd och när jag släckt dem går de ej att tända igen.

29 octobre 2025

Hej bästa kund!
Vi tackar för den feedback du gav oss!
Välkommen igen och vi på Rusta önskar dig en fortsatt trevlig dag!
/Team Rusta

Ingen bra kund bemötande alls och inte…

Ingen bra kund bemötande alls och inte vill ens hjälpa kunder när ber hjälp.

28 octobre 2025

Hej och tack!
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi strävar alltid efter att bli bättre och hoppas att ditt nästa besök blir ännu mer positivt.
Önskar dig en trevlig dag från oss!

Köpte batteri på rusta i paket 20 st

Köpte batteri på rusta i paket 20 st
Fick slänga hela paketet några läckte
Syra
Hade en fjärrkontroll och ficklampa som blev förstörda

9 octobre 2025

Hej bästa kund.
/Team Rusta

En savoir plus sur les différents types d'avis.