Thermen Bussloo is ongekend slecht bereikbaar via de mail. Ze proberen binnen 24 uur te antwoorden, maar ik wacht nu al een week op antwoord over een terugbetaling. Ook telefonisch mag je eindeloos in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het is een heerlijke sauna met mooie opgietingen. Het personeel is vriendelijk. Kortom ik ben met de faciliteiten en het personeel zeer tevreden. Dit geldt echter niet voor het prijsniveau van de ho... Voir plus
Vandaag was ik weer bij Thermen Bussloo, en heb ik gebruik gemaakt van de toegestuurde verjaardagskorting voor de entree. Een leuk cadeautje! Ik laat ook altijd een ontspanningsmassage doen, en w... Voir plus
Komende week zouden mijn man en ik van een mooi arrangement gaan genieten met hotelovernachtig en meer extra's. Vooruitbetaalde kosten € 366,--. Helaas is er bij mij onverwachts een verstandskies verw... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Geniet van een Dagje wellness bij Sauna, Beauty & Wellnessresort Thermen Bussloo. Reserveer direct een onvergetelijke dag vol ontspanning en wellness!
Coordonnées de contact
Bloemenksweg 38, 7383 RN, Voorst Gem Voorst, Pays-Bas
- www.thermenbussloo.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Het is niet schoon overal
Het is niet schoon overal ; vooral de goten binnen ……en bij zout zwembad vloer vies
Overal ook bladeren binnen ; matten die wel aan vervanging toe zijn …….vaker op een dag moet er schoongemaakt worden ; ook in de hoekjes en gaatjes
Slechts
Is mij erg! Tegengevallen.
We kwamen om te relexen .Maar hellaas was dat niet mogelijk.
Stilte ruimtes waren echt niet relext.
Leek meer een grote vergaderings ruimte wat een lawaai.
Een tip voor alle mensen die een lunch…
Een tip voor alle mensen die een lunch reservering boeken.
Dranken niet inbegrepen!
Voor 1 glaasje verse jus orange rekenen ze 8,-
Heerlijk ontspannen
Mooie schone kamer, met een fijn bed. Ruim aanbod qua sauna's en vriendelijk personeel. Het ontbijtbuffet was ruim. Het eten vonden wij erg lekker.
Heerlijke ervaring
2 dagen geweest
1 nacht in het hotel.
Wij vonden het fantastisch!
Mooi hotel, eten was heerlijk.
Personeel heel vriendelijk.
Veel aandacht voor detail.
Een pracht bedrijf
Heerlijke relaxdag
Na de slechte recensies te hebben gelezen hebben we toch gekozen om naar Thermen Bussloo te gaan.
Maar we hebben echt een top dag gehad!
Geen op of aanmerkingen.
Erg aardig personeel, geen tijdsloten, schoon, mooie en fijne opgieting gehad in de theater sauna. Lekker gegeten.
Kortom een super lekkere relaxed dag!
Leuke sauna gelegenheid maar duur restaurant
Wij zijn tijdens de herfstvakantie naar Thermen Bussloo geweest. Het was niet heel erg druk en dat was prettig. De sauna's zijn gewoon goed en het is leuk om er rond te lopen. We hebben ook twee opgietingen gedaan. Dat was nieuw voor mij, maar mijn vrouw had dat al wel eens gedaan. De opgietingen vond ik erg leuk, maar wanneer het op een drukkere dag was geweest, was het waarschijnlijk minder prettig geweest omdat het toch al gauw een beetje hutje mutje is.
We zijn de hele dag geweest en qua sauna's vonden we dat leuk, maar qua faciliteiten betreft eten vond ik het niet zo leuk. We moesten best lang wachten op ons eten en we vonden dat er weinig keus was in het restaurant. De kwaliteit van het eten vond ik boven gemiddeld, maar voor wat je krijgt vond ik het in verhouding duur.
Zelf had ik een maaltijdsalade kip als lunch, dat was een prima maaltijdsalade. Het was alleen jammer dat er maar 4 stukjes kip op zat en dat vond ik jammer voor een salade van 19 euro. Voor het avondeten had ik een black Angus hamburger met van alles en nog wat erop. Dat was wederom prima, maar qua proporties vond ik het klein hamburgertje voor 24 euro.
Tuurlijk kom je er om te relaxen en niet om uit eten te gaan, maar als je daar een dag bent, zul je toch ook eens moeten eten en dat mag je dus niet zelf meenemen. Al met al, zullen wij zeker nog een keer Thermen Bussloo bezoeken, maar dan slaan we de avondmaaltijd in ieder geval over en eten we misschien vooraf maar even een extra broodje.
Veel te druk.
Veel te druk.
Opgieting niet te doen, als honderd sardientjes in een blikje schouder tegen schouder.
Restaurant asociaal duur, zeker als je kijkt naar wat je krijgt.
Heerlijke welness!
Ik schrik toch van de reviews hier; mogelijk zegt dat ook iets over de mentaliteit van mensen in deze tijd.
Het gaat over uitzonderingen (iets bestellen ná een tijd die staat aangegeven, geld niet terug krijgen, verlopen bonnen, niet geïnformeerd zijn over mobielgebruik (uhm....wat?) annuleringen, teken, niks lusten dus boos worden om weinig keuze etc.)... Er zijn nu eenmaal regels met een reden. Regels die vooraf te lezen zijn. Voor een enkel iemand een uitzondering maken, betekent ook voor de rest. Deal ermee, lees jezelf in, en ook vooral; vráág om info als je die mist, spreek je medemens aan als die praat waar het niet mag (of zoek een medewerker) en probeer toch lekker te genieten, ontspan; laat los! Ja... theater is alleen voor opgietingen; moet je je daar nu écht druk over maken? Aangesproken worden met een strenge toon als je je mobiel mee neemt en gebruikt; juist heel erg fijn! Als iets onveilig voelt is het een gast met mobiel.
Mijn ervaring; Heerlijke sauna met heerlijke opgietingen, prachtig groen, veel keuzes en ruimte. Alles in detail prachtig afgewerkt. Sauna's goed op temperatuur. Fijne behandelingen en ruime keuze.
Te druk bij een opgieting? Dan kies ik een volgende. Maar eigenlijk altijd wel plek, zelfs bij drukte. Ogen dicht; genieten van geur en muziek (bij theater wel handig ogen open) en je ziet de mensen niet. Raken ze je aan? Vriendelijk verzoek echt even allemaal op te schuiven heeft wel effect is mijn ervaring.
Eten/drinken: ja! Prijzig! Absoluut (maar waar is de horeca nou veel goedkoper tegenwoordig?). Maar ik vind het lekker, niet standaard en mooi opgediend. Ik las; hamburger eet ik wel bij de mac. Nou geloof mij, hamburgers bij de Thermen zijn toch echt wel next level en niet te vergelijken met de Mac.
Flesje water; mag je gewoon drinken en meenemen in het restaurant. Ook fijn toch? Bijvullen kan bij de waterpunten in de welness.
1 minpunt: de badkledingdagen: doe ik in ieder geval niet meer. Er komt een doelgroep die minder gesteld is op regels, meer lawaai, minder respect. Dus lekker op de blootdagen en laat los.
Erger je niet teveel, want dat kan overal. Wees vriendelijk, dan krijg je het sneller terug.
Schandalig behandeld.
Na vele jaren lekker naar de sauna geweest bij thermen bussloo, ben ik vandaag schandalig behandeld, na reservering met mijn badenkaart sta ik bij de kassa en ik mocht er met mijn vriendin niet in, mijn badenkaart met nog 6 x toegang is verlopen. Wij werden weggestuurd!! Dit had ik niet verwacht .. had nog wel gereserveerd met mijn account
Terwijl wij vaste gasten zijn...schandalig...
Viel zu voll und kaum Umkleideschränke und Ruheräume
Eigentlich eine sehr schöne Anlage mit tollen Saunen, aber dermaßen überfüllt, dass man nicht mal einen eigenen Schrank bekommt, sondern ihn sich teilen muss. Da man zusätzlich auch keine eigenen Taschen mit reinnehmen darf und diese auch m Umkleideschrank müssen, ist dieses Konzept bei 2 Erwachsenen mit normalen Saunagepäck wirklich unmöglich. Dann sollte man wenigstens einen eigenen Schrank bekommen. Wie waren früher schon öfter hier, aber mittlerweile hat man das Gefühl, dass es mehr um Kommerz, als um Entspannung geht. Auch sind einige Mitarbeiter nicht besonders freundlich und es gibt kaum Ruheräume im Inneren. Also bei dem stolzen Preis von 51,- p.P. sollte man beides erwarten können und auch, dass man einen eigenen Spint bekommt.
Boek niet van te voren want je wordt…
Boe niet van te voren want je wordt genaaid!
Weken geleden sauna geboekt maar helaas door zware migraine aanval niet kunnen gaan. aan telefoon wordt door Fabian gezegd dat we de welness behandeling moeten betalen a 50 euro, krijgen een rekening van 170. Personeel is gewoon aan het werk dus zeer klant vriendelijk om dit in rekening te brengen :’).
Streng annuleringsbeleid my ass, onmenselijk en zeer klantonvriendelijk kun je beter zeggen. Wij zoeken voortaan wel een andere welness. Van dag ontspannen naar dag vol frustratie, bedankt thermen daar gaat het verjaardagscadeau voor mijn vriend👍
De site is zwaar onhandig
De site is zwaar onhandig , best suf voor zo’n luxe en dure spa . Een dag met behandelingen boeken is zo onhandig , als je nou entre boekt en dan behandelingen kan aanklikken en dan betaald zou het een stuk makkelijker zijn voor de klant en ook voor jullie zouden veel meer mensen behandelingen boeken . Dan ga je maar bellen om op deze manier de behandeling te boeken krijg je een aardige vrouw aan de lijn , die zegt dat je een aanbetaling moet doen , wat ik logisch vind . Stuurt ze geen betalings link .. bel je 30 uur daarna weer omdat je graag een link wilt en je niet wilt dat de boeking vervalt krijg je een chagrijnige vrouw aan de telefoon niet te geloven .. altijd gedoe bij hun ! Echt zonde van zo’n mooie locatie . Ook nooit beschikbaarheid voor bepaalde behandelingen .. zonde ! Volgende keer ga ik naar een andere spa ..
Schandalig behandeld
Hotelarrangement geboekt in Thermen Bussloo, helaas door een medisch noodgeval de reis moeten annuleren, medisch overmacht zou je zeggen, helaas denken ze daar bij de Thermen groep iets anders over. 60% van de reissom word alsnog in rekening gebracht, en dat noemt zich een wellness resort, goed voor lichaam en geest…….. alleen in hun portomenee. Had de datum verplaatst of iets dergelijks maar nee , even betalen, en o,ja Beterschap!
Ik hoop dat jullie jezelf in de spiegel kunnen aankijken en zeggen dat je juist gehandeld hebt….de naam Thermen niet waard !! schaam je
Mooi maar prijzig en klantonvriendelijk
Mooie wellness met veel verschillende sauna's. Suite was prima met erg fijne matrassen. De opgietingen zijn echt een beleving. Zeker de opgietingen in de theatersauna.
Het is wel heel erg prijzig. Wij waren bijna 700 euro kwijt voor 2 personen, 2 dagen sauna en 1 nacht slapen. Toen wij om een droge handdoek vroegen kregen wij die niet: je krijgt er 1 per dag. Dus afdrogen en zweten op je handdoek in de sauna doe je met dezelfde handdoek. Dat is niet hygiënisch. We konden een extra handdoek krijgen voor 12,50. Mijn tip is eigen handdoeken mee te nemen.
De badjassen roken naar oud vet. Dat was ook niet zo fijn.
Het was een heerlijke dag
Het was een heerlijke dag! Zoveel om uit te kiezen als zowel alle faciliteiten als lunch! Dank jullie wel!
Al ietsje beter
Al ietsje beter, echter zijn ze erg laks met afspraken bevestigen.
Ok ben gebeld om een tegemoetkoming voor de massage voor 2 personen aan te nemen.
Dat heb ik gedaan wel met de mededeling dat dat zolang er geen contact gezocht word betreffende de horeca ik deze elders zal gaan besteden.
Wederom aangegeven dat de horeca nu inmiddels 1,5 week later nog steeds geen contact heeft gezocht met ons.
Dat vond degene die over de massages gaat erg vervelend en heeft mij beloofd een gratis entree voor 2 personen als tegenzet/goedmakertje.
Ook deze hebben we aanvaard , maar ik wens nog steeds een leidinggevende van de horeca te woord te staan.
Dat werd ook gesnapt maaaaaaaar……….beide zijn dus toegezegd echter niet bevestigd.
Dus in afwachting
Stressful and disorganised stay: rude staff spoiled our anniversary
We booked what we thought would be a relaxing wellness day and an anti-stress treatment to celebrate our anniversary. Instead, it turned into a stressful and disappointing experience.
On the way from Amsterdam, our car broke down. We immediately reached out to let the spa know we would arrive 1.5 hours later. About 20 minutes before arrival, someone from the spa called us; we explained that we were 20 minutes away and asked if that was fine. The staff member confirmed it was.
When we finally arrived, excited for our 75-minute anti-stress treatment, the receptionists casually informed us we could only catch the last 30 minutes. When we asked to reschedule or receive a refund, they flatly refused. We never received any notification (by phone or email) about the timing of the treatment, and the booking confirmation clearly stated that procedures should be scheduled at the reception desk. Instead of showing any flexibility or empathy, the reception staff became defensive, looking for loopholes not to help us.
To make matters worse, after this frustrating interaction, I was shouted at in the (empty!) dressing room for simply turning off my phone sound. Hardly the kind of atmosphere you expect when you pay for “wellness” and “anti-stress.”
In the end, we received only 15 minutes of a so-called anti-stress massage, our anniversary was ruined, and the experience even triggered a panic attack for me. For €330, we essentially paid for an argument and a spoiled day.
Duur restaurant
Mooie sauna, maar aan de stilte ruimtes wordt geen gehoor aangegeven. De mensen kakelen er lustig op los. En de horeca is eigenlijk niet meer te betalen.Een kopje koffie of een heeeeel klein flesje Cola voor bijna €4 is te gek voor woorden. En als je glas wijn verkoopt voor €7,90 dan mag je verwachten dat je ook een echt glas wijn krijgt. Maar het was niet meer dan een slok. De sauna is eigenlijk alleen nog te doen voor de rijkere onder ons. Ik heb uiteindelijk een leuke maar hele dure dag gehad. En met deze prijzen denk ik dat dit voor velen niet meer is weggelegd
Erg glad.
Bij Thermen in Bussloo geweest vandaag.
Wij hebben het naar ons zin gehad. Veel lekker sauna's een het zwemwater is ook fijn.
Wel vind ik het naar dat het overal zo glad is. Naast de Ijslandse sauna buiten is een gedeelde waar je koud kan douchen dit wou ik doen ik zette 1 voorzichtig stap en voel keihard op de grond, met een bebloed been een schaaf plek kwam ik weer omhoog, er stond een bord bij pas op glad! Maar dit geldt is gewoon niet te betreden de tegels hebben aanslag echt gevaarlijk. Ook binnen erg glad en bijna uitgegleden (met slippers aan).
Ik vind het ook jammer dat drankjes niet bij de lunch in zitten. En dat er geen gratis water te krijgen is voor de gasten.
L’expérience Trustpilot