De taart is helaas veel kleiner uitgevallen dan we gewend zijn van Toptaarten. We moeten nu extra taart bijhalen, omdat de hoeveelheid niet voldoende is voor het aantal personen.
L'entreprise a répondu
Ik heb bij de vriendenloterij een cadeaukaart van 20 Euro gewonnen, welke al door de loterij is betaald. Aangezien de taarten pas boven de 20 Euro beginnen qua prijs en je bezorgkosten moet betalen,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wederom via toptaarten weer een taart besteld. En net zoals al die kleren hiervoor was de taart heerlijk ver s en was de foto ook weer mooi gelukt dus ik kan dit aan iedereen aanraden want dit is al... Voir plus
Taart laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig als nu. 1. Kies uw taart 2. Selecteer een bezorgadres 3. Betaal online en klaar! Verse ambachtelijke taart is onderweg.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Bezorging kan beter.
Bestelling ging makkelijk, order voor 8 adressen. Helaas is niet alles bezorgd op de afgesproken dag.
Het gebak was wel heerlijk

Réponse de Toptaarten
Ik had met een cadeaubon van de postcodeloterij feestelijke mini cupcakes besteld. Ze beschrijven het als een vrolijke uitstraling en een heerlijke smaak: deze mini foto cupcakes hebben het allemaal.
Ze hadden dat feestelijk en vrolijk wel weg kunnen laten, want wat ik kreeg waren 12 droge smaakloze cupcakes met daarop een kleurloze witte topping zonder kleurrijke raindrops. Niets feestelijks aan dus. De ene ster is voor de bezorging, die was stipt op tijd.

Réponse de Toptaarten
Wat een lelijke taart! Foto krulde helemaal op, taart was ingezakt en de smaak is ook niet geweldig. Zelfs de kinderen lieten hem staan. Miskoop, 90 euro naar de maan.

Réponse de Toptaarten
Dit is echt een van de lelijkste foto taarten die ik ooit heb besteld. Ze hebben de foto zo uitgeprint dat je, wanneer je de foto instelt op de website, je die buitenste rand nog ziet. Waar in staat dat je daar niks moet plaatsen, omdat dat onder de slagroom komt. De onderkant van de foto is dus nu helemaal bedenkt met slagroom en amper te zien

Réponse de Toptaarten
Voor het eerst hier besteld: een fototaart voor bijna €50.
Ten eerste was de foto niet in het midden van de taart geplaatst, wat mij niet heel moeilijk lijkt om te doen.
Ten tweede was de foto vies geworden en waardoor je het gezicht van mijn zoontje niet goed zag.
Ten slotte was de taart echt klein. Alle gasten hadden stukjes in het formaat van petit fours.
Voor €50 kun je bij veel bakkerijen (en zelfs supermarkten) meer waard krijgen voor je geld..

Réponse de Toptaarten
De taarten zijn uitstekend van kwaliteit. Bezorging gaat over het algemeen prima op tijd. Onze klant was tevreden...

Réponse de Toptaarten
Late levering en taart zag er niet mooi uit.
Op de bestelbevestiging stond een telefoonnummer van de klantenservice dat niet klopt.
Erg teleurstellend voor een dure taart.
Reactie gehad van Toptaarten. Geprobeerd te mailen. Dat lukt niet. Alleen te bereiken via WhatsApp. Heel slecht dit.

Réponse de Toptaarten
Taart werd erg laat geleverd, en de slagroom op de rand was ervan geschoven

Réponse de Toptaarten
Wederom via toptaarten weer een taart besteld.
En net zoals al die kleren hiervoor was de taart heerlijk ver s en was de foto ook weer mooi gelukt dus ik kan dit aan iedereen aanraden want dit is al de zesde taart geweest en nog nooit een slechte ervaring.
Goed verzorgde slagroomtaart en op tijd bezorgd we hebben er heerlijk van genoten Echt een aanrader
Heel slecht kwaliteit. Cheesecake is gebroken met haar en blauwe kleur. Nooit bij hem bestellen.

Réponse de Toptaarten
De taart is buiten op de brievenbus gezet, we wisten dus niet dat de taart was bezorgd.
Beetje jammer.

Réponse de Toptaarten
Een kindertaart besteld voor 16 personen. Taart netjes op tijd bezorgd, zag er prima uit. Maar..erg klein taartje voor 16 personen! En best prijzig voor het formaat. Het formaat 24x24 cm kunnen maximaal 9 personen taart van eten van uit gaande dat je een normaal stukje serveert. Als ik 16 stukjes moet snijden uit zo'n taart worden het petit four stukjes...Erg jammer! Ik kan nu bij de bakker er nog een klein taartje bij kopen anders hebben we niet genoeg...Conclusie: ik ga voor de volgende keer maar naar de plaatselijke bakker waar ik voor de zelfde prijs een stuk grotere taart kan kopen. Jammer! Ordernummer. 16455078-0001

Réponse de Toptaarten
Een ronde feest taart besteld. Wat gewoon rond de 28 euro incl verzendkosten. Voor 10 personen. Nou ze mogen zich wel schamen. Dit komt niet van een echte bakker oid. Hobby matig kwaliteit. Slecht afgewerkt. Korrelige structuur structuur slagroom. En 8 stukjes te snijden want anders moet je je dood schamen om een stukje taart voor te zetten. Kan helaas geen fotos plaatsen maar zoals op foto op de site en in werkelijkheid zit wel aardig wat verschillen. En de kapsel is gewoon droog. Smaak is nog goed. En de bezorging goed geregeld. Maar ga niet weer bestellen.

Réponse de Toptaarten
Chocolade vlaai besteld voor 10 januari 26 en werd rond 14.30 uur afgeleverd. Keurige bezorger. Kwaliteit was subliem, vers en gewoon goed. We haalden 8 grote punten uit de vlaai. Bestelling was te volgen, duidelijke mail vooraf.

Réponse de Toptaarten
Bezorging was top ! Echter de aardbeientaart viel erg tegen ! Erg afwijkend van foto. Geschikt voor 8 personen ipv 12. Er zat 1/3 deel van de aardbeien van foto op de taart, slagroom ook de helft ongeveer. Taart is ruim 20 euro, maar voor de helft heb je bij ah betere taart en die bezorgen ook. Het was mijn laatste bestelling, bestel er nooit meer . Wel exacte tijd bezorgd

Réponse de Toptaarten
De taart was voor 12 personen, gaat nergens over, als je er 10 stukjes uitkrijgt mag je blij zijn. Een echte teleurstelling voor zoveel geld zo n mini taartje. Tja...ik had het kunnen opmeten, maar je mag toch erop vertrouwen dat de tekst een eerlijke weergave is. * Toptaarten heeft het netjes opgelost!

Réponse de Toptaarten
Ik bestelde 20 oliebollen met krenten. Wat krijg ik? 20 oliebollen zonder krenten. Ik bestel nog eens eeen keer wat bij Toptaarten. Nou niet dus!!