ZooBio.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 6 tubes van beapher crunchy joghurt pasta gekregen gedoneerd door vrieden voor mijn dood zieke chichuachua maar op mails resgeren ze niet en blijkt dat de houdbaarheid’s datum jan 2020 te zijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima firma, De snelle levering is niet helemaal naar nederlandse standaard maar een week is nog wel te doen. Verder werdt ik netjes gebeld door de klantenservice of ik 1 artikel wilde annu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb nu al een paar keer een bestelling gedaan en tot op heden is dit prima verlopen. Een vorige keer werd ik netjes gebeld omdat er twee producten vertraging zouden hebben, dit wist ik al omda... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles prima geregeld! Zelfs nog een telefoontje omdat de bestelling iets later geleverd zou worden ivm een product dat niet op voorraad was. Deze waarschuwing was echter ook al tijdens het bestelproc... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Animalerie
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Magasin d'articles pour animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Zoobio – het beste voor uw dier U wilt uitsluitend het beste voor uw geliefde huisdier en hecht grote waarde aan eersteklas kwaliteit? Dan bent u bij ons bij het juist adres. Wij bieden u talloze producten op het gebied van dierenverzorging aan . Of u nu droogvoer of natvoer, speelgoed voor hond en kat, slaapplekkern of een ander belangrijk product zoekt, bij ons vindt u altijd wel iets geschikt. Zo vindt u bijvoorbeeld in ons assortiment ook eersteklas artikelen voor knaagdieren, alles voor het aquarium en terrarium, en allerlei benodigdheden voor vogels, paarden en uw vijver.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een flut bedrijf

Wat een flut bedrijf, dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets gekocht heb. 12 juli een bestelling gedaan, tot op heden (28juli) nog niets mogen ontvangen, ondanks de gegarandeerde levertijd van max 5 dgn. Na 5 dgn werd de bestelling eindelijk eens in verwerking genomen vlgs een gekregen mail. Daar is het tot nu toe dan ook bij gebleven. Betalen mag je natuurlijk wel gelijk, dus zie je geld maar eens terug te krijgen......gaat wel om een bedrag van ruim €100.

Advies aan anderen......bestel hier NIET!!!!!!

28 juillet 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Leugens, schade en verzuim in contact

Op de site werd vermeld, binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. Dit zijn uiteindelijk 11 werkdagen geworden!! De dag dat het bezorgd zou worden is er niemand op komen dagen, geen briefje in de bus, niks. Zelf dus achter je spullen aanbellen. Vervolgens moet ik het pakket ergens op locatie op gaan halen, gaten in de doos, product op 3 plekken kapot. Mail gestuurd naar de klantenservice, werd om foto's van de schade gevraagd en vervolgens hoor je nooit meer wat! Erg slecht bedrijf, waardeloos slechte service, telefonisch totaal niet te bereiken, klantcontact dramatisch.

25 juillet 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Lange levertijd, slechte voorraadmanagement

Gezien de eerdere beoordelingen dacht ik dat Zoobio snel kon leveren; dat is mijn inziens in 1 werkweek. Ik houd hierbij rekening dat zaken vanuit Duitsland geregeld moeten worden. Na 4 werkdagen heb ik contact opgenomen hoe lang alles ging duren; dat zou in totaal (incl. bezorging) 7 werkdagen zijn (als er "positief" wordt gerekend vanaf de datum van contact . Het bleken uiteindelijk 9 werkdagen te worden. Uiteindelijk heeft de tijd tussen bestelling en bezorging 15 werkdagen gekost.
Bovendien bleek een artikel niet in voorraad te zijn(!?). Op moment van bestelling was het artikel echter op voorraad. Als men na 2 weken van bestelling erachter komt dat de voorraad onvoldoende is, dan heb je domweg bedrijfstechnisch de zaken slecht op orde.
Het bedrijf heeft weliswaar getracht telefonisch met mij in contact te treden. Aangezien het mijn werktelefoon betreft, was ik niet in de gelegenheid op te nemen. Een voicemail inspreken heeft Zoobio hierbij verzuimd. Zonder mijn reactie af te wachten heeft Zoobio alsnog de bestelling verstuurd. Eerlijkheidshalve kan ik dit proces wel begrijpen, maar vanuit mijn oogpunt vond ik het klantonvriendelijk aangezien ik op het punt stond de bestelling af te blazen; immers een dag wachten op een reactie afgezet op een levertijd van 3 werkweken levert weinig op.
De lange levertijd in combinatie met een onvolledige bezorging zijn de reden voor deze lage waardering. Zoobio zou er goed aan doen hoe de webwinkels in Nederland hun logistiek verzorgen

21 mars 2018

Heel fijne winkel

Heel fijne winkel, breed assortiment, snelle levering, uitstekende klantenservice. Een winkel die ik zeker bij vrienden onder de aandacht breng.

10 octobre 2017

Aanrader

Een overzichtelijke en transparante webshop, waarin je snel alles kunt vinden. Tot op heden steeds een snelle levering. Tot nu toe geen enkel probleem ondervonden. Ik kan deze website iedereen van harte aanbevelen.

19 septembre 2017
Logo de ZooBio.nl

Réponse de ZooBio.nl

Geachte heer Axel Biere!
Wat een mooie beoordeling, dit doet deugd!

Hartelijk dank hiervoor, het kan onze motivatie slechts ten goede komen.

Met vriendelijke groeten,
Zoobio team

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel mijn hondenvoer via zoobio.nl …

Ik bestel mijn hondenvoer via zoobio.nl ,dat scheelt mij namelijk flink sjouwen met zakken voer en is nog goedkoper ook dan de dierenwinkel hier in de buurt. Lang leve de bezorging. Ook hebben ze een ruim assortiment aan biologisch voer wat ik persoonlijk erg fijn vind. Tevens bestel ik elke keer weer nieuwe snacks bij het voer, ze hebben echt veel en het is leuk om de honden elke keer weer met wat nieuws te belonen. Tot nu toe heb ik nog geen fouten in de bezorging gehad, dus de zaken zijn prima op orde. De website oogt prettig en is overzichtelijk. Al met al heb ik een goede ervaring met deze webwinkel.

7 août 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke en snelle website!

Deze website heeft een duidelijke en snelle indeling en bestelproces! Ik kon de producten die ik zocht snel vinden. Dit is een stuk fijner dan iedere maand zelf met grote zakken dierenvoedsel en korrels slepen: gewoon gelijk online een grote hoeveelheid bestellen en laten bezorgen. De levering van de bestelde producten was op tijd en verder prima in orde. De producten werden in goede status afgeleverd. Ik kan deze webshop aanraden aan iedereen! Modern en snel, niet zo "stoffig" als sommige andere aanbieders van dierenproducten waarbij het vaak aan techniek schort.

2 août 2017
Logo de ZooBio.nl

Réponse de ZooBio.nl

Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen dat u onze vaste klant zal worden.
Met vriendelijke groeten,

Zoobio team.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus