Had mijn review weggehaald. Maar opnieuw weer last van slechte of geen communicatie. Gaan volgende week emigreren en dit zou dan ook de laatste keer zijn. De hulp zou gisteren komen voor de laa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bedrijf communiceert slecht naar cliënten. Regelmatig is personeel ziek of komt niet opdagen. T-zorg vergeet voor het gemak dat zij in dienst zijn van de cliënten. In 3 jaar heb ik hier meerdere jong... Voir plus
Onbegrijpelijk wat ik nu weer lees, en z'on bedrijf kan maar doorgaan??? Ook ik heb al die zaken ervaren, waarom wordt hier niet ingegrepen? Want de intentie naar verbetering is er blijkbaar niet... Voir plus
T-zorg is goed bereikbaar. Schoonouders hebben een lieve, hardwerkende hulp Djan waar zij zeer tevreden mee zijn. Michael van de planning denkt super goed mee over een goede vervanging, 2 weken dezelf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De 13.000 betrokken thuishulpen en begeleiders van Tzorg zorgen iedere dag dat 70.000 inwoners van ruim 300 gemeenten langer aangenaam thuis kunnen blijven wonen. Zij bieden ouderen, mensen met lichamelijke en/of psychische beperkingen ondersteuning thuis in de vorm van hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. Door te handelen uit voorzorg, bevorderen we gezondheid en zelfredzaamheid. Samen met gemeenten en andere samenwerkingspartners zoeken we naar oplossingen om zorg innovatief, betaalbaar en toekomstbestendig te houden, met oog voor goed werkgeverschap. Tzorg is ISO 9001 gecertificeerd en levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening binnen de Wmo. Tot slot mag Tzorg zich al vier jaar op rij trotse Top Employer Nederland noemen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- tzorg.nl
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Slechte organisatie
Slechte organisatie. Luisteren niet naar je en houden geen rekening met gezondheid van clienten.
Komen afspraken niet na die gemaakt zijn.
Je kunt er gesprekken over houden met leidingevenden, maar daarna wordt er niks nagekomen en er niks mee gedaan.
Ingevulde enquetes waar je deze dingen op aangeeft verbeteren het ook niet.
Bij de bijeenkomst in November 2023 die geweest is met verschillende wijkbewoners over de Huishoudelijke Hulp organisaties is veel beterschap beloofd maar het wordt er niks beter op.
Communicatie is slecht, houding van kantoor mensen is star en niet empatisch. Je krijgt zonder overleg vervangende tijdstipen toegewezen en als je uitlegt waarom dat niet kan is het gewoon: "dan heben we niemand en krijgt u geen hulp!" En daar kun je het mee doen!
Mijn Huishoudelijke hulp niks op aan te merken doet meer dan prima haar werk, maar de organisatie is roduit slecht.

Réponse de tzorg.nl
Mijn moeder heeft 256 inval hulp voor …
Mijn moeder heeft 256 inval hulp voor huishouding, wederom slecht.
Zij heeft haar weg gestuurd is toch triest

Réponse de tzorg.nl
Ik ben blij met mijn werk bij Tzorg
Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Tzorg. Wat ik het fijnste vindt is dat je een heel wisselende werkweek hebt. Je hebt je eigen cliënten waar je een vriendschappelijke band mee opbouwt en de diensten duren gemiddeld twee tot drie uur. Het contact met de zorgcoördinator en de planner is ook prima. Mijn werkgebied is De Pijp en Buitenveldert. Het is wel belangrijk dat je bepaalde vaardigheden bezit zoals een emphatisch vermogen en het fijn vind om een huis ordelijk te maken. Je krijgt lekker wat lichaamsbeweging en de cliënten zijn je altijd heel dankbaar.

Réponse de tzorg.nl
Communicatie een groot drama wat een…
Communicatie een groot drama wat een medewerkers op kantoor. ik zou deze ontslagen hebben met de wijze richting klanten communiceren.
dame die schoonmaakt die verdient na ons idee de hoofdprijs!

Slecht
Na 8 jaar hebben zij mijn vaste hulp ontslagen! Wat een ellende komt er dan.
Na weken lang steeds een andere hulp die na 1 uur klaar zijn terwijl mijn vaste hulp juist tijd te kort kwam!
3 uur is mijn indicatie! Op 13 juni wordt ik gebeld mijn hulp komt niet!! Fijn,bed moest verschoond, vuilniszak moest weg, ik heb erge psoriasis ( verlies van vel ) ontzettend veel dus alles ligt vol met vel grrrr maar geen vervanging!! Aanstaande vrijdag kan er vervanging komen voor 2 uur hè ik heb toch 3 uur??? Dus van de 6 uur krijg ik er 2?? En de rest van het jaar al die uren die ik gemist hebt aan zorg! Beste Tzorg mijn tijd bij jullie zit erop ik stap over papieren van Rogplus zijn onderweg!! Oja ik heb 1uur voor strijken en wassen en ja hoor komt een meisjes net 17 die niet kan strijken!! Je gelooft het bijna niet! Slecht bar slecht

Zeer slechte ervaring met T-Zorg
De planning gaf mij kritiek terwijl ik het wisselende personeel als juweeltjes behandelde...ze zeggen maar wat ze kunnen niet luisteren en maken veel fouten steeds andere mensen sturen om gek van te worden .liever niets dan dit!! Nog nooit zo lomp behandeld!geheel onterecht!!

Réponse de tzorg.nl
Wederom een week dat ik geen vervanging…
Wederom een week dat ik geen vervanging krijg. Planning gebeld en wederom was er een droeftoeter.die aangaf dat er veel zieken waren en dat ze niets kon betekenen.
Heb het nu echt gehad met T-zorg,ik hoef geen vervanging meer, hoef niets meer van hen..
Zeer onbeschoft hoe planning je benaderd en kleineert..." ... U moet niet zo onvriendelijk zijn, wij doen ons best en anders als U er last van heeft, wat houdt U tegen een doekje te pakken...." beste mw van de planning, ik heb geen energie, ik ben ziek en heb een onderkomen huis door ziekte. Ik ben 100% afgekeurd, alsof dat tegenwoordig zo makkelijk gaat. Ik zit niet op een les van U te wachten, ik ben 54 en heb ruim 32 jaar in de zorg gewerkt en ben nu op door long-covid enz... U benadert mij als een klein kind, U schuift uw onkunde in de schoenen van mijn hulp en mij. De hulp is niet snel maar helpt.me wel uit de brand...Echter het hele.bedrijf T-zorg is een farce Gemeenten zouden echt beter moeten nadenken om deze onbetrouwbare partner te contracteren!!!
EMPATHISCH VERMOGEN. -10
OPLOSSEND DENKEN -10
LUISTEREN -10
AGRESSIEVE HOUDING PLANNING +10
Reactie op uw bericht..
Ik voel me niet veilig om te reageren en gebruik daarom een andere naam. Ik voel me zo onveilig om eerlijke feedback te geven...nu weer te horen gekregen dat ik wederom 3 weken geen zorg ga krijgen. Medewerker zei, ach u bent jong en heeft zeker wel een goed netwerk waarbij iemand U kan helpen...dus niet... mijn huis ziet er weer schandalig uit wn ik heb dus nu in totaal al 11 weken voor zorg betaald, die nooit ontvangen is. Daarbij is het niet het probleem van de klant dat U niet kan leveren, U heeft namelijk volgens de gemeente een inspanningsverplichting.
Nee, T zorg intimideert en is kort door de bocht.

Goede uitleg, fijne ervaring
ik vind dat alles goed is uitgelegd, en de omgang met de cliënt goed ging.

Réponse de tzorg.nl
De thuishulpen werken goed.
De thuishulpen werken goed.
Waar het misgaat bij T zorg is als klanten telefonisch worden benaderd door dames die klanten onvriendelijk te woord staan.
Een cursus waarin duidelijk wordt gemaakt dat zij bellen met zieken en ouderen ( oftewel: zwakkeren in de samenleving) en dat deze mensen behoefte hebben aan een ( normale) vriendelijke benadering zou zeer aan te raden zijn.

Réponse de tzorg.nl
Helaas kan ik geen 0 sterren geven.
Helaas kan ik geen 0 sterren geven.
Op 24 april beschikking afgegeven in verband met complexe voetfracturen. Geen enkele reactie vanuit Tzorg.
Op 7 mei gebeld, de planner was echter lunchen, en zou me terugbellen. Helaas niet teruggebeld.
8 mei : weer gebeld. De planner is op vakantie (hè, gisteren was deze lunchen ??). De andere planners hebben geen tijd om het over te nemen.
Wanneer ik word ingepland, geen idee, wanneer ik word gebeld, geen idee.
Communicatie/planning is een puinhoop, terwijl de zorg nog niet eens is gestart. Gezien de reviews vrees ik het ergste.

Tzorg krijgt 0*sterren
Ik zou eigenlijk 0* sterren geven voor deze zorg organisatie. Slecht en onprofessioneel. Zorgcoordinatoren en HR Functionarissen doen hun werk niet zoals het moet/hoort. Zorgpersoneel wordt slecht behandeld. Als je solliciteert en voldoet aan de eisen/een goed profiel hebt, krijg je een afwijzing en te horen dat het werk niet voor jou bestemd is. Terwijl je al eerder als huishoudelijke medewerker hebt gewerkt en ook in de zorg voor jaren. Heel vreemd allemaal! Discriminatie speelt zeker een rol. Geen aanrader dus.

Réponse de tzorg.nl
Allereerst wil ik zeggen dat ik over…
Allereerst wil ik zeggen dat ik over mijn hulp Monique zeer tevreden ben, zij is echt een topper!
Helaas is zij ziek geworden, dit heeft zij zelf mij netjes laten weten. Maar van de hele organisatie Tzorg heb ik niks vernomen. Geen belletje, geen mailtje, geen appje, niks! Dit vind ik echt heel slecht! Na 2 weken ben ik zelf maar eens gaan bellen en heb hierover een klacht ingediend. Ik vind dit echt zeer kwalijk en helemaal een organisatie als Tzorg hoort zo niet met mensen om te gaan. Mevrouw van de planning zegt dat zij mij gebeld zou hebben, maar in mijn hele belhistorie geen Tzorg. Zij geeft dus min of meer aan dat ik lieg. Ik ben dan chronisch ziek, maar niet gek! Ook de zorgcoördinator geeft geen gehoor wat betreft mijn klacht. Ik kan begrijpen dat er misschien geen vervanging zou zijn voor mij, maar het was toch op z'n minst netjes geweest om mij daarover in te lichten?
We zijn nu ruim 3 weken verder.
Kortom, ik ben hier echt niet over te spreken. Misschien een tip: stuur de dame van de planning op cursus communicatie!

2,5 uur mevrouw was binnen 1 uur klaar
2,5 uur mevrouw was binnen 1 uur klaar. Ik controleren. Heeft ze dingen voor de helft gedaan. Spreek ik haar er op aan gaat ze in discussie dat mag ik niet. Kozijnen afnemen nee dat hoort bij ramen wasen. Een stoel stofzuigen vol haar in de woonkamer nee doe ik niet ga geen stoel stofzuigen. Serieus heb ze de deur gewezen ben pist of

Meest slechte thuiszorg
Meest slechte thuiszorg. Medewerkers weten amper hoe ze moeten schoonmaken. Gezien mijn moeder altijd heeft schoongemaakt voor bedrijven en huishoudens weet ze zeer goed hoe er wordt schoongemaakt maar bij haar thuis zijn ze te beroerd om normaal schoon te maken. Zelf toiletdoekje gebruiken ze daarna voor de aanrecht en keukenkastje met het gore water waar toilet mee is schoongemaakt??!? Dweilen te nat en drogen niet... wat een blamage dit bedrijf.

De planning is waardeloos
De planning bij dit bedrijf deugt echt van geen kant. In ieder geval niet in Baarn. Ik heb nog nooit een slechte review geschreven maar voel mij er nu wel toe genoodzaakt. Gemeenten moeten weten waar ze hun geld aan uit geven. Twee weken geleden kwam er voor de 4de keer, sinds juni, niemand opdagen. In de middag dus dan kun je niet meer bellen, wat ik op zich al belachelijk vind. De volgende dag wordt ik keurig teruggebeld naar aanleiding van de mail die ik gestuurd had. Vervelend, excuses, geen idee wat er is misgegaan maar er kon op zaterdag iemand komen. Prima. Alleen kwam er op zaterdag weer niemand! Dus ik weer een mail gestuurd. Vorige week hebben ze me geprobeerd te bellen, daarover denk ik, maar op een tijdstip dat ze weten dat ik wat anders doe want dan kan er ook geen hulp komen. Er is geen bericht achtergelaten, niet opnieuw gebeld, geen antwoord op de email gekomen. Niets dan stil zwijgen en dat vind ik voor een dienstverlenende instelling die met zieken en voornl oude mensen te maken heeft echt heel slecht. Ook het feit dat je steeds een sms krijgt wanneer er iemand komt, vind ik vreemd gezien de doelgroep waar je mee te maken hebt. Altijd komt er iemand anders. Pas als je zelf vraagt of je geen vaste medewerker kan krijgen dan regelen ze dat.
Over degenen die daadwerkelijk komen schoonmaken heb ik weinig klachten. Ze zijn vriendelijk en bereid dingen te doen. Gebeurt dat altijd even goed. Nee maar dat hoort erbij. De een doet dit goed, de ander dat. So be it. De enige reden dat ik twee sterren gegeven heb is omdat het oneerlijk voelt naar degenen die daadwerkelijk komen om er 1 ster van te maken maar qua planning is het dat eigenlijk wel. Qua huishoudelijke hulp zou ik 4 sterren geven.

Réponse de tzorg.nl
Ik werk bij tzorg ik zeg niet dat het…
Ik werk bij tzorg ik zeg niet dat het altijd helemaal goed loopt. Maar ook ik weet dat dit niet altijd aan tzorg ligt ik vind ook dat sommige cliënten hun wensen ook aan moeten passen. Wij als huishoudelijke hulpen kunnen ook niet alle dagen Maar sommige cliënten Maar 1 dag. Ook worden mensen boos op ons om dat we geen buiten ramen mogen lappen Maar dit is geen regel van tzorg Maar van de wmo de gemeente. Ook ben ik heel blij met mijn planner en zorgcoördinator. En kijk is wat tzorg voor ons allemaal doet fysio sporten en nog veel meer. Ik werk er nu bijna 5 jaar bij tzorg en ben ook heel blij met mijn cliënten.

Réponse de tzorg.nl
Werkzaam als zorgcoördinator bij Tzorg…
Werkzaam als zorgcoördinator bij Tzorg in Zwolle. Nog nooit mijn dag afgesloten zonder een gemiste oproep te hebben terug gebeld. Erg leuk en dagelijks contact met mijn top team in het veld. Laats nog met alle huishoudelijk medewerkers gezellig geluncht. Ook vind is het super dat 1x per jaar alle medewerkers de mogelijkheid krijgen om een dagje mee te lopen met bijvoorbeeld een zorgcoördinator of een planner en andersom ook. Zodat je ook de andere kant van het vak ziet. Ik doe mijn werk dagelijks met veel plezier. Ja er zijn klachten. Iedereen heeft eigen voorkeuren en wensen en helaas kunnen we helaas niet alles direct waarmaken. Maar samen komen we een heel eind.

Communicatie heel slecht.
Communicatie heel slecht.. doen niet hun best om je te bereiken. Geven 2 dagen van te voren aan dat het personeel niet meer komt wegens allergie. Terwijl er 2 weken tussen zit.. zijn zwaar onbeschoft als je vraagt waarom ze niet hun best doen om je te bereiken. Voor mij nooit meer Tzorg
Op de hoogte gebracht geen voicemail inspreken omdat ik die zogenaamd niet heb. Die heb ik wel toevallig nog van een ander op de dag dat jullie me probeerde te bereiken nog een voicemail gehad! Iemand niet te pakken krijgen kan je mail sturen ik was er pas een half na aanvang dat de schoonmaakster moest achter dat er niemand kwam.. lekker goed blijven praten jullie hebben meer slechte referenties doe. Goede ik heb de gemeente hier ook op de hoogte van gebracht. Dat ze alle reviews even na moeten kijken en dan moeten bedenken of het wel handig is om met jullie samen te werken..

Slechte sollicitatie
3 weken geleden hier gesolliciteerd.
Kreeg 2 dagen later een belletje. Ik had een mevrouw (Cloë) aan de lijn. Mevrouw vertelde dat ik 20 uur kon werken bij een dorpje naast mijn dorp (noem geen naam). En als ik langer bij Tzorg zou werken ik ook meer uren mocht werken dan 20 uur. Dus top! Ik moest voordat ik op gesprek zou komen eerst een toets maken zodat hun wisten of ik geschikt zou zijn voor deze baan. Ik was geslaagd. Dus ik was uitgenodigd voor een gesprek met mevrouw Rachanda Bejan.
Eenmaal op locatie aangekomen waar het gesprek plaats vond. na 50 min rijden. Ik had om 12:30 een afspraak en was om 12:50 aan de beurt. Mevrouw Rachanda vertelde mij eigenlijk al snel dat er in het dorpje waar ik voor gesolliciteerd had geen werk/cliënten voor mij waren. En dat ze me maar 14 uur kon bieden. Terwijl de vrouw die ik voorheen aan de lijn had (Cloë) mij hele andere dingen gezegd had. Dus eigenlijk was het gesprek al snel klaar. Helaas 50 min moeten rijden voor dit bedrijf wat je meer beloofd dan dat je krijgt.
Gelukkig heb ik nu een betere baan die me wel geeft wat beloofd is.

Réponse de tzorg.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.