Shiplink Avis

2 418
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Voir plus

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Voir plus

Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Voir plus

1. Service d'envoi
  2. Services aux entreprises
  3. Coursier
  4. Service de livraison
  5. Fournisseur de solution e-commerce
  6. Entreprise de livraison

Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 418)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket hjälpsam kundtjänst som alltid…

Mycket hjälpsam kundtjänst som alltid är trevlig att ha att göra med. Tjänsterna är mycket enkla och smidiga att använda, vilket gör hela upplevelsen väldigt positiv. Jag är mycket nöjd!

9 décembre 2025

Hej Anders,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar vår kundservice och att tjänsten känns enkel och smidig att använda. Precis den upplevelsen vill vi leverera varje gång.

/Gabriel på Shiplink

Snabb hämtning och trevliga chaufförer

4 décembre 2025

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att hämtningen gick snabbt och att chaufförerna gav ett trevligt bemötande. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med upplevelsen.

/Gabriel på Shiplink

Enkel och smidig hemsida och service

Enkel och smidig hemsida och service. Kanske lite ointuitivt att lära sig hur detaljerna av vissa sändningar fungerar, speciellt när det gäller dokument som kan behövas för sändningar utanför EU, men inget som kundsupporten inte gladeligen och effektivt hjälpt till med.
Mycket nöjd!

9 décembre 2025

Hej Mathias,

Tack för ditt fina och genomtänkta omdöme! Härligt att höra att du uppskattar enkelheten i hemsidan och vår kundservice. Vi förstår att det ibland kan vara lite klurigt med dokument utanför EU, och det gläder oss att kundservice kunnat hjälpa dig snabbt och smidigt.

Easy booking

Used Shiplink for a long time. Most reliable with few problems, booking is easy and invoicing uncomplicated. Good customer sevice with helpful staff.

4 décembre 2025

Hi Guy,

Thank you so much for your kind review! We’re really happy to hear that you’ve been using Shiplink for a long time and find our booking and invoicing easy and reliable. Great to know our customer service team has been helpful along the way too.

Wishing you Merry Christmas!
/Gabriel at Shiplink

God service även åt de mindre.

Jag som liten kund är väldigt nöjd med Shiplink då jag trots det får jättebra service. Enkelt att använda, konkurrenskraftiga priser och snabb upphämtning.
Jag kommer att fortsätta använda Shiplink. 👍

25 novembre 2025

Hej Björn,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du som mindre kund känner dig väl omhändertagen och får bra kundservice. Att du dessutom uppskattar enkelheten, priserna och snabbheten i upphämtning gör oss extra glada.

/Gabriel på Shiplink

Jag har vid ett flertal tillfällen…

Jag har vid ett flertal tillfällen använt mig av Shiplink. Det har fungerat väldigt bra varje gång.
Enkel och smidig hemsida. Mycket vettiga priser. Fungerat bra med både hämtning och leverans.

Christer Carlsson
Wiggson AB

14 novembre 2025

Hej Christer,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att allt fungerat bra vid varje tillfälle och att du uppskattar både enkelheten på hemsidan och våra priser.

/Gabriel på Shiplink

Genom att använda shiplink kunde vi…

Genom att använda shiplink kunde vi snabbt lösa en frakt på ett smidigt och modernt sätt. De har en enkel hemsida att förhålla sig till och bra och trevlig personal. Rekommenderar starkt.

14 novembre 2025

Hej Jonatan,

Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du upplever Shiplink som ett snabbt, smidigt och modernt sätt att boka frakt. Vi blir extra glada att du uppskattar både hemsidan och vår kundservice. Din starka rekommendation betyder mycket för oss.

/Gabriel på Shiplink

Mycket smidigt att boka med Shiplink…

Mycket smidigt att boka med Shiplink oavsett om det är paket eller pall till företag eller privatperson.
Kan varmt rekommendera detta företag.

12 novembre 2025

Hej Ann,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du tycker det är smidigt att boka med Shiplink oavsett vad du skickar. Vi blir extra glada över din varma rekommendation då den betyder mycket för oss.

Mycket prisvärt

Bra priser och god leveranssäkerhet i frakterna.
Lätt att boka och betala.

3 octobre 2025

Hej Mikael,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du tycker våra frakter är prisvärda och pålitliga, och att bokningen och betalningen fungerar smidigt. Precis så vill vi att det ska kännas.

Skickar långa packet

Skickar långa packet
Shiplink är kanon för det.
Stort tack +5 av 5
mvh Fribergs Radio

9 octobre 2025

Hej Göran,

Stort tack för ditt fina omdöme och fem av fem! Så roligt att höra att du är nöjd och att Shiplink fungerar bra även för längre paket. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

/Gabriel på Shiplink

Shiplinks kundtjänst - ett föredöme!

Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden som är mer invecklade och som kräver lite mer förklaring kring får man fort avklarat i telefonsupporten. Jag rekommenderar tjänsten starkt till alla företag som vill slippa krångel och tidskrävande kontakt direkt med fraktbolagen.

16 octobre 2025

Hej på er!

Vilket fantastiskt omdöme – stort tack! Vi blir verkligen glada att höra att ni uppskattar vår kundservice och att både chatten och telefonsupporten fungerar smidigt för er. Att ni dessutom vill rekommendera oss till andra företag betyder enormt mycket.

Önskar er en trevlig fortsatt vecka

Bäst pris..

Bäst pris på pallverans från Tyskland...

17 septembre 2025

Hej Rolf,

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med våra priser på pallleverans från Tyskland. Vi vill alltid erbjuda prisvärda och smidiga lösningar, så din feedback värmer.

aldrig mer

Du kan räkna med att det kommer efterdebiteringar – jag har jobbat med dem period för period. Som företag kan ni omöjligt fotografera varje sändning. Ett bolag som inte går att lita på, och det finns definitivt bättre alternativ än er.

6 septembre 2025
Avis spontané

Fin användarvänlig sida där det finns…

Fin användarvänlig sida där det finns fler alternativ utifrån ifall man söker pris eller snabbhet. Vi använder dem tex för att boka DSV som är starka på vissa orter, men kundtjänsten för "vanligt" folk funkar sådär, men genom shiplink har de troligen någon annan kanal in då det går betydligt smidigare och snabbare att hantera via dem. Jag gillar och uppskattar verkligen att deras kundtjänst är öppen och flexibel, du hittar lätt hur man får tag på kundtjänst, inte intvingad i nån AI-robot först utan kan både chatta, ringa och maila. Oavsett vilken väg så svarar de snabbt, där är de i särklass jämfört med konkurrenterna.

15 août 2025

Hej Robert,

Stort tack för omdömet med ett uförlig kommentar. Kul att du är nöjd och tycker vi hamnar i egen klass!

Ha en fin-fin vecka /Gabriel på Shiplink

Shiplink gör ett fantastiskt jobb

Shiplink gör ett fantastiskt jobb – alltid smidiga att arbeta med, erbjuder utmärkt support och bemöter oss med stor vänlighet.
Vi uppskattar särskilt deras otroligt snabba svarstider.
Tack, Shiplink – vi är mer än nöjda!

14 août 2025

Réponse de Shiplink

Vilket härligt omdöme – stort tack! Vi blir nästan lite röda om kinderna här på kontoret. Att höra att ni tycker vi gör ett fantastiskt jobb och att vår support och snabbhet uppskattas gör oss otroligt glada. Tack själv!

Ha en trevlig helg /Gabriel på Shiplink

Lätt och snabbt och billigt

Att använda shiplink underlättar mitt företag att leverera paket till mina kunder. Snabbt och enkelt och de hämtar vid dörren. Man ser vad det kostar och vilken dag de hämtar.

25 mars 2025

Hej Agnetha,

Tack för ditt fina omdöme! Jag blir glada att höra att Shiplink gör det enklare för ditt företag att leverera till kunderna. Smidighet, bra priser och upphämtning vid dörren är precis det vi vill leverera – varje gång!

Ha en riktigt fin helg! /Gabriel på Shiplink

det går alltid snabbt o smidigt vid…

det går alltid snabbt o smidigt vid bokning av frakt

8 août 2025

Hej Per,

Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att bokningen alltid upplevs som snabb och smidig – precis så vi vill att det ska vara.

Ha en kanon-fin fortsatt vecka /Gabriel på Shiplink

Företaget angav beräknat hämtdatum som ej kunde levereras

Företaget angav beräknat hämtdatum vid bokning och betalning. Hämtning skedde ej inom angivet intervall och jag fick ej information om detta. Istället erhölls information, dock först efter att jag kontaktat företaget, att ombokning skett för hämtning en vecka senare!

Om företaget vet att hämtning på ett visst givet postnummer endast kan ske t.ex. en gång per vecka så skall det ej vara möjligt att erhålla information om beräknat hämtdatum före det närmaste möjliga. Kundsupport ville ej förstå problemet och försökte ihärdigt att gå i försvarsposition.

8 juillet 2025

Réponse de Shiplink

Hej Michael, Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag återkommer så sent. Tyvärr kan jag inte hitta dina kontaktuppgifter eller se vilken bokning det gäller, och inte heller mina kollegor på kundservice känner igen ärendet. Det gör det svårt för mig att ge ett fullständigt svar direkt.

Vi är alltid tydliga med att både upphämtnings- och leveranstider är uppskattade tider. Jag kan inte uttala mig exakt om din bokning, men systemet vet när en upphämtning ska ske. Om något oväntat inträffar — exempelvis sjukdom, VAB eller tekniskt fel på bilen — kan upphämtningen behöva flyttas till nästa möjliga tillfälle.

Hur som helst är det väldigt tråkigt att du haft en dålig upplevelse, och det beklagar jag verkligen. Jag skulle uppskatta om du kunde ta kontakt med mig på gabriel@shiplink.se, så att jag kan sätta mig in i ditt ärende och förhoppningsvis vända din upplevelse av oss till något positivt.

Bästa hälsningar /Gabriel på Shiplink

NEVER seen such an unworkable system

NEVER seen such an unworkable system, where the reciever of a parcel, has to set up an account through a website designed by 10 yr olds. Customer service were nice enough, but blamed "the system" about 16 times. Maybe their "system" needs looking at if they are to be taken seriously . Will never use again, waste of a lot of time.

28 mai 2025

Hi Nigel,

Thank you for your patience – and apologies for getting back to you only now.
I was a bit surprised by your review and would like to clarify one thing: the recipient of a shipment absolutely does not need to create an account – and the same goes for the sender. You can use our services without logging in at all.

I’m genuinely curious to hear more about your experience with the site. Your feedback is valuable to us and can help us make our service even better. I couldn’t find your email address in our system, but you’re more than welcome to write to me directly at gabriel@shiplink.se.

I truly hope you’ll get in touch – it would be great to hear your thoughts and perhaps show you that we can give you a much better experience next time.

Warm regards,
Gabriel

Mycket bra service

5 juillet 2024

Réponse de Shiplink

Hej, tack så mycket för omdömet. Kul att du är så nöjd med oss och servicen.

Trevlig sommar /Gabriel på Shiplink