Hier verleden week online een boeking gemaakt en betaald.Bij binnenkomst moesten we een legitimatie laten zien. ( die hadden we thuis gelaten omdat we geen portemonnaie mee wilde nemen) Er... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ben niet iemand om slechte reviews te schrijven, maar here we go. Op zich een mooi aangekleed complex, met fijne faciliteiten. Helaas: er worden veel te veel mensen tegelijk binnen gelaten. T begin... Voir plus
Wij verbleven op 10 en 11 september bij Thermen Berendonck in een Junior Suite. De kamer was werkelijk prachtig: ruim, schoon, modern en duidelijk nog erg nieuw. Ook hebben we heerlijk gegeten b... Voir plus
Wijchen, Prachtig welness centrum, super vriendelijk personeel duidelijk, behulpzaam en kundig. MAAARRR, veel te druk. op badkledingdagen geen aparte kleedruimte voor heren of dames of afgeschermd. J... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 2 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Prachtig opgezet complex
Prachtig opgezet complex, goede prijs/ kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar
Prachtige sauna maar te druk
Prachtige sauna, nieuw en schoon. Super groot en over het algemeen vriendelijke medewerkers. Eten is lekker maar heel duur. Verder was op maandag echt VEEL te druk! Ik begrijp niet dat je zoveel mensen binnen laat want het is hutje mutje. Verder vind ik het bijzonder slecht en ranzig dat er niet gehandhaafd wordt op het op-en-aan elkaar zitten. Het zorgt voor een dun lijntje tussen een ordinaire orgie ruimte. Ik kom hier voor mijn rust en zit niet te wachten op half seksende stellen. Voor mij een reden om niet meer te komen. Strenger optreden zou hier echt nodig zijn, maar je ziet er niemand. Verder waren de dompelbaden en een bubbelbad niet in gebruik. Nee, niet persé een hele goede eerste indruk vandaag
slecht
De sauna is mooi en prima, maar helaas is het vaak te druk. Bovendien zijn de kosten voor een lunch niet langer redelijk. Je betaalt 14,95 voor een droge pistolet met tonijn, en je krijgt niet genoeg tonijn. Ook moet je zelf de beide kanten van het pistolet aan elkaar zetten. Het lijkt erop dat hun enige doel is om zo snel mogelijk geld uit je zak te trekken, zonder aandacht te besteden aan kwaliteit en service.
sauna Berendocnk
Mooie sauna.
De aandachtspuntjes zijn in het zoutbad mag de muziek onder water wel iets harder, want die was bijna niet hoorbaar.
De opgietsauna was nog steeds kapot en je wordt vrij vaak weggejaagd omdat er dan weer een ritueel moet plaatsvinden. De kaart in het restaurant vind ik aan de magere kant en alles is wel erg duur.
Lampje bij bad bij t scrubbad nog steeds kapot (detail)
Op het punt van weggaan rond 20.00 was de vloer van de douche wel vies.
nu een half jaar later is het nog ste4eds een mooie sauna maar de opgietsauna werkt helaas nog steeds niet en nu was zelfs de muziek ook uit en werd na een opgieting niet meer aangezet. Ook werken sommige douches bij de scrubgelegenheid na 1 keer drukken niet meer, twee van de 4 slangen in de stoomcabine functioneren niet om de bankjes mee schoon te spuiten, de vloeren waren vies en erg glad en er gleden verschillende mensen op uit. /de muziek onder water in het zoutbad was inmiddels helemaal niet meer te horen en het eten in het restaurant was dit keer ook niet goed, Dit alles aangegeven bij het restaurant en ook nog bij de receptie, maar ik denk niet dat er veel mee wordt gedaan, Jammer want je betaald er dik voor! ze zeggen jammer en laten je gewoon t volle pond betalen. Verder was het heel erg druk en de in stilteplekken werd er volop gekletst en was de rust iig ook ver te zoeken. We hebben een 20 baden kaart maar deze gaan we niet opnieuw aanschaffen omdat we zien dat de kwaliteit terugloopt en er niets met de aandachtspunten wordt gedaan. Jammer,
Voor de gek gehouden
Ik had een wellness giftcard die ik wilde verzilveren.
Na mail contact te hebben gehad over mijn kaart is er zwart op wit gezegd dat ik deze na afloop bij de balie in kon wisselen. Niet dus! Mevrouw Wong nam de kaart niet in. Heel jammer voor u mevrouw, u moet gewoon de hele rekening betalen. Als ik dit had geweten waren wij niet naar deze sauna gegaan.
Snel achteruit gegaan!
De sauna is zeker niet meer wat het ooit geweest is.
Hygiëne is achteruit gegaan, de lunch is ingeperkt (hetzelfde broodje wat je eerder ook bestelde krijg je nu in een matige uitgeklede vorm) en er is geen controle op bezoekers die regels aan hun laars lappen, wat leidt tot ergernis. Als je pech hebt kom je ook nog eens op een ‘verkeerde dag’ en tref je een overvolle sauna.
Wij gaan op zoek naar een andere accommodatie voor onze wellness.
Overvolle sauna’s
De kwaliteit van deze sauna is achteruit gegaan, overvolle sauna’s, de hygiëne is ook niet meer wat het eerst was.
Er is totaal geen controle meer op intiem contact.
Je ervaart op deze manier niet de luxe maar meer het motto massa is kassa.
Super ervaringen gehad hier
Super ervaringen gehad hier. Fijne geuren, heerlijke cocktails en erg goed eten, drankjes in het zwembad, echt een premium ervaring. Vaker geweest, enige is dat het om de winter wat beperkt voelt doordat het wat lang lopen kan zijn buiten in de kou, de saunas liggen een eindje uit elkaar. Die ruimte is in de zomer dan weer enorm positief natuurlijk. Het is er vaak druk, maar zo voelt het niet direct.
L’expérience Trustpilot