Lisez les avis des autres
Prima firma, De snelle levering is niet helemaal naar nederlandse standaard maar een week is nog wel te doen. Verder werdt ik netjes gebeld door de klantenservice of ik 1 artikel wilde annu... Voir plus
Ik heb nu al een paar keer een bestelling gedaan en tot op heden is dit prima verlopen. Een vorige keer werd ik netjes gebeld omdat er twee producten vertraging zouden hebben, dit wist ik al omda... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Zoobio – het beste voor uw dier U wilt uitsluitend het beste voor uw geliefde huisdier en hecht grote waarde aan eersteklas kwaliteit? Dan bent u bij ons bij het juist adres. Wij bieden u talloze producten op het gebied van dierenverzorging aan . Of u nu droogvoer of natvoer, speelgoed voor hond en kat, slaapplekkern of een ander belangrijk product zoekt, bij ons vindt u altijd wel iets geschikt. Zo vindt u bijvoorbeeld in ons assortiment ook eersteklas artikelen voor knaagdieren, alles voor het aquarium en terrarium, en allerlei benodigdheden voor vogels, paarden en uw vijver.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Ik heb 6 tubes van beapher crunchy…
Ik heb 6 tubes van beapher crunchy joghurt pasta gekregen gedoneerd door vrieden voor mijn dood zieke chichuachua maar op mails resgeren ze niet en blijkt dat de houdbaarheid’s datum jan 2020 te zijn dus nu 8 mnd over de datum en dan ook nog de hoofdprijs betalen dat kan niet lijkt mij het is gewoon
En hoor ook niets echt aso
Erg tevreden
Erg tevreden. Producten waren snel bezorgd ondanks dat deze uit Duitsland moesten komen.

Slechte klantendienst
Goede website.
Leveringsdatum niet binnen beloofde termijn. De beloofde 7 dagen , waren er uiteindelijk 11. Hoge transportkosten mn 15,90 EUR.
Kan gebeuren ; geen probleem
De communicatie met de klantendienst, was echter onaanvaardbaar zowel wat de vorm als de inhoud betreft.
Geen operator op het opgegeven telefoonnummer.
Toen ik mailde kreeg ik een antwoord dat juridisch niet klopt mn : wij hebben de bestelling binnen de 7 beloofde dagen met de transportfirma meegegeven. Het ligt niet aan ons.
Dit klopt niet : De leverancier en niet de klant, staat in voor de vervoerder die hij koos, ongeacht de omstandigheden.
Toen ik de contactpersoon hierop wees en de 15, 90 euro (!) transportkosten terug eiste, kreeg ik brutale antwoorden.
Ik vind dit ongehoord.
De zending zelf was in orde : zorgvuldig verpakt, correcte artikelen, bestelling kwam overéén met wat er op de website beschreven stond

Réponse de ZooBio.nl
De verkoper mailde mij dat het product…
De verkoper mailde mij dat het product wat ik wilde kopen niet meer in voorraad was en dat het niet nabesteld kon worden en stelde mij een andere product voor of ik kon mijn geld terug krijgen. Ik heb voor dat andere product gekozen. Ik vind het heel netjes als er voor een andere oplossing wordt gezocht. En ik snap in deze tijd van de coronavirus, dat het soms moeilijk is om bij de leverancier te bestellen.

Réponse de ZooBio.nl
Fijne webwinkel met ruime keus en…
Fijne webwinkel met ruime keus en ondanks de coronacrisis, snelle levering!

Réponse de ZooBio.nl
Bestellen op website kon makkelijker
Bestellen op website kon makkelijker, maar verder top, snel geleverd

Réponse de ZooBio.nl
Goede website voor de aquariumliefhebber
Ruim assortiment, snel geleverd. Ook de aangegeven leverdatum is juist. Zal zeker nog meer bestellen.

Zeer tevreden
Uitgebreid assortiment voor een goede prijs. Snel verzonden.

Zeer goede service
Zeer goede service. Bij het afrekenen kreeg ik al de melding dat het iets langer zou duren ivm niet op voorraad. Maar ook een persoonlijk mailtje. Ik bestel zeker en vast opnieuw.

Réponse de ZooBio.nl
Prima website voor dierenvoeding en benodigdheden
Ik heb nu al enkele keren besteld, ik vind het aanbod uitgebreider en gevarieerder dan bij de meeste huisdierenwebwinkels, je kan ook kleine verpakkingen bestellen en de service is prima. Als er iets mis gaat wordt het direct verholpen. Ik blijf zeker klant.

Prima service
Prima service. Geen problemen met de levering. Gaat vrij snel.

Heel tevreden
Een paar weken zijn wij overgestapt met de kattenbakvulling.
We gebruikten eerst houtkorrels, maar waren hier niet zo tevreden over. De kattenbak rook heel
erg naar urine en ontlasting. Wij bestelden nu via Zoobio Biokat's Diamond Care Fresh.
Het voordeel van deze kattenbakvulling is dat er door de korrels heen een luchtverfrisser
verwerkt is. Wanneer de kat gaat graven komt deze luchtverfrisser vrij en wanneer de kat geplast
heeft wordt de urine een klont. Hierdoor kunnen wij de plasjes makkelijk uit de bak scheppen en
ruikt niet de hele bak naar urine.
De kattenbakvulling wordt thuis geleverd. Nu hoef ik niet meer met van die zware verpakkingen te
sjouwen. Heel erg fijn. Zeker de moeite waard om te proberen. Goede service en snelle levering.

Prima service :-)
Een vorige keer werd ik netjes gebeld omdat er twee producten vertraging zouden hebben, dit wist ik al omdat dit tijdens de bestelling zichtbaar was.
Mijn laatste bestelling was op 2 juli en ik zou het vandaag 8 juli ontvangen.
Helaas weer hetzelfde gedonder met DPD die mijn adres een problematisch iets vinden, nou dat vind ik van de DPD ook.
Wat een vreselijke gemakzuchtige bezorgers werken daar.
Los gezien van de bezorgers geef ik een compliment aan Zoobio.

Alles prima geregeld
Alles prima geregeld! Zelfs nog een telefoontje omdat de bestelling iets later geleverd zou worden ivm een product dat niet op voorraad was. Deze waarschuwing was echter ook al tijdens het bestelproces “opgepopt”. Dus ook dat was geen verrassing.
Goeie producten voor een nette prijs

L’expérience Trustpilot