Vare kunst i posten og når en kontakter kundeservice med bilde av skaden. I stedet for å hjelpe skal de ha deg til å ta bilde i 10000 forskjellige vinkler og posisjoner for å bevise. Må være dårligste... Voir plus
Kjøpte robotgressklipper og fikk rask og god utlevering. Uken etter var produktet på tilbud hos konkurrenter (senere også på Bauhaus). Jeg sendte henvendelse om at jeg ville bruke lavprisløfte og fikk... Voir plus
Varen var kjapt levert og prisen den laveste jeg kunne finne på nett. Varen hadde dog en defekt, men det var en feil fra leverandørens side. Sendte epost til Bauhaus og fikk allerede oppfølging dagen... Voir plus
Veldig dårlig opplevelse: Jeg bestilte to keramiske varer. De var veldig dårlig pakket, og de var ikke nye. De var dekket av skitt og annet rusk. De ankom ødelagte og skitne. Kundeservicen var imid... Voir plus
- Magasin de materiaux de construction
- Magasin de bricolage
- Jardinerie
- Quincaillerie
- Service de location d'outils
Écrit par l'entreprise
Konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service
Gjellebekkveien 1, 3420, Lierskogen, Norvège
- 64 00 10 80
- kundeservice@bauhaus.no
- bauhaus.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
It's the best experience i've had.
It's the best experience i've had. I had a warranty case. Everything was resolved very kindly and punctually. Highest recommendations.
Bauhaus har i særklasse blant norges…
Bauhaus har i særklasse blant norges dårligste kundeservice. Nå har de også sluttet å svare på eposter. Jeg har sendt fire eposter de siste 45 dagene, og de har svart en gang. "takk for at du kontakter Bauhaus bla bla" og det kom ikke fra en no-reply-adresse.
Et 2 år gammelt massasjebad, nypris kr. 60 000, har tatt kvelden, det virker ikke mer, ikke usannsynlig et kretskort eller hva enn. At de ikke svarer er så absurd at jeg vet knapt hvorfor denne butikken eksisterer. De tar telefonen, og skal "sjekke opp", men ringer aldri tilbake og svarer ikke på epost. Det er helt natta hos Bauhaus, det er rett og slett ingen hjemme.
Produket er bra men ikke i henhold til…
Produket er bra men ikke i henhold til beskrivelse. Kjøpte en gressklipper av den årsak at den hadde mest hestekrefter. Får den hjem og finner ut at informasjon ikke stemmer og at varianten med oppgitt hestekrefter ikke eksisterer. Etter uendelig mye styr med kundeservice blir vi enige om et kompenserende gavekort på 500,- Har purret på gavekortet flere ganger men ingen respons.......nå er vi her.
Aksepterte gavekort 19 juli. Svar kom 29 juli og så har det vært dødt selv etter flere purringer.
"Du vil bli kontaktet i morgen angående ditt gavekort. Jeg fikk dessverre ikke til å lage det så jeg får en kollega til å lage det i morgen slik at det blir riktig.
Beklager for forsinkelsen.
Hvis du har flere tanker, er du alltid velkommen til å komme tilbake, og vi vil svare så snart vi kan.
Med ønske om en fin dag videre!
Med vennlig hilsen
XXXXXXXX
Ditt saksnummer #1136458
Skulle kjøpe 2 stk bordlamper
Skulle kjøpe 2 stk bordlamper, men den var ikke inne på lager så den måtte bestilles. Etter 1-2 uker får jeg melding om at den har ankommet. Når jeg henter den ut, er det feil lamper og lappene på den lampen jeg skulle ha var borte, så de har scanna inn den lampen jeg fikk feil. De skulle få tak i lageret som sender ut varer, og snakke med sjefen for å få riktig merking av lamper, for så å oppdatere meg. Etter 2-3 uker kjøpte jeg lamper andre steder, og har fortsatt ikke hørt fra dem etter 2 måneder. Dårlig service og du blir ikke fulgt opp.
Strålende kundeservice
En av de beste opplevelsene jeg har hatt med kundeservice. Var en bestilling jeg hadde spørsmål om og ble oppringt av en kundebehandler som aktivt fulgte opp saken til den var løst. Kan anbefales.
Styr unna – her får du tidenes tregeste kundeservice!
Prisene og butikkene ser fristende ut ved første øyekast, men får du problemer – gjør deg klar for en tålmodighetsprøve av de sjeldne.
Jeg reklamerte på en vare, og det tok hele 5 uker(!) før den i det hele tatt ble sendt til serviceverksted. Nå har det gått 7 uker, og jeg venter fortsatt på hjelp. Anbefaler alle å styre langt unna hvis du forventer service i nærheten av normalt nivå!
Etter totalt 9 uker lot de meg endelig heve kjøpet. Det var først etter at jeg tok saken til forbrukertvistutvalget at de begynte å høre på meg.
Kansellering av betalt vare
Ringte for å etterlyse varen vi kjøpte, fikk beskjed om at den var kansellert fordi de var solgt ut. Da jeg handlet på nettet, sto det at det var 11 produkt på lager. Jeg betalte for varen der og da med vipps. Rett og slett for dårlig.
Ikke kjøp Scheppach
Kjøpte en Scheppach plenklipper av dårlig kvalitet på Bauhaus Vestby. Etter få ganger hard bruk er alt det ene hjulet skeivt, kniven skadet, knivfestet røket, plastdeksel brukket, samt bulk i knivhuset. Forrige plenklipper av merke Klippo tålte 15år uten slike skader. Fikk beskjed om at skadene ikke dekkes av garanti. Så kvaliteten er tydeligvis ikke bedre. Enda verre er at det ikke er mulig å bestille reservedeler fra Scheppach. De sender ikke til Norge, bare Tyskland og Østerrike.
Redigering: Og så sluttet batteri for startmotor og lade. Lederen lyser grønt/rødt. Har prøvd diverse, inkludert avkjøling av batteri i kjøleskap. Lader/ batteri tålte bare to ladesykler. Min Scheppach plenklipper må være noe av det det dåligste som noensinne er produsert i Tyskland.
Dårlig service og useriøse ledere.
Dårlig service dårlig håndtering av kunder.Bauhaus Forus drives av sjefer som ikke er voksne for den oppgaven de er satt til.Måtte vente 20 dager på en robotgressklipper som ble lovet levert.Fikk aldri klipper eller beklagelse,fikk heller ikke ett alternativ til varen jeg ikke fikk.Så i dag er jeg ferdig med Bauhaus.Amatører.
Jeg leverte inn en terrasse-vasker til…
Jeg leverte inn en terrasse-vasker til rep/rekl for 2 uker siden. De sa jeg skulle få høre fra de i løpet av forrige uke. Hørte ingenting. Ringte på mandag og kom til Bauhaus sentralt. De kunne ikke se status og skulle gi beskjed til Bauhaus på Liertoppen om å ringe meg. Har ikke hørt noen ting.
Kaos for bestilling på nett
Bestiller svært dyre varer. Får ikke skikkelig bekreftelse. Må purre 3-4 ganger til kundeservice. Får forskjellige svar hver gang. Til slutt en ærlig person på KS som innrømmer at de har total kaos og null kontroll fordi «for mange har bestilt varer på kort tid». Sånn kan ikke en bedrift oppføre seg i 2025.
Ikke kjøp produktet
Ledsagerkrok fra Lundbegs kjøpt på Bauhaus
Innholdet i pakke er ikke riktig. Monterings anvisning er ikke riktig. Produktet er ikke av bra kvalitet, skive mot vegg er ikke plan og er ikke riktig festet som gjør at den er ikke 90 grader. Blir ikke plan mot vegg. Dårlig kvalitet på bolt, umbrakohode svikter, dette medfører at bolt er fast i vegg. Kan ikke bruke tang for da ødelegges gjengene til kroken. Styr unna.
Deres ansatt Nadeem hos Baushaus…
Deres ansatt Nadeem hos Baushaus Liertoppen, er svært imøtekommende og gitt meg god service. Et godt eksempel på hvordan kan skal håndtere kunder.
Elendig
Bestilte 2 større varer 22. Mai 2025 som skulle ha 3-5 virkedager levering. Valgte leverandør fordi vår lokale hadde for lang leveringstid.
Tar først lang tid å få varene sendt, og vi purrer 2 ganger på dette. Så når de endelig kommer langt ute i juni, så mangler halvparten av begge varene, som gjør de ubrukelige. Nå 24. Juni, altså 1 mnd etter bestilling har vi fortsatt kun deler av produkt, aner ikke hvor lang tid de vil bruke før det løser seg og vurderer sterkt å heve hele kjøpet. Ikle blitt tilbudt noen kompensasjon, og opplever at det å få kontakt med kundeservice tar aaaalt for lang tid.
Nettsiden sier de leverer på 2-5…
Nettsiden sier de leverer på 2-5 arbeidsdager . etter 4 dager har de fortsatt ikke fått varen ut av lager . Alt for dårlig !
ikke kjøp!
ikke kjøp!
kjøpte en hoppe tysse og den starter ikke , levert tilbake til varehus i Stavanger etter 2 måneder kom en verkstedregning for reparasjon. vi har fortalt at vi har ikke brukt denne en gang. kundesenter har prøvd hjalp oss ,men det hjelper ikke. forstår ikke om de har bare viset oss at de prøver og hjelper med det ,men det hjulpet ikke noe , bare kaster bort tid. Jeg har send en forespørsel om hvorfor skal jeg betale for det. de aner ikke , de skal høre fra verksted. Jeg fortsatt venter på mine varen. hvorfor tar det så lang tid, kanskje verksted er opptatt med slike varer med dårlig kvalitet.
anbefaler ikke ! spesialt maskiner og verktøyer. hvis du kjøp du må glemme garantien.
very bad coustomer service
very bad coustomer service, i bought panasonic heat pump from them, the machine has issue it take 3 month to send some one to fix it , and still the issue does not fix!
Elendig kjøpsoppleving og null kundeservice.
Kjøpte en plenklipper fra Bosch i nettbutikken. Betaling belastet kort og rask forsendelse. Men klipperen sendt med Posten / Bring ble feilsendt og ble stående 8 dager på transportlager, 250 km fra leveringssted. Klaget til Posten, lite skjedde, så på e-post til Bauhaus. Nesten 14 dager etter sendt-dato kom svar fra kundeservice, De måtte undersøke videre med lager og transportør, og jeg svarte sporenstreks at jeg ville ha klipperen levert i løpet av få dager. Om ikke kunne Bauhaus ta den i retur og refundere kjøpet. Ingen tilbakemelding, men fra Posten sporing fremgår det at plenklipperen da ble mottatt i retur av Bauhaus 3 uker etter opprinnelig sendt dato. Ikke noe mer oppfølging fra kundeservice, og jeg purrer på e-post for svar og avklaring to ganger. Samt to telefoner til kundeservice der begge kundebehandlere lovde å ta tak i saken omgående. Sendte til slutt inn en reklamasjon på bauhaus.no (for andre gang), med bildebevis fra Posten sporing, med returleveranse bekreftet. Poengterte der at jeg vurderte politianmeldelse for svindel og tyveri for å komme videre med saken! Først da svarte omsider kundeservice på e-post og skyldte på lagerfeil og transportutfordringer mm. Og 6 uker etter bestilling og betaling fikk jeg omsider refundert kjøpsbeløpet og frakt, totalt kr 6.700 tilbake til betalingskortet! Samt et "raust tilbud" om opptil 300 kr i redusert frakt på «neste bestilling», noe som garantert aldri blir aktuelt! Dette var mitt tredje kjøp på bauhaus.no, det første var enda et mareritt for å få rettet opp i varer som ble solgt på nettet, tatt betalt for, og som de plutselig ikke hadde på lager likevel. Andre gang, enda et kjøp der varene i etterkant viste seg å ikke være på lager. Bauhaus.no er etter mitt syn Norges verste nettbutikk, aldri mer!!!
Lang bestillingstid og elendig kundeservice
Bestilte 6 små skruer til sjøvanspumpe til båten. Etter en uke etterlyser jeg pakken og får beskjed om at denne ikke er pakket eller sendt enda men kanskje de klarte å pakke den i morgen. Jeg sa jeg har planlagt tur med båten til helgen og trenger disse før dette. Fikk da beskjed om at disse kommer nok ikke før helgen. Ikke rart det bestilles fra Kina og andre steder i verden, når norske bedrifter bruker 2-3 ganger så lang tid på en liten bestilling. Dette er først og siste gang det bestilles her ifra