jeeigentaart.nl Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De taart was helaas niet erg mooi (scheef, fondant niet mooi aangebracht) Echter wel fijn opgelost door de klantenservice door een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen. Smaak was wel goed. En... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Taart besteld voor de eerste verjaardag van mijn dochter. Extra betaald voor DHL Express levering. Zit thuis te wachten, niemand aan de deur en ineens staat de op status "niemand thuis". Direct gepr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gevraagd voor levering 27 of 28 july Wordt de taart tot mijn verrassing 24 july geleverd dit was niet de afspraak Zit ik op De trouwdag met een oude taart En totaal geen reactie ik ga ze zeker... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik had gisteren een taart moeten ontvangen maar er is niks geleverd vandaag op de verjaardag helaas geen taart, een beetje zonde. Dit voor een bedrag van 62,70 euro is op z’n minst gezegd teleurs... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de gâteaux

Écrit par l'entreprise

Bij jeeigentaart.nl bestel je eenvoudig verjaardagstaarten, bruidstaart, bedrijfstaarten, cupcakes, cake pops en nog veel meer! In de bakkerij van jeeigentaart.nl worden elke werkdag alle bestelling vers gebakken en verzonden om eenvoudig thuis bezorgd te kunnen worden. Met de unieke print techniek van jeeigentaart.nl kan elk motief of afbeelding op de marsepeinen taarten worden bedrukt, om zo elke taart uniek te maken. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het traditionele Engelse recept kunnen de producten van jeeigentaart.nl gemakkelijk worden vervoerd en bewaard.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zonde van mijn geld!!!!

Ik heb een taart besteld van €65 en had gekozen om deze 9 augustus te bezorgen. De taart werd vandaag 7 augustus al bezorgd. Je verwacht wel voor dit bedrag een redelijke taart, maar deze is zo klein. Belachelijk gewoon. Ik raad mensen aan om hun geld niet hier te verspillen. Zonde van je geld. Ik zal nooit en nooit meer een taart bij jullie bestellen. Ik zal mijn familie en vrienden ook mijn ervaring delen en adviseren nooit via jullie een taart te bestellen. Op jullie contactnummer zijn jullie ook niet bereikbaar. De foto die jullie op de website weergeven komt niet overeen met het product als je deze bezorgd krijgt. Gewoon een bloem deeg.

7 août 2024

Hallo,
Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat de taart niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Het vroeg bezorgen van de taart hoort geen kwaad te kunnen aangezien onze taarten 7 dagen buiten de koelkast houdbaar zijn door de hoge kwaliteit van onze producten. Ondanks dat begrijpen wij uw frustratie. Nogmaals onze oprechte excuses!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele slechte ervaring, ik koop hier nooit meer

De taart werd gebracht toen ik de kinderen op moest halen van school. Er is niet bij de buren aangebeld (dit staat wel op de site van je eigen taart) of een briefje achter gelaten waar de taart was. Je eigen taart was niet bereikbaar op het telefoonnummer onder aan de mail (gaat vier keer over en wordt dan gezegd dat ze niet bereikbaar zijn en opgehangen) en ik ben twee uur met de dhl bezig geweest om de taart te traceren (en je wordt doorverwezen naar een niet bestaand nummer van de dhl). Deze kon niet worden opgehaald bij de dhl. Omdat het dhl express betreft kun je geen neerzettoestemming geven en wordt de taart niet bij de buren (zoals te zien bij de faq) geleverd. Dit zou via de website van je eigen taart moeten worden gegeven, maar dit is geen selecteer optie daar. Mijn taart zou op vrijdag worden bezorgd voor de verjaardag zaterdag, en kon pas maandag opnieuw aangeboden worden, te laat dus. Huilende peuter en extra taart moeten kopen als gevolg. Maandag de taart wel ontvangen, en naar onze smaak veel te zoet en gewoon niet lekker. Wij kopen hier nooit meer een taart.

Hallo Sabine,

bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en dat u uw ervaring met ons wilde delen. Het spijt me echt om te horen dat uw ervaring zo onaangenaam was en dat we niet in staat waren om de kwaliteit en service te leveren die u verwachtte.

Het spijt ons heel erg dat de taart te laat aankwam en dat u moeite had om de taart te vinden. Dit is absoluut niet onze standaard en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest, vooral gezien de speciale gelegenheid van de bestelling. Ik zal onze procedures en communicatie met onze verzendpartners herzien om ervoor te zorgen dat situaties als deze niet meer voorkomen.
Het spijt ons ook om te horen dat de taart niet naar uw smaak was. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we zullen deze gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren.

Zodat we je verder kunnen helpen en beter kunnen begrijpen wat er mis is gegaan, kun je je bestelgegevens naar onze klantenservice sturen. We willen er zeker van zijn dat we de zaak zo goed mogelijk kunnen afhandelen.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We hopen dat we in de toekomst nog een kans krijgen om u een betere ervaring te bieden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top product en altijd op tijd 🙏

Hallo,
Bedankt voor uw bestelling en uw recensie.
We hopen u snel weer te zien op onze website,
Groetjes van het Jeeigentaart-Team🎂

Geen support

Geen support wanneer het misloopt. UPS levert maar niet en dit onder valselijke updates van de koerier zelf. Ik heb jeeigentaart hierover aangeschreven en blijken dit normale praktijken te vinden. Intussen is de taart nog steeds niet geleverd, terwijl vandaag de laatste leverdag ging zijn. We moeten de taart(proevers) al niet meer. Voor ons bruidstaarten zoeken we een andere oplossing, want bij jullie gaan we nooit meer willen bestellen. Ik dien klacht tegen jullie in en eis een volledige terugbetaling.

Edit: al meerdere mails naar de klantendienst gestuurd, maar krijg geen antwoord. Gelieve uw mails te checken vooral jullie doorverwijzen naar een dienst dat niet helpt.

Hallo,
Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
We raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@jeeigentaart.nl.
Zij zullen u een passende oplossing aanbieden.
Liefs van het Jeeigentaart-Team

Heerlijke taart

Heerlijke taart, keurige bezorging en erg mooi!

20 juin 2024

Hallo,

Bedankt voor uw bestelling en uw recensie. We zijn blij dat u van de taart heeft genoten! We zien u graag terug in onze winkel!

Heerlijke taart

Heerlijke taart, niet te zoet of erg machtig. Kwam netjes op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

23 juin 2024

Hallo,
Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling.
We zijn blij om te horen dat de taart een succes was! We hopen u snel weer te zien voor een nieuwe bestelling!

Leuke taart!

Leuke taart!
Bestellen ging gemakkelijk en levering via DHL snel en zonder problemen. Wel graag de allergenen info duidelijker vermelden op de website.

15 juin 2024

Réponse de jeeigentaart.nl

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review en beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de taart en de vlotte levering via DHL.

Wat betreft uw opmerking over de allergeneninformatie, we waarderen uw feedback enorm. We begrijpen hoe belangrijk het is om deze informatie duidelijk te vermelden. Momenteel staat de allergeneninformatie onder de bestelknop in de balk 'Ingrediënten & informatie voor mensen met allergieën'. We zullen uw suggestie zeker meenemen om dit nog beter te benadrukken en te verbeteren voor onze website.

We wensen u een fijne dag,

Liefs, team jeeigentaart🎂

3-laags donkere marmertaart als bruidstaart

We hebben gekozen voor een 3-laags donkere marmertaart als bruidstaart. Deze kleuren paste perfect in onze setting. We hebben gekozen voor een chocolade cake met kers vulling. De taart was heel erg lekker! Veel complimenten over gehad. De vulling was aanwezig maar niet te heftig, de cake zelf was perfect en niet droog. Ook de afwerking zag er heel goed uit. De bezorging vond plaats op de door ons gekozen datum. Al met al een hele fijne ervaring om een taart online te bestelling. Bijkomend voordeel is dat de prijs goed is. Een trouwtaart bij een bakker kost je al snel een paar honderd euro. Deze taart kostte ons inclusief levering 161 euro. En was zeker net zo lekker (misschien wel lekkerder) als een taart van een lokale bakker. De taart is op kamertemperatuur te bewaren wat je ook nog eens ruimte scheelt in je koelkast.

14 juin 2024

Hallo,
Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling.
We zijn blij dat iedereen heeft genoten van de taart.
We hopen u snel weer te zien voor een nieuwe bestelling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Taart was zeer lekker aleen jammer dat…

Taart was zeer lekker aleen jammer dat het al beschadigt was

3 juin 2024

Hallo,

Bedankt voor je review! We zijn blij dat de taart heeft gesmaakt. We verontschuldigen ons voor de staat waarin je bestelling is bezorgd. Zo te zien ging er iets mis tijdens de verzending. Als je dit nog niet hebt gedaan, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@jeeigentaart.nl. Zij zullen je een passende oplossing aanbieden.

Taart werd 3 dagen te laat bezorgd

Taart werd 3 dagen te laat bezorgd. Doordat het op een camping was waren wij al weg. Camping accepteert het natuurlijk. We konden 40%terug krijgen. Hmm… echt bizar! 70 euro voor een taart die ik niet op de bewuste dag zelf aan een jongen van 4 kon geven. Heel slordig en onprofessioneel

3 mai 2024

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak,

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel geld voor niets bijzonders

Zeer veel geld (ruim 70 euro) voor een kleine, niet bijzondere taart. Werd bezorgd met DHL, de bezorger hield de doos op z'n kant en wist niet dat er taart in zat. De taart wordt in Duitsland gemaakt en naar Nederland verstuurd. Niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

3 mai 2024

Beste Ineke,
Bedankt voor je review!
We vinden het jammer om te lezen dat de taart je niet heeft kunnen overtuigen. Om een indicatie te geven van de grootte van de taart, staan de maten van de verschillende groottes aangegeven op de productpagina. Deze maten vermelden we extra op onze website, omdat de grootte van 1 portie natuurlijk voor ieder verschillend is.
Liefs, team jeeigentaart🎂

Noté 5 sur 5 étoiles

De taart was mega lekker en vers en ook…

De taart was mega lekker en vers en ook de fondant was niet te dik. Perfecte taart!

5 avril 2024

Hallo,
We zijn blij om te horen dat de taart een succes was!
We hopen je snel op onze website te zien!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan niet oordelen over de taart want…

Kan niet oordelen over de taart want heb er niet van geproefd had de maandag besteld om de vrijdag te ontvangen (was voor een verjaardagsfeestje zaterdag)maar heb ze maar de maandag ontvangen via DHL en niet aanvaard

15 mars 2024

Hallo,
Onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

No cake was delivered and no refund

My cake was supposed to arrive on Friday 15 March. No cake yet ( and today is Monday). The birthday party was on Saturday. It costs a lot and it is not a trustworthy site or company. I tried to call, no answer and I wrote an email for a refund. Hopefully I will receive my money back.

15 mars 2024

Dear Gianina,

I am so sorry for the unconvenience and that the cake was too late. Unfortunately we no longer have a customer support line, however it does look that we contacted you regarding the refund. Did you get this email back? If not, please contact our customer support email service@jeeigentaart.nl for your refund. Once again, my sincere apologies.

With kind regards,
Team jeeigenTaart

Geweldige service

Geweldige service, taart was helaas door dhl te laat geleverd. Maar werd netjes opgelost.
Taart was heerlijk en prachtig

8 mars 2024

Hallo!
Onze excuses dat de taart te laat geleverd was.
We zijn blij om te horen dat de taart een succes was!

Noté 2 sur 5 étoiles

Te laat geleverd waardoor we geen taart…

Te laat geleverd waardoor we geen taart op verjaardag hadden.
Nog nooit meegemaakt bij jullie, helaas.

12 mars 2024

Beste Lotte,

Het spijt me ontzettend om te horen dat u de taart niet op tijd heeft ontvangen. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer. Onze email is service@jeeigentaart.nl.

Mijn oprechte excuses voor het ongemak,
Team jeeigenTaart

Bestel hier nooit!!

Een maand voor de verjaardag van onze zoon een taart besteld. Hij zou op vrijdagochtend bezorgd worden. Vrijdag gehele dag geen DHL gezien, track en tracé gevolgd.. de taart was nog niet aangemeld. Vervolgens 8x de klantenservice proberen te bellen, geen gehoor. Via de mail een aantal keer een bericht gestuurd of de taart nog deze dag bezorgd werd… geen gehoor.
Onze zoon van 7 was erg verdrietig, zijn taart kwam niet. Paar dagen later op maandagmiddag werd de taart aangeboden via DHL. Inmiddels een paar dagen in die bus gestaan, warm geworden en vooral veeeel te laat!! Ik kreeg van de klantenservice een standaard bericht met sorry we zijn te druk om mailtjes en telefoontjes te beantwoorden. Blijkbaar zijn jullie te druk met eigen zaken en hebben totaal geen oog voor de klanten. Dit is niet hoe je een bedrijf runt, en dit is vooral niet hoe je met mensen(lees kinderen) omgaat. Mensen bestel hier niet.. je taart beland tussen de Ali expres en temu pakketjes wordt niet koel verstuurd.

11 mars 2024

Beste Marlous,
Het spijt ons te horen dat uw bestelling te laat is aangekomen. We raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice op service@jeeigentaart.nl onder vermelding van je bestelnummer. We hebben tegenwoordig helaas geen telefoonlijn meer, waardoor de klantenservice geen telefoontjes heeft ontvangen, onze excuses hiervoor. Onze taarten worden speciaal gemaakt zodat ze niet in de koelkast bewaard moeten worden, het is zelfs beter zo, omdat de print op deze manier er beter op staat, vandaar dat de taart op deze manier was verstuurd.
Nogmaals onze excuses voor deze situatie, het had niet mogen gebeuren,
team jeeigenTaart

Heerlijke taart

Heerlijke taart! Prachtig om te zien en netjes geleverd in mooie taartdozen.

24 novembre 2023

Hallo Nienke,

We zijn blij om te horen dat de taart een groot succes was!
We hopen je weer te zien voor een volgende bestelling!

Groetjes,
Team JeEigenTaart

Service

Hij was verkeerd bezorgd en kreeg gratis een nieuwe.

5 mars 2023

Hallo Gerard,

Bedankt voor je beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de verkeerde levering. We hopen dat de taart goed heeft gesmaakt!

Team JeEigenTaart

Hallo,
Het spijt ons om te horen dat er iets mis is gegaan bij uw bestelling. Contacteer als u dit nog niet gedaan heeft alstublieft onze klantenservice via service@jeeigentaart.nl.
Nogmaals onze excuses.
Liefs, team jeeigentaart

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus