Thermen Bussloo is ongekend slecht bereikbaar via de mail. Ze proberen binnen 24 uur te antwoorden, maar ik wacht nu al een week op antwoord over een terugbetaling. Ook telefonisch mag je eindeloos in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het is een heerlijke sauna met mooie opgietingen. Het personeel is vriendelijk. Kortom ik ben met de faciliteiten en het personeel zeer tevreden. Dit geldt echter niet voor het prijsniveau van de ho... Voir plus
Vandaag was ik weer bij Thermen Bussloo, en heb ik gebruik gemaakt van de toegestuurde verjaardagskorting voor de entree. Een leuk cadeautje! Ik laat ook altijd een ontspanningsmassage doen, en w... Voir plus
Komende week zouden mijn man en ik van een mooi arrangement gaan genieten met hotelovernachtig en meer extra's. Vooruitbetaalde kosten € 366,--. Helaas is er bij mij onverwachts een verstandskies verw... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Geniet van een Dagje wellness bij Sauna, Beauty & Wellnessresort Thermen Bussloo. Reserveer direct een onvergetelijke dag vol ontspanning en wellness!
Coordonnées de contact
Bloemenksweg 38, 7383 RN, Voorst Gem Voorst, Pays-Bas
- www.thermenbussloo.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Niet meer zoals eerst
Na een lange COVID periode niets, konden we eindelijk weer eens naar Thermen Bussloo met overnachting.
De sauna’s nog even heerlijk, de omgeving fijn, de massage’s zalig. Maar…wat is de horeca achteruit gegaan! Tegen belachelijk hoge prijzen kun je uit zeer beperkte kaart (met name Oosters) kiezen. Kwalitatief laat dit ook nog te wensen over (geen extra shot espresso in de cappuccino, soep te lauw, kaasstengels te donker uit frituur en ga maar door) Op de ligweiden wordt niet meer bediend ivm personeelstekort en er is enkel eetmogelijkheid binnen of op het overdekte terras. Ook is een eetgelegenheid volledig dicht (ik gok ook uit personele tekorten).
De prijzen zijn hoger dan ooit, de service minder dan ooit. Hier gaat wel echt iets niet goed.
Het was heel druk en veel te duur
Het was heel druk, veel te druk! Covid 1,5 maatregel was onmogelijk te handhaven. Bij veel activiteiten moest je lang wachten. Het restaurant was verschrikkelijk duur, zeker gezien de hoge entree prijs. Wat mij betreft eens maar NOOIT weer!
Top dagje uit
Wij moeten ineens 15,- betalen per…
Wij moeten ineens 15,- betalen per voucher wat oorspronkelijk is uitgegeven als gratis entree. Dit terwijl wij met de kinderen op een badkledingdag een gezellig dagje uit wilden plannen. Dat je nu moet betalen is door Bussloo eenzijdig per 1 juli aangepast. Dit omdat ze hard geraakt zouden zijn. Daarentegen nodigen ze je uit om de makeovers (😏🤔) van 4 sauna’s te komen bewonderen. Wij hebben een overzicht gevraagd waar dat staat in de algemene voorwaarden, echter hebben we dat tot op heden niet ontvangen. Het is dus een cadeau waar je notabene zelf voor moet betalen☹️. Erg slecht dit......
Super sauna en hotel
Super sauna en hotel! Is niet voor niets beste wellness van Nederland!
Vele faciliteiten en heel schoon! Plak er een nachtje aan vast in het hotel!
Ze zijn daar vriendelijk en service gericht! En lekker eten!.Ja top weekend gehad