Taart besteld voor de eerste verjaardag van mijn dochter. Extra betaald voor DHL Express levering. Zit thuis te wachten, niemand aan de deur en ineens staat de op status "niemand thuis". Direct gepr... Voir plus
L'entreprise a répondu
De taart was helaas niet erg mooi (scheef, fondant niet mooi aangebracht) Echter wel fijn opgelost door de klantenservice door een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen. Smaak was wel goed. En... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er wordt beloofd en groots gebracht dat je taart op jouw gewenste dag geleverd wordt. Komt de taart ineens een dag eerder terwijl er niemand thuis is. En dat terwijl ik extra betaald heb voor juiste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorige week een taart besteld, gisteren binnengekomen en vandaag gegeten, heerlijk, wel wat machtig maar het smaakte goed!
L'entreprise a répondu
Bij jeeigentaart.nl bestel je eenvoudig verjaardagstaarten, bruidstaart, bedrijfstaarten, cupcakes, cake pops en nog veel meer! In de bakkerij van jeeigentaart.nl worden elke werkdag alle bestelling vers gebakken en verzonden om eenvoudig thuis bezorgd te kunnen worden. Met de unieke print techniek van jeeigentaart.nl kan elk motief of afbeelding op de marsepeinen taarten worden bedrukt, om zo elke taart uniek te maken. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het traditionele Engelse recept kunnen de producten van jeeigentaart.nl gemakkelijk worden vervoerd en bewaard.
Vitalisstraße 184, 50827, Köln, Allemagne
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de jeeigentaart.nl
Levering was in orde. Maar ik vond de taart echt niet lekker. Droog en vulling niet smakelijk. Het was geen marsepein maar smakeloze droge fondant. Teleurstelling.

Réponse de jeeigentaart.nl
Droog, slecht smakende taart die helemaal niet vers is, ik vond zo vreemd dat er stond mag buiten de koelkast bewaard worden..
Mijn man was jarig, ik schaamde mijn kapott voor onze gasten voor de kwaliteit voor deze taart. Wat vreselijk en dat voor 50 euro. Hier gaan we zeker nooit meer bestellen!

Réponse de jeeigentaart.nl
Pure afzetterij. Voor 50 euro krijg je een klein droog mini taartje waar 5 kleine kinderen van kunnen eten met een goede plastic speeltje erbij. Klantenservice stuurt alleen standaard antwoorden wat m.I. betekent dat ik niet de eerste ben.

Réponse de jeeigentaart.nl
Een mini taartje voor 50 euro! Let goed op want er staat 8 porties maar het is in feite een plat mini taartje van 18cm. Klantenservice reageert met een standaard mail. Nooit meer!

Réponse de jeeigentaart.nl
Zoals telefonisch met Je Eigen Taart was afgesproken zou mij een nieuw Disney kaarsje toegestuurd worden aangezien het kaarsje dat ik op ben wezen halen bij de bakkerij van Je Eigen Taart geen lontje had.
Nu doen ze moeilijk om een nieuw kaarsje toe te sturen en zeggen ze dat ze geen bestelling op mijn email adres kunnen vinden.
Nooit bestellen!
Wat een slechte service met een nog veel slechtere klantenservice.
Wij wilden een taart annuleren, maar dat werd ons niet in dank afgenomen.
Schreeuwende klantenservice medewerker aan de telefoon die ons uitmaakt voor leugenaar.
Nog nooit zoiets meegemaakt, wat een trieste vertoning.. :o
geprobeerd de bestelling te annuleren ruim 1 week van te voren maar was niet mogelijk. bij navraag over gegevens van e-mail etc klopte er niets van en gaven ze meerdere redenen aan wat totaal niet klopt. zijn oplichters en hier niet bestellen!
niet bestellen bij deze site. uitgemaakt voor leugenaar en woorden in mijn mond gelegd door de klantenservice wat nooit is gebeurd. nooit meer bij dit bedrijf bestellen!
Je eigen taart heeft echt prachtige producten. EN ze zijn super lekker. Bij elk kind (en ook volwassene)toveren de taarten, cupcakes, brownies echt een lach op het gezicht.
Ze worden netjes bezorgd op afgesproken dag en tijd, zijn goed verpakt en zien er precies zo uit als op het plaatje. EN oja, ze zijn lekker. Niet onbelangrijk!

Réponse de jeeigentaart.nl
een kleine aanpassing binnen 2 minuten na dat ik mijn bestelling heb geplaatst was niet toegestaan! annuleren ook niet! wat een slechte klantenservice
Ooh wat had ik deze reviews graag eerder gelezen!!! Ook hier een slechte ervaring, zo jammer !! Dus een taart besteld voor de 1ste verjaardag van mijn zoontje, hij was in het weekend jarig dus vrijdag laten bezorgen, na telefonisch contact… er werd mij verteld u kiest ervoor om de taart op vrijdag te laten bezorgen dan wordt hij donderdag gemaakt!! Jaja om vervolgens bericht te krijgen van UPS dat de taart donderdag wordt bezorgt, hoe dan? Ik bellen krijg ik als reactie ‘ja dat doet UPS wel is liever een dag te vroeg dan te laat’ de taart is dus niet op donderdag gemaakt!!
Vervolgens komt er een jochie van met mijn taart niet in UPS kleding!!! Met de taart onder zijn armen als hij schoenen komt brengen… resultaat doos beschadigd en een lelijke deuk in de taart!!! Weer bellen jajajaja UPS dit en UPS dat sorry jullie hebben een contract met hun doe hier iets aan dit is schandalig!!! Nu bijna 2weken laten wacht ik nog steeds op dat minimale bedrag wat ik terug zou krijgen…
Wat een nare ervaring, nooit meer
15 december 2022 een leuke Minnie mousse taart besteld bij jeeigentaart. onze dochter is 3 januari jarig dus voor alle zekerheid er voor gekozen om de taart 2 januari te laten bezorgen.
Al wachtende op de taart krijgen we 2 januari om 19:00 een mail van UPS dat de taart 4 januari pas bezorgd word.
Helemaal in de stres ben ik savonds laat nog naar de winkel gegaan voor ingrediënten want onze dochter die 2 jaar word moet tenslotte wel een taart op haar verjaardag.
Tot 01:00 in de keuken aan het bakken geweest. Gelukkig toch nog een mooie taart gemaakt voor Emma.
3 januari met de visite en migraine op de bank door de stress van de vorige avond, je raad het al..
Word de taart bezorgd.. Hoe dan?
Contact opgenomen met jeeigentaart en de situatie uitgelegd. Ik heb tenslotte niets aan 2 grote taarten.
Het enige wat eraf kan is een excuses en €4,90 voor de verwarring.
Het maakt me niet uit bij wie de fout ligt, maar is dit tegenwoordig hoe je met klanten om gaat ?
Vieze taart veel te duur, veel te droog, gewoon een smakeloze fabrieks taart. Levering ook niet op de afgesprokentijd.
Terrible service. Supposed to deliver 50 euro birthday cake for sons 9th birthday. Failed to deliver it now sits in a warehouse for four days before they deliver it. Customer service no open on weekends. Spoke to customer service just before they closed told me 100% it will come and if not call UPS. My kid had no birthday cake because I trusted them. Do not trust!
slechtste service ooit! Vermijd deze winkel! Ik bestelde een taart voor de verjaardag van mijn dochter om een dag eerder te horen dat ze niet op tijd zouden zijn! Ik heb er helemaal spijt van dat ik voor hen heb gekozen boven andere taart winkels. nooit meer
Ik schrijf nooit reviews, maar hiervoor maak ik een uitzondering.
Een slechte en vreemde ervaring met deze taartenwinkel.
23 februari een taart besteld die geleverd zou moeten worden op 4 maart voor een verjaardag op 6 maart, dus ruim van te voren besteld.
3 maart een e-mail en sms gekregen van UPS dat de taart de volgende dag geleverd zou worden tussen 11:00 en 15:00 zoals afgesproken dus op 4 maart.
De volgende dag zag ik dat de status van UPS niet veranderde en op ‘etiket aangemaakt’ bleef staan. Toen de taart om 16:30 nog niet was geleverd heb ik UPS gebeld om te vragen of zij wisten hoe het zat. De medewerker legde aan mij uit dat de winkel de taart wel al had aangemeld bij UPS,
maar dat UPS de taart nog niet hadden ontvangen om te versturen en dat ik het beste contact kon opnemen met de winkel.
De klantenservice van de winkel was niet bereikbaar vanwege drukte werd er gezegd in het Duits ( ik belde gewoon het 020 nummer wat vermeld staat op de website). 5 minuten later besloot ik om weer te bellen. Toen kreeg ik een Duitstalige medewerker aan de telefoon die gelukkig wel Engels sprak en aangaf in Oostenrijk te zitten en alleen iets kon doen aan bestellingen in Oostenrijk en Duitsland, maar hij ging proberen de informatie te achterhalen.
De medewerker klonk erg gestresst en riep herhaaldelijk ‘Scheisse!’ terwijl hij de informatie over mijn bestelling probeerde te achterhalen.
Uiteindelijk had hij de informatie gevonden en ging hij proberen het kantoor in Nederland te bereiken. Dit heeft hij geprobeerd via de telefoon en via Skype, maar er was niemand aanwezig dus hij kon me niet verder helpen. We hebben het gesprek maar afgesloten met de hoop dat de taart alsnog de volgende dag (zaterdag) zou worden geleverd, dan zou de taart er nog op tijd zijn voor zondag. Als de taart er niet voor zondag zou zijn kreeg ik een volledige refund werd er beloofd. En dan zou ik nog steeds geen taart hebben voor de verjaardag van mijn zoon op zondag.
Dezelfde avond kreeg ik een e-mail van de winkel dat mijn bestelling helaas vertraging had maar onderweg was en ik de taart maandag kon verwachten. Hier heb ik dus helemaal niks aan, want nu moet ik op zoek gaan naar een leuke taart voor zondag.
Ik had al zo mijn twijfels om een taart te laten versturen via een regulier vervoersbedrijf, maar dit probleem ligt aan de winkel die de taart niet op tijd heeft afgeleverd bij UPS.
De taart die maandag geleverd gaat worden stuur ik terug, dan mogen jullie die zelf opeten. En de Refund zie ik graag zsm terug op mijn rekening.
Tip voor de winkel: geen bestellingen aannemen als jullie niet kunnen garanderen dat ze op tijd worden geleverd, zo kan het voorkomen worden dat klanten ontzettend teleurgesteld worden.
Een taart gekregen als verrassing voor de verjaardag. Blijkbaar wel op tijd bezorgd. Mooie taart. De smaak was echter vreselijk. Droog bescuit en smakelijkloos. De vulling leek wel één hap boter waarbij de frambozensmaak totaal niet waarneembaar was. Het fondant was mierezoet.
Hier hoeven ze me niet weer mee te verrassen.
Ik maak regelmatig zelf een taart (en nee geen dr. Oetker o.i.d.) en zelf mislukte exemplaren smaken beter.
Bezorging ging volledig mis. Afijn, een dag te laat de taart alsnog bezorgd. Champagnevullig. Niet te eten. Eerder wodka. Allesoverheersende alcoholsmaak. En verder geen smaak. Nooit weer. Zeker niet voor tachtig euro. Fiasco.