Had mijn review weggehaald. Maar opnieuw weer last van slechte of geen communicatie. Gaan volgende week emigreren en dit zou dan ook de laatste keer zijn. De hulp zou gisteren komen voor de laa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bedrijf communiceert slecht naar cliënten. Regelmatig is personeel ziek of komt niet opdagen. T-zorg vergeet voor het gemak dat zij in dienst zijn van de cliënten. In 3 jaar heb ik hier meerdere jong... Voir plus
Onbegrijpelijk wat ik nu weer lees, en z'on bedrijf kan maar doorgaan??? Ook ik heb al die zaken ervaren, waarom wordt hier niet ingegrepen? Want de intentie naar verbetering is er blijkbaar niet... Voir plus
T-zorg is goed bereikbaar. Schoonouders hebben een lieve, hardwerkende hulp Djan waar zij zeer tevreden mee zijn. Michael van de planning denkt super goed mee over een goede vervanging, 2 weken dezelf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De 13.000 betrokken thuishulpen en begeleiders van Tzorg zorgen iedere dag dat 70.000 inwoners van ruim 300 gemeenten langer aangenaam thuis kunnen blijven wonen. Zij bieden ouderen, mensen met lichamelijke en/of psychische beperkingen ondersteuning thuis in de vorm van hulp bij het huishouden en individuele begeleiding. Door te handelen uit voorzorg, bevorderen we gezondheid en zelfredzaamheid. Samen met gemeenten en andere samenwerkingspartners zoeken we naar oplossingen om zorg innovatief, betaalbaar en toekomstbestendig te houden, met oog voor goed werkgeverschap. Tzorg is ISO 9001 gecertificeerd en levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening binnen de Wmo. Tot slot mag Tzorg zich al vier jaar op rij trotse Top Employer Nederland noemen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- tzorg.nl
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nog geen ster waard
Helaas slechte ervaring met Tzorg.
De communicatie is zeer slecht, op alle vlakken.
Zorg coördinator zou komen voor een intake, kwam niet opdagen, na een telefoontje naar de planning kreeg ik haar aan de telefoon, geen excuus van haar kant, was het vergeten...
Planners zijn onbeschoft aan de telefoon. Regelmatig wordt er een vervanger ingezet, voor minder uren dan afgesproken maar je moet dan blij zijn dat er toch iemand komt en overige uren worden niet gecompenseerd.
Het kan zijn dat een medewerker ziek wordt, alle begrip voor maar vakantie vind ik geen reden om iemand zonder hulp te laten zitten, dat is planbaar.
Ik heb in de korte tijd verschillende hulpen over de vloer gehad en over het algemeen waren zij niet geschoold en werkten erg slordig, bij bv ramen zemen werd het bovenlichtje en de kozijnen niet meegenomen wat naar mijn idee gewoon bij het ramenzemen hoort en zo ging het met alles.
Na de zoveelste keer dat er weer een andere hulp zou komen maar niet kwam opdagen heb ik maar besloten om er mee te stoppen.
Ik kreeg meer stress van Tzorg dan dat het me iets opleverde.
Ik raad deze organisatie dus aan niemand aan!

Réponse de tzorg.nl
Als de vaste hulp er is gaat het prima…
Als de vaste hulp er is gaat het prima naar o wee als ze met vakantie is. Nu ook een week vakantie. We worden gebeld of we nog vervangende hulp willen. Ja graag: woensdag om 14.00uur komt er iemand bij mijn moeder van 94.
In de loop van woensdagmiddag hoor ik van mijn moeder er is niemand op komen dagen. Ik bel er naar toe: ze zijn al weer weg maar we worden donderdag terug teruggebeld. Donderdag was ik de hele dag weg: ik bel mijn moeder: niemand heeft teruggebeld. Zi triest dit. Ik zie de bui al hangen: er komt niemand meer deze week en het komt dus op mij neer. Je wordt gewoon voor het blok gezet. Iemand zal het werk moeten doen.

Tzorg is heel slecht
Tzorg is heel slecht. Medewerksters niet gemotiveerd. Ik had een schoonmaakmedewerkster die haar tijd uitzat door met haar telefoon te spelen. Een vervangster wist niet waar de wc pot was

Schande
En medewerker beschadigd wat en Tzorg doet niks anders dan hand boven het hoofd houden vd werknemer.
Ik word als leugenaar neergezet terwijl ik al zeker 10jr hulp heb van Tzorg en er nooit wat gebeurd is. En nu wel een fan ben je een leugenaar????????

Slechte communicatie
De huishoudelijke hulp vanuit Thorgal moet nog beginnen en het loopt nu al niet fijn. Er werd eerst huishoudelijke hulp ontvangen vanuit een andere organisatie, vanaf 1 maart 2025 wordt dit overgenomen vanuit Tzorg. Wij hebben zelf moeten bellen wie dat er gaat komen. Het begon al gelijk goed, de persoon die zou komen had vakantie dus op 3 maart hadden wij niemand die kwam poetsen. Maar weer gebeld met Tzorg en nu blijkt dat de oude huishoudelijke hulp mee is gegaan naar Tzorg. Heel vervelend dat je zelf overal achteraan moet bellen, want vanuit Tzorg zelf hoor je niets. Als je trouwens belt met de klantenservice dan hoor je allerlei andere gesprekken op de achtergrond, heel rumoerig en irritant.

Waardeloze organisatie,medewerkers…
Waardeloze organisatie,medewerkers voldoen niet en zijn onervaren,ook voeren ze de opdrachten niet uit of zijn brutaal,soms hebben ze weken geen medewerkers voor de thuishulp,ben het zelf maar gaan doen,weet ik zeker dat het goed gebeurd bij mijn moeder

Réponse de tzorg.nl
niet al te vriendelijk bij telefonisch contact
misschien kan de leidinggevende huishoudelijke hulp, leren om wat vriendelijker telefonisch met een cliënt te converseren! en in haar ogen het verhaal anders is dan de waarheid, beter voortaan gesprek opnemen, of screenshot maken, nu ben ik gelukkig niet zo snel onder. de indruk van betweters, maar voor misschien iemand anders kan het heel intimiderend zijn, ,mede door het feit dat veel mensen afhankelijk zijn van hulp!!

Slecht
Veel verschillende onervaren krachten gehad. Mijn vaste kracht kwam 4 keer zonder bericht niet opdagen. Op deze vaste kracht na maakte iedereen zeer slecht schoon. Een kracht had niet eens de toiletten schoongemaakt. Ik kon regelmatig zelf erna nog dweilen. Krachten hielden zich niet aan de 1,5 uur.

Réponse de tzorg.nl
Wat een reactie van T-zorg maar geen actie ondernomen door T-zorg veel schrijven .maar weinig wol
Helaas moet ik het allerslechtste mededelen van de zorg die T-zorg beneden peil is. Ten eerste wordt er invalkrachten gestuurd, die totaal geen kennis hebben van schoonmaken, meestal jongeren die nog nooit een werkboekje in handen hebben gehad en zodoende geen echte handelingen kunnen uitvoeren.
Het ergste is dan ook nog, dat die tijdelijke krachten dan ook schade aanbrengen aan je materiaal.
Ten top stel je verantwoordelijk voor de aangebrachte schade op 20 december 2024! Schade wordt in behandeling genomen door T-zorg schade afhandeling oke begrijpelijk, alles aangeleverd en de situatie en hoe de oorzaak van de schade is ontstaan door de tijdelijke medewerker van T-zorg en dat die tijdelijke medewerker op het moment van de schade zijn schuld erkend en direct dit meldt aan het kantoor T-zorg dat hij de schade heeft veroorzaakt. Helaas heb ik jullie schriftelijk aansprakelijk gesteld voor de schade en herstel van de geleden schade.
Krijg ik de terug koppeling ( na alles te hebben verstuurd aan foto omschrijvingen etc ), dat T-zorg Den-Haag het schadeformulier nog steeds niet te hebben verzonden. Na vele malen getracht telefonisch contact te krijgen en ook verzoek om terug gebeld te worden, door Carmen Otten telefoonnummer 070-2055803 geen respons Kwalijk toch, maar het ergste is dat zij het formulier van de schade heeft doen toekomen aan T-zorg schade bureau met ??? Waaruit de moet blijken, dat het gewoon eigen schuld, dikke bult is. En alles wordt afgewezen.
Conclusie: aannemen en doorsturen van ondeskundig personeel waarmee de cliënt de duppen van is. Een coördinator die totaal geen verantwoordelijkheid neemt voor het reilen en zeilen van de organisatie waar de cliënt opgezadeld met de gevolgen en tevens de coördinator onwaarheden invult waardoor er door onjuiste informatie wordt gegeven en onveranderlijke bezig is met de werkzaamheden en ver antwoordelijkheid.
Dus... Gemeentes wees gewaarschuwd voor uw burgers die doorgestuurd worden bij T-zorg niet in goede handen terecht komen.

Nooit mee in zee gaan
Eigenlijk is 1 ster nog veel te veel. T zorg Hengelo ov neemt zelf personen aan die oudere beroven en mishandelden stijf van de drugs staan en bij schietincidenten betrokken zijn ondanks waarschuwingen van diverse mensen voor deze persoon! Arme oudjes om dankzij T zorg ook nog serieus gevaar lopen!!
De reactie van T zorg slaat nergens op hieronder, ze hebben mij nog nooit eerder benaderd en de persoon die hun in dienst hebben word binnenkort zelfs vastgezet (en ja daar heb ik zeker bewijs van) een VOG was volgens meneer de coördinator waarvan de naam niet genoemd mag worden zelfs niet eens nodig maar een verklaring van jullie zelf!
En nee ik ga niet klakkeloos gegevens naar jullie mailen wie weet wat jullie hiermee doen? Het vertrouwen in T Zorg is 0. Jullie weten zelf heel goed over wie het gaat en dat deze persoon vandaag en hoogstwaarschijnlijk de komende dagen zelfs ook vast zit
Update dinsdag 25-2-2025
Ik heb nauw contact met de familie dus laat me niet lachen meneer zit in het arrestanten complex vast op moment wegens straatroof! Deze jongen is 20 jaar oud en smeerde zijn eigen slaapkamer onder de stront! Het geeft wel aan dat T zorg in sprookjes gelooft! Een 2e kans? Hele mooie gedachte ik hoop dat de oudies bespaard blijven van zijn acties maar ik vrees er voor... Sterkte alvast voor deze mensen in Hengelo wijk hasseler es! Dit is tevens mijn laatste moeite die ik in jullie steek maar al waren jullie de laatste organisatie die thuiszorg bood dan nog niet!

Positief review
Eerder een slecht review geplaatst, maar waarschijnlijk is hier toch iets mee gedaan.
Vandaag contact gehad met TZorg en dit gesprek was uitermate positief.
Bravo dat jullie waarschijnlijk hier toch iets mee gedaan hebben.

Geen woorden voor
Mijn schoonmoeder wacht nu bijna een half jaar op hulp.Tussendoor een telefoongesprek gehad dat er zsm iemand zou komen
De planning werd gestuurd.
Dat is inmiddels weer 3 maanden geleden.
Deze week weer gebeld, en ik zou teruggebeld worden.
Nu 4 dagen later nog niet.
Dat er tekort is in de zorg begrijp ik,maar probeer in ieder geval te communiceren met de cliënt.
Ik heb zelf in de zorg gewerkt, bij veel verschillende organisaties maar dit slaat alles.
Geen woorden voor.

Réponse de tzorg.nl
agressief en Boos klantenservice.geen…
agressief en Boos klantenservice.geen antwoord op vraag,kan verrassing gebeld worden en Horen vandaag jij hebt geen hulp,2021-2022
2025 nog een keer probeerd contacten gelukkig ik zag zelfde vroger,dus ik raad niet aan

Slecht
Gesolliciteerd als planner kennismaking gesprek gehad in Houten mat locatie manager Allart.
Daarna nooit meer iets vernomen heb het via social media naar de directie gezet. Toen binnen 12 uur wel een reactie.
Dit zegt voldoende over een organisatie hoe ze met mensen omgaan !
Zeer slechte oh nee .... ik bedoel totaal geen communicatie!

Waardeloos
Waardeloos, sinds mijn vaste hulp gestopt is wegens ander werk,.is het drama "ervaren"jonge jongens die vergeten dat er een hoeslaken op het matras moet! zodat je zelf met veel moeite om 11 uur s'avonds een hoeslaken om de matras moet doen! Daarna kreeg ik een ervaren hulp van 24!..nou echt super snel wat die in 1 uur niet heeft gedaan bed opgemaakt ..helaas kwam ik er s'avonds achter dat het dekbed dubbel in de hoes zat!.. 3 slaapkamers gestofzuigd, een" badkamer soppen "zonder water" ramen zemen van drie kamers zonder water zelfs het randje onder het raam was nog stoffig ..maar ze had de ramen gezeemd!..echt super! Klacht ingediend echt het is waardeloos..Ik zou het zo graag zelf weer doen..En de "vaste hulp die ik zou krijgen" die was ziek en is bezig met opbouw van haar uren...Waardeloos! Ik geloof inm niet meer in een vaste hulp..die is er gewoon niet..

Waardeloze organisatie
Mijn broer ontvangt op dit moment hulp van deze organisatie. Althans hij zou hulp moeten ontvangen.
Vanaf de start gaat het al mis. Elke keer wijzigingen, loze beloftes van een vaste hulp inzetten, hulp die niet komt opdagen, structurele fouten worden er gemaakt. Ik ben nu wekelijks aan het bellen met T-zorg omdat het elke week mis gaat.
Daar waar we besloten om een thuishulporganisatie in te zetten om mijn broer (en mij) te ontlasten geeft het alleen maar juist enorme belasting en een bak aan frustratie. Wij worden tot wanhoop gedreven door deze organisatie.
Ik heb inmiddels twee officiële klachten ingediend bij de klachtenafdeling. En overweeg om de inspectie in te lichten (heb inmiddels een opgebouwd dossier liggen met alle gemaakte fouten). Mijn broer heeft nog een klein netwerk die hem helpt wanneer iets niet goed gaat maar ik vraag mij heel sterk af hoe dit gaat voor mensen die geen netwerk hebben en echt afhankelijk zijn van zorgverleners.
Als je belt dan krijg je standaard excuses en antwoord dat T-zorg er niets aan kan doen, personeelstekort of een ander onzin excuses. Ze hebben in ieder geval hun zaken niet op orde! Lijkt mij dat je dan toch een patiëntenstop inzet i.p.v. wel aannemen en wel geld ontvangen maar geen of hele slechte zorg leveren!
Ze kunnen beter T(reurige)-zorg heten!

Réponse de tzorg.nl
Ik zou vrijdags 9uur invalhulp krijgen…
Ik zou vrijdags 9uur invalhulp krijgen 10uur nog niemand gebeld .zou 12 uur terug gebeld worden dus niet dit is niet de eerste keer ik denk dat ze maar fantaseren slechte zaak lida dijkman

Me vaste hulp ging op vakantie
Me vaste hulp ging op vakantie
ik zou op de 29ste augustus om 9 uur vervangend hulp krijgen daar heb ik een brief van gekregen,maar ik wachten en wachten en ik wacht nu nog.....

Réponse de tzorg.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.