HelloFresh Norge Avis

7 116
TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Maten var ok men tok lang tid å lage. Vi opplevde at oppskriften var svært forvirrerende og rotete da man måtte sjekke ulike steder for ingrediens og mengde. Mengden burde med fordel stått i oppskrift... Voir plus

L'entreprise a répondu

Krydder som ligger sammen med mat i små papirposer blir fuktig og vanskelig å bruke. Kan dere finne en annen løsning? Det er usedvanlig mange gode retter så kokkene er særdeles flinke til å sette sam... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fin app hvor du har mulighet til å velge. Grønnsakene som følger med kan bli litt ensformige. Krydderblandingen er til tider en opplevelse. Veldig lettvint, levering er utmerket. Det blir MYE emballas... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi liker variasjonen, de gode smakene og at det er enkelt og raskt å lage middag. Men vi har valgt lavkarbo, og poteter, ris, nudler, lefser/buns, panering og pasta er ikke lavkarbo. Vi skulle ønske a... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de produits alimentaires

Écrit par l'entreprise

Enten du lager mat til to eller en hel horde, har HelloFresh den perfekte matkassen for deg! Velg mellom klassiske, vegetariske eller familievennlige oppskrifter, hvor mange måltider du trenger og til hvor mange personer. Dermed slipper du å planlegge middager og handleturer, og kan kose deg med matlagingen! Lær deg noe nytt mens du lager mat fra hele verden. Si farvel til alt maset om å finne ut hva du skal lage til middag, og si hei til sunne måltider! Med vårt fleksible abonnement kan du pause eller avlyse leveransen før fristen hver uke. Og hvis du lurer på noe, kan du kontakte vår hyggelige gjeng i kundeservice. Takk for at du velger HelloFresh!

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

7 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(7 116)

897 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ærlig tilbakemelding

Kurant menyvalg. Jeg ser jo at det ofte velges ingredienser som ikke koster så mye... Vi er to voksne så porsjonene blir for små. Vi må supplere fra butikk på hovedingrediensen. 150g kyllingfilet pr. person er f.eks. alt for lite. Det samme med 250g kjøttdeig??? For to ??? Suveren kommunikasjon med epost, webside og The Delivery Guy. Vi vurderer fremdeles om det er verdt det. Slipper peset med å finne på noe til middag, og å handle, men man betaler jo deretter også. Ingenting er gratis...

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Tornd! Tusen takk for at du deler dine erfaringer med oss! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kommunikasjonen vår, nettsiden og budet, samt at vi kan hjelpe med å gjøre middagshverdagen enklere.

Samtidig beklager jeg å høre at du ikke syntes porsjonsstørrelsene var store nok, målet vårt er selvfølgelig at alle skal bli mette og fornøyde. Måltidene våre er beregnet ut fra en gjennomsnittlig anbefalt mengde per dag over tre måltider. Mange av våre kunder opplever at porsjonene er for store, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er store nok.

Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til økt matsvinn, men ønsker at kundene våre skal bli mette og fornøyde. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldingen din om råvarevalg og kjøttmengde, og tar dette direkte videre til menyteamet vårt.

Vi ønsker gjerne å ta en nærmere titt på dette og vil ta kontakt med deg direkte for å følge deg opp videre. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Frederik fra HelloFresh

Mye bra men alt for lite fisk for 4…

Mye bra men alt for lite fisk for 4 porsjoner. Jeg ville hatt levering tidligere så jeg kunne brukt maten på mandagen.

Hei Mari,

Jeg beklager å høre at du ikke syntes porsjonsstørrelsene var store nok, målet vårt er selvfølgelig at alle skal bli mette og fornøyde. Mange av våre kunder opplever at porsjonene er for store, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er store nok. Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til økt matsvinn, men ønsker at kundene våre skal bli mette og fornøyde.

Vi vil selfølgelig ta det videre som et tilbakemelding.

Merete fra HelloFresh.

Veldig god mat men ikke helt fornøyd…

Veldig god mat men ikke helt fornøyd med tilbehøret. Vi fikk en veldig dårlig sitron i pakken med fisk.

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Wathne!Takk for at du deler din tilbakemelding med oss! Det er veldig hyggelig å høre at maten smakte godt, men vi beklager så mye for at tilbehøret ikke sto til forventningene og at du fikk en dårlig sitron. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi stiller høye krav til kvaliteten på råvarene våre, og en dårlig ingrediens skal du slippe å betale for.

Om du legger inn et bilde og melder fra om den mangelfulle ingrediensen direkte via appen vår eller under «Hjelpesenter» på nettsiden, vil du få en automatisk kompensasjon på din neste levering. Du kan også gjerne ta kontakt med vår kundeservice via telefon +47 23 50 68 08, så hjelper vi deg med en gang! Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Frederik fra HelloFresh

Sjåføren rotet fælt for å finne frem

Sjåføren rotet fælt for å finne frem. Til slutt kom han og da måtte vi rope til han. Der stod han med kaputt bil.
Mat litt usikker på om vi er fornøyd. Snacks 8 små paprika.

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Gunn! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Vi beklager så mye for den krevende leveringen og problemene sjåføren hadde underveis. Det skal selvfølgelig være enkelt og smidig å motta matkassen fra oss, og vi tar denne tilbakemeldingen videre med budtjenesten vår.

Vi beklager også at innholdet i kassen ikke helt svarte til forventningene dine denne gangen. Om du opplever at porsjonene eller råvarene ikke holder den kvaliteten eller mengden du forventer, vil vi gjerne høre fra deg.

Send oss gjerne en melding via «Hjelpesenter» i appen eller på nettsiden vår eller via telefon +47 23 50 68 08, så vil kundeservice hjelpe deg direkte. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Frederik fra HelloFresh

Virkelig gode oppskrifter som var gøye…

Virkelig gode oppskrifter som var gøye å lage sammen med barnet i hus. Det var mye mat i kassen og masse vi aldri ville kjøpt selv uten oppskriftene.

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Christel! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Frederik fra HelloFresh

Gode måltider og mange valgmuligheter

Gode måltider og mange valgmuligheter. Veldig god service og retter opp og tilbyr løsninger når ting går feil.

4 mars 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Hei !Mari Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Lite proteiner

Det er gode smaker og enkle oppskrifter, det er for lite proteiner til 2 voksne mennesker.

19 août 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Marthe! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Så flott å høre at du setter pris på de gode smakene og de enkle oppskriftene våre!

Når det er sagt, så beklager jeg å høre at du ikke syntes porsjonsstørrelsene – og da spesielt mengden protein – var store nok. Målet vårt er selvfølgelig at alle skal bli mette og fornøyde.

Måltidene våre er beregnet ut fra en gjennomsnittlig anbefalt mengde kalorier per dag over tre måltider. Mange av våre kunder opplever at porsjonene er for store, mens andre, som i ditt tilfelle, føler at de ikke er store nok. Det er en vanskelig balanse som vi jobber hardt for å finne, da vi ikke ønsker å bidra til økt matsvinn, men samtidig ønsker at kundene våre skal bli mette og fornøyde.

Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse med oss, da det hjelper oss med å forbedre oss. Vi vil ta kontakt med deg direkte for å følge opp dette nærmere. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Frederik fra HelloFresh

Oppskriftene er jevnt over gode

Oppskriftene er jevnt over gode, men opplever dessverre ofte at grønnsakene er av ujevn kvalitet. Bl.a. ofte umodne og smakløse tomater. En del feil på poteter. Men de ukene hvor grønnsakene er innafor er oppskrifter og opplevelsen veldig bra.

9 avril 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Lisa! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Det er veldig hyggelig å høre at du generelt liker oppskriftene våre og at totalopplevelsen er veldig bra når alt stemmer!

Samtidig er det veldig leit å lese at du har opplevd ujevn kvalitet på grønnsakene våre, og da spesielt tomatene og potetene. Slik skal det selvsagt ikke være. Vi setter svært høye krav til kvaliteten på råvarene våre, og ferske, smakfulle grønnsaker er jo en utrolig viktig del av måltidet.

Vi setter stor pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette, slik at vi kan følge det opp videre med vårt kvalitetsteam og våre leverandører. For å kunne hjelpe deg og se nærmere på det du har opplevd, vil vi ta kontakt med deg direkte. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Gode smaker

Gode smaker, men grønnsakene er ofte dårlige.

26 août 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Per. Så kjekt å høre at maten smaker godt!

Vi må virkelig bare få beklage for at du har mottatt ingredienser som ikke var av forventet kvalitet. Vi jobber tett med våre leverandører og gjør vårt beste for at kvaliteten alltid skal være på topp, dessverre høres det ut som vi ikke lyktes denne gangen, og det beklager vi mange ganger.

Hvis du ikke har gjort det ennå, vennligst kontakt vårt vennlige kundeserviceteam på https://www.hellofresh.no/contact-us, slik at de kan få det rapportert og selvfølgelig kompensere deg.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Elin fra HelloFresh

Rettene var enkle og lage.

Rettene var enkle og lage.
Kvaliteten på grønnsakene var ikke topp.

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Ted-André! Så hyggelig å høre at oppskriftene våre var enkle å lage! Samtidig er det veldig leit å lese at grønnsakene ikke holdt topp kvalitet, råvarene skal selvfølgelig være helt ferske når de ankommer.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Elin fra HelloFresh

Helt elendige greier

Helt elendige greier. Mangelfull matkasse. Råvarer som var gamle/sang på siste verset. Dette var første og absolutt siste gang dette bestilles

30 août 2026

Hei Lars,

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager å høre at du mottok ingredienser som ikke var av forventet kvalitet. Vi jobber tett med våre leverandører og gjør vårt beste for at kvaliteten alltid skal være på topp, dessverre høres det ut som vi ikke lyktes denne gangen, og det beklager vi mange ganger.

Vi ønsker å rydde opp i dette med en gang. Vi har sendt deg en forespørsel om mer informasjon her via Trustpilot, slik at vi kan finne din konto og hjelpe deg videre.

Helt ok smaker

Helt ok smaker, litt kjedelig mat.

Hei Ida,

Hei!

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Det er fint å høre at smakene var helt greie, men vi vil selvfølgelig at måltidene våre skal være alt annet enn kjedelige! Vi jobber hele tiden med å utvikle nye, spennende oppskrifter og smakkombinasjoner for å gi gode matopplevelser i hverdagen.

Et lite tips er at du hver uke kan velge fritt mellom over 25 ulike oppskrifter i menyen vår. Du kan sortere etter kategorier som «Raskt og enkelt», «Kalorismart» eller «Gourmet» – kanskje du finner noen nye favoritter.

Vi tar uansett med oss innspillet ditt videre til kokkene våre. Håper du vil gi oss en ny sjanse til å overraske smaksløkene dine!

Ønsker deg en kjempefin dag videre!

Merete fra HelloFresh.

God mat og enkelt oppsett

God mat og enkelt oppsett! Deilig å slippe å tenke på butikk og planlegging!

Hei Elise,

Så fantastisk å høre! Dette er akkurat det vi brenner for – å gjøre hverdagen litt enklere, slik at du kan bruke tiden på helt andre ting enn matbutikken og «hva skal vi ha til middag?»-hodebryet.

Utrolig gøy å høre at maten smaker og at oppsettet fungerer så bra for deg!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så hyggelig tilbakemelding. Vi gleder oss til å fortsette å levere gode middager på døren din fremover!

Ønsker deg en super dag videre!

Nye, gode smaker.

Gode smaker. Oppskriften var litt tungvint å følge, og tok lenger tid enn antatt. Første matkasse.

Hei Nancy,

Så herlig å høre at smakene falt i smak på din aller første matkasse!

Når det er sagt, skjønner vi godt at det kan føles litt uvant og tungvint de første gangene. Vårt mål er jo at det skal gå smidig og sparer deg for tid i hverdagen.

Et lite triks helt i starten er å lese gjennom hele oppskriftskortet og finne frem alle ingrediensene før du setter i gang. Det gjør ofte at alt flyter mye lettere! Vi har også kategorier som «Raskt og enkelt» i appen vår, hvor rettene er laget for å ta ekstra kort tid.

Vi tar med oss tilbakemeldingen om at oppskriften var vanskelig å følge videre til matteamet vårt, slik at vi kan gjøre forklaringene enda clearer.

Håper neste middag blir en mye smidigere opplevelse. Velkommen til oss, og ha en strålende dag videre!

Merete fra HelloFresh.

Var ikke med crème fraîche på…

Var ikke med crème fraîche på pastaretten og pak choi var full av små lopper/boller sommaren laget masse hull . Måtte bare kaste den

29 janvier 2026

Hei Beate,

Det var skikkelig trist å høre – dette er absolutt ikke den kvaliteten eller standarden du skal oppleve hos oss!

Det skal selvfølgelig ikke mangle ingredienser som crème fraîche, og grønnsaker som pak choi skal alltid leveres friske og helt uten skader eller uønskede «gjester». Slik skal det helt klart ikke være, og vi forstår godt at du måtte kaste den.

Vi vil gjerne gjøre dette godt igjen for deg med en gang! Vennligst ta kontakt med kundeservicen vår direkte via chatten i appen eller på nettsiden, så hjelper vi deg med kompensasjon for de manglende og ødelagte varene.

Tusen takk for at du sier ifra slik at vi kan følge opp dette med pakkeriet vårt. Ønsker deg en videre god dag!

Enkelt

Enkelt, oversiktlig og lettvint. Litt mye sterk mat, mtp barn.

Hei Ingreborg,

Så utrolig hyggelig å høre at du syns det er enkelt, oversiktlig og lettvint – det er akkurat slik en matkassehverdag skal være!

Vi har stor forståelse for at sterk mat kan være en utfordring for de minste i familien. Et godt tips er å sjekke merkingen på oppskriftene i appen når du velger ukesmeny. Du kan også tilpasse styrken selv underveis ved å holde igjen litt på ingredienser som chili, sriracha eller kryddermikser, og heller servere det ved siden av for de voksne.

I menyen vår finner du også egne retter merket som «Barnevennlig», hvor smakene er mildere og tilpasset små smaksløker.

Tusen takk for at du deler erfaringen din med oss, så ønsker vi deg og familien mange gode middager fremover!

Kjempe god mat

Kjempe god mat, gjer kvar dagen min lettere og.

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Kjersti! Tusen takk for din fantastiske vurdering med 5 stjerner. Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med opplevelsen din med HelloFresh. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere topp kvalitet. Takk for at du er en del av HelloFresh-familien! 💚

Merete fra HelloFresh.

Gode retter men kvaliteten på…

Gode retter men kvaliteten på grønnsakene harvest seg voldsomt. Særlig løk og poteter er ofte råtne og mugg

I den senere tid har det også manglet ingredienser i posen. Særlig rømme eller cremfr

19 novembre 2025

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Anette! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Det er utrolig kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med kvaliteten på grønnsakene våre i det siste. Slappe poteter, råtten løk og manglende ingredienser som rømme skal selvfølgelig ikke forekomme – vi ønsker alltid å levere friske råvarer av høy kvalitet helt på døren din.

Vi setter stor pris på at du har kontaktet kundeservice slik at vi fikk gitt deg kompensasjon for manglene og de ødelagte varene. Likevel skjønner vi godt at dette legger en demper på middagsopplevelsen. Tilbakemeldingen din er sendt direkte videre til pakketeamet og kvalitetsavdelingen vår, slik at vi får undersøke dette sammen med leverandøren. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

En ingrediens manglet

En ingrediens manglet. Ingefærpastaen var ikke med i posen.

25 juin 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Hei Torill! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Vi beklager å høre at du manglet ingredienser i matkassen din, og at ingefærpastaen ikke var med i posen. Vi legger mye tid og kjærlighet i matkassene våre for å unngå feil som disse, og vi undersøker gjerne hva som kan ha skjedd.

Vi ser at du allerede har fått kompensasjon etter å ha vært i kontakt med oss angående dette. Tilbakemeldingen din tar vi uansett med oss videre for å sikre at pakkeprosessen vår blir enda bedre. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.

Frederik fra HelloFresh

Jeg liker at det kommer sortert i poser…

Jeg liker at det kommer sortert i poser og at jeg får den mengden vi trenger. Jeg liker ikke at det ofte er en eller flere varer som er dårlige. Det som er bra er at det er lett å klage på en matvare og at jeg da får avslag på neste pakke. Jeg synest det er mye det samme eller lignende retter. Kunne vært flere enkle måltider som tar mindre tid å lage.

9 avril 2026

Réponse de HelloFresh Norge

Heı Lında! Takk for tilbakemeldingen din, det setter vi pris på. Det er veldig hyggelig å høre at du setter pris på pakkesystemet, de ferdigmålte ingrediensene og at du synes det er enkelt å melde fra dersom noe ikke står til forventningene. Samtidig er det synd å høre at du har opplevd at ingredienser ikke har holdt god nok kvalitet, og at du savner mer variasjon og raskere retter.

Vi har registrert at du fikk kompensasjon da du var i kontakt med oss angående dette. Tilbakemeldingen din om menyvariasjon og ønske om flere superraske måltider er sendt videre til menyteamet vårt, vi jobber hele tiden med å forbedre utvalget. Takk for at du deler opplevelsen din med med oss.