Ble så lurt av kundeservice. De lovet at internett skulle være på plass i løpet av 4-5 uker, nå har det gått snart 3 mnd, og får fremdeles bare beskjed om at tiden for graving nærmer seg. Når jeg vil... Voir plus
I går ringte representanten deres meg og spurte om jeg var fornøyd med tjenesten deres, og jeg klaget til ham over at prisene nylig hadde økt med 30 %, og at VikenFiber har monopol på fiberoptisk inst... Voir plus
Gjorde avtale og signerte kontrakt. Men når jeg tar kontakt så finner de ikke kontrakten. Jeg sier at jeg kan sende den. Det gikk etter at jeg tok kontakt 3 gangen. De kunne starte et abonnement om je... Voir plus
Herrej.... høyrehånda vet ikke hva den venstre gjør. Først kommer en fiberinstallatør og legger kabel fra gata til husveggen min. Så kommer et gravefirma og graver et stikkrør til naboen. Problemet e... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Mer informasjon om oss, og våre produkter får du på www.vikenfiber.no
Norvège
- vikenfiber.no
Aucune trace de demande d’avis
Dyrt -styr unna
Skrur opp prisen nok en gang. Fikk melding om ytterligere prisoppgang på 5 % fra 1. mai. Kun måneder siden sist. Må vel ligge i tet både på pris og hyppighet på å skru opp prisen.
Styr unna.
Viken overtok Skiptvet Digital. Jeg fikk da mye lavere hastighet til mye høyere pris. Så skrudde de opp prisen ytterligere. Når jeg nå sier opp, skal de ha inneværende måned pluss en ekstra måned. Totalt uakseptabelt og helt elendig.
Håpløst å komme i kontakt med kundeservice
Helt håpløse å få tak i når det oppstår et problem. Har forsøkt å ringe flere ganger uten å få svar, de ringer heller ikke tilbake
Ansvarsfraskrivelse, lang tid på å løse saker, dårlig løsning for bruk av egne routere
Kort oppsummert så er VikenFiber vanskelig å forholde seg til, de fraskriver seg ansvar, de bruker lang tid på å løse saker og internettløsningen deres fungerer ikke godt med egne wifi-routere. Vi er misfornøyde.
Jeg har hjulpet moren min en del med hennes kundeforhold med VikenFiber. Den eneste grunnen til at jeg ikke gir 1 stjerne, er fordi de etter mye om og men gav kompensasjon til moren min fordi det hadde vært så mye tull og ting som ikke fungerte.
Problemer:
1. Graving til fiber: VikenFiber fikk et firma til å grave fiber langs veien. Dette gjorde de når det var blitt tele i bakken og de måtte pigge hele veien. Det er fint å gjøre på et sted som har fått byggeforbud pga. kvikkleire… I tillegg ble det sprekker i muren vår som går langs veien og de ødela et stort blomsterbedd uten å rydde opp etter seg. Saken med blomsterbedet har heldigvis blitt løst (etter lang tid og fullstendig ansvarsfraskrivelse fra VikenFiber sin side).
2. Fiber går i stykker: VikenFiber fikk et firma til å trekke fiber inn i huset, men de gjorde en feil. Fiberen som ble montert på husveggen ute var beregnet for innebruk, og festene rustet (som ga merker nedover husveggen). Fiberen ble på et tidspunkt ødelagt, da den ikke tålte påkjenningene ute. Etter hundre telefoner fram og tilbake mellom VikenFiber og dette firmaet som hadde trukket fiberen så får hun beskjed om at hun ikke skal betale for at fibermontør kom og reparerte fiberen ute og byttet denne med en UTE-fiber (MERK: ansvarsfraskrivelse fra VikenFiber sin side. Her har moren min et kundeforhold med VikenFiber, IKKE de som trakk fiberen. Men allikevel var det hun som måtte bruke sin tid på å ringe frem og tilbake). Moren min holdt tilbake en betaling til VikenFiber ettersom at hun hadde beskjed om at hun ikke skulle betale dette, men da fikk vi plutselig ikke gjort endringer i abonnementet fordi hun hadde en utestående betaling som hun hadde fått beskjed om å ikke betale. Kundeservice på telefon får ikke gjort noe som helst for å rette opp i faktura, dette må sendes til en annen avdeling som sikkert har altfor mye å gjøre, for det tar år og dag før man får svar… I tillegg må man konstant følge opp dette selv.
3. Egen router + TV-boks funker ikke: Hvis du tenker å bruke egne wifi-routere for å få bedre dekning OG benytte TV-dekoderen fra Altibox med alle tjenester, så fungerer IKKE dette. For å bruke egne routere så må hjemmesentralen stå i bromodus. Men når den står i bromodus så fungerer ikke strømmetjenestene på TV-dekoderen, og opptak kan plutselig stoppe midt i med en feilmelding. Dette gjør at det er lite fleksibelt for oss som forbrukere. Dette er rett og slett sjansesløst i 2024. Man kan gjennom Altibox leie wifi-routere, men dette er en veldig dårlig deal. Vi får utstyr som er dårligere enn vi ønsker og må betale mye mer penger for det enn om vi kjøper det i butikken selv.
4. I tillegg til alt dette så er TV-boksen fra Altibox treg og den har android 7 (per 2024) som er gammelt!
Jeg vet ikke hvor mange timer moren min har brukt på telefon med VikenFiber (og andre firmaer når VikenFiber selv ikke ønsker å ta ansvar for å koordinere og løse saker mot andre firmaer), men det er veldig unødvendig at det skal være slik.
Uheldigvis så var VikenFiber først med fiber i området, så da ble det dem. Telenor kom like etter, og slik vår erfaring er nå, så bytter vi over til Telenor så snart vi får gravd fiberen fram til huset.
Hvis du kan velge, styr unna VikenFiber. Det er ikke verdt tiden din.
Har siden mars hatt en pågående sak…
Jeg har siden mars hatt en pågående sak med vikenfiber. Jeg abonnerer på fiber 1000/1000 mbs, men oppnår så lite som 3 mbs nedlastning og 0,2 mbs opplastning. For å gjøre en lang historie kort har de nå sluttet å svare på mine mailer og jeg ser mitt snitt i å skrive anmeldelse her. Det må nevnes at jeg har brukt utallige timer på å feilsøke selv og kontakte disse brødhuene på ulike kanaler. Både tlf, chat og en hel haug av montører er sendt hit uten hell.
Har sporadisk utført tester og har nå i tillegg utført ny speedtest på hjemmesiden deres noe som bekrefter den mistanken jeg hadde. Det er ENDA ikke fikset.har hatt ca 6 besøk av ulike montører og siste montør som var her sa til og med til fete at problemet ble fikset! Problemet er fremdeles det samme som før og nå er hastigheten med kabel så tregt at jeg brukte nesten 2 minutter fra jeg skrev inn altibox speedtest til siden var oppe og jeg fikk trykket på "Go". Så dette er absolutt ingen ferstillelse av bredbåndet. Jeg får pr nå en hastighet på 0,3 % av det jeg betaler med 3 Mbit nedlasting og enda verre med opplasting som er hele 0,002% av det jeg skal ha.
Det var jo dette jeg fryktet og jeg begynner å miste mer og mer troen på at dere noen gang vil fikse dette. Sender nå inn saken til forbrukerrådet så får de ta saken med dere selv. Kompensasjon på 3500 er en vits og er ikke en betaling for alt jeg har hatt av problem hos dere siden mars i år.
På nettsiden skriver dere "vi garanterer ikke for hastigheten over trådløs WiFi". Dette er kablet nett noe jeg vet dere kan se utfra tester som er utført! For et endeløst rot uten like.
Styr unna!
Viken fiber er en vits
Viken fiber er en vits! Får ikke bestilt poengpakke eller noe hos dere siden avtalegiroen ble trekt 23, på lørdag. Fortsatt i dag, 25 får vi ikke bestilt fordi vi visstnok var dumme som ikke har satt trekk noen dager før.. Det er jo pokker ikke mulig når det en måned blir trekt den 19, en annen mnd den 21, og så den 23. Hvorfor har dere avtalegiro som alternativ da, om man må sette en dato 3-4 dager før hver eneste bidige måned?? Da er hele vitsen med avtalegiro borte. Har aldri noensinne opplevd dette hos noen andre, og synes det er helt høl i huet å si at vi nå ikke kan bestille noe før på onsdag eller torsdag siden vi var så dumme å ha trekk på den datoen. Det er dere som har satt den datoen, ikke vi! Gikk glipp av sporten i helga fordi vi ikke får bestilt poengpakke, og hadde vi visst at dere opererer på den måten, hadde vi selvfølgelig betalt denne avtalegiroen før, eller bestilt poengpakken dagen før, men det hadde faktisk aldri ramlet meg inn at dette kunne skje!
Utrolig dårlig kundeservice og…
Utrolig dårlig kundeservice og oppfølging av mine spørsmål!
Forlanger 4500.-da jeg ønsker å si opp et abonnement som ikke har begynt enda.
Fikk beskjed om 3-5 uker ventetid før de kunne komme å grave..
Det har nå gått 9 uker!!
Ingen som vet noe om når de kan komme..
Nå må jeg trolig vente til sommeren 😡 Anbefales ikke!!
Se alle de andre anmeldelsene!!
Dypt skuffet og forbannet!!
Holder ikke det de lover.
Er kunde. Fikk "reklame" om å kjøpe rabatterte billetter til spillexpo. Da jeg skulle kjøpe og trykte linken virket ikke det. De sa at rabattkoden var gått ut før eventet var ferdig. Det etter 40min på telefon og masse fram og tilbake for å finne ut hva som har skjedd. Det var ikke opplyst noe sted og er helt klart et brudd på markedsføringsloven. De ønsker ikke å rydde opp etter seg.
Meget bra wifi
Ville dele mine nylige erfaringer med Viken fiber etc. Utstyret kom som lovet og installatør var meget profesjonell og satte opp hovedsentral og 2 stk forsterkere. Beste wifi jeg noen gang har hatt.
Helt forferdelig teknisk hjelp og kundeservice.
Viken Fiber og Eltel gir fullstendig f... De gjorde arbeid før helgen ved borettslaget, "avsluttet" jobben ved å kaste ledningene tilbake og ta helgen.
Overraskende nok førte det til at mange i 6 boligblokker mistet tv og internett. Kontakt med kundeservice er som å trekke tenner uten bedøvelse, og problemet er fortsatt ikke løst 4 dager etterpå.
Anbefaler på det sterkeste å velge annen leverandør dersom du har hjemmekontor eller annet som er avhengig av oppetid på internett.
Unfortunately they are useless
Unfortunately they are useless.
I wait since 30th May for someone to come and install it. Too many calls and messages for nothing.
"Langvarige forsinkelser og manglende kommunikasjon fra Viken Fiber/Altibox"
Vi bestilte fibernett gjennom Viken Fiber/Altibox den 3. juli, med løfte om installasjon av TV og internett innen en uke. Prosessen har dessverre vært preget av betydelig rot og forsinkelser. Vi har blitt henvist mellom ulike aktører som Netel og Nimbus på grunn av intern forvirring hos Viken Fiber/Altibox. Til tross for utallige telefonsamtaler og mye frem og tilbake i løpet av sommeren, ble fiberkablene til slutt installert. Nå har vi fått beskjed om at vi må vente ytterligere to uker før en montør kan komme den 27. august.
Gjennom hele sommeren har vi flere ganger fått forsikringer om at problemet ville bli løst raskt, men nå har vi fått beskjed om at vi eventuelt kan bytte leverandør, noe som vil medføre en utsettelse av oppstartsdatoen med opptil 12 måneder. Dette er ekstra frustrerende siden vi har vært uten nett og TV med to barn i snart 1,5 måned. Hadde vi blitt informert om denne muligheten i juli, kunne vi valgt en annen leverandør, som Telenor, som kunne levert tjenester innen én uke. Dette har vært en svært skuffende opplevelse.
5 uker uten internett og TV
Jeg har vært uten internett og TV fra 4. juli til 7. august etter utallige telefoner.
Da nettet kom tilbake igjen skjønte ikke kundeservice at jeg ønsket en kompensasjon utover de tiden nettet hadde vært borte. Han la bare på røret.
Ansvarsfraskrivelse
Har plutselig fått merkbart dårlig wifi
Beskjeden jeg fikk var å leie utstyr av viken fiber for å forsterke signalene.
Eller :
Du kan forsøke en reset av sentralen ved å holde inne reset-knappen med en binders e.l i 20 sekunder, men dersom det ikke hjelper, så må jeg opplyse om at vi ikke garanterer trådløse signaler da disse kan bli påvirket av flere faktorer vi ikke kan gjøre noe med (avstand/fysiske hindringer/støy/ditt utstyr). Både hastighet og kvalitet kan derfor variere.
Link til vilkår (se punkt 9.2),
De har ikke ansvar hvis wifi blir dårligere.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Fikk ikke vite når arbeiderne skulle komme for å legg inn fiber, kun at de kommer i løpet av måneden. Når de først ankommer ved slutten av måneden graver de feil et antall ganger før de kommer opp å sier at dette er ikke en endagjobb, forså reiser uten et ord om når de skal være tilbake. Flere uker går før de dukker opp igjenn kun etter vi har lagt inn gjentatte klager. Når servicemann kommer for å installere fiber gjør han det på den måten som er enklest for han, ikke hva som gir best dekning. Så nå står vår ruter i hjørnet av huset og nettet fungerer bare i halvparten av huset. Attpåtil ikke i den halvparten der mesteparten av vår elektronikk er plassert. Gjennom oppholdet hans her forsøkte servicemann å selge på oss flere produkter fordi han mente at uansett plassering av router kom dekningen til å være dårlig. Og det i et relativt lite hus. Under tiden han var her pratet vedkommende om et antall konspirasjonsteorier om krig og spredde feilinformasjon om miljø. Rett og slett et lite hyggelig møte.
Dårlig kundebehandling!!!!
Bestilte med kun 1 dekoder! Betalte for 3 i flere år! Da vi klaget la de skylden på oss. Tok lite ansvar selv! Hvis de fakturerer for 3 dekodere, hvorfor leverte de ikke 3?? Nei vi bytter leverandør!!!!
It's mentioned in the terms they said
When you cancel your subscription you have to pay for max 2 months after you move out.
Urimelige høye priser.
Ble tvangsflyttet fra Skiptvet Digital, som hadde gravd og installert fiber etter kun ett år.
Fikk det glimrende tilbudet om å gå fra 250/250 til 550 kr/mnd til 150/150 til 749,-.
Så lavere hastighet til mye høyere pris.
Og de installerte nye bokser og kasserte de ett år gamle, god bærekraftig helhetlig tankegang.
Helt håpløst og elendig opplegg. Ikke stabilt nett heller.
Styr unna!
Katastrofe fra ende til annen! Orker ikke starte begrunnelse en gang. Totalt udugelige! Best på kundeservice? Dummeste jeg har hørt. Svindel fra start til slutt. Illustreres best ved at Telenor er bedre, og de er ILLE!
Viken fiber/altibox er jo bare søppel
Viken fiber/altibox er jo bare søppel. For det første så klarer de ikke sende meg faktura for en eneste mnd så jeg står i blinde på hva som skal betales og til hvor for så å plutselig sende meg inkassovarsler på de. Så nå som bindingstiden er gått ut så valgte jeg å gå over til telia som har en betydelig bedre pakke samt en mye mye bedre pris. Men selv om bindingstiden er gått ut så må jeg ha 2 mnd oppsigelsestid i følge de. Fy f..... for et dritt selskap. Lurer folk trill rundt og tjener gode penger på det!!! Aldri aldri mer viken fiber/Altibox