Jeg undrer meg over hvorfor Jysk Jessheim alltid ser ut som butikken har vært plyndret! Det er ekstremt rotete og aldri varer i butikken, uansett når jeg er der. Synd, Jysk har fått så mye fint. Men... Voir plus

Bestilte varer med levering til JYSK Åsane. Oppgitt leveringstid var 5-9 virkedager, men underveis ble den utvidet uten forklaring. Da kundeservice bekreftet at varene hadde ankommet butikken, kjørt... Voir plus

Skulle inn på nettbutikken og bestille noen varer jeg hadde sett på til min nærmeste butikk men da var plutselig eneste alternative å få varene levert med posten til 800 kr. Ingen som handler på net... Voir plus

Bestilte varer 6 July enda ikke mottatt noen varer i skrivende stund men faktura har de klart å sende meg på email . Nå er det den 18 July . Samme problemet i 2019 og så de bryr seg ikke om hva kunde... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles de salon

Informations provenant de diverses sources externes

JYSK har alltid gode priser til deg p� alt til boligen � g� p� oppdagelse i sortimentet v�rt, og se alle de gode kj�pene i dag.

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

82 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg var i butikken og bestillte en…

Jeg var i butikken og bestillte en rammemadrass, den var det 3 uker leveringstid på, ok.
Nå er det over to uker siden den skulle kommet inn og jeg har purret på dem og spurt hvor lenge det er til den kommer.
Den skulle komme i dag mellom 16-22.
Vel nå er den 22.10 og har jeg ikke hørt et pip .
Ansatte skjønner ikke hja jeg sier og jeg skjønner ikke hva de sier.
Spar pengene og dra et annet sted, ELENDIG opplevelse.
"dato for opplevelsen" er HELE mai.

27 mai 2024

Sjekk varene før du går ut av butikken

Hadde bestilt solstol på nett. Var der kl,19.30 21 mai 2024 ekspeditrisen gikk rundt og letet etter varen i ca 15 min. så fant hun den til slutt, men den var ikke innpakket, jeg reagerte dessverre ikke på det, da jeg kom hjem så jeg at ytterste delen på ene håndtaket var knekt, den var også støvete og hadde ganske mange riper, aldri mere jysk for min del. Fikk levert den tilbake dagen etter uten spørsmål.

21 mai 2024

Hos Vinterbro i dag

Hos Vinterbro i dag. Lang kø til kassen, ansatte som bare vandrer rundt i butikken og smårydder. Den ene som står i kassen er opptatt med å svare på spørsmål etter spørsmål, og ringer rundt til andre butikker. Ikke tegn til å få flere i kassen. Etter flere minutter bak i køen ga jeg opp, la fra meg varene og gikk.

13 mai 2024

Prismatch fungerer helt topp

Kjøpte masse håndkler.Fikk beskjed om at dersom de kom på tilbud innen 30 dager var det bare å komme inn å få gavekort på mellomlegget eller tilsvarende varer.14 dager etter kom alt på 50 %, og utlevering av samme antall håndkler som jeg hadde kjøpt gikk helt smertefritt! Kjempeservice !!!

30 avril 2024

Butikken styrer sine egne åpningstider

Vi hadde virkelig trodd at "klikk og hent" var den enkle løsningen for å få tak i det vi trengte, men det viser seg at det er mer som å gamble med Førde-butikkens lunefulle åpningstider. Etter å ha krysset av 85 kilometer, var vi klare for å hente vårt drømme seng, men når vi endelig rullet inn på parkeringsplassen var dørene allerede stengt og hadde de ansatte bestemt seg for å la den 1. mai begynne allerede en time tidligere dagen før. Så der sto vi, uten seng og med en kraftig dose frustrasjon, mens vi måtte svelge nederlaget og snu snuten hjemover.

30 avril 2024

Kvalmende kundeservice

Fikk en seng tilsendt i desember, bestilt i november. Fikk en feil del som tilhørte en annen type seng slik at oppbevaring under sengen fungerte ikke. Ga beskjed, og skulle få hente ut riktige deler innen 2 uker. Skjedde ingenting - hørte ingenting. Dette skjedde 4 ganger altså JEG MÅ RINGE 0 ETTERLYSE OG DE STILLER SEG LIKE UVITENDE TIL SAKEN OG SKJØNNER IKKE HVA SAK JEG REFERERER TIL. MÅ GANG PÅ GANG SENDE DE EN MAIL 0 FORKLARE. IDAG ER 5 GANG DE IKKE FORSTÅR. OG DENNE GANGEN SKULLE JG HENTE DELEN SOM TIL SLUTT VAR KOMMET I BUTIKK. MEN DA MÅTTE JEG LEVERE INN HELE SWNGEN FØRST? ALTSÅ IKKE EN JÆVLA GANG VA JYSK I KONTAKT MED MEG. IKKE 1 BESKJED. Og de nekter gi meg den ene delen (noen plater som holder på plass oppbevarings delen) de må absolutt få sengen I retur og sende meg en ny seng som de ikke visste hvor lang tid kunne ta.. Alle refererer til sjefen på jysk Laksevåg og at HAN har prøvd kontakte mg på mail da jeg ikke har fått en eneste jævla mail fra han. Sjekket søppelpost og alle mailer hver eneste dag. Løgn og bedrageri. Og jg får ikke hjelpen som ble lovet

14 décembre 2023

Bra service

Bra service, fikk akkurat den hjelpen jeg trengte.
Fin og ryddig butikk, god kundeservice.

20 mars 2024

Vanvittige fraktpriser i nettbutikken

Skulle kjøpe en rullegardin til litt over 300,- kr. MEN når jeg gikk til kassen skulle de ha 924,- kr. i Frakt. I allle dager..... Kjøpte en på Megaflis i stedet og betalte normal frakt 99,- kr. Handler ALDRI mer på Jysk!

25 mars 2024

Styr unna

Jeg bestilte en seng for noen uker siden, en kontinentalseng 160x200 gold c50 magasin. Den ble bestilt på nett, og levert på jysk i Larvik. Mandag fikk jeg beskjed om at den var klar, og jeg dro for å hente. Jeg fikk en venn til å hjelpe, da jeg ikke har hengerfeste. Da vi kom fram fikk vi med oss tre esker. Jeg spurte om det var alt, og de på lageret sa ja. Da vi kom hjem ble den gamle senga fjernet, og vi begynte å montere den nye. Det tok ikke lang tid før vi oppdaget at mye manglet, vi hadde bare fått med oss nedre halvdel av senga, dermed ble det å sove på sofaen. Kundeservice var stengt, så jeg ringte jysk Larvik på tirsdag. Der fikk jeg snakke med en gretten dame som sa at resten av eskene sto på lageret, mer sa hun ikke. Jeg ba derfor om at resten måtte leveres hjem til meg, da jeg ikke hadde mulighet til å hente. Den kunne leveres rundt kl. 15.00 dagen etter, fikk jeg beskjed om. Så ble det enda en natt på sofaen. Onsdag ventet vi på resten av senga, som ikke kom. Jeg ringte igjen, og snakket med en hyggelig gutt, som ikke fant ut av om senga var sendt, eller hva som hadde skjedd. Lageransvarlig var ikke tilstede. Han skrev ned situasjonen og skulle be lageransvarlig ringe meg på torsdag. Nok en natt på sofaen. Torsdag ble jeg ringt opp, og fikk beskjed om at det hadde skjedd en feil, men resten av senga skulle sendes så fort som mulig. Den skulle komme samme dagen eller fredag. Den kom ikke på torsdag. Dermed ble det enda en natt på sofaen. Fredag hørte jeg ingenting hele formiddagen, og ringte nok en gang for å forhøre meg om resten var sendt. Fikk da beskjed om at den var ikke sendt, men den skulle sendes mellom kl. 15.00 og 16.00. Etter enda en telefon rundt kl. 19.00 fikk jeg beskjed om at den endelig var på vei. Samboeren min har ryggproblemer, og de blir ikke bedre av flere netter på sofaen. Dette er den desidert værste opplevelsen jeg noensinne har hatt i en butikk. Etter å ha tatt kontakt med jysk kundeservice via messenger, fikk jeg beskjed om at jeg kunne få et gavekort på 200,- som plaster på såret. Ikke mye til plaster etter min mening, får jo ikke engang ett sengesett til den summen. Har forøvrig heller ikke fått dette gavekortet.

16 mars 2024

Hinsides lang leveringstid

Hinsides lang leveringstid.
Står 5-9 dager på ordren.
Allerede gått 16 dager, ikke hørt en jævla dritt.
Aldri mer Jysk.
Elendig og amatørmessig

15 mars 2024

Dårlig kvalitet og elendig service

Jeg kjøpte en lenestol hos jysk som gikk istykker etter ti måneders forsiktig bruk. Jysk ville absolutt ikke hjelpe meg fordi jeg ikke kunne finne kvitteringen. Jeg hadde ingen rett til å reklamere på den ødelagte stolen som jeg kjøpte for under et år siden. Jeg fikk ikke ny stol, ikke pengene tilbake, ikke reservedeler og ikke tilbud om reparasjon. Jysk garanterer altså ikke for at møblene deres skal vare lenger enn kvitteringen. Mister du kvitteringen, mister du alle rettigheter.

Konklusjon:
Hos jysk får du elendig kundeservice, og møbler med svært dårlig kvalitet.

Kristine

28 février 2024

Styr unna kjøp av senger

Vurderer dere å kjøpe produkter fra Jysk med utvidet garanti (25år) å styr langt unna. De er ikke interessert i å hjelpe deg og gjør det de kan for å slippe og å følge opp garantisaken din.

1 février 2024

Elendig kundebehandling og svært dårlig…

Elendig kundebehandling og svært dårlig informasjon. Jeg hadde kjøpt og betalt to senger fra JYSK på nettet. Jeg skrev naturligvis inn adressen min og fikk vite at sengene skulle bli levert utenfor huset mitt og at jeg ville bli kontaktet av Poste/Bring kort tid før. Alt bra så lang. Så får jeg plutselig vite at de ikke levere annet enn til fastlandet. Jeg bor på en øy. Jeg ringte Jysk og sa at dette burde de ha opplyst om da jeg kjøpte varene. Jeg fikk til svar at de kunne sende sengene utover mot at jeg betalte 1120.- kr ekstra. Helt uaktuelt! Jysk skulle kjøre sengene til det som er min nærmeste fergekai på fastlandet. Der måtte jeg hente sengene selv. Jeg har ikke bil. Bilfergen fra fastlandet til øya hvor jeg bor, er helt gratis, og jeg bor like ved fergeleiet på øya.. Men dette krever altså JYSK 1120,- kroner for. Jeg tok kontakt igjen og sa at dette burde de dekke men fikk ikke noe medhold i det. Jeg kansellerte og sa at nå hadde de mistet en trofast kunde. Det synes de tydeligvis var greit. JYSK har forretninger i 48 land. 1120,- kroner er ikke mye for de. Overkommelig for meg også men dette blir en prinsippsak. Hilsen Åse

2 février 2024

De som leverte varen skulle levere den…

De som leverte varen skulle levere den mellom 08.00 - 13.00. De begynte å ringe før 07.30 og innen kl. 08.00 hadde de ringt 4 ganger. To meget uhøflige ungdommer som ikke ville bære varen til inngangsdøren. Har aldri opplevd lignende. Betalte mange hundre kroner for å få den levert. Horribelt.

23 janvier 2024

Bad service

Cannot order i store, and instead only option is to pay 300 and send via bring. It has been weeks since my order, still not received it. This is for sure the last time i will order from them.

7 décembre 2023

Elendig kundeservice! Tar null ansvar, og gjør ingenting for å rette opp.

Skjønner godt den dårlige ratingen til jysk her. Mer horribel kundeservice skal man lete lenge etter. Først dummer de seg loddrett ut og gjør en feil. Men rette opp i sin egen feil, det kan de ikke. Gjøre en endring i sitt eget system. Det kan de ikke. Alt legges på kunden, og kunden må gjøre alt på nytt. Til dobbel pris. JYSK gjør ingenting for å hjelpe kunden, selv ikke når det er de selv som har gjort feil og skapt et problem.

27 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit