Eleva Nederland

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I ordered 4 dresses (order #EA18641) and returned 3 within the return period, sent to the address listed on their own website (Keurenplein 4, Amsterdam) with PostNL track & trace. The parcel was nev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De slechtste kwaliteit kleding die je kan bedenken. Retourbeleid, wat is dat? Geen KvK inschrijving. Geen BTW(-nummer). Levertijd van dagen wordt weken. Cashen en wegwezen club, inmiddels handelend al... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs 1 ster is teveel. Bestelling kwam veel later, hierdoor kon in de bestelling niet in ontvangst nemen of afhalen ivm vakantie. Pakketje werd hierdoor weer retour afzender gestuurd, dat was natu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Coordonnées de contact

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Chinese troep

Chinese troep binnen gekregen. Totaal anders dan op de foto’s. Vervolgens krijg je dus verschillende opties aangeboden om maar te voorkomen dat je het retourneert. En dan zo lang wachten met het opsturen van je retourformulier dat de retourtermijn verstreken is. Ver weg blijven bij deze oplichters.

23 décembre 2024

Réponse de Eleva Nederland

Hallo! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ze zijn pure oplichters!

Ze zijn pure oplichters!! De naam van de website suggereert dat het Nederlands is, maar de producten komen uit China. Annuleren is onmogelijk! Ik had een jurk gekocht, maar wilde deze dezelfde dag nog annuleren. Ze zeiden dat dit niet mogelijk was, alsof ze het product dezelfde dag al verzenden! De wachttijd is ook enorm!

23 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet eens een ster waardig…

Niet eens een ster waardig…
Wat een flut ‘bedrijf / zaak’
Ivm twijfels over de maat en kleur, 4 jassen besteld. Bij openen van het pakket zaten er maar 3 jassen in!! Bij alle 3 de jassen die ik heb ontvangen ook nog eens de maat eraf geknipt!! De jassen vallen precies hetzelfde dus volgens mij is de jas gewoon one size! Losse draadjes eraan bij het einde van de naad. Slechte kwaliteit! Heb 8 boze mails gestuurd, dat ik een vergoeding wil betreft de ontbrekende jas en een retour formulier. Mailen ze na 2 dagen terug voor foto’s, die ik bij de eerste mail al heb toegevoegd, maar niet worden gelezen laat staan op gereageerd. In elke mail gevraagd om een retour formulier, waar uiteraard niet op wordt gereageerd. Contact opnemen is dus een drama. Maar op de site staat wel 24/7 bereikbaar. Kijk ik op Ali express en SHEIN, zie ik precies dezelfde jassen en dat voor 20 euro, terwijl op de site staat dat de jas normaal 65 eu kost. Omdat ik er meerdere had besteld heb ik ze voor 44 eu per jas gekocht. Ohja en een zogenaamde black friday actie. Ook geven ze aan nog maar 5 beschikbaar bij bepaalde kleuren en maten van de jas. Dit was ook toen ik de jassen kocht, maar 5 beschikbaar. Nu nog steeds overigens. Mijn bestelling er niet af, om er ‘nog maar 4 beschikbaar’ van te maken.. Maar het wordt pas besteld, nadat JIJ er besteld hebt. Dus ze liegen ook nog eens. Had ik maar eerder op trustpilot gekeken want ik zie maar 1 of 2 positieve ervaringen en de rest allemaal idem dito gezeik met een retourformulier en de kwaliteit. En hier reageren ze dat je een mail moet sturen zodat ze je verder kunnen helpen. Terwijl ze niet eens reageren op mijn al verstuurde e-mails. Vraag me af of de anderen gedupeerde waar onder is gereageerd dat ze moeten mailen, ook een daadwerkelijke oplossing voor is gevonden. Bestel hier NIET!!! Waardeloos, troep, slechte service en gewoon een makkelijke ‘volgens de wet is dropshipping niet verboden’ manier van oplichten!! Zielige figuren

ZOEK OP TRUSTPILOT: ElevaNederland
Dit is Eleva Nederland
Ervaringen van meerdere gedupeerde die vrijwel precies meemaken wat hier allemaal bij reviews wordt gezet. Oh ja en hier reageert de ‘klantenservice’ van KUTELEVANEDERLAND

Kopieer en plak vooral jouw ervaring en plaats het ook op die pagina!

6 décembre 2024

Niet bestellen

Heel erg lang gewacht op het pakket, dan is het eindelijk toegekomen en lijkt het totaal niet op de foto. Ik zoek nu retourgegevens maar die staan nergens vermeld. je zou denken dat een bedrijf met de naam « Éleva Nederland » geen duurdere Shein is, maar dat is het dus wel. De kleren komen gewoon rechtstreeks van China en terugsturen dat is nog maar de vraag of dit zal lukken.

20 décembre 2024

Réponse de Eleva Nederland

Hallo Sara! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ga NOOIT in zee met dit bedrijf

Ga NOOIT in zee met dit bedrijf. Er staat nergens op de website vermeld dat retourzendingen naar China gestuurd moeten worden. M.a.w. het is niet mogelijk om iets retour te sturen, tenzij je minstens 30 euro kwijt wil zijn daaraan. Ik heb een jas ontvangen die totaal niet overeenkomt met die op de foto’s en filmpjes. Er zitten allemaal kreukels in en als ik hem aandoe lijk ik een paasei. Ik heb al verschillende mails gestuurd, maar het bedrijf blijft aangeven dat ik het pakket retour kan sturen naar China en dus zelf voor de retourkosten op moet draaien. Ik zal het hier niet bij laten zitten.

Réponse de Eleva Nederland

Hallo Sophia! bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Slechtste ervaring ooit

Slechtste ervaring ooit!
Ik ben al sinds 21/11 aan het wachten op mijn pakket. Op mijn email krijg in steeds hetzelfde antwoord duidelijk een AI bot.
Ze gaven mij eindelijk de link met track and trace 25 dagen later. Ik zie nog steeds geen beweging in pakket.

DO NOT ORDER THERE!!

DO NOT ORDER THERE!!! Delivery takes forever, and the items do NOT look like the pictures AT ALL. I am trying to return the set I purchased, but they make it impossible as they want me to keep the item and only refund me 15% of the price. SCAM!

Réponse de Eleva Nederland

Hello! Thank you for sharing your thoughts with us. We value your feedback and are always looking for ways to improve. If there is anything else we can do for you, please do not hesitate to contact us.

BESTEL HIER NIET

Heb veelste lang gewacht op mijn pakket en ze willen dat ik de verzendkosten voor de retour (22,50) zelf ga betalen!!! Belachelijk bedrijf. Koop gewoon spullen in van China.

15 décembre 2024

Réponse de Eleva Nederland

Hallo!bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Retourbeleid zeer slecht

Het retourbeleid is zeer ontoegankelijk. Ze maken het eigenlijk onmogelijk om iets terug te sturen waardoor je de zaken die je bestelt die mogelijks niet passen of die je niet mooi vindt, verplicht bent ze te kopen. Ik ben hier zeer teleurgesteld over want tijdens het aankopen van mijn bestelling werd duidelijk gemaakt dat retourneren geen probleem was, tot je het beleid leest en iets wilt retourneren.... Zeer teleurgesteld.

14 décembre 2024

Niet hier bestellen

Niet hier bestellen! Eerst duurt het minimaal 2 weken voordat je het ontvangt, want het komt uit China! En als je het wilt retourneren dien je een formulier aan te vragen, wat 5 dagen duurt voordat je dat krijgt. En zijn de retour kosten voor jezelf, waarbij je dan pas er achter komt dat je het terug moet sturen naar China. Wat je minimaal 25 euro kost! En dat staat allemaal niet op de website!! 😡

6 décembre 2024

NOT A NETHERLANDS BASED COMPANY

NOT A NETHERLANDS BASED COMPANY. Just awful. The quality is cheaply made, and does NOT look like the photo. It’s very thin, frail and a totally different fit. I bought two colours, black and red, and the skirt lengths weren’t even the same … the black one was a mini skirt. I wanted to return these and they wouldn’t let me … I had 10 back and forth emails and finally, when I asked for the 100th time, they said I could return it TO CHINA.

Obviously wasn’t worth paying for that shipping so they offered me 30% cash back. Really what a shame. Don’t even know if it’s legal to call themselves Eleva Nederland if they’re actually in China.

3 décembre 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een maand geleden van hun een…

Ik heb een maand geleden van hun een jas besteld, niet meer iets van gezien, dit zijn 100% scammers!

10 décembre 2024

Réponse de Eleva Nederland

Hallo! Bedankt voor het delen van uw gedachten met ons. We waarderen uw feedback en zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Super slechte service

Ik heb 3 weken op mijn bestelling gewacht. Nu is het aangekomen en is het super slechte kwaliteit. Het trekt nergens op. In de trui zijn ook al verschillende haakjes. Je bent eigenlijk al je geld kwijt. Ze helpen je niet, alleen op en af gemail. Het enige dat ze willen doen is 30% van je bedrag teruggeven, maar dan verlies je nog super veel geld. Ik zal hier nooit meer bestellen en alleen maar slechte reclame maken. Zo jammer dat ze niet je geld terugstorten of een retouradres in Nederland voorzien, aangezien je op een Nederlandse site besteld.

2 décembre 2024

oplichterij

oplichterij, kleding komt gewoon van China. Ik heb na (3 mails) eindelijk een retourlabel opgestuurd gekregen met afzendadres in china. Retourkosten 27 euro!! Is nog duurder dan het pakket zelf. Bedrijf zelf situeert zich in Nederland en vraagt om pakket naar china op te sturen. Dit is onredelijk en buiten proportie en in strijd met EU wetgeving (richtlijn oneerlijke handelspraktijken). Ik ga het hier niet bij laten

7 décembre 2024

Zelfs 1 ster is het niet waard

Zelfs 1 ster is het niet waard. Pure oplichters! Geen verkoop vanuit Nederland maar vanuit China. Ik zit met hetzelfde probleem over het retourneren van een product zoals andere consumenten hier ook schrijven.
Ze willen maar kortingen geven als je andere artikelen bestelt. Ik heb 4 keer dezelfde vraag gesteld waarop ik geen antwoord krijg. Heel jammer dat hier zelfs niets tegen gedaan kan worden en je als consument gewoon uw geld kwijt bent.

Vreselijke communicatie

Vreselijke communicatie. Ik kocht er schoenen en de schoenen waren te klein. Ik zou ze mogen retourneren maar al gauw kreeg ik te maken met zeer veel mensen die de ene keer dit en de andere keer weer wat anders tegen mij zeiden. Eindstand kreeg ik een luttel bedrag als compensatie terug terwijl ik met schoenen zit die ik niet kan gebruiken en terug moest sturen op eigen kosten! Belachelijk. Helaas kom ik er nu achter dat ik twee afslank body's heb besteld. Ik had niet in de gaten dat dit weer hetzelfde bedrijf is. Ik krijg een mail met daarin dat mijn pakket is geleverd maar ik heb niks ontvangen. Ben benieuwd wat voor nare mail wisseling er zometeen weer gaat komen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier echt nooit OPLICHTING!!

Koop hier echt nooit! Ben al 2 maanden bezig met mailen. Kapot artikel ontvangen zeer slechte kwaliteit. Ze vragen om een foto dan weer een filmpje vervolgens nu al weken verder en steeds hoor ik hetzelfde we zijn er mee bezig. Helaas heb ik niet eerder gekeken naar de zeer vele slechte recensies. Er is geen klachtenprocedure of verder contact mogelijk OPLICHTING!!

Tas nooit gekregen

Tas nooit gekregen

Slechte communicatie

7 novembre 2024

Enorm slechte ervaring helaas

Enorm slechte ervaring helaas. Ten eerste duurde het ontzettend lang voordat ik mijn pakketje kreeg. Hiervoor had ik al meerdere keren moeten contacteren en kreeg uiteindelijk antwoord met dat het aan zou moeten komen. Toen deze eindelijk binnen was beviel geen enkele product mij goed. Ik wou dit allemaal gaan retourneren, maar dit is ontzettend onduidelijk. Op de site staat dat je dit met je ingevulde retourformulier je pakket moet terugbrengen, maar deze is nergens te bevinden. Na een paar keer gecontacteerd te hebben om te vragen hoe het retouren nou werkt heb ik nooit een reactie mogen ontvangen. Al met al is dit een hele slechte winkel. jammer !

1 novembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Good quality of the item !

Good quality of the item. Very serious business who take care of the customers. I’ll recommend !

11 octobre 2024

Hello Caliskan,
Thank you for your kind words! We're delighted you’re happy with the quality and our service. Your recommendation means a lot to us!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus