TaniaKsiazka.pl Avis

TrustScore 1 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

NIE KUPOWAĆ, NIE ZAMAWIAĆ, nic nie mają na stanie, zamówiłem podręczniki w szczycie sezonu i po dwóch tygodniach opóźnień anulowałem, książki nie są ani tańsze, ani jakoś super szybko dostępne, w doda... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam książki i poprosiłam o fakture na męża zamiast na mnie dostałam trzy faktury po kilku dniach i wszystkie ja mnie a na jednej to nawet było tylko imię samo kontakt na czacie tylko z botem prz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówienie z 7 września, miała być wysyłka w 24 godziny, a 11 września otrzymałam informację o opóźnieniu i przygotowaniu do wysyłki 14.09. Nie było propozycji wycofania się i zwrotu środków. Po mojej... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ala "księgarnia", sprzedają książki których nie mają, więc ani pieniędzy ani książek. Zero kontaktu, infolinia zablokowana na maile nie odpisują nawet już na messengerze do nich nie można napisać. Ro... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Informations provenant de diverses sources externes

Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

266 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Moje zamówienie zostało wysłane na…

Moje zamówienie zostało wysłane na niewłaściwy adres. Pomimo wielokrotnego kontaktu mailowego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi ani informacji, jak problem zostanie rozwiązany.

Próby kontaktu telefonicznego również okazały się bezskuteczne – połączenia były przerywane, przez co nie było możliwości wyjaśnienia sprawy.

Jestem bardzo rozczarowany poziomem obsługi klienta. Niestety w moim przypadku zabrakło zarówno komunikacji, jak i profesjonalnego podejścia.

Na podstawie mojego doświadczenia nie mogę polecić zakupów w tym sklepie.

5 août 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Czekałam na zamówienie ponad tydzień…

Czekałam na zamówienie ponad tydzień nikt mnie nie uprzedził że tyle to potrwa po mojej interwencji napisali że nie mają jednej pozycji z zamówienia to skoro jej nie mięli to po co była dostępna na stronie

13 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę , po tygodniu napisałam maila dlaczego przesuwają ciągle termin dostawy i dlaczego książka nie została jeszcze nadana… W odpowiedzi bot stwierdził że nie podałam nr zamówienia żeby mógł odpowiedzieć …..co było kłamstwem. Po kolejnym tygodniu otrzymałam wreszcie przesyłkę bez wyjaśnień przyczyny takiego opóźmienia
NIE POLECAM!

20 juillet 2026

Szkoda gadać.

Zakupiłem książkę. Przyjechała nawet dzien przed terminem ale przyjechał podrapana z tyłu i na boku. Karton był nienaruszony. Od razu zgłosiłem @ i przez czat. Cisza. Czytając innych komentarze obawiam się że nic nie załatwię. Także też się nadziałem.
Chciałbym wymianę ale boje się że jak im odeślę to zostanę z niczym. Uwaga.

31 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam dla syna podrecznik do języka…

Zamówiłam dla syna podrecznik do języka polskiego 22 lipca, z obietnicą szybkiej wysyłki po czym wysyłka ta codziennie przesuwana o kolejny dzień. Mając dość ich nie poważnego traktowania wysłałam maila z rezygnacja zamówienia i prośbą o zwrot pieniędzy na ci wspaniała firma na drugibdzien wysyłają mi odpowiedź ze moje zamówienie zostało anulowane z powodu braku możliwości skompletowane zamówienia 🤣bez informacji co z pieniędzmi. Nie polecam

30 juillet 2026

Tragedia

Tragedia. Proszę wysłać paczkę bądź oddać pieniądze. Brak wysyłki, brak kontaktu ze strony sklepu. Na chwilę obecną nie posunę się za daleko jak powiem że "złodzieje". Nie polecam.

23 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fatalnie, brak kontaktu, brak organizacji

Książki zamówione 20.07.2026. Po kilku dniach widać, że przesyłka opóźniona (zamówiłam na wakacjach). Chciałam zmienić adres dostawy wiedząc, że już na wakacjach jej nie odbiore. Niestety brak kontaktu, infolinia nie odpowiada, na maile nikt nie odpisuje, po czym wysłano paczkę jak już z wakacji wracam. Dramat. Teraz jestem zarówno bez 102 zł jak i książek a kontaktu nadal nie ma. NIE POLECAM! NIE POLECAM! NIE POLECAM!

27 juillet 2026

Jestem kolejną okradzioną osobą

Jestem kolejną okradzioną osobą. Powinno się to nagłośnić, szkoda że nie trafiłam na te opinie wcześniej. Zamówienie złożone, opłacone, książek brak. Kontaktu ze strony sklepu brak

21 juillet 2026

Zakup 15.07

Zakup 15.07, tego samego dnia anulacja ze strony sklepu i informacja o „bezzwłocznym zwrocie środków”. Zwrot pieniędzy nastąpił dopiero 23.07 - sprawa zgłoszona do odpowiednich instytucji.

15 juillet 2026

Co się dzieje??

Matko, co się dzieje? Taka dobra księgarnia, aż tu nagle zero kontaktu, wyłączona infolinia, na wiadomości nie odpisują, a na ostatnie zamówienie czekałam równo miesiąc. Teraz znowu tylko przesuwają termin dostarczenia książek, nie wiadomo do kiedy. Kiedyś tak się przejechałam na Merlinie, zostając na koniec okradziona. Czyżby powtórka z rozrywki?

23 juillet 2026

Oszuści!

Widzę, że nie jestem sama! Książki za prawie 200 zł zamówione w niedzielę, codziennie jest przesuwanie daty wysyłki o kolejny dzień. Nigdy więcej już tam nie zamówię!

Noté 1 sur 5 étoiles

Totalnie nie polecam kupować w sklepie TaniaKsiążka

Totalnie nie polecam kupować w sklepie TaniaKsiążka, ponieważ to oznacza drogą książkę. Minęło kilka dini od zamówienie a tu ani książki, ani pieniędzy ani kontaktu poza kuriozalnym mailem że mają przeprowadzkę. Akurat taka wiedza nie jest mi potrzebna! Dzisiaj kupiłem u konkurencji i na jutro będę miał. Omijajcie długim łukiem tę pseudoksięgarnię!

Oszuści

Oszuści! Książka zamówiona 10 dni temu do tej pory nie została nawet wysłana. Przed zakupem nie dostałem żadnej informacji o problemach z wysyłką. Gdy do nich napisałem otrzymałem odpowiedź, że nie wiedzą kiedy zostanie wysłana. Nie polecam tej "firmy".

Noté 1 sur 5 étoiles

Przewidywany termin dostawy nie został…

Przewidywany termin dostawy nie został dotrzymany. Na próbę kontaktu ze sklepem odpowiada sztuczna ćwierćinteligencja, która nie potrafi odnieść się do prostego problemu. Zdecydowanie nie polecam.

20 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Duże rozczarowanie – brak dostawy opłaconego zamówienia.

Zakupy w TaniaKsiazka.pl okazały się bardzo rozczarowujące. Zamówienie numer: 21675105800 zostalo zlozone i oplacone 23 czerwca, a mimo upływu wielu tygodni nadal nie otrzymałem książek. Czas realizacji jest zdecydowanie nieakceptowalny, zwłaszcza że zamówienie zostało opłacone z góry.

Brak terminowej dostawy oraz długie oczekiwanie bez rozwiązania sprawy sprawiają, że trudno zaufać temu sklepowi. Niestety, moje doświadczenie było bardzo negatywne i nie polecam zakupow w TaniaKsiazka.pl.

23 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, książki miały zostać wysłane do 14 lipca 2026, obsługa klienta kompletnie ignoruje klienta bardzo kiepski kontakt mailowy. Opowiedz bardzo opryskliwa. To moje drugie zamówienie u nich w obu przypadkach wrażenia są takie same. Nie polecam!!!!

18 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłam książki 11.06 br Do tej pory…

Zamówiłam książki 11.06 br Do tej pory nie odzyskałam pieniędzy za przesyłkę o której zapomnieli. Telefon nie działa tylko kontakt przez bota który nic nie wnosi lub mailowo gdzie odpisują mi że wykonali zwrot 30.06 i za 7dni otrzymam pieniądze...jest 16.07 żadnego potwierdzenia,żadnej kasy. Czuję się okradziona. Z tego co widzę nie tylko ja.

11 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus