RustaAvis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Ringer kundtjänst för att få veta om en produkt finns i lager, dels så kan de omöjligt lägga undan, inte heller ringa mer än en gång till butiken för att säkerställa om produkten fanns kvar. Killen på... Voir plus

Köpte Rustas hundbajspåsar. Snyggt lila med trevligt tryckt dekor. Det absolut sämsta som skådats. Dåligt perforerade så de är svåra att riva av. Ändå är de sköra och går extremt lätt sönder.... Voir plus

Har gjort en beställning på deras hemsida har fått ett mail vid beställning sedan inget mer!? det nu gått så lång tid att jag skulle kunna beställa detta själv från Kina när jag ringde kundtjänst... Voir plus

Medarbetaren Faton, vilken fantastisk medarbetare ni har på RUSTA HYLLINGE ni har. Hade jag kunnat så hade jag anställt honom på stående fot som butiksledare/ ansvarig. 110% kundomsorg, service och v... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till fenomenala priser

Moyen

TrustScore 3 sur 5

869 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 67 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

112 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Das macht Rusta aus

Alles Super vom Eingang bis Ausgang keine Beanstandung

5 mai 2025

Hej Christina!
Vielen Dank für deine positive Bewertung.

Trätrallorna var ett skämt

Trätrallorna var ett skämt, fästanordningen för att klicka dem i varandra var så dålig och svårarbetad att jag och frun gav upp efter en tredjedel då man märkte att de första bara släppte igen.
Rev upp allt och de åker tillbaka i morgon.
Testar Rusta de prylar som saluförs alls?

4 mai 2025

Hej Lars!
Tack för ditt omdöme.
Vi tackar för din feedback och uppskattar att du tog dig tiden att skriva detta.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst:
Önskar en fin dag från oss på Rusta!
/Team Rusta 💛

KL 17:55

KL: 17:55 .Du kan inte handlar om 5 minuter tyvärr butiken är stängt!!
Malmö Mobilia butiken

3 mai 2025

Hej Denni,
tack så mycket för din bedömning. Vi är ledsna att du var tvungen att göra den här erfarenheten. Vi har vidarebefordrat din feedback och arbetar ständigt på att förbättra oss. Om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår kundservice.
Vi på Rusta önskar dig en fin dag! 💛

Köp inte trätrall från Kinaimportören Rusta

Köp inte trätrall från Rusta. Trots att den är avsedd för utomhusbruk använde jag den inomhus i 20 °C – plasten under trallen åldras snabbt och smulas sönder, den tål inte normal belastning dvs att gå på. Efter drygt ett år var allt trasigt. Har från 2018 ersatt den flera gånger utan förbättring. Rusta tar inget ansvar, skyller på garantitid och gör inget för att förbättra produkten. Nu har man ändrat ihopsättning men plasten är detsamma. Vilken miljöförstöring! Undvik detta köp och Kinaimportören Rusta som inte tar sitt konsumentansvar.

2 mai 2025

Hej Mats!
Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva in till oss.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta oss vidare via vår kundtjänst:
Önskar dig en fin dag från oss på Rusta! 💛

Köpte idag en gasolstekhäll på Rusta…

Köpte idag en gasolstekhäll på Rusta Sisjön.
Fick fantastisk fin hjälp av Amanda som verkligen tog sig tid att hjälpa mig till ett bra köp .
Underbart att ni har sådan bra serviceinriktad personal!
Med vänlig hälsning,
Reinhard Mathiasson

26 avril 2025

Hej bästa kund,
takk for innlegget ditt og den flotte anmeldelsen du ga oss. Vi tar din feedback vidare till varuhuset!
Vi i Rusta ønsker en fortsatt fin dag! 💛

unfreundlich

Sehr unfreundliche und unangenehme Mitarbeiter.
Sehr arrogant!
Da muss sich der Einzelhandel nicht wundern, dass er kaputt geht!

Essen - Rathausgalerie

25 avril 2025

Réponse de Rusta

Vielen Dank für deine Bewertung.

Es tut uns sehr leid, dass du diese Erfahrung bei deinem Besuch einer unserer Rusta Filialen gemacht hast.
Bei Rusta versuchen wir jederzeit unser Bestes zu geben und Kundenzufriedenheit ist für uns außerordentlich wichtig.
Wir würden dich bitten, unseren Kundenservice unter rusta.com zu kontaktieren, damit wir dir auf diesem Wege weiterhelfen können.

Umfangreiches Angebot

Umfangreiches Angebot, ordentliche Qualität, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis

19 avril 2025

Hej Angela!
Vielen Dank für deine positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass dir unser Konzept gefällt.

Good in-store experience

As a first-time shopper at Rusta in Jena, Germany, I was thoroughly impressed by the helpful and genuinely friendly staff. The service I received exceeded my expectations, rivaling that of more expensive stores. It was a refreshing experience to finally get the quality of service I've always hoped for in Germany ^^

28 mars 2025

Hej Andre!
Wow, vielen Dank für deine fantastische Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass dir unser Konzept gefällt und hoffen, dass wir dich ganz bald wieder begrüßen dürfen.

Wir von Rusta wünschen dir einen weiterhin schönen Tag! 💛

Die Preise sind im Verhältnis zur…

Die Preise sind im Verhältnis zur Qualität hervorragend.
Das Personal ist sehr freundlich, und der Zugang zu den gewünschten Produkten ist gut.
Schon bald wird dieses Geschäft den Wettbewerb für IKEA deutlich verschärfen.

14 avril 2025

Hej Sepehr!
Vielen Dank für deine positive Bewertung, wir freuen uns sehr.

Okunnig och otrevlig personal

Idag var jag på Rusta i Kungsbacka för att byta ut 2 st kolsyreflaskor från sodastream mot 2 st av de flaskor som Rusta tillhandahåller. Då fick jag först ett nej från kassa personalen varvid jag ber att få tala med en ansvarig. Denna säger samma sak, att de flaskor jag har är av en annan sort än de som Rusta tillhandahåller. Ja, det stämmer. Mina flaskor har sodastreams etikett, MEN GÄNGAN ÄR SAMMA! Och nej, jag har inte den nya rosa flaskan med bajonettfattning.
För att försäkra mig om att jag inte har missat något kontaktar jag Sodastream kundservice och de säger att de endast har en gänga.
När jag kontaktar Rusta's "kundservice" efter mer än 2 timmar i kö vill Håkan som medarbetaren heter kontakta Rusta I Kungsbacka för att bekräfta det jag säger.
Då butiken inte svarar ber han mig att ringa tillbaka om 30 minuter så han kan försöka igen???
Ska jag återkomma, och sitta i en ny kö till "kundservice" för han ska försöka igen och få kontakt med butiken?
Det är väl de som ska återkomma till mig när han har fått ett svar?
Jag frågade om jag kunde lämna mitt telefonnummer eller min mejladress, men deras kundservice innebär tydligen att trötta ut deras kunder som de verkar ha glömt att det är vi som betalar deras löner.
Jag tänker inte bidraga med en krona till det här företaget!
Fy F*n!

11 avril 2025

Hej Håkan!

Min beställning

Efter många förseningar pga högtryck fick jag
min beställda vara till sist och är jättenöjd.Tack Rusta!!
😀😀😀🌞🌞🌞☀️☀️☀️

10 avril 2025

Hej Christer!
Önskar en fin dag från oss på Rusta! 💛

Köpte från dom förra månaden och är…

Köpte från dom förra månaden och är lite missnöjd. Det gick sönder och fick inget nytt. Innan den gick sönder var det bra.

11 mars 2025

Hej bästa kund!
Önskar en fin dag från oss på Rusta! 💛

Jag blev lurad på en tub kolsyra

Jag blev lurad på en tub kolsyra, fick en som var tom. Jag blev mycket otrevligt bemött och de vägrade att byta. Rusta i Ängelholm bojkottas av över 60 hushåll som varit med om liknande bemötande.

27 mars 2024

Hej Bosse!
Önskar dig en fin dag från oss på Rusta! 💛

Kundtjänst för onlineköp en katastrof!

Katatastof med deras kundtjänst!
Två olika kundtjänstpersonal från Rusta Kundtjänst slänger på telefon luren i örat! Detta för att de inte kan svara på en enda stackars fråga.
Jag var absolut inte otrevlig. Jag var nämligen hos frisören och väntade på min tur, så jag frågade specifikt där om jag möjligen sa något dumt?
Jag ville veta hur man gör när man vill skicka tillbaka en vara som inte alls var bra. Första samtalet: hon upprepar tre gg att jag ska fylla i ett formulär. Jag försökte förklara att jag vill BARA veta hur jag lämnar in paketet. DHL tror jag det är, men jag har ingen skrivare sa jag. Då fortsätter hon vägra svara hur man gör. Istället för att låta mig vänta OCH ta reda på detta. Till slut bad jag om nummer t hennes chef för för mig som kund att inte lyssna på mig och inte åtgärda min enda fråga blev bara för mkt, då slänger hon på luren!
En timme senare försöker jag igen, utan resultat med personal "nr 2". . Råkade säga fel och sa "frakt" men menade retur. Du upplyste hon mig om min felsägning som det som om jag var skolflicka på 7 år...Hursom INGET RESULTAT. Jag kände mig mycket frustrerad! " du ska fylla i formulär" jo jag vet, svarade jag, men snälla svara bara på min fråga, hur gör jag!? Då säger hon att hon mailat någon under tiden vi pratade men fick inget svar så tyvärr, " kan jag inte hjälpa dig". Frågade då om ansvarigs telefonnummer, då slängde hon på luren. Just det, hon var ganska otrevlig hon också.

Hur kan ett så stort företag har en kundservice som inte har vetskap om en retur via ombud?
Förutom det, kostar frakt 59 men lika mkt vid retur. Alltså 118 kr för onlineköp med retur via ombud...
Aldrig mer Rusta online!!
Och en sak till : skönt att få läsa att jag inte är ensam om att tycka kundtjänsten är otrevlig. Läser andra som tycker samma. Konstigt att man inte tar åt sig som företag.

Uppdat maj.

Varför svarar ni 2 mån för sent?
Och ber mig kontakta kundtjänst NU? Ni hyr in servicepersonal från bemanningsföretag. Det borde ni ändra.

24 mars 2025

Hej Saga!

Köpte en grill på Rusta i Ängelholm

Köpte en grill på Rusta i Ängelholm. Kom hem och satte ihop den till 95% innan jag inser att förpackningen inte kom med ett handtag...

Åkte tillbaka till butiken och ber om ett handtag. Hon säger att jag måste återlämna den och få ett nytt paket för de ska reklamera den gamla. Frågar varför jag inte kan få ett nytt handtag från ett annat paket och de kan reklamera det paketet och får ett "asså.. nää" från tjejen med ett helt blankt ansikte.

Den andra tjejen rakt av säger "fast jag tror vi har gjort så förut...". Får fortfarande ett nej från den första jag frågade. Lämnade tillbaka allt, inkl kol och tång.

Mest hjärndöda servicen jag varit med om. Blev så irriterad att jag för första gången skriver en recension på ett företag online. Helt ofattbart dålig service.

Svar till Rusta;

Vilket ärende? Jag lämnade tillbaka rubb och stubb... Ärendet är stängt, no? Har ni läst mitt inlägg överhuvudtaget?

Varför ens svara om ni bara ska copy/pasta nåt generiskt skräp som får er att se ännu mer inkompetenta ut?

21 mars 2025

Hej Boris!
Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva in till oss.
Önskar dig en fin dag från oss på Rusta!
/ Team Rusta 💛

Professional Help and Quick work in the…

Professional Help and Quick work in the Filale from Jena/Germany.

Thanx

20 mars 2025

Hej Holger,
vielen lieben Dank für deine Bewertung - wir freuen uns sehr!
Wir von Rusta wünschen dir einen fantastischen Tag! 💛

Hej Holger,
thank you very much for your review - we are so glad to hear that!
We at Rusta wish you a fantastic day! 💛

Usel e-handel

Jag beställde en vara via deras e-handel. Fick snabbt en bekräftelse via e-post. Tyckte det tog lång tid och försökte därför kontakta via deras chat. Den fungerar uselt och jag fick inga svar. Efter en vecka kontaktade jag dom via telefon men fick inga bra besked där heller, ovänliga svar och dåligt bemötande. Dom hävdar att dom har 4-7 dagars leveranstid, helger oräknade. Sökte efter detta på deras hemsida men kund inte hitta det. Avbeställde varorna och det var det enda som fungerade! Sämsta e-handel jag varit med om!

17 mars 2025

Hej Tommy!
Tack för din recension och feedback. Vi kommer att ta med detta internt till den berörda avdelningen och tacka dig för att du hjälper oss att förbättra oss.
Vi önskar dig en trevlig dag! 💛

Ein super freundlicher Store

Ein super freundlicher Store. Egal welches Anliegen, sie helfen immer. Der lassen ist aufgeräumt und sauber. Die Qualität ist den Preisen angemessen oder sogar besser als erwartet. Neumünster, Deutschland.

14 mars 2025

Hej Valkyre,
vielen Dank für deine positive Bewertung - wir freuen uns riesig!

Wir von Rusta wünschen dir einen weiterhin schönen Tag! 💛

En savoir plus sur les différents types d'avis.