SkovRejser.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Skrev til dem vedr et spørgsmål omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og enkel måde at booke en fantastisk rejse på. Vi blev mødt med åbne arme af supporten og fik svar på alle vores spørgsmål. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjælpsom og ville gøre alt for at imød... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi bookede en rejse til Egypten i 14 dage igennem Skov rejser. Det har været et rigtig godt forløb at booke igennem dem, de har været gode til at opdatere på informationer omkring rejse, fly, bo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agrégateur de voyages

Écrit par l'entreprise

Vi vil fortsat være Danmarks bedste platform til at søge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sætter en ære i at gøre livet nemt for jer. God søgelyst på www.skovrejser.dk !

Stolte rejseformidlere

Écrit par l'entreprise

Samme pris som hvis man køber direkte ved de tyske rejsebureauer
Samme pris, men med dansk support oveni. Få overblikket over tilbuddene, samtidigt med at du har os til at hjælpe dig - uden at det koster ekstra. Vi lever af et provisionscut fra de tyske rejsebureauer. Det er win-win.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så hjælpsomme med alle ens spørgsmål og gav gode råd og hvad man skulle være opmærksom på

5 juillet 2023

Kære Julie

Tak for de søde ord. Vi ønsker dig en god ferie.

Varme hilsner,
Marie-Louise, Skov Rejser

Kommunikation

Første og sidste gang vi booker gennem skovrejser!
Ingen hjælp at hente. Og kontakter man kundeservice kan man få lov til at snakke med engelsk eller tysk talende personale. Havde jeg lyst til det ville jeg jo ikke bruge et dansk firma som mellem mand!
Først skriver de et barn som voksen og siger der ikke er en forskel men da betalingen kommer er der. De vil ikke kendes ved fejlen. Da slutbetalingen skal trækkes får vi mail fra det tyske selskab at den ikke gå igennem. Det kunne skovrejser godt have advaret om og hjulpet med.

Opdatering efter rejsen:
Hotellet viste sig at være fin. Der var kun en lille pool med rutsjebane til børn men stranden var tæt på og man kunne tilkøbe vand aktiviteter.
Da svaret kom fra skovrejser var vi dog ikke taget på ferie endnu som direktøren skrev og vi var til at kontakte. Det var en lidt mærkelig kommentar.
Retter vores vurdering fra 1 stjerne for ville ønske vi fik hjælp fra start. Men er sikker på at begge parter kunne have henvendt sig på en mere hensynsfuldt måde.

16 juin 2023

Hej

Mange tak for din opdateret anmeldelse.

Vi er super glade for, at du har haft en god rejse ☀️

Varme hilsener,
Henrik Skov
Direktør SkovRejser.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde problemer med bestilling af…

Vi havde problemer med bestilling af rejsen som vi ikke lige selv havde været opmærksom på.., men skov rejser gjorde os opmærksom på det. De har været MEGET hjælpsomme, virkelig søde og imødekommende, så kæmpe store grønne stjerne til pigerne ved skov rejser!

5 juin 2023

Hej Annie
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe jer videre med jeres rejse. Vi håber, I får en rigtig god ferie, når I kommer dertil.
Varme hilsner,
Katrine, Skov Rejser

Hej Lone
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, I finder vores service nem og hurtig.
Mvh Katrine, Skov Rejser

Venlig og hjælpsomme

8 janvier 2023

Hej Søren,

Tak for den fine anmeldelse.
Hvad kunne vi have gjort bedre for dig, for at være fortjent til alle 5 stjerner?

Super god service

Sikke en dejlig service i er bare så hjælpsomme hos skov
Tak for hjælpen med vores rejse til safaga

21 avril 2023

Hej Lars,

Vi er virkelig glade for, at du kunne bruge vores hjælp fra vores skønne support-team. Vi håber, du får en fantastisk ferie til Safaga!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælpsomme piger jeg har talt med…

Super hjælpsomme piger jeg har talt med i telefonen. Det er 1. Gang vi har booket igennem skovrejser.

20 avril 2023

Hej Karina,

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe jer over telefonen. Vi håber, I får en fantastisk ferie.

Nem og tryg bestilling

Det har været nemt og overskueligt at lave bestillingen. Vi har tidligere købt en rejse ved Skov Rejser og alt forløb fint, så vi føler os helt trygge.
Vi ville dog ønske, at man kunne bestille til flere end 5 personer uden at skulle lave en grupperejse.

17 avril 2023

Hej Anne Marie

Vi er virkelig glade for, at du har følt dig tryg ved at bestille din rejse igennem os.
Ift. at kunne bestille en rejse til mere end 5 personer, så arbejder vi i øjeblikket på højtryk for, at netop det skal blive en mulighed i den nærmeste fremtid.

Venlig kundeservice

Jeg havde nogle spørgsmål ang vores rejse, og skovs rejsers kundeservice svarede med det samme og meget forstående på alle mine spørgsmål.
Ingen kritik herfra 😉👍

11 avril 2023

Hej Alice,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du fik brugbar hjælp fra en af vores dygtige supportmedarbejdere. Vi håber, du får en fantastisk ferie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fra start til slut :-)

Super service fra start til slut. Fra første spørgsmål til endelig køb af rejsen. Var i kontakt med flere medarbejdere og alle viste samme interesse for mig som kunde og min rejse.
Kan helt klart anbefale Skov Rejser til alle og enhver.
Næste rejse, bliver også herfra. Tusinde tak for jeres hjælp.

10 avril 2023

Hej Peter
Tusind tak for den gode anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med din rejse, og vi er rigtig glade for, at du vil anbefale os til alle og enhver.
Du må have en skøn ferie!
Mvh. Pernille, SkovRejser

En god side

En god side, der er nem at gå til. Skulle der gives 5 mangles en plantegning over de enkelte boligmuligheder

30 mars 2023

Hej Knud
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, du godt kan lide vores hjemmeside.

Det kunne være super med en plantegning over boligmulighederne, så vi tager din idé med videre.

Vi ønsker dig en dejlig dag.
Med venlig hilsen,
Katrine, Skov Rejser

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde et par spørgsmål så jeg ringede…

Havde et par spørgsmål så jeg ringede til jer. Det var en meget sød og hjælpsom person der var i den anden ende. Tak for det🤗

26 mars 2023

Hej Tina,

Vi er rigtig glade for, at du ringede ind til os med dine spørgsmål, og selvfølgelig at en af vores søde medarbejdere kunne hjælpe dig. Vi håber, du får en skøn ferie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig tilbagemelding fra rejseselskab…

Hurtig tilbagemelding fra rejseselskab og alle dokumenter kom dag efter, sp vi er klar til rejsen.
God information via mail 😊

23 mars 2023

Hej John,

Vi er rigtig glade for, at du synes, vi formidler med nogle gode rejseselskaber, som sender god information ud til jer :-)
Vi håber, I får en skøn ferie!

Med venlig hilsen Pernille, Skov Rejser

16 mars 2023

Hej Tina,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes godt om vores service, og vi glæder os til at hjælpe dig med din næste rejse.

Nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt, har bestilt mange rejser gennem skov rejser og aldrig haft problemer.

24 février 2023

Hej Allan,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse med at bestille rejser igennem os.
Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste rejse!
Mvh. Pernille, Skov Rejser.

Det var super betjening

Det var super betjening. så frisk og sød person jeg snakkede med. hurtig tilbagemelding på mail.

12 février 2023

Hej Tina.
Tak for sin søde anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Det var kun dejligt vi kunne hjælpe dig og vi håber I får en rigtig skøn rejse. Sig endelig til hvis der er noget I er i tvivl om i mellemtiden. Venlig hilsen Maria, Skov Rejser

Noté 5 sur 5 étoiles

vi kigger på rejser til tyrkiet

vi kigger på rejser til tyrkiet, og på de danske rejse selksaber er prisen sky high, men som vil altid gør, hopper vi tilbage til skov rejser, og der er prisen 1/3 billigere samt alt er incl. og så er deres service hvis man har problemer bare i top. kan klart anbefales.

29 janvier 2023

Hej Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at i altid finder en god pris hos os og får alt den hjælp i har brug for.
Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste rejse.

Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

Skov Rejser, klar anbefaling

Vi bookede en rejse til Egypten i 14 dage igennem Skov rejser.
Det har været et rigtig godt forløb at booke igennem dem, de har været gode til at opdatere på informationer omkring rejse, fly, booking osv.

De hjalp med at finde et parkeringshus i Tyskland, da vi skulle flyve fra Hamborg.
Alt virker rigtig professionel, sågar da vi kom til at betale for rejsen to gange, hjalp de os sikkert med at få pengene retur.

Vi anbefaler klart Skov Rejser til andre.

31 décembre 2022

Hej Jesper,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at i har haft et godt forløb. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Vi vil rigtig gerne høre hvad vi kan gøre bedre for at få 5 stjerner?

Vi håber i har haft en god ferie og håber at hjælpe med jeres næste rejse.
Venlig hilsen Simone, Skov Rejser

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus