Eleva Nederland

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I ordered 4 dresses (order #EA18641) and returned 3 within the return period, sent to the address listed on their own website (Keurenplein 4, Amsterdam) with PostNL track & trace. The parcel was nev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De slechtste kwaliteit kleding die je kan bedenken. Retourbeleid, wat is dat? Geen KvK inschrijving. Geen BTW(-nummer). Levertijd van dagen wordt weken. Cashen en wegwezen club, inmiddels handelend al... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Het retourbeleid is zeer ontoegankelijk. Ze maken het eigenlijk onmogelijk om iets terug te sturen waardoor je de zaken die je bestelt die mogelijks niet passen of die je niet mooi vindt, verplicht be... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs 1 ster is teveel. Bestelling kwam veel later, hierdoor kon in de bestelling niet in ontvangst nemen of afhalen ivm vakantie. Pakketje werd hierdoor weer retour afzender gestuurd, dat was natu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Pure oplichterij

Pure oplichterij! Betaald en pakket nooit ontvangen. NOOIT HIER BESTELLEN

15 février 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hallo! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zéér teleurgesteld, scam

Ik ben echt ontzettend teleurgesteld. Via Instagram zag ik een mooie jas die ik voor 50 euro heb gekocht. Toen het pakket aankwam, zat de jas in een plastic zak en zag het er totaal anders uit dan op de foto – het was vormeloos en van zeer slechte kwaliteit. Toen ik contact opnam om het product te retourneren, boden ze eerst andere oplossingen aan, zoals 30% restitutie of korting op andere producten, omdat ze zogenaamd milieubewust willen zijn. Ik gaf echter aan dat ik het liefst de jas wilde retourneren, omdat ik deze niet zou dragen. Wat ik niet wist, is dat je het product naar China moet sturen voor een retour, wat nergens op de website vermeld staat. Toen ik dit aankaartte, kreeg ik totaal geen relevant antwoord. Het is echt teleurstellend dat zo'n bedrijf nog steeds bestaat en klanten op deze manier voor de gek houdt, door hun geld af te nemen. Conclusie: ik ben 50 euro kwijt en heb een jas van slechte kwaliteit die ik niet eens kan gebruiken.

14 février 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hallo! Bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS en compleet WAARDELOOS!!

OPLICHTERS en compleet WAARDELOOS!!

Alles wat ze aanbieden is goedkope troep uit China. Ze geven aan milieu bewust te zijn maar ondertussen laten ze per bestelling alles daar vandaan komen . Maten kloppen niet, het is synthetische troep.
Er staat bij snelle en gratis levering, klopt ook niet,duurde ruim 2 weken.
RETOURNEREN ZORGT OOK VOOR MISLEIDINGEN. Retourkosten voor eigen rekening. NAAR CHINA JA! Dus reken maar op minimaal € 30,-.

Een bedrijf wat snel geld wilt verdienen en geen zak geeft om hoe ze dit doen.

4 février 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Jas besteld en komt totaaal niet…

Jas besteld en komt totaaal niet overeen met wat ik besteld zou moeten hebben. Vreselijke kwaliteit, goedkope troep. Bestel hier niet!!

3 février 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hoi! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

De panty's zijn erg slechte kwaliteit

De panty's zijn er gevoelig voor kleine haaltjes. Op het moment van uit de verpakking halen voel je dit al en na een keer dragen kan je het ook zien op de panty's.

Daarnaast komt het elastiek er gelijk uitzetten bij het kruis na 1 keer wassen. Dit was op een lage temperatuur en netjes in een waszak.

Hele slechte kwaliteit dus en zeker geen aanrader om te kopen. Levering duurde ook 3 weken, dus dit wordt direct uit Azie geleverd.

Ook kan je de panty's niet retourneren en geld terug krijgen. Maximaal 15% bieden ze aan.

Na onderstaand response was de conclusie nog steeds het zelfde. Geen compensatie, meer dan 15%.

1 février 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hallo! Het spijt ons te horen over uw ervaring. Uw feedback is belangrijk voor ons en we willen het graag rechtzetten. Neem direct contact met ons op via info@elevanederland.nl zo kunnen wij u verder helpen!

Noté 1 sur 5 étoiles

NIET INTRAPPEN , oplichters !!

Verleid via Instagram, ik dacht iets aan te kopen via een Nederlandse site. Jas kwam aan in een zak, volledig vol tape. Bij het openen haalde ik een vormeloze lelijke jas van slechte kwaliteit uit.
Deze is sowieso aangekocht op een website zoals Shein of Ali......
Had ik het retourbeleid gelezen of deze reviews, dan was ik gewaarschuwd, helaas.

Na 20+ mails heb ik het opgegeven, was het beu. In het postkantoor wisten ze mij te vertellen dat het mij 80€ zou kosten gezien het met track and trace moest en naar China.

Echt spijt van mijn aankoop, een dure grap.

28 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Denk je mooie kleren te kunnen kopen…

Denk je mooie kleren te kunnen kopen krijg je goedkope shit uit China. Slechte kwaliteit en ik had zelf een totaal andere kleur van mijn item. Ze zeggen dat je makkelijk kunt retourneren maar mail naar mail sturen ze nieuwe acties met krotingen. Geen aanrader

28 janvier 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Moest ik een nul kunnen geven dat was…

Moest ik een nul kunnen geven dat was meer gepast. Oplichters.

14 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

De goederen zijn van zeer slechte…

De goederen zijn van zeer slechte kwaliteit en niet gelijkend op de producten die verkocht worden.
Wanneer je de goederen wenst terug te sturen, vind je hierover niets terug op de website. Via mail proberen ze je eerst verschillende alternatieven aan te smeren (korting op volgende aankopen). Het terugsturen is naar China en dus kostelijk. 1 tip: DOE HET NIET!

20 janvier 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hallo Yoni! Bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Slecht retour beleid.

Slecht retour beleid.
Allereerst kreeg ik een ander product dan op de foto. Vervolgens wil ik het artikel retourneren, maar wordt er niet voldaan aan mijn vraag om het retourformulier te sturen. Er worden slechte aanbiedingen gedaan om het product te houden, maar de mogelijkheid tot retourneren is ineens niet mogelijk/lastig. Ze verplichten je om het product te houden. Koop hier alsjeblieft niets, dit zijn oplichters!

20 janvier 2025

Oplichers/Chinese dropshippers

Dit zijn echt oplichters. Ook dropshippers uit China. Retourneren is niet mogelijk bij ze en negeren ze al je maitjes met betrekking tot retourneren. Als ze je wel een mogelijkheid geven tot retourneren dan moet je retourkosten betalen van rond de 40 eu wat absoluut niet normaal is. Neem deze tip van mij aan en bestel er niet want anders word je ook opgelicht. Ook is hun kleding niet zoals op de afbeeldingen. Hoop dat ik andere mogelijke klanten hiermee kan waarschuwen

23 novembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Komt uit China!!!! Dropshipping!!!!!!!!

Is gewoon uit China besteld, dropshipping, retouren kost meer dan het product zelf waardeloze site. Spijt dat ik niet eerst hier gekeken had voordat ik besteld had l.

1 août 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! De items komen niet overeen met de foto’s, zowel in kleur als kwaliteit niet. Het duurt lang voordat je een retourformulier via de mail krijgt, waarna je de reactie ontvangt dat je te laat bent met retourneren. Retourneren is ook duurder dan de gemiddelde items op hun site. Zo betaal je zo’n 39 eu om het terug te kunnen sturen omdat het naar China terug moet. Dat verklaart ook de kwaliteit..

17 janvier 2025

Echt mega troep

Echt mega troep, komt helemaal uit China. Retourneren moet dus ook terug naar china op eigen kosten. Niet kopen hier.

10 janvier 2025

oplichters

ik had een jas besteld die helemaal niet op de foto leek. sterker zelfs hij was nog veel lelijker. toen ik hem wilde retourneren kreeg ik geen retourneerbon? mijn jas kwam ook 3 weken later pas aan? ik zou hier niet bestellen. scammers

15 décembre 2024

Dieven!

Geen nederlandse website. Zending nooit ontvangen want was op moment van levering niet in Belgie. Hebben zogezegd een bewijs dat ze het geleverd hebben een mezelf! Ondanks verzekering genomen te hebben! Dieven! Meermaals contact genomen en ik krijg nooit concrete antwoorden of oplossingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een vreselijk bedrijf NIETS…

Wat een vreselijk bedrijf NIETS KOPEN!!!!!!!!

NA 2 WEKEN EINDELIJK EEN RETOURFORMULIER ZIE HIERONDER..... DUS HET MOET RETOUR NAAR CHINA!!!! WAT IK HOOR ZIJN DE KOSTEN ERG HOOG DUS HEB MAAR BESLOTEN OM MIJN KERSTJURKJE DIE IK VEEL TE LAAT BINNEN HEB GEKREGEN TE HOUDEN VOOR VOLGEND JAAR KERST.... ZO ONTZETTEND ZONDE VAN MIJN GELD!!!!

RETURN FORM ELEVA
4: Do not want the item anymore
5 : Delivery time too late
6 : Item is broken / damaged
RETURN TERMS
All return goods must be shipped to:
Name: Mark DSA
Address: 301, 3rd Floor, Building E, Xianhao Innovation Wisdom Park, No. 17, Jiabin Road, Huangjiang Town,
Dongguan City, Guangdong Province, China
Zipcode: 523000
NOTES
Before returning the items, customer service is contacted, and thereby this form is obtained by the customer, returns to a different address will not be accepted.
We can only give you a refund after we have received your package and checked that the goods are still
in a clean and satisfactory condition.
You must send a picture of your package & track and trace to our customer service. You as a customer
are always responsible for the return costs. as stated in our return conditions.

8 janvier 2025

Réponse de Eleva Nederland

Hi! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Artikelen niet zoals afgebeeld online

Artikelen niet zoals afgebeeld online, komt uit China 3 weken onderweg en 100
Mails over retourneren endan uiteindelijk ben je buiten de retour periode. Pure oplichting

Noté 1 sur 5 étoiles

Echt zo een spijt van mijn aankopen.

VRESELIJK BEDRIJF - BESTEL HIER NIET.

Direct na bestelling heb ik mijn order geprobeerd te cancelen gezien de verkeerde maat en de slechte reviews die ik online zag staan.

Dit bleek niet mogelijk te zijn, maar er werd mij verteld dat ik na ontvangst gemakkelijk alle producten zou kunnen terugsturen. NIET DUS.

Producten zijn van slechte kwaliteit en worden kapot met gaten erin geleverd. Je krijgt ongevraagd nieuwe producten opgestuurd die nog steeds van diezelfde slechte kwaliteit zijn. Dit om het proces van terugbetaling nog meer uit te stellen en het retouren alleen maar duurder voor je te maken, want meer kleding, grotere en zwaardere verpakking.

Het is onmogelijk om een retour formulier te ontvangen van dit bedrijf. Ja, ze reageren snel op de mails, maar lezen absoluut niet de wensen van de klant en doen er alles aan om je over te halen voor alternatieven waardoor je alsnog geld uitgeeft aan de vreselijk slechte kwaliteit kleding die ze leveren.

Hiernaast komen er ineens mega hoge retour kosten omdat Eleva NEDERDLAND een bedrijf uit Azië blijkt te zijn. Deze retour kosten mag je trouwens zelf betalen +/- 30 euro.

Na +/- 30 mails te hebben uitgewisseld heb ik besloten mijn producten terug te sturen naar het KVK adres die geregistreerd staat in Nederland. Ik denk niet dat Mevr. De Kroon hier heel blij mee is, want ik krijg geen reactie meer op mijn mails.

Bespaar jezelf de moeite en bestel lekker bij de Zalando of H&M!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze doet er alles aan om je retour niet…

Ze doet er alles aan om je retour niet te accepteren. Beschadigde artikelen ontvangen. Binnen de retourtermijn aangegeven, maar geen actie. Schande.

28 décembre 2024

Réponse de Eleva Nederland

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus