Første gang jeg tester matkasse. Matkassen gledet jeg meg veldig til at den skulle komme, den kom altså ikke kl 16, men kom i 8-tiden på kvelden. Kjøttet og grønnsakene er gode, det er også oppskrifte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har flyttet, og derfor endret adresse. La inn ny bestilling med korrekt adresse, men ble sendt til min gamle adresse. Tok kontakt med kundeservice, og det var ingenting de kunne gjøre. Fikk o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode retter til en overkommelig pris. Opplever kundeservice som tilgjengelige og på tilbudssiden. Eneste at en må vente lenge på kassen,og den estimerte leveringstiden ikke stemmer. Vi bor i blokk,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opplevde ved en anledning å få fullstendig råtne auberginer. De var såpass råtne at vi ikke fikk lagd retten i det hele tatt. Kontakt med kundeservice har vært elendig etter dette. Spurte om vi k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi komponerer menyer og inspirerende matkasser som gjør at du slipper å planlegge – alt for å gi deg og din familie en velsmakende, variert og god middagsopplevelse.
Tordenskioldsgate 8-10, 0160, Oslo, Norvège
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Dårlig holdbarhet på grønnsaker. Mye sterkt krydret

Réponse de Godtlevert
Elsker kvaliteten på produktene. Aldri fått et dårlig produkt. Kassen har manglet noe eller hatt små feil 2 ganger på 1 år. Da har jeg kontaktet kundeservice som har svart med en gang og ordet veldig bra opp !

Réponse de Godtlevert
God kvalitet på maten , kommer seint synest jeg kl 19:19:30, jeg fikk dårlig info på chatt med prosenter på pakken , så jeg bruker ikke godlevert lenger

Réponse de Godtlevert
Det var mye, og god mat denne uka. Flere middager skal det bli av restene :-)

Réponse de Godtlevert
Brilliant dinners every week.
Customer’s service has super fast response time.

Réponse de Godtlevert
Maten kommer alltid til avtalt tid, smaker kjempegodt, og det er rikelige mengder. Er superfornøyd😊😁👍Ved ett tilfelle manglet laks i matkassen. Jeg tok kontakt i chat, og vipps så ordnet de med å kompensere med -150 kr på neste matkasse.

Réponse de Godtlevert
Veldig imøtekommende og veldig på tilbudssiden, fikk mere ut av samtalen enn forventet og følte meg ikke til bry med «problemet» mitt som i det større bilde ikke er noe å klage over her i verden. Tusen takk

Réponse de Godtlevert
Vi bestilte matkasse fra godt levert fordi vi trodde matlagingen skulle bli enklere i en travel hverdag. I den første kassen manglet det bare en liten ting og vi trodde dette var en glipp. Men etter flere leveringer så det ut som dette var regelen og ikke unntaket. Det manglet ingredienser nesten så og si hver gang. I en av matkassene manglet det 7- 8 ingredienser, i andre kasser kunne det mangle 1- 2 ingredienser. Egg var knust hver gang. Opplevde også at alle oppskriftene manglet. Var jevnlig i kontakt med kundeservice som beklaget og beklaget, men det ble ingen bedring. Vi fikk rabatt slik at vi kunne handle inn det som manglet, men vitsen med matkassen var jo at man skulle slippe å gå og handle selv. Hadde store forhåpninger til godt levert, men ble skuffet. Matkassen ble pauset på ubestemt tid.

Réponse de Godtlevert
Vært kunde av godt levert i 5 år og er svært fornøyd. Heier på selskaper som bidrar til en enklere og sunnere hverdag!

Veldig uprofesjonelt
Flere av matkassene er det ting som mangler som gjør at jeg ikke kan lage middagene. Den siste kassen manglet jeg 3 hives ingredienser som gjorde at 3 middager da ikke kunne lages! Flere ting godt ut på dato også så sjekk dette før du lager maten!
Hadde 4 laksefileter son var godt ut 2 uker flr kassen kom.
Penger er også veldig vanskelig å få tilbake

Réponse de Godtlevert
God mat, gode råvarer - føler oss veldig voksne som spiser så sunn og god middag. Kundeservicen er også helt fantastisk.

Grillet Laksefilet var magisk på grillen Terningkast 6

Réponse de Godtlevert
Stort sett veldig gode og enkle retter. Leveres alltid som avtalt. Et lite minus for retter med bakepotet og tidsangivelse på steke-/koketid. I oppskriftene angis det alltid gor kort steke- eller koketid. Må nesten alltid doble tiden.

Réponse de Godtlevert
Vi er imponert over de gode - og som oftest lettvinte - oppskriftene samt kvaliteten på råvarene.

Réponse de Godtlevert
Fikk problemer i forbindelse med levering, men med hjelp av serviceinnstilte damer så ordnet det seg på best mulig måte. Tusen takk.
Mvh Solvor Ottheim Neset

Réponse de Godtlevert
Hadde håpet på mer prefabrikkerte matretter slik at disse bare var til å varme opp, f.eks i microovn. Slik det er nå går jo halve kvelden til å snekre sammen rettene og tyde oppskrifter med altfor liten skrift. Dette er mitt aber