Nogle aftener spiser man middag. Andre aftener oplever man kunst. Treetop leverede en gastronomisk forestilling, hvor kaviar, hummer, jomfruhummer og fjæsing mødtes med vine, som normalt gemmer sig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har lavet 72m2 terrasse med heimdal komposit grey i 200mm brede. Min overraskelse var stor over hvor brand varm selv den lyse model bliver. Absolut ikke til bare tæer i solskin. Ydermere er flere plan... Voir plus
Jeg er virkelig glad for mit valg af Treetops. Hele forløbet har været en positiv oplevelse, hvor jeg følte mig godt informeret og taget seriøst fra start til slut. De var altid venlige, nemme at få f... Voir plus
I forbindelse med vores husrenovering, hvor vi blandt andet lavede køkken-alrum og etablerede en åben trappe til første salen, havde vi brug for en god akustikløsning. TreeTops hjalp os med profe... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fremragende service
Vi har modtaget en fremragende service og vejledning ifb. med komposit til terrasse. Spørgsmål over mail er blevet besvaret promte, også udenfor almindelig arbejdstid. Vi modtog vareprøverne på kort tid, og det hjalp os til at tage vores beslutning. Vi er meget tilfredse med Treetops. Vi ser frem til at skulle ligge terrasse med deres produkt.
Kasper Thomasen og Christina Christiansen
Stor komposit terasse
Kan kun være super tilfreds med min første handel med treetops. Efter lidt dialog og super vejledning er der nu bestilt 95 m2 Kirkedal komposit til en stor terrasse ved sommerhuset. Firmaet virker yderst kompetent og professionelt og efter at have modtaget diverse prøver, blev jeg yderligere vejledt til at tage det endelige valg - Det tegner indtil videre rigtig godt
Mvh
Bjarne
Dårlig service, dårlig leveringstid (6 mdr) ingen kompensation
Igennem Silvan har jeg bestilt en leverance af Kirkedalkomposit hos treetops.
Ved levering valgte leverandøren kun af levere noget af ordren uden at informere kunde, silvan eller andre.
Derefter lukkede de virksomheden i 3 uger pga. sommerferie, for så ikke at tage tlf da ferien var slut. Efter endelig at komme i kontakt med kirkedalkomposit. Fortæller de at de kan levere slut aug.
bestillingsdato hedder i øvrigt 30/5.
Efter en masse snak med Silvan, treetops.dk
vil treetops ikke levere nogen form for godtgørelse eller kompensation.
De er nemlig i deres fulde ret til at levere eller ikke levere et produkt før det passer dem.
Så til alle jer kunder som overvejer at få terrasse eller hegn i komposit. Vælg en anden leverandør end treetops
Dårlig kundeservice, Dårlig levering, Dårlig kontaktmulighed.

Réponse de Treetops
L’expérience Trustpilot