Maten var ok men tok lang tid å lage. Vi opplevde at oppskriften var svært forvirrerende og rotete da man måtte sjekke ulike steder for ingrediens og mengde. Mengden burde med fordel stått i oppskrift... Voir plus
L'entreprise a répondu
Krydder som ligger sammen med mat i små papirposer blir fuktig og vanskelig å bruke. Kan dere finne en annen løsning? Det er usedvanlig mange gode retter så kokkene er særdeles flinke til å sette sam... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin app hvor du har mulighet til å velge. Grønnsakene som følger med kan bli litt ensformige. Krydderblandingen er til tider en opplevelse. Veldig lettvint, levering er utmerket. Det blir MYE emballas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi liker variasjonen, de gode smakene og at det er enkelt og raskt å lage middag. Men vi har valgt lavkarbo, og poteter, ris, nudler, lefser/buns, panering og pasta er ikke lavkarbo. Vi skulle ønske a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enten du lager mat til to eller en hel horde, har HelloFresh den perfekte matkassen for deg! Velg mellom klassiske, vegetariske eller familievennlige oppskrifter, hvor mange måltider du trenger og til hvor mange personer. Dermed slipper du å planlegge middager og handleturer, og kan kose deg med matlagingen! Lær deg noe nytt mens du lager mat fra hele verden. Si farvel til alt maset om å finne ut hva du skal lage til middag, og si hei til sunne måltider! Med vårt fleksible abonnement kan du pause eller avlyse leveransen før fristen hver uke. Og hvis du lurer på noe, kan du kontakte vår hyggelige gjeng i kundeservice. Takk for at du velger HelloFresh!
Vanemveien 20, 1599 , Moss, Norvège
Demande des avis aux clients
Prøvde å undersøke litt ved å klikke meg gjennom en bestilling for å se hva det gikk ut på. Angret meg umiddelbart og kansellerte og slettet brukeren. En uke senere ble jeg likevel trukket på konto for en bestilling. Leter meg frem på nettsiden men omtrent umulig å finne kundeservice. Det fremstår som om de gjør alt de kan for å gjøre det vanskelig å kansellere slik at flere blir lurt. Oppleves som svindel.

Réponse de HelloFresh Norge
Dårlige råvarer. Små porsjoner. Lite kjøtt for to personer. Ofte det byttes ut råvarer..

Réponse de HelloFresh Norge
Mangler krydderblanding til koreansk fisk
Mangler snack

Réponse de HelloFresh Norge
Bestilte matkasse for første gang nå nylig. Veldig bra konsept med at man får akkurat det man trenger - men som flere har skrevet her, alt for lite fisk i fiskemiddagene man bestiller. En fiskefilet på 250’g holder ikke for to personer.

Réponse de HelloFresh Norge
The veg is not very fresh.but it's the first time for me the veg is more fresh in my local shop but the rest of your food is good

Réponse de HelloFresh Norge
Gode oppskrifter som gjorde at vårt barn på 11 år fint kunne lage middagen. Nye smaker og mye mat. Litt mye med potet to dager på rad

Réponse de HelloFresh Norge
Variasjon i utvalg. Liker mulighetene til å velge selv hva vi vil ha. Gode oppskrifter og veldig bra at de ulike rettene ligger i egne poser. Etter min oppfatning er det for mye salt i rettene. Jeg reduserer dette

Réponse de HelloFresh Norge
Vi hadde lyst å teste noe nytt og andre smaker og hittil har det slått an hos både voksen og barn! Enkle oppskrifter og gode smaker. Litt minus at noen av grønnsakene var litt dårlige, men vi har fått det til selvom.

Réponse de HelloFresh Norge
Jeg fikk en gammel råtten sitron. Tidligere har jeg manglet vesentlige ingredienser.

Réponse de HelloFresh Norge
Selve matkassen var helt super, fantastisk god mat.
Leveransen kom mye senere enn estimert, og budet kjørte langt forbi mitt hus før det omsider kom tilbake og stoppet hos meg, over 1 time senere enn anslått

Réponse de HelloFresh Norge
God mat til en grei pris. Kjekt å kunne velge middagene selv.

Réponse de HelloFresh Norge
Perfekt med levering på døren! Gode råvarer og enkle oppskrifter, og ikke minst deilige smaker 😁

Réponse de HelloFresh Norge
En veldig god idé. Alt er godt gjennomtenkt. Sammen med produktene man trenger for å lage middagen, får man også en oppskriftsbok. Alt er godt beskrevet og merket, og produktene er ferske.
Dessverre er en stor ulempe at porsjonene er små. Spesielt gjelder dette fisken. Jeg fikk to fileter til fire porsjoner. Én filet veide 250 gram. Først tenkte jeg at det måtte være en feil, men så leste jeg anmeldelser fra andre som hadde opplevd det samme.
Det er synd. Dette var min første bestilling. Jeg vil gi det en sjanse til, for alt i alt synes jeg det er et veldig godt konsept.
Iwona

Réponse de HelloFresh Norge
Stortsett veldig gode oppskrifter, gøy å prøve nye ting å god service! Appen er litt dårlig, går mye i heng - fungerer bedre på pc. Eneste som er tidvis kjedelig er at en ikke kan få opp alternative grønnsaker eks: kunne bytte ut squash osv med andre grønnsaker, litt slik som med at en nå kan bytte ut protein kilde.

Alt for sent å komme kl 22:30
Han klarte heller ikke å lese mitt navn på ringeklokke