Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik installeret et True Guard alarmsystem af Stefan Larmer, SD Teknik for 4 år siden. Installationen gik hurtigt og effektivt og systemet har fungeret godt siden. Et par mindre praktiske problem... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte Trueguards Pro+ alarm som erstatning for et G4S alarmsystem, og har ikke fortrudt et sekund. Det fungerer bare uden problemer. God kvalitet, let at betjene (eventuelt via webinterface). Det vigt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Maison & jardin

Écrit par l'entreprise

TrueGuard Alarm er fremtidssikrede alarmsystemer, der er udviklet i en kvalitet i topklasse og med henblik på at imødekomme husejernes stigende krav til intelligent hjemmestyring. TrueGuards alarmer adskiller sig fra de øvrige alarmer på markedet, idet de har et stort "Intelligent hjemmestyringsmodul", der giver dig som bruger mulighed for smart strømstyring, smart lysstyring og smart varmestyring. Med smart strømstyring kan du f.eks. styre 230v elkontakter og hjemmeelektronik. Med smart lysstyring kan du styre både almindeligt lys, lysgrupper og alle Philips Hue produkter. Med Smart varmestyring kan du styre dine el- og fjernvarmeradiatorer, men også din varmepumpe i hjem eller sommerhus. Med andre ord er TrueGuard alarmer meget mere end bare ét alarmsystem, der sikrer dig og din familie i hjemmet. Du kan læse mere om TrueGuard alarmer og de smarte hjemmestyringsfunktioner på vores hjemmeside.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkelt at installere, super support service

Enkelt at installere, let at vedligeholde, super kompetent og hurtig service via Trueguard support.

4 octobre 2020

Hej Peter,

Tak for de pæne ord - dejligt at høre, at du fortsat er glad for din alarm.

Supporten er hurtig

Supporten er hurtig. Reagerer på alle tider og svarer hurtigt

29 mai 2020

Hej Claus,

Mange tak for de rosende ord. Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe når der er brug for det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Trueguard Pro+ systemet:

Pris: En del højere end discount systemerne, og derfor er forventningerne også højere.
Service/support: Super hurtig levering, men support ikke på niveau. Det skyldtes vinterferie iflg. TrueGuard support.
Der var forkerte klistermærker ved ordren.
Der observeredes én helt forkert manual, én med fejl, én fuldstændig manglende manual, og manglende oplysning om ventetid på tre min. fra indkobling og til bevægelsesfølerne virker.
Brugervenlighed: Middel. Det er ikke et system man bare lige sætter op fra 12 til middag. Betjeningen på kontrolpanelet ligner noget fra en svunden tid. Man bør helt klart anvende Trueconnect via pc/tablet. Det er gedigent og virker sikkert, med flere sikkerhedsniveauer/passwords, men er ikke intuitivt, og kræver at manualen er lige ved siden af. Men det virker. Jeg måtte have kontakt til support flere gange, samt en hel del mailkorrespondance. Opsætningen tog derved halvanden dag for fem rumfølere og ét tastatur. Sirenen kom først igang på fjerdedagen, da der ikke fandtes nogen dansk manual. En klar mangel som faktisk berettiger til nedslag i prisen.
Yderligere er der ikke fuld overensstemmelse mellem manual og TrueConnect. Forklaringen er, at manualen er universal, og at det derved afhænger af alarmpanel-type.
Den tilhørende App, Trueconnect, er let og ligetil. Dog modtager man forkert formulerede beskeder ved til- og frakobling.
Kvalitet: For tidligt at udtale sig om, men alt isenkram virker gedigent og giver et godt indtryk. Systemet kører tillige på 868 Mhz i modsætning til mange discountsystemer der kører på legetøjskanalen 433 Mhz. Absolut et plus.
Alle medleverede skruer er med kineser-kærv som hverken er stjerne eller Pozidrive.
Alt i alt en blandet oplevelse, men vi vælger at tro på, at vi har fået et rimelig stabilt system🤗

23 février 2020

Perfekt forløb.

Et helt igennem perfekt handelsforløb.
Gedigent og yderst funktionelt udstyr, som er nemt at installere og connecte.
Fremragende og hurtig support pr. telefon.
Der er kun at sige:
Sådan skal det gøres.

16 août 2019

God oplevelse

Helt igennem professionel og behagelig vejledning samt service hele vejen igennem forløbet. Konsulenten jeg talte med hedder Thomas, og kan varmt anbefales til andre.

Tak for god behandling og fortsæt det gode arbejde!

1 mai 2019

Hej Thomas,

Mange tak for den fine tilbagemelding.
Vi er meget glad for dine anbefalende ord - Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis vi kan hjælpe dig en anden god gang.

Alarm til sommerhus

Vi ville installere en alarm i sommerhuset. Thomas fandt ud af, hvad vi skulle installere for at få vores lidt specielle krav opfyldt. Vi fik altid hurtig kompetente svar på alle vores spørgsmål, og selve købsforløb var perfekt.

6 avril 2019

Hej Peter,

Jeg er meget glad for at høre, at vores vejledning hjalp dig i mål med en løsning.
Vi vil altid gerne hjælpe med at finde de rigtige produkter til netop vores kunders ønsker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionel og imødekommende…

Meget professionel og imødekommende rådgivning over telefon mht. til at få valgt den rigtige alarm til sit hjem. Mit første indtryk er at Trueguard har meget dygtige ansætte som gerne vil dække kundens behov på den bedste mål. Nu glæder vi os til at få selve alarmen og håber på at opsætning funger lige så nemt.

4 avril 2019

Hej Judith,

Mange tak for de pæne ord.
Vi skal nok sidde klar på mail, Facebook og telefon, hvis der skulle spørgsmål under installationen.
Skulle du ønske et hurtigt overblik over manualer og guides, så kan du se meget mere på support.trueguard.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fik man udskiftet et alarmsystem

Så fik man udskiftet et alarmsystem.
Det gamle var desværre for gammelt i forhold til at kunne få reservedele.
Der er mange firmaer på alarm markedet, men ikke mange som kan det samme, som Trueguard.
Jeg kan kun anbefale firmaet og dets produkter, der føles som god kvalitet. Samtidigt er der hele tiden hjælp at hente telefonisk, så alt i alt kan siges, at jeg klart kan give firmaet min anbefaling.

21 mars 2019

Hej Michael,

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med rådgivning og produkter.
Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super god service

Super god service. Havde problemer med et ældre modul, men det var ingen problem for dem! Fik hjælp med det samme og de fulgte mig hele vejen igennem. Kan anbefales!

7 mars 2019

Hej Trac,

Vi er meget glade for at kunne hjælpe. Det er altid en fornøjelse med rosende ord fra gode gamle kunder.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ok firma, men....

Ok firma, men man skal forvente en kort levetid på deres produkter. Har i december 2016 købt en Trueguard IP alarm, for kun at finde ud af, at den i december 2018 er udgået og ikke længere kan bruges, med nogle af Trueguard nye produkter.
Derudover er billede kvaliteten af Trueguard fotosensorer ikke imponerende.

Opdatering 2020. Alarmen udgår nu helt fra Trueguard og kan ikke længere bruges efter 1. maj 2020, medmindre man overgår til abonoment.

@Anders. Jeg har været i kontakt med jer og har ikke fundet nogen løsning på mit problem.

7 janvier 2019

Hej Henrik,

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig, siden du skrev her inde.
Jeg vil meget gerne hjælpe med at få denne misforståelse ud af verden.
Din TrueGuard SmartIP-alarm er stadig fuldt ud funktionsdygtig og bliver supporteret ved os.
Jeg har alt hjemme i tilbehør, så vil gerne hjælpe!

Du er mere end velkommen til at skrive tilbage til mig, hvis vi skal finde en løsning.
God dag

Meget tilfreds!

Har købt en standardløsning med lidt ekstraudstyr - super produkt og fantastisk service.
Købt oktober 2018.

10 novembre 2018

Hej Rene,

Jeg er meget glad for at høre, at du er glad for både produkterne og vores support.
Du må endelig sige til, hvis du får brug for yderligere assistance.

Noté 2 sur 5 étoiles

Køb ikke kamera fra trueguard.dk

Jeg vil fraråde at investere i trueguards kameraer. Software til at se optagelser er yderst uudviklet i forhold til andre udbydere. Der findes ingen oversigt i softwaren over hverken manuelle eller automatiske optagelser du har. Hvis man vil se en optagels skal man udtage hukommelseskortet af kameraet, og anskaffe sig en micro SD kortlæser til sin PC og gå ind på kortet for at se dem på sin PC. Andre udbydere fx Netatmo har software med oversigt over alle optagelser med dato/tid, optagelserne kan ses i softwaren på mobil og sendes med mail eller MMS. Og ydermere fremgår ingen af disse begrænsninger i firmaets produktbeskrivelse - hvilket koster dyre lærepenge. Trueguard kamera virker heller ikke med google eller appel styring.
Yderligere opdateres trueconnect software alt for sjældent - nu 2 mdr efter iphone xs er kommet på markedet i DK lukker trueconnect ned hvis man går ind for at se sine videokameraer på denne telefon. Trueguard.dk er løbende kontaktet i de 2 mdr men problemet fortsat uløst. Alarmdelen af trueguard fungerer fint men manualer til at installere de enkelte enheder er mangelfulde og det er ikke muligt for alm mennesker at installeret system uden flere opkald til support.

8 novembre 2018

Hej Arne,

Jeg er naturligvis stadig ked af, at vi ikke fik mulighed for at rådgive dig omkring funktionerne på vores IP-kamera, inden du købte dem.
Det er korrekt at vores alarm ikke er udviklet til videoovervågning.
Derfor kan vi stadig tilbyde folk et live-stream kamera til alarmen - uden at det medfører forventninger om en videosoftware hertil.
Med hensyn til vores TrueConnect-app på din iPhone XS, så oplever vi ikke samme fejl her - Hverken på XS eller XR modellerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og godt produkt

Rigtig god service og godt produkt. Virkelig hurtig levering og da de ved en fejl havde pakket en komponent for meget i vores forsendelse, fik vi at vide, at den pakkefejl ikke skulle koste os noget ekstra arbejde, så den kunne vi bare beholde.
Rigtig god stil!

16 octobre 2018

Hej Laila,

Vi beklager at der kan ske pakkefejl - men heldigvis var det en lille en af slagsen.
Og heldigvis var det ikke noget, som sinkede din installation af alarmen.
Jeg håber I er glade for jeres løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik hurtig og fin service via mail…

Jeg fik hurtig og fin service via mail ved henvendelse på gl guardsman alarm som ikke var købt hos Trueguard men hos tidligere importør

5 octobre 2018

Hej Nicolai,

Vi hjælper naturligvis gerne med produkter, som vi selv sælger/har solgt.
Om de så er fra en tidligere importør, så skal du jo stadig have et fungerende system.

Topklasse service

Topklasse service, Havde problemer med mit panel, fik fremsendt nyt uden nogle form for diskussion. Er ikke alarmekspert så ringede til dem 5 - 10 gange hvor de hvergang var imødekommende og fik guidet mig igennem. Kan kun anbefale dem.

18 septembre 2018

Hej Peter,

Mange tak for din anbefaling - det sætter vi stor pris på!
Du er altid velkommen til at ringe, hvis der skulle komme andre ting vi kan hjælpe dig med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt system og god service

Jeg købte systemet TrueGuard Pro+ på trueguard.dk, og har nu brugt systemet i et par uger.
Jeg fik en rigtig fin vejledning da jeg købte systemet, trueguard.dk var hurtige til at besvare spørgsmål via mail eller telefon.
Systemet virker rigtig godt, og det var nemt at installere - der er gode film og manualer på trueguards hjemmeside hvilket var en stor hjælp under installationen.
Jeg havde også enkelt spørgsmål under installationen, der hurtigt blev besvaret via supporten på trueguard.dk

Der var et par sensorer, som jeg gerne ville have byttet til en anden model, her var de fra trueguards side hurtige til at sende nye sensorer og sørge for nem returnering af de fejlekøbte sensorer ved at vedlægge returlabel med den nye forsendelse.

Så indtil videre er jeg rigtig godt tilfreds.

Mvh Bjarke

30 août 2018

Hej Bjarke,

Mange tak for de rosende ord.
Dejligt at høre, at opsætningen gik godt og at vores service levede op til dine forventninger. Du ved at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis der skulle komme nogle spørgsmål til funktioner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Definition af ordet "Service" !! :)

Avancerede løsninger der tilfredsstiller selv den mest kræsne teknik-nørd.
Altid superb service !
Altid en løsning på et problem !

SÅDAN TRUEGUARD ;)

Tilfredse kunder kommer altid retur...

22 août 2018

Hej Rone,

Det er altid en fornøjelse at tage en teknisk snak med en herre, som kender både produkter og generel teknik.
Jeg håber at den nye alarm giver dig endnu en god oplevelse med vores produkter.

Super alarmsystem

Super alarmsystem - og fantastisk support.
Jeg har nu haft en Trueguard Pro+ i et par år og den virker bare. Den kan utroligt mange ting, hvilket en amatørtekniknørd som jeg selv sætter stor pris på.
Købte ikke alarmen via Trueguards hjemmeside, men fik alligevel en super support, da jeg havde brug for det.
Bestemt en anbefalelsesværdig alarm til alle os, der ikke vil hænge på et månedligt abonnement til et alarmselskab. Jeg har sat min alarm op til at kontakte alle naboer og de er nu engang altid tættere på end et alarmselskab.
Skulle jeg fortryde engang, kan alarmen i øvrigt sagtens sættes op til også at bruge abonnement hos en alarmselskab.

19 juillet 2018

Hej Alex,

Jeg er glad for at høre, at du har fået den support du søgte. Du har nemlig helt ret i, at Pro+ alarmen kan mange ting, som man lige skal forstå tankegangen bag.
Det er også dejligt at høre, at du nyder godt at nabohjælp - og endda er klar over, at du sagtens kan blive koblet op på kontrolcentral med vagt, hvis dette skulle blive ønsket en dag.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle komme ændrede ønsker til opsætningen.

Super godt alarmsystem

Super godt alarmsystem!
Super god service!
Super godt koncept!
Super fed app!

29 juin 2018

Hej Mads,

Det er dejligt at høre, at du er glad for både produkt, app, service og koncept.
En sand fornøjelse at høre de rosende ord.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus