De tarieven op de website van De Goedkoopste Notaris komen niet overeen met de offerte die je dan van de notaris zelf ontvangt. Bij 2 notatissen offertes opgevraagd en bij beide was de prijs in de off... Voir plus
Lisez les avis des autres
Via de goedkoopste notaris drie offertes aangevraagd. Alle drie vlot ontvangen met grote verschillen qua inhoud en prijs. We willen onze (levens)testamenten direct via een notaris regelen liefst zonde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was opzoek naar een notaris ivm een verbouwing. Via hier een offerte opgevraagd bij Just Notarissen in Zoetermeer. Dezelfde dag een offerte gekregen waarvan de prijs erg goed is en deze ook geaccep... Voir plus
L'entreprise a répondu
Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen. Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan ext... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.
Coordonnées de contact
Nes 76, 1012KK, Amsterdam, Pays-Bas
- 0882424611
- info@degoedkoopstenotaris.nl
- degoedkoopstenotaris.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
heel eenvoudig
Het was heel eenvoudig om bepaalde notarissen te vinden en een offerte aan te vragen.
Hoewel ik nog geen antwoord heb ontvangen, want ik heb de aanvraag pas gisteravond verstuurd.
Inmiddels heeft de notaris gereageerd.
De site werkt dus goed en mag de laatste ster er ook bij.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
We vroegen om notarissen die…
We vroegen om notarissen die (levens-)testamenten en gewone testamenten. We kregen keuze aangeboden en daar hebben 4 notariskantoren op gereageerd. We gaan nu aan de slag met diegene die voor ons het meest geschikt lijkt. Prima zo

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Het was technisch praktisch en vaak…
Het was technisch praktisch en vaak zijn het ook de juiste selecties vanuit kwaliteitsniveau

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Dit is een goede mogelijkheid om direct…
Dit is een goede mogelijkheid om direct meerdere notarissen te vergelijken. En de situatie uit te leggen. Werkt erg makkelijk.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Werkte snel en efficient.
Het was eenvoudig meerdere notarissen te vinden, ik heb van 2 van de vier ook contact terug gekregen. En ik had van te voren wel willen weten hoeveel ik er "gratis" kon aanvragen. Dan had ik wellicht iets beter gekozen.

Wil je een BV oprichten
Wil je een BV oprichten, dus offerte vragen, hoort niets van een gekozen notaris, dus even bellen met de notaris, krijg je te horen wij doen geen ondernemingsrecht. na eerst een smoes over drukte en ziekte. zit je te wachten.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Dit is voor mij allemaal nog nieuw
Dit is voor mij allemaal nog nieuw, maar het is gemakkelijk en snel bekijken welke notaris bij jou past voor wat jij nodig hebt, tegen de juiste prijs en gelijk een offerte aanvraag indienen. Helemaal top!

Makkelijk en snel
Makkelijk en snel. Aanvraag goed formuleren en zien wat er van komt. We blijven benieuwd.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
did not find the information I was…
did not find the information I was looking for

Réponse de De Goedkoopste Notaris
We hebben nooit een offerte ontvangen
We hebben nooit een offerte ontvangen. Dus geen goede ervaring.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
De aanvraag voor offertes zijn uitgezet…
De aanvraag voor offertes zijn uitgezet 4x.ik heb van 2 een afwijzing gekregen.2 offertes binnen gehad 1 offerte daarvan was gebaseerd op aannames waarvan ik in de aanvraag duidelijk had aangegeven dat die niet van toepassing zijn. Bij de 2de heb ik een reply gegeven met vragen over deze .Daarop geen antwoord gekregen. Dus ik ben nog niet verder. Dat ligt niet aan de aanvragen en de inhoud want die zijn door mij opgesteld waarvoor en wat .Maar wel aan de reagerende Notaris kantoren, beetje jammer dus en daarom maar 2 sterren.

Snel reaktie
Snel reaktie
Voordelige keuze
Alleen geen goed overzicht wanneer je de postcode moet invullen.

Rare reactie
Rare reactie, waarbij het totaal onduidelijk is waarom aanvraag niet wordt gehonoreerd. Als dit de gang van zaken is van de goedkoopstenotaris.nl, is het maar goed dat ik hier mijn akte niet laat opmaken.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Opvallend hoe weinig reacties je krijgt…
Opvallend hoe weinig reacties je krijgt op een aanvraag. En als je al reactie krijgt is de informatie zeer summier waardoor niet bruikbaar.

L’expérience Trustpilot