Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Voir plus

Vi fik installeret et True Guard alarmsystem af Stefan Larmer, SD Teknik for 4 år siden. Installationen gik hurtigt og effektivt og systemet har fungeret godt siden. Et par mindre praktiske problem... Voir plus

Meget professionel og imødekommende rådgivning over telefon mht. til at få valgt den rigtige alarm til sit hjem. Mit første indtryk er at Trueguard har meget dygtige ansætte som gerne vil dække kunden... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

1. Maison & jardin

Écrit par l'entreprise

TrueGuard Alarm er fremtidssikrede alarmsystemer, der er udviklet i en kvalitet i topklasse og med henblik på at imødekomme husejernes stigende krav til intelligent hjemmestyring. TrueGuards alarmer adskiller sig fra de øvrige alarmer på markedet, idet de har et stort "Intelligent hjemmestyringsmodul", der giver dig som bruger mulighed for smart strømstyring, smart lysstyring og smart varmestyring. Med smart strømstyring kan du f.eks. styre 230v elkontakter og hjemmeelektronik. Med smart lysstyring kan du styre både almindeligt lys, lysgrupper og alle Philips Hue produkter. Med Smart varmestyring kan du styre dine el- og fjernvarmeradiatorer, men også din varmepumpe i hjem eller sommerhus. Med andre ord er TrueGuard alarmer meget mere end bare ét alarmsystem, der sikrer dig og din familie i hjemmet. Du kan læse mere om TrueGuard alarmer og de smarte hjemmestyringsfunktioner på vores hjemmeside.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Produkter der virker og stort udvalg samt har fået super support - hurtigt

Har løbende købt en række produkter med forskellige funktioner, både basis alarm, men også en række nye funktioner og i alle tilfælde spiller det bare og hvis der er spørgsmål, får man hurtigt svar/hjælp.

SecPro og Trueguard kan bestemt anbefales.

Vi har fået sikret huset på flere måder samt indbygget flere styringer som er smarte og vi er glade for.

24 mars 2017

Hej Jan.

Tak for dine fine ord her på Trustpilot.
Vi er glade for at du er tilfreds med dit nye alarmsystem. Vi er ligeledes glade for at vores serviceniveau levede op til dine forventninger. Vi sidder klar på mailen og telefonerne alle hverdage mellem 8-16.

Med venlig hilsen
Anders Madsen, TrueGuard A/S

Fremragende

Har haft alarm i hjemmet i 16 år, men syntes efterhånden at 6000 kr om året i abonnement var i overkanten. Satte mig for at undersøge markedet for alarmer, og nåede frem til at Trueguard måtte det bedste og mest seriøse bud på et nyt alarmsystem. Med et stort udvalg af komponenter, kunne jeg designe min løsning, så den passer til hjemmets behov. Mange muligheder for at bygge smarte styringsløsninger ind i hjemmet.
Hurtig levering. Hurtig og nem opsætning. Hurtig og præcis support, da jeg havde et enkelt teknisk spørgsmål.

Claus Traberg

13 mars 2017

Hej Claus,

Tak for de flotte ord her på Trustpilot.
Vi er rigtig glade for at høre om dine gode oplevelser med vores TrueGuard alarm.

Alarm der virker

Har nu haft mit Trueguard anlæg i et stykke tid,,og må sige, det er det bedste anlæg jeg har haft..(har haft 2 andre anlæg før )
Anlægget virker stabilt og sikkert,,med en lang rækkevidje ,,hvilket ikke var optimalt på mit forrige anlæg
App til Trueguard er virkelig gennemtænkt,,nemt at bruge ,,med hurtig push up meddelser

Efter nogle små opstart opsætninger..som Trueguard hurtig kunne løse gennem telefonen...virker det bare
Deres Service er i top,,hvilket er en vigtig del for mig..
Mvh Bjarne

12 mars 2017

Hej Bjarne,

Tak for din fine Trustpilot anmeldelse af vores TrueGuard alarm.
Stabilitet, sikkerhed og pålidelighed er nøgleord for os og vores alarmsystemer og vi er derfor glade for at høre, at det også er din oplevelse med TrueGuard.
Vi er derudover også glad for at vores kundeservice har levet op til dine forventninger.

Dan Kallan, TrueGuard A/S

Rigtig fint produkt og super service

Har i dag haft fornøjelsen af at opsætte mit nye TrueGuard Pro+ med rumfølere, dørfølere samt ekstra tastatur.

Produktet funger godt er og nemt at gå til. Der er en rigtig fin App.
Havde lidt problemer med sirenen, så jeg skrev på firmaets facebook side lørdag eftermiddag og fik kompetent svar og løsning på mit problem inden for en time.
Det er service ud over forventningen

Ole,
Middelfart

11 mars 2017

Hej Ole,

Tak for din Trustpilot anmeldelse!
Vi er glade for at vi sammen kunne få løst konfiguration og installationen af din sirene og leverede en service udover dine forventninger. :-)

Skift fra Powermax alarm

Min gamle Visonic Powermax GSM-alarm blev fornylig skiftet ud med den nye smarte TrueGuard Pro+ alarm, da den ikke kunne mere. Jeg skulle bruge en alarm der mindst var lige så stabil og havde samme gode alarm funktioner. Valget faldt på TrueGuard, da jeg også kunne få hjemmestyring med samt en smart app hvor det hele nemt kunne styres :o) Jeg har bl.a.lavet så alarmen selv tænder og slukker alle mine Philips Hue pærer når jeg hjemme eller ikke. Jeg får også automatisk besked på min telefon når mine børn kommer hjem fra skole - eller rengøringskonen kommer. Alt er meget nemt i brug - og med alle videoerne på youtube kan man nemt selv sætte systemet op. Jo mere man sætter sig ind i det, jo flere ting kommer man til at bruge den til. Næste funktion, er at få push-besked når der en sjælden gang kommer post i min postkasse - det burde kunne klares med en dørkontakt og zone typen besked ;o)

2 mars 2017

Hej Bjørn,

Tak for din Trustpilot anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at vores TrueGuard Pro+ alarm har været en god erstatning for din gamle alarm.
Super at du kan bruge videoerne på Youtube - Der kommer hele tiden flere til, så du kan med fordel holde øje med TrueGuard på Youtube.

Dan Kallan, TrueGuard A/S

Lever op til forventningerne og mere til....

Virkelig lækre produkter som bare fungerer! Der er så mange forskellige funktioner som bare er geniale. Alarmen kan til/frakobles via panelet, fjernbetjeningen eller telefonen - det er altså smart og samtid har vi stor gevinst i, at vi også har fået kørt betjening af garageporten ind over alarm systemet, således at vi ikke behøver fjernbetjeningen til denne mere. Vi åbner og lukker nu porten med fjernbetjeningen til alarmen eller via app´en.
Vi har sat sikring på døre og vinduer (vi har i øvrigt selv monteret alt udstyr hvilket vare meget nemt og samtidig udførligt beskrevet i vejledningen) og har derfor skal-sikring på døre og vinduer hver nat, hvilket gør os alle ekstra trygge når vi sover. Vores børn på 8 og 10 fra- og tilkobler selv alarmen uden problemer via panelerne eller app´en. Det smarte er, at vi får notifikationer på vores telefoner når de fra- og tilkobler således at vi kan se at de er kommet sikkert hjem osv. Vi har selvfølgelig gjort sådan at børnene ikke får notifikationerne - nemt og enkelt. Kan virkelig kun anbefale systemet og Trueguard som har leveret sublime produkter og service.

1 mars 2017

Hej Morten,

Mange tak for din flotte Trustpilot anmeldelse af vores TrueGuard alarm.
Vi er glade for at I er tilfredse med alarmsystemet og at I nu kan føle jer mere trygge om natten.

Dan Kallan, TrueGuard A/S

Rigtig smart og intelligent alarm + god service

Jeg har haft min TrueGuard Pro+ alarm i knap 2 år nu og er fuld tilfreds med systemet.
Jeg startede bare med alarm delen, som virker upåklageligt og har efterfølgende tilkøbt ting til intelligent hjem funktionen.
Der var en periode med problemer pga. et defekt tænd/sluk modul, som fik alarmen til at genstarte periodisk. Efter tænd/sluk modulet blev ombyttet, virker systemet igen helt problemfrit.
Nyeste indkøb er en lysmåler, så mit lys nu tændes efter lysniveauet fremfor på klokkeslæt (som skal tilpasses med årstiderne) og det er super smart.
Næste opgradering bliver en 4-i-1 røgalarm pga den ekstra bevægelses sensor og senere kombineret med et par Philips Hue pærer, som nok skal spare nogle ture forbi lyskontakterne om aftenen.
Jeg holder spændt øje med TrueConnect App og hjemmeside efter nye og spændende muligheder med Intelligent Hjem funktionen i alarmen.
Systemet er nemt at sætte op og installere, godt hjulpet af flere video-vejledninger til selve alarmen og tilbehøret.
Jeg kan klart anbefale TrueGuard systemet.

20 février 2017

Hej Morten,

Tak for din Trustpilot anmeldelse af vores TrueGuard Pro+ alarm.
Jeg er glad for at høre, at vi sammen fik løst udfordringen med dit tænd-/slukmodul og at du har glæde af vores smarte intelligent hjem funktioner.
Vi er selvfølgelig også glade for at høre, at du har haft gavn af vores video-vejledninger, da vi gør en stor indsats for at præsentere og forklare om alarm og tilbehør i vores videoer.

Dan Kallan, TrueGuard A/S

God oplevelse med den smarte alarm

Vi har købt og installeret en Trueguard alarm i vores hjem og det har været en rigtig god oplevelse. Alarmen er nem at styre med app og vi får besked, når børnene kommer hjem fra skole. Og så er det bare rigtigt smart, at vi kan styre el og lys med alarmen.

8 février 2017

Hej Cecilie,

Tak for din Trustpilot anmeldelse af TrueGuard.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med alarmsystemet og de smarte hjemmestyringsfunktioner. 😊

Fungerer bare

Købte Trueguards Pro+ alarm som erstatning for et G4S alarmsystem, og har ikke fortrudt et sekund. Det fungerer bare uden problemer. God kvalitet, let at betjene (eventuelt via webinterface). Det vigtigste for mig er dog, at det er stabilt og uden fejlalarmer - også her lever Trueguards produkt op til mine forventninger (har ikke haft en eneste fejlalarm). Kan kun anbefales herfra.

5 février 2017

Hej John,

Tak for din fine anmeldelse af vores TrueGuard Pro+ alarm.
Vi er glade for at høre at den lever op til dine forventninger og at alarmen kører stabilt. Dette er også en af vores mærkesager, da vi mener at man ikke kan gå på kompromis med sikkerheden i hjemmet.