Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Had mijn review weggehaald. Maar opnieuw weer last van slechte of geen communicatie. Gaan volgende week emigreren en dit zou dan ook de laatste keer zijn. De hulp zou gisteren komen voor de laa... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bedrijf communiceert slecht naar cliënten. Regelmatig is personeel ziek of komt niet opdagen. T-zorg vergeet voor het gemak dat zij in dienst zijn van de cliënten. In 3 jaar heb ik hier meerdere jong... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbegrijpelijk wat ik nu weer lees, en z'on bedrijf kan maar doorgaan??? Ook ik heb al die zaken ervaren, waarom wordt hier niet ingegrepen? Want de intentie naar verbetering is er blijkbaar niet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

T-zorg is goed bereikbaar. Schoonouders hebben een lieve, hardwerkende hulp Djan waar zij zeer tevreden mee zijn. Michael van de planning denkt super goed mee over een goede vervanging, 2 weken dezelf... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Aide à domicile

Écrit par l'entreprise

De 13.000 betrokken thuishulpen en begeleiders van Tzorg zorgen iedere dag dat 70.000 inwoners van ruim 300 gemeenten langer aangenaam thuis kunnen blijven wonen. Zij bieden ouderen, mensen met lichamelijke en/of psychische beperkingen ondersteuning thuis in de vorm van hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. Door te handelen uit voorzorg, bevorderen we gezondheid en zelfredzaamheid. Samen met gemeenten en andere samenwerkingspartners zoeken we naar oplossingen om zorg innovatief, betaalbaar en toekomstbestendig te houden, met oog voor goed werkgeverschap. Tzorg is ISO 9001 gecertificeerd en levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening binnen de Wmo. Tot slot mag Tzorg zich al vier jaar op rij trotse Top Employer Nederland noemen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Nog geen ster waard

Helaas slechte ervaring met Tzorg.
De communicatie is zeer slecht, op alle vlakken.
Zorg coördinator zou komen voor een intake, kwam niet opdagen, na een telefoontje naar de planning kreeg ik haar aan de telefoon, geen excuus van haar kant, was het vergeten...
Planners zijn onbeschoft aan de telefoon. Regelmatig wordt er een vervanger ingezet, voor minder uren dan afgesproken maar je moet dan blij zijn dat er toch iemand komt en overige uren worden niet gecompenseerd.
Het kan zijn dat een medewerker ziek wordt, alle begrip voor maar vakantie vind ik geen reden om iemand zonder hulp te laten zitten, dat is planbaar.
Ik heb in de korte tijd verschillende hulpen over de vloer gehad en over het algemeen waren zij niet geschoold en werkten erg slordig, bij bv ramen zemen werd het bovenlichtje en de kozijnen niet meegenomen wat naar mijn idee gewoon bij het ramenzemen hoort en zo ging het met alles.
Na de zoveelste keer dat er weer een andere hulp zou komen maar niet kwam opdagen heb ik maar besloten om er mee te stoppen.
Ik kreeg meer stress van Tzorg dan dat het me iets opleverde.
Ik raad deze organisatie dus aan niemand aan!

15 janvier 2025

Hoi Barara,
Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad bij Tzorg.

In jouw bericht geef je aan dat de zorgcoördinator het intakegesprek was vergeten. Ook geef je aan dat je vind dat planners onbeschoft zijn aan de telefoon. We zouden graag meer informatie willen ontvangen over deze opmerking. Dit mag je ons toesturen naar contact@tzorg.nl.

Je geeft daarnaast aan dat de invalhulpen die bij jou kwamen helpen, die helaas korter de tijd hadden om bij jou te komen zorgen.

Tot slot geef je aan dat je meerdere hulpen over de vloer hebt gehad, maar dat ze volgens jou slordig werkten. Je geeft hierbij een voorbeeld over het ramen zemen, waarbij de details regelmatig vergeten werden.

Alle bovenstaande voorbeelden zijn niet gebruikelijk. Maar helaas zijn deze situaties toch bij jou gebeurd. Dat vinden we heel erg vervelend. We nemen jouw reactie serieus en willen onszelf blijven verbeteren.

Onze collega's hebben een warm hart voor (de zorg van) cliënten. Wel is het zo dat we helaas in de zorg hebben te kampen met personeelstekort. Wanneer een medewerker zich onverwachts ziek meldt, kan het zijn dat we hier op zo'n kort tijdsbestek de planning niet van rond krijgen.

We hopen dat deze reactie de teleurstelling en de stress wat verlicht. We hopen ook dat je gebruik maakt van het aanbod om een nog wat uitgebreidere toelichting te sturen met betrekking tot het telefoongesprek met onze planners.

Noté 2 sur 5 étoiles

Als de vaste hulp er is gaat het prima…

Als de vaste hulp er is gaat het prima naar o wee als ze met vakantie is. Nu ook een week vakantie. We worden gebeld of we nog vervangende hulp willen. Ja graag: woensdag om 14.00uur komt er iemand bij mijn moeder van 94.
In de loop van woensdagmiddag hoor ik van mijn moeder er is niemand op komen dagen. Ik bel er naar toe: ze zijn al weer weg maar we worden donderdag terug teruggebeld. Donderdag was ik de hele dag weg: ik bel mijn moeder: niemand heeft teruggebeld. Zi triest dit. Ik zie de bui al hangen: er komt niemand meer deze week en het komt dus op mij neer. Je wordt gewoon voor het blok gezet. Iemand zal het werk moeten doen.

20 mars 2025

Hoi Yolanda,
Wat vervelend dat, zodra de vaste thuishulp op vakantie is, jouw moeder niet de zorg ontvangt die ze nodig heeft.
Dat is niet de bedoeling. We staan met een warm hart klaar voor onze cliënten en we denken graag met je mee!

We nemen je reactie serieus en regelen dat jouw moeder de zorg ontvangt die je nodig hebt en verdient. Zou je een mail willen sturen naar contact@tzorg.nl met daarin de omschrijving van de situatie, de naam van de zorgcoördinator en de regio waarin jouw moeder zorg ontvangt?

Dan helpen we je graag verder.

Dankjewel!

Tzorg is heel slecht

Tzorg is heel slecht. Medewerksters niet gemotiveerd. Ik had een schoonmaakmedewerkster die haar tijd uitzat door met haar telefoon te spelen. Een vervangster wist niet waar de wc pot was

20 mars 2025

Hoi Andrew,
Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met één van onze thuishulpen. Onze collega's zetten zich met een warm hart in voor cliënten. De situaties die je omschrijft, onder andere waarbij de thuishulp met haar telefoon bezig was, zijn niet gebruikelijk. Helaas zijn deze situaties wel bij jou voorgevallen.

We nemen je reactie serieus en zorgen er graag voor dat je de zorg ontvangt die je nodig hebt en verdient. Zou je een mail willen sturen naar contact@tzorg.nl met daarin jouw klacht en de regio waarin je zorg ontvangt?

Dan helpen we je graag verder.

Dankjewel!

Schande

En medewerker beschadigd wat en Tzorg doet niks anders dan hand boven het hoofd houden vd werknemer.

Ik word als leugenaar neergezet terwijl ik al zeker 10jr hulp heb van Tzorg en er nooit wat gebeurd is. En nu wel een fan ben je een leugenaar????????

7 novembre 2024

Hoi Toni,

We hebben al eens gereageerd op jouw eerdere review op Trustpilot. Deze delen we graag nogmaals met je:

Hoi Toni,

Wat vervelend dat de thuishulp schade heeft gemaakt bij jou in huis. Dit kan uiteraard altijd gebeuren, maar dat maakt het niet minder fijn.

November is een hele tijd geleden, we snappen dat de duur van dit proces kan zorgen voor frustraties bij je.

We vinden het erg vervelend dat je je niet gehoord, gezien en geloofd voelt door collega's, wegens het lange en uitgebreide protocol dat zij moeten uitvoeren om de schade in kaart te brengen.

We kunnen ons voorstellen dat dit protocol wat zakelijk voelt voor je. We hopen dat je begrijpt dat we de schade zo goed mogelijk in kaart moeten brengen om te kunnen bepalen wat de vervolgstappen moeten zijn.

Hoe voelt de situatie nu voor jou? Vind je het fijn om hierover in gesprek te gaan?

Je kunt een mail sturen met wat meer details naar communicatie@tzorg.nl. Wij nemen dan contact met je op, dan kunnen we samen in gesprek en zorgen we ervoor dat het geregeld wordt.

Slechte communicatie

De huishoudelijke hulp vanuit Thorgal moet nog beginnen en het loopt nu al niet fijn. Er werd eerst huishoudelijke hulp ontvangen vanuit een andere organisatie, vanaf 1 maart 2025 wordt dit overgenomen vanuit Tzorg. Wij hebben zelf moeten bellen wie dat er gaat komen. Het begon al gelijk goed, de persoon die zou komen had vakantie dus op 3 maart hadden wij niemand die kwam poetsen. Maar weer gebeld met Tzorg en nu blijkt dat de oude huishoudelijke hulp mee is gegaan naar Tzorg. Heel vervelend dat je zelf overal achteraan moet bellen, want vanuit Tzorg zelf hoor je niets. Als je trouwens belt met de klantenservice dan hoor je allerlei andere gesprekken op de achtergrond, heel rumoerig en irritant.

7 mars 2025

Hoi Cynthia,
Je geeft aan dat de zorgorganisatie waarvan jullie hulp ontvingen is overgenomen door Tzorg en je sindsdien ervaart dat de communicatie wat stroef verloopt. Hierdoor is er onduidelijkheid en onzekerheid bij je ontstaan. Dit begrijpen we.

Het is niet gebruikelijk dat je zelf moet bellen naar Tzorg om meer informatie te ontvangen over de zorgmomenten en of jullie vaste hulp nu ook bij Tzorg werkt. Toch is dit helaas bij jou wel het geval geweest.

We vinden het vervelend dat dit zo is gelopen en zijn benieuwd of je ons via contact@tzorg.nl kunt laten weten wie jouw zorgcoördinator is. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit in de toekomst wat beter verloopt.

En ook laten we onze planners weten dat de achtergrondgeluiden zorgen voor wat ruis op de lijn tijdens telefoongesprekken.

We hopen dat we jou op deze manier wat kunnen helpen! We staan voor je klaar en hopen dat je vanuit Tzorg snel weer de zorg ontvangt die je gewend was.

Waardeloze organisatie,medewerkers…

Waardeloze organisatie,medewerkers voldoen niet en zijn onervaren,ook voeren ze de opdrachten niet uit of zijn brutaal,soms hebben ze weken geen medewerkers voor de thuishulp,ben het zelf maar gaan doen,weet ik zeker dat het goed gebeurd bij mijn moeder

13 février 2025

Hoi Lianne,

We begrijpen uit jouw reactie dat je vindt dat jouw moeder niet de zorg krijgt die ze écht nodig heeft. Dat vinden we vervelend.

Je geeft aan dat de thuishulpen die bij jouw moeder kwamen zorgen onervaren en onvriendelijk waren. Maar ook dat je bepaalde taken uitvoert bij jouw moeder, omdat de thuishulpen deze taken niet hebben uitgevoerd.
Onze thuishulpen hebben een warm hart voor de cliënten en de zorg. De situatie die je schetst is niet gebruikelijk, maar helaas bij jou wel het geval.

Ook geef je aan dat er af en toe meerdere weken geen thuishulp langskomt bij jouw moeder. We kunnen ons voorstellen dat dit een gevoel van onzekerheid en frustratie met zich meebrengt.

We zijn benieuwd of je al hebt gebeld naar de planners en de zorgcoördinator om jouw situatie en wensen bespreekbaar te maken. Heb je dit al geprobeerd?

We zouden het fijn vinden als je een mail stuurt naar contact@tzorg.nl, met daarin de voor- en achternaam van jouw moeder en de regio waar ze zorg ontvangt. Dan kijken we graag met je mee naar een gepaste oplossing.

We staat voor je klaar!

Noté 1 sur 5 étoiles

niet al te vriendelijk bij telefonisch contact

misschien kan de leidinggevende huishoudelijke hulp, leren om wat vriendelijker telefonisch met een cliënt te converseren! en in haar ogen het verhaal anders is dan de waarheid, beter voortaan gesprek opnemen, of screenshot maken, nu ben ik gelukkig niet zo snel onder. de indruk van betweters, maar voor misschien iemand anders kan het heel intimiderend zijn, ,mede door het feit dat veel mensen afhankelijk zijn van hulp!!

24 février 2025

Hoi Simone,
Goed dat je van jezelf laat horen.

Je geeft aan dat één van onze thuishulpen/planners/zorgcoördinatoren jou of een cliënt geen fijn gevoel heeft gegeven. Dat vinden we vervelend om te merken. Het is niet gebruikelijk dat onze communicatie intimiderend zou zijn of onvriendelijk. Helaas was dit bij jou wel het geval.

We hebben een warm hart voor onze cliënten, staan dichtbij en doen het samen vanuit een vakkundig en verantwoordelijk oogpunt. Dit willen we het liefst altijd naar buiten brengen, dus ook tijdens telefoongesprekken.

We nemen jouw reactie serieus en zijn benieuwd of je de contactgegevens van degene die je hebt gesproken kunt sturen naar contact@tzorg.nl. Wij kunnen dit intern dan net wat beter oppakken.

We horen het graag van je!

Slecht

Veel verschillende onervaren krachten gehad. Mijn vaste kracht kwam 4 keer zonder bericht niet opdagen. Op deze vaste kracht na maakte iedereen zeer slecht schoon. Een kracht had niet eens de toiletten schoongemaakt. Ik kon regelmatig zelf erna nog dweilen. Krachten hielden zich niet aan de 1,5 uur.

7 février 2025

Hoi Wendy,

Wat vervelend dat je een aantal ervaringen hebt meegemaakt die je als onprettig hebt ervaren. We vinden het goed dat je van je laat horen en we nemen jouw reactie erg serieus.

Je geeft aan dat jouw vaste thuishulp 4 keer niet is op komen dagen, zonder dit op voorhand te melden. We kunnen ons voorstellen dat deze terugkerende ervaring frustratie met zich meebrengt. Ben je al in gesprek gegaan met jouw vaste thuishulp hoe dit kan?

Je geeft ook aan dat er meerdere keren niet naar verwachting is schoongemaakt. Het is niet gebruikelijk dat de thuishulp het toilet of het dweilen overslaat. Het is belangrijk om jouw wensen en verwachtingen uit te spreken naar de thuishulp, zodat jullie samen kunnen bespreken wat haalbaar is in 1,5 uur.

Ook geef je aan dat thuishulpen zich niet aan de 1,5 uur houden. We kunnen ons voorstellen dat dit voor een frustrerend gevoel zorgt.

Zou je de regio waarin je hulp ontvangt en overige informatie willen mailen naar contact@tzorg.nl? Dan gaan we jouw klacht intern behandelen met onze collega's en kunnen zij eventueel met jou in gesprek gaan.

We hopen dat je je op deze manier wat meer gehoord, gezien en begrepen voelt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een reactie van T-zorg maar geen actie ondernomen door T-zorg veel schrijven .maar weinig wol

Helaas moet ik het allerslechtste mededelen van de zorg die T-zorg beneden peil is. Ten eerste wordt er invalkrachten gestuurd, die totaal geen kennis hebben van schoonmaken, meestal jongeren die nog nooit een werkboekje in handen hebben gehad en zodoende geen echte handelingen kunnen uitvoeren.
Het ergste is dan ook nog, dat die tijdelijke krachten dan ook schade aanbrengen aan je materiaal.
Ten top stel je verantwoordelijk voor de aangebrachte schade op 20 december 2024! Schade wordt in behandeling genomen door T-zorg schade afhandeling oke begrijpelijk, alles aangeleverd en de situatie en hoe de oorzaak van de schade is ontstaan door de tijdelijke medewerker van T-zorg en dat die tijdelijke medewerker op het moment van de schade zijn schuld erkend en direct dit meldt aan het kantoor T-zorg dat hij de schade heeft veroorzaakt. Helaas heb ik jullie schriftelijk aansprakelijk gesteld voor de schade en herstel van de geleden schade.
Krijg ik de terug koppeling ( na alles te hebben verstuurd aan foto omschrijvingen etc ), dat T-zorg Den-Haag het schadeformulier nog steeds niet te hebben verzonden. Na vele malen getracht telefonisch contact te krijgen en ook verzoek om terug gebeld te worden, door Carmen Otten telefoonnummer 070-2055803 geen respons Kwalijk toch, maar het ergste is dat zij het formulier van de schade heeft doen toekomen aan T-zorg schade bureau met ??? Waaruit de moet blijken, dat het gewoon eigen schuld, dikke bult is. En alles wordt afgewezen.
Conclusie: aannemen en doorsturen van ondeskundig personeel waarmee de cliënt de duppen van is. Een coördinator die totaal geen verantwoordelijkheid neemt voor het reilen en zeilen van de organisatie waar de cliënt opgezadeld met de gevolgen en tevens de coördinator onwaarheden invult waardoor er door onjuiste informatie wordt gegeven en onveranderlijke bezig is met de werkzaamheden en ver antwoordelijkheid.
Dus... Gemeentes wees gewaarschuwd voor uw burgers die doorgestuurd worden bij T-zorg niet in goede handen terecht komen.

17 février 2025

Beste Peter,
We begrijpen uit uw reactie dat u meerdere nare ervaringen hebt meegemaakt in de tijd dat u zorg ontvangt door Tzorg. Dat vinden we heel erg vervelend.

U heeft het ten eerste over de invalhulpen.
We regelen de invalhulpen zodat u, ondanks het verlof of ziekte van uw eigen thuishulp, alsnog een aangenaam thuis blijft behouden.

De invalhulpen zijn met dezelfde screening en selectieprocedure aangenomen als de thuishulpen. De situatie die u schetst, waarin u spreekt over 'jongeren die geen handelingen kunnen uitvoeren' is niet gebruikelijk. Het kan zijn dat u een invalhulp met een jongere leeftijd voor uw deur krijgt, maar zij kiezen bewust voor een baan als thuishulp en hebben daardoor een warm hart voor de zorg en de cliënt.
Daar komt ook een verantwoordelijkheidsgevoel bij kijken. We vinden het daarom heel erg vervelend dat u een situatie hebt meegemaakt met een invalhulp die u als onprettig hebt ervaren, waarbij er helaas schade is ontstaan in uw huis.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dit kan de vaste thuishulp ook overkomen. Echter maakt het de schade niet minder prettig.

Fijn dat de invalhulp netjes de schade vanuit zichzelf heeft gemeld, samen met u! Dat zorgt ervoor dat het schadeproces wat sneller doorlopen kan worden.

We begrijpen uit uw reactie dat het schadeformulier volledig is aangeleverd bij onze collega's in Den Haag, echter hebben zij het formulier niet verzonden. We zullen uw reactie naar onze collega's sturen, zodat zij alsnog het formulier kunnen doornemen en verzenden. En indien nodig, met u contact opnemen.

We kunnen ons voorstellen dat deze situatie, met name de duur van het proces, een frustrerend gevoel kan geven.

Voelt u zich vooral vrij om nog een mail te sturen naar contact@tzorg.nl. Wij zullen de informatie intern doorzetten naar de juiste collega's, die u zullen benaderen om dit netjes af te handelen.

We hopen dat u zich op deze manier meer gehoord, gezien en begrepen voelt.

Nooit mee in zee gaan

Eigenlijk is 1 ster nog veel te veel. T zorg Hengelo ov neemt zelf personen aan die oudere beroven en mishandelden stijf van de drugs staan en bij schietincidenten betrokken zijn ondanks waarschuwingen van diverse mensen voor deze persoon! Arme oudjes om dankzij T zorg ook nog serieus gevaar lopen!!

De reactie van T zorg slaat nergens op hieronder, ze hebben mij nog nooit eerder benaderd en de persoon die hun in dienst hebben word binnenkort zelfs vastgezet (en ja daar heb ik zeker bewijs van) een VOG was volgens meneer de coördinator waarvan de naam niet genoemd mag worden zelfs niet eens nodig maar een verklaring van jullie zelf!

En nee ik ga niet klakkeloos gegevens naar jullie mailen wie weet wat jullie hiermee doen? Het vertrouwen in T Zorg is 0. Jullie weten zelf heel goed over wie het gaat en dat deze persoon vandaag en hoogstwaarschijnlijk de komende dagen zelfs ook vast zit

Update dinsdag 25-2-2025
Ik heb nauw contact met de familie dus laat me niet lachen meneer zit in het arrestanten complex vast op moment wegens straatroof! Deze jongen is 20 jaar oud en smeerde zijn eigen slaapkamer onder de stront! Het geeft wel aan dat T zorg in sprookjes gelooft! Een 2e kans? Hele mooie gedachte ik hoop dat de oudies bespaard blijven van zijn acties maar ik vrees er voor... Sterkte alvast voor deze mensen in Hengelo wijk hasseler es! Dit is tevens mijn laatste moeite die ik in jullie steek maar al waren jullie de laatste organisatie die thuiszorg bood dan nog niet!

7 février 2025

Hoi Linda,
Dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen en de naam van de zorgcoördinator te verwijderen uit jouw review.

We hebben contact met de thuishulp over wie je het hebt. De thuishulp is aan het werk en zijn cliënten hebben goede ervaringen met hem. Hij zit niet in de gevangenis en heeft geen strafblad. Hij vindt het fijn om zichzelf in te zetten voor zijn cliënten en heeft bewust gekozen voor dit vak. Vanuit Tzorg werken we met een warm hart, staan we dichtbij, zijn we vakkundig en doen we het samen. We vinden het belangrijk dat mensen een tweede kans verdienen, vooral als de motivatie er is om het beter te doen.

We begrijpen, gezien de gevoeligheid van de kwestie, dat je met deze reden wellicht niet graag je gegevens met ons deelt.

Wij proberen te achterhalen hoe deze situatie zich voor kan doen, maar tot op heden wordt dit vanuit ons niet herkend. Daarom ontvangen we graag meer informatie van je, omdat dit absoluut niet de manier is waarop we werken.

We willen geen wetten en regels overtreden door aanvullende informatie vanuit jou openbaar te delen. Helaas kunnen wij hierdoor op dit moment dan ook niet meer betekenen.

We ontvangen uiteraard nog altijd graag meer informatie en details met betrekking tot de hulp en het voorval. Je mag dit mailen naar contact@tzorg.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Positief review

Eerder een slecht review geplaatst, maar waarschijnlijk is hier toch iets mee gedaan.
Vandaag contact gehad met TZorg en dit gesprek was uitermate positief.
Bravo dat jullie waarschijnlijk hier toch iets mee gedaan hebben.

11 février 2025

Hoi Annie,
We hebben zojuist jouw vorige review beoordeeld en erop gereageerd. De vraag stond intern al uit, maar we zien zojuist dat dit al is opgepakt door onze collega's, hartstikke fijn! En dankjewel voor je fijne review.

We wensen je een mooie dag toe, en mocht er wat zijn... Weet je ons te vinden. :)

Groetjes,

Geen woorden voor

Mijn schoonmoeder wacht nu bijna een half jaar op hulp.Tussendoor een telefoongesprek gehad dat er zsm iemand zou komen
De planning werd gestuurd.
Dat is inmiddels weer 3 maanden geleden.
Deze week weer gebeld, en ik zou teruggebeld worden.
Nu 4 dagen later nog niet.
Dat er tekort is in de zorg begrijp ik,maar probeer in ieder geval te communiceren met de cliënt.
Ik heb zelf in de zorg gewerkt, bij veel verschillende organisaties maar dit slaat alles.
Geen woorden voor.

5 février 2025

Hoi Nicole,
En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

We vinden het heel erg vervelend dat jouw schoonmoeder al ruim een half jaar op zorg wacht. Het is niet gebruikelijk dat het contact en de planning van begin af aan al stroef verloopt, maar helaas is dit bij jullie wel het geval. We kunnen ons voorstellen dat dit een gevoel van onzekerheid en frustratie met zich meebrengt.

We zijn benieuwd hoe de situatie nu voor jullie voelt. We willen ons graag verbeteren in de toekomst, en daarmee uiteraard jouw schoonmoeder de fijne zorg bieden die ze verdient.

Zou je ons een mail willen sturen naar communicatie@tzorg.nl, met daarin de regio waar jouw schoonmoeder zorg moet ontvangen en de voor- en achternaam van jouw schoonmoeder? Dan kunnen we samen in gesprek.

Noté 1 sur 5 étoiles

agressief en Boos klantenservice.geen…

agressief en Boos klantenservice.geen antwoord op vraag,kan verrassing gebeld worden en Horen vandaag jij hebt geen hulp,2021-2022
2025 nog een keer probeerd contacten gelukkig ik zag zelfde vroger,dus ik raad niet aan

21 janvier 2025

Hoi Rayan,
En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

Wat vervelend dat de klantenservice niet heeft gereageerd zoals je had gehoopt. Het is niet gebruikelijk dat de klantenservice geen antwoord kan geven op jouw vragen, maar helaas was dit bij jou wel het geval.

We zijn benieuwd hoe de situatie nu voor jou voelt, zodat we onszelf kunnen verbeteren en jou de zorg kunnen bieden die je verdient.

Je mag ons mailen naar communicatie@tzorg.nl, met de regio waar jij zorg ontvangt. Dan kunnen we samen in gesprek.

Slecht

Gesolliciteerd als planner kennismaking gesprek gehad in Houten mat locatie manager Allart.
Daarna nooit meer iets vernomen heb het via social media naar de directie gezet. Toen binnen 12 uur wel een reactie.
Dit zegt voldoende over een organisatie hoe ze met mensen omgaan !
Zeer slechte oh nee .... ik bedoel totaal geen communicatie!

17 janvier 2025

Beste meneer/mevrouw,
En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

Wat vervelend dat je na jouw kennismakingsgesprek met de locatiemanager nooit meer iets hebt vernomen over jouw sollicitatie. We kunnen ons voorstellen dat deze periode onzekerheden met zich heeft meegebracht.

We staan als organisatie dichtbij, met een warm hart voor mensen en de zorg. Het is niet gebruikelijk dat het contact na een kennismakingsgesprek stopt, maar helaas was dit bij jou wel het geval.

We willen onszelf continu verbeteren in de toekomst, daarom zijn we benieuwd hoe de situatie nu voor jou voelt. Heb je inmiddels wel inhoudelijk reactie ontvangen, wat de reden was van het feit dat je niets meer hebt vernomen van onze collega's over jouw sollicitatie?

Je kunt ons een mail sturen naar communicatie@tzorg.nl, dan kunnen we samen in gesprek mocht je dit fijn vinden.

Waardeloos

Waardeloos, sinds mijn vaste hulp gestopt is wegens ander werk,.is het drama "ervaren"jonge jongens die vergeten dat er een hoeslaken op het matras moet! zodat je zelf met veel moeite om 11 uur s'avonds een hoeslaken om de matras moet doen! Daarna kreeg ik een ervaren hulp van 24!..nou echt super snel wat die in 1 uur niet heeft gedaan bed opgemaakt ..helaas kwam ik er s'avonds achter dat het dekbed dubbel in de hoes zat!.. 3 slaapkamers gestofzuigd, een" badkamer soppen "zonder water" ramen zemen van drie kamers zonder water zelfs het randje onder het raam was nog stoffig ..maar ze had de ramen gezeemd!..echt super! Klacht ingediend echt het is waardeloos..Ik zou het zo graag zelf weer doen..En de "vaste hulp die ik zou krijgen" die was ziek en is bezig met opbouw van haar uren...Waardeloos! Ik geloof inm niet meer in een vaste hulp..die is er gewoon niet..

7 janvier 2025

Hoi Corrie,
En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

We vinden het heel erg vervelend dat sinds de stop van jouw vaste hulp, je verschillende onrustige situaties hebt ervaren.

Het is niet gebruikelijk dat de thuishulpen onervaren zijn en de planning wat stroef verloopt, maar helaas is dit bij jou wel het geval.

Het ontvangen van een vaste hulp is nog steeds mogelijk, hopelijk kunnen we jou deze bieden.

We zijn benieuwd hoe de situatie nu voor jou voelt. We willen ons graag verbeteren in de toekomst, en daarmee uiteraard jou de fijne zorg geven die jij verdient.

Je kunt ons een mail sturen naar communicatie@tzorg.nl, dan kunnen we samen in gesprek.

Waardeloze organisatie

Mijn broer ontvangt op dit moment hulp van deze organisatie. Althans hij zou hulp moeten ontvangen.

Vanaf de start gaat het al mis. Elke keer wijzigingen, loze beloftes van een vaste hulp inzetten, hulp die niet komt opdagen, structurele fouten worden er gemaakt. Ik ben nu wekelijks aan het bellen met T-zorg omdat het elke week mis gaat.
Daar waar we besloten om een thuishulporganisatie in te zetten om mijn broer (en mij) te ontlasten geeft het alleen maar juist enorme belasting en een bak aan frustratie. Wij worden tot wanhoop gedreven door deze organisatie.

Ik heb inmiddels twee officiële klachten ingediend bij de klachtenafdeling. En overweeg om de inspectie in te lichten (heb inmiddels een opgebouwd dossier liggen met alle gemaakte fouten). Mijn broer heeft nog een klein netwerk die hem helpt wanneer iets niet goed gaat maar ik vraag mij heel sterk af hoe dit gaat voor mensen die geen netwerk hebben en echt afhankelijk zijn van zorgverleners.

Als je belt dan krijg je standaard excuses en antwoord dat T-zorg er niets aan kan doen, personeelstekort of een ander onzin excuses. Ze hebben in ieder geval hun zaken niet op orde! Lijkt mij dat je dan toch een patiëntenstop inzet i.p.v. wel aannemen en wel geld ontvangen maar geen of hele slechte zorg leveren!

Ze kunnen beter T(reurige)-zorg heten!

30 décembre 2024

Hoi Tamara,

En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

We vinden het heel erg vervelend dat jouw broer tot op heden nog niet de hulp heeft ontvangen waar hij recht op heeft. Het is niet gebruikelijk dat het contact en de planning van begin af aan al stroef verloopt, maar helaas is dit bij jullie wel het geval.

We zijn benieuwd hoe de situatie nu voor jullie voelt. We willen ons graag verbeteren in de toekomst, en daarmee uiteraard jouw broer de fijne zorg bieden die hij verdient.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik zou vrijdags 9uur invalhulp krijgen…

Ik zou vrijdags 9uur invalhulp krijgen 10uur nog niemand gebeld .zou 12 uur terug gebeld worden dus niet dit is niet de eerste keer ik denk dat ze maar fantaseren slechte zaak lida dijkman

25 décembre 2024

Hoi Lida,
Allereerst excuus voor onze late reactie op de review.
En dankjewel voor het nemen van de tijd om jouw reactie te plaatsen.

We vinden het heel erg vervelend dat jouw invalhulp niet op kwam dagen en je, toen je belde naar onze collega's, geen gehoor kreeg. Maar ook dat je geen passende oplossing aangeboden kreeg.

Me vaste hulp ging op vakantie

Me vaste hulp ging op vakantie
ik zou op de 29ste augustus om 9 uur vervangend hulp krijgen daar heb ik een brief van gekregen,maar ik wachten en wachten en ik wacht nu nog.....

29 août 2024

Beste van Rooijen,
Allereerst excuus voor onze late reactie op de review. En dankjewel voor het nemen van de tijd om deze reactie te plaatsen. We vinden het heel erg vervelend dat jouw vaste hulp op vakantie ging en je vervolgens lang hebt gewacht op een vervangende hulp. We zijn benieuwd of je deze vervangende hulp nog hebt gekregen en zo ja, wanneer dit is geweest. Je kunt ons een mail sturen naar communicatie@tzorg.nl.

Tzorg

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus