Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Voir plus
Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett ser... Voir plus
Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Voir plus
Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Voir plus
Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.
Storsätragränd 24, 127 39, Skärholmen, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi använder Shiplinks hemsida dagligen och är mycket nöjda kunder! Hemsidan är lätt att använda med ärliga priser. Man får snabba svar från personalen och om någon frakt behöver extra uppmärksamhet så finns dem för att hjälpa till.
Stort tack för ett fantastiskt samarbete!

Réponse de Shiplink
Restfakturor efter varje leverans första gången pga att det inte fanns stora företagsskyltar på adressen. Har aldrig under åren råkat ut för detta. Köper skyltar för tusentals kronor. Nästa restfaktura dubblar priset. Godset rymmer inte hela pallen är därför inte staplingsbart felar på 5 cm. Hur småaktigt får man vara?? Känns opålitligt! Vill inte ge er en stjärna trots att jag måste för att kunna skicka.

Réponse de Shiplink
Very good and fast calculator online and the price stands.
Very competitative prices also and fast operation.
All over a professional and good service!!!

Réponse de Shiplink
Enkelt att boka till bra pris. Och mina paket når adressaten vilket inte är minst viktigt.

Réponse de Shiplink
One of the few companies where you can actually talk to a helpline and chat with a "real" person who knows what the problem is and how to solve it - quick response and top service !! Best - and only - company I work when it comes to any shipping matters

Réponse de Shiplink
Enkel och tydlig bokning och admin, riktigt bra service och priser. Jag är mycket nöjd med Shiplink för mitt företag.

Réponse de Shiplink
Har använt mig av shiplink nu i ett par år och det funkar perfekt! Jag skickar paket, stora som små och pallar med lite udda mått på alla håll och kanter, i Sverige och även till Norge och Europa. Inget är omöjligt!
Snabba svar, kundvänliga och helt fantastiska att "samarbeta" med.

Réponse de Shiplink
Riktigt bra snabb och bra service via telefon och smidigt att boka via hemsidan

Réponse de Shiplink
Snabb service när jag behöver hjälp med bokning/Faktura
Enkel administration!

Réponse de Shiplink
Frakterna är prisvärda. Upphämtning fungerar dåligt. 25% hämtas inte enligt bokning och blir försenat vilket skapar bad will för det egna företaget samt försämrar kassaflödet. Ej upphämtat gods får väl hämtas en annan dag……
Bomkörning skall dock alltid betalas oavsett

Réponse de Shiplink
Shiplink levererar som vanligt grymt bra och prisvärt