Gyors pontos szállítás. Megfelelő ár érték arány. A termék pont olyan, amit a képen láttunk. A sátor anyaga egy kicsit gyenge, az első éjjel kicsit kiszakadt a "padló" rész (valószínűleg egy hegyes fű... Voir plus
L'entreprise a répondu
A termékek minősége katasztrófális. A műanyag beakasztók vagy már a megérkezéskor töröttek voltak vagy az első használatnál törnek le. A másik a kommunikáció, a mai vilagban a kommunikáció fontos, teh... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rémálom összerakni ezt a bútort, volt olyan csavar, aminek a helye nincs előfúrva, nem volt elég hosszú, roncsolta a fát. A felső fiók színhibás, sötétebb, mint az alsó kettő, így az összkép is ronda... Voir plus
L'entreprise a répondu
Egy komódot vásároltam aminek a fiók tartó paneljai nem párban voltak.5 napja reklamáltam,fényképet is küldtem az elemekről,de csak annyi reakciót kaptam,hogy beérkezett a reklamációm. Egy nap vál... Voir plus
L'entreprise a répondu
A vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol mindent megtalál, amire szüksége van otthoni, kerti, műhely- és barkácsprojektjeihez. Koncepciónk azon alapul, hogy olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy „élvezzék kevesebbért”. Egyszerű költségtakarékos megoldásokkal, amelyek nem befolyásolják negatívan a termékminőséget, termékeinket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni. Minden folyamat a termékfejlesztéstől a beszerzésig, marketingen és értékesítésen, logisztikán és ügyfélszolgálaton át a mi kezünkben van. Ily módon teljes mértékben kézben tudjuk tartani termékeink funkcionalitását, minőségét és költségeit.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
A very trustworthy company, fast delivery, secure payment method, communication was excellent.
Great products, friendly staff.
An all round five star service i got, many thanks ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de vidaXL
A VidaXL-lel önmagában nem volt gond, de bár ne a DPD-vel dolgoznának, akik a kiszállítócégek legrosszabbika! Hetek óta késnek, telefonon nem elérhetőek, e-mailekre automata válasz jön, ember nem is látja. Kritikán aluli. A csomagról meg semmi infó.

Réponse de vidaXL
A polcos szekrényhez 2 ajtós rész tartozik. Az ajtók függőlegesen nyílnak, de a fogantyúnak vízszintesen van előfúrva a helye. Ez idétlen és teljesen logikátlan!
A csavarokat takaró öntapadónak nem egyezik a színe a bútor színével.

Réponse de vidaXL
Igaz, hogy kicsit késve kaptam meg a rendelésem, de minden rendben volt. Csomagolás tökéletes, tartozékok rendben voltak.

Réponse de vidaXL
Még mindig nem érkezett meg a vásárolt termék. December 19 ére ígérték a terméket de nem érkezett meg.

Réponse de vidaXL
They shipped my packages quickly despite the holidays. I just wish that the furniture pieces were marked with letters making it easier to find which one is which.

Réponse de vidaXL
15 nap alatt nem ért ide a küldemény, úgy, hogy 3-5 nap volt hirdetve. Fenyőfa, ami vízkereszt után érkezik, Gratulálok! Ez elégtelen szolgáltatás.
Ráadásul az átvétel is akadályba ütközik majd munka miatt.
Nem tudom létezik-e elég nagy árengedmény ilyen esetre....

Réponse de vidaXL
Nagyon szeretek Önöknél vásárolni,de egy negatímumot meg kell említenem.Nem küldik el minden esetben a rendelt termékkel az összeszerelési útmutatót,ami fontos nagyon.
Ennyi...köszönöm

Réponse de vidaXL
A szerelési útmutató vacak, a csavarok minősége silány.

Réponse de vidaXL
They are a reliable and trustworthy company. I'm satisfied with their service.

Réponse de vidaXL
Kicsit lassabb volt a vártnál, de beleszólnak az ünnepek. Amúgy rendben minden

Réponse de vidaXL
Gyors, pontos tájékoztatás és kiszolgálás. Többször is rendeltem már ezen a weboldalon, és mindig nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal.

Réponse de vidaXL
A 4 rendelt termékből még egyet se kaptam meg.

Réponse de vidaXL
Poor quality, contains way more particles than needed so it took a lot of time to install

Réponse de vidaXL
Csak annyi a tapasztalatom hogy december 16 rendeltem egy tv álványt várható kiszálitási idő 3-5 nap én nagy reményekkel biztam abba hogy karácsonyra megjön a tv álványom erre ma december 30 van és még a tv.álvány sehol
Senkinek sem fogom ajánlani sem vida XL sem a DPD futár szolgálatot!!!

Réponse de vidaXL
The product was useless. It was a mirror with a glass shelf, but we can not put it together because it not came with the right pieces. Moreower the mirror was a bit cracked. I do not recommend it.

Réponse de vidaXL
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.