Nordiskfilm Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse af medarbejderen Viggo. Lavede en helt ny popcorn med smør pulver i, fordi vi synes det øv at de første popcorn som er smør pulver på sig. Viggo fra fields!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde i dag den 5/1 bestilt billetter til en guidet tur kl.14:00 for at se Olsens-banden. Den guidede tur skulle starte kl 14:00 dog efter en halv times venten i 2 grader sammen med 20 andre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sød og hjælpsom receptionist hos Nordisk film. Bestilt noget Olsen Banden merchandise, som han sendte afsted samme dag som jeg kontaktede NF. Pakken ankom dagen efter hvor postnord havde be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Forretningsmodel med udløb på billetter er til grin.... Pengene er jo betalt så hvorfor udløb på billetter? Det er ren grådighed... Hvis svaret er inflation og justering af priser kam systemet ne... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de location de films

Informations provenant de diverses sources externes

Nordisk Film - Film, Spil, Biografer, Musik

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lørdagens bedste service

Jeg havde fået et gavekort på 500 kr. af mine forældre. Tilbage i januar ville min kæreste og jeg gerne se en film. Det var ikke muligt kun at bruge en del af beløbet på hjemmesiden (250 kr.), så vi tog fat i personalet hos nfb på Odense Banegård. De var meget behjælpelige, og efter lidt kreativt arbejde fik de indløst gavekortet, og vi fik et nyt gavekort på resten af beløbet (super fin service, og rigtig dejligt personale hele vejen igennem!).
Godt et halvt år senere ønsker jeg, at bruge det nye gavekort. Gavekortet stod dog til ikke at være aktivt, så jeg ringede til kundeservice (fin ventemusik ift. så mange andre btw.).
Efter lidt ventetid fik jeg fat i en super medarbejde, der med det samme undersøgte sagen. Det var ikke muligt at finde årsagen til gavekortets inaktivitet, så i stedet fik jeg to fribilletter. Derudover sørgede hun for, at reservere billetterne jeg skulle bruge (selvom det som udgangspunkt ikke er muligt at få reserveret billetter).
Det skal siges, at filmen er en helaftensfilm og dermed 145 kr. pr. billet fremfor 125 kr. pr. billet, så hun gav mig 40 kr. i rabat.

Hvis det ikke er god service fra en super medarbejder, så ved jeg ikke hvad det er! :D
Lyder måske som en banal ting, men det er de små ting, der skaber de største glæder.
5 store stjerner herfra! :D

22 juillet 2023

Hej Daniel

Tusind tak for de søde ord til vores biograf i Odense og servicecenteret, det sætter vi rigtig stor pris på!

Jeg håber, at filmen var god, og du har en god weekend :D

Mark, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kalder jeg god service

Jeg var ikke klar over, at lige biobilletter og gufbilletter udløb efter 1 år fra købsdato, når nu alle andre elektroniske gavekort varer i 5 år.
Dette var intet problem ift. at få noget værdi ud af de udløbe billetter, for I er så hjælpsomme at erstatte billetter, som er op til 1 år over udløbsdato.
Det var nemt at finde info på jeres hjemmeside om proceduren og lynhurtigt svar fra jer med alle billetter erstattet.
Det kalder jeg god service.

16 juillet 2023

Hej Baltsen

Tusind tak for din positive feedback.

Vi håber du får en god biograftur med din gavepakke.

Rigtig god dag!

Hilsen, Julie Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er så dårlig at gavekort kun virker et år.

Det er så dårlig service at deres gavekort kun gælder i 1 år. Alle andre gavekort gælder i 3 år. Jeg får lyst til aldrig at støtte deres biografer mere. Så mega dårlig service. Det burde være ulovligt. Jeg vil gå til forbrugerankenævnet da det ikke kan være rigtigt at det er tilladt.

Forbrugerombudsmand, Christina Toftegaard Nielsen, siger:
“Forbrugerne er godt stillet ved køb af elektroniske gavekort (og gavekortet med to biografbilletter inkl. guf er anset for at være elektronisk, da det bruges online). Det følger af loven, at forbrugere kan kræve elektroniske gavekort udbetalt op til et år efter udløb af gavekortenes gyldighedsperiode”. Så som svar på jeres kommentar, så er i udenfor loven når I kun vil hjælpe op til 3 mdr. efter.

3 juillet 2023

Kære Betina,

Vi er kede af din anmeldese af vores gavekort koncept.

Vi kan tage imod gavebiletter og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har vi desværre ikke mulighed for at tage i mod dem.

Gavekort og gavebilletter/gufbilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort vi sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på vores gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have gyldighedsdato/udløbsdato på gavebilletter, gufbilletter rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt for andre detailbutikker.

Hvis vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet/gufbillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne. Vores gavebilletter/gufbilletter kan bruges i over 50 biografer og gælder i et år (samt vores kutyme med at indløse dem pt. i yderligere 3 måneder). Det anser vi som en rimelig mulighed for, at indløsning kan finde sted.

Hvis du har et gavekort, har der derfor været en gyldighed på 3 år.

Mvh
Amalie, Nordisk Film Biografer

--------------------------------------------------------------------------
Hej igen

Hvis dit produkt er udløbet, men det er mindre end 1 år siden, kan vi bestemt hjælpe dig og dette bør du også have fået besked om.

Du skal derfor være velkommen til at sende os en mail med dit produkt til support@nfbio.dk og så skal vi gerne se på sagen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nærmest umuligt at finde ud af hvordan…

Nærmest umuligt at finde ud af hvordan man betaler sit abonnement

25 mai 2023

Hej

Vi vil meget gerne hjælpe dig bedst muligt. Du må derfor meget gerne sende os en mail, hvor du beskriver de udfordringer du har ved at betale for dit Bioplus Unlimited abonnement.

Vores mailadresse er support@nfbio.dk

Hilsen Julie,

Værste hjemmeside ever

Værste hjemmeside ever, man skal bruge et utal af klik for bare at komme ind på deres boigrafhjemmeside..
Jeg kommer ikke til at bruge deres biografer, før de har lavet en bruger venlig hjemmeside.

10 février 2023

Hej Michael,

Tak for din henvendelse på trods af den kedelige årsag.

Vi vil meget gerne høre, hvilke problemer du har i bestillingsflowet, så vi har mulighed for at forbedre os. Du skal også være velkommen til at give os et kald på 70131211, hvis du alligevel skulle få lyst til at besøge os igen, så vil vi meget gerne hjælpe dig godt igennem bestillingen.

Mark, Nordisk Film Biografer.

Billetter til d. 28 december Kennedy Aalborg

Jeg har købt billetter til Aalborg Kenny biograf. Billetterne er bestilt online via hjemmesiden. Jeg selv bor i Esbjerg.
Da jeg ikke kan komme frem, ønsker jeg at refundere billetterne. Jeg finder ud af, at det ikke er muligt online. KUN, hvis man har installeret deres app og købt derigennem. I appen siger man ja til direkte reklame, hvilket jeg selvfølgelig ikke ønsker.

Nu er jeg brændt inde på med to billetter á 180 kr. stykket.

Den eneste måde jeg kan få mine penge er at tage til Aalborg og møde fysisk op i butikken. Just dont do it.
Og så forstå branchen ikke, at de er ved at uddø....

Edit 28/12 16:30:

"Blev ringet op for at få at vide, at jeg selvfølgelig godt kunne have fået refunderet mine penge, hvis jeg bare ringede".

Det skal ske ved personligt fremmøde i den biograf, hvortil billetten er købt inden forestillingens start medbringende billed-id samt det kreditkort, som købet er foretaget på. Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes ved at ringe eller skrive til biografen.
( på hjemmesiden dokumenter/refundering )

Det du lige har skrevet er ikke korrekt. Det står udtrykkelig på jeres hjemmeside, at man netop IKKE kan skrive eller ringe.

Yderligere, blev jeg så forvirret af, at du ringede, at jeg ikke kom af toget. Det er selvfølgelig ikke din skyld.
Men det gør ikke min dag bedre, da jeg sidder/sad i lyntoget.

Jeg håber, at du har en bedre dag.

(Denne anmeldelse er næsten meme-værdig)

24 décembre 2022

Hej Daniel

Du kan refundere dine billetter op til 2 timer før filmstart både ved et køb gennemført på en BIOPLUS profil fra vores hjemmeside eller i vores app.

Hvis ikke der er købt med en BIOPLUS profil, skriver vi, at du skal møde op i biografen. Hvis du er hindret i at møde op i biografen skriver vi, at du gerne må ringe, jeg er dog ked af, hvis den besked ikke er kommet til dig.

Jeg har fundet dit køb, og jeg ringede til dig for lidt siden, men er ked af, at jeg ikke så din anmeldelse tidligere.

Rikke

Ekstrem ringe oplevelse!

Ekstrem ringe oplevelse!

Smartbox til Nordisk Film Biorgrafer gælder IKKE alle film.

Tog afsted med to af mine drenge for at se den nye Avatar-film 18/12/2022. Vi fik at vide af ekspedienten (I Odense), at gavekortene ikke kunne bruges til Avatar - det var et krav filmproducenten, at der ikke kunne benyttes gavekort til filmen. Gavekortene ville først kunne benyttes til Avatar efter en eller anden dato langt fremme i tiden? Ekspedienten oplyste, at samme regler også var gældende for flere Marvel-produktioner. Det giver absolut ingen mening! Jeg tvivler på at producenten stiller sådanne krav, men i virkeligheden er det også underordnet.
Det ville være god skik, at oplyse på gavekort, at gavekortene kun gælder til et begrænset antal film. I virkeligheden er gavekortene et ringere produkt end det I sælger gavekortene som, da gavekortene åbenbart er begrænsede!

I bund og grund er det bare rigtig dårlig stil!

Morten Larsen

17 décembre 2022

Hej Morten

Jeg er smadder ærgerlig over at læse, at du ikke har haft mulighed for at benytte din gavepakke til Avatar 2, da det lyder til at være sket en misforståelse i biografen.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, og vil derfor meget gerne opfordre dig til at sende en mail til support@nfbio.dk med et billede af gavepakkens billetter samt oplysninger på jeres billetkøb til Avatar 2.

Jeg håber, at høre fra dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Linket i jeres nyhedsbreve til at…

Linket i jeres nyhedsbreve til at afmelde sig, virker ikke, hvilket ikke er lovligt.

25 août 2022

Hej Mikkel,

Vi er kede af at du har problemer med at afmelde vores nyhedsbreve.

Du må meget gerne videresende det seneste nyhedsbrev du har modtaget til support@nfbio.dk, så vi kan få vores it-afdeling til at løse problemet.

På forhånd tak,

Hav en god dag :-)

Mvh
Kirsten
Nordisk Film Biografer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super skidt refundering under corona

30 juillet 2022

Hej Bo,

Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse ift. at få refunderet billetter under vores Covid-19 nedlukning.

Jeg kan sagtens forstå, at det er en rigtig ærgerlig situation.

Gavepakker til vores biografer har en gyldighed på 1 år. Ydermere giver vi den service, at du i op til 12 måneder efter udløbsdatoen kan få dem erstattet til nogle nye billetter, som vi også har forklaret i en mail til dig.

Din gavepakke udløb d. 22. December 2020, hvor du op til et år efter har kunne kontakte os pr. mail vedr. erstatning. Da den dato er overskredet kan vi desværre ikke hjælpe med at erstatte dit produkt.

Jeg beklager at vi ikke kan gøre mere herfra.

Sarah

I skulle skamme jer

At I har en erstatningspligt på 1 år og bl.a. bl.a. bl.a. har vi efterhånden læst af jeres standard svar på os der pga corona lukning ikke har kunne besøge jeres biografer. Ja jeres mail og telefon var sikkert ikke lukket, så ja man kunne have kontaktet jer. Tror bare vi er mange der havde forventet at I ligesom mange andre gavekort udstedere havde forlænget uden problemer. I har taget imod støtte fra staten da der var lukket og stjæle penge fra dem der har købt gavekort uden mulighed for at indløse, ja det ser I jer heller ikke for fine til. Føj

1 juillet 2022

Kære Peter,

Jeg er ked af at høre, at du ikke har haft mulighed for anvende dit gavekort. Samtidig forstår jeg også din frustration over, at du har henvendt dig for sent ift. at få det erstattet.

Gavekort og gavebilletter/gufbilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort vi sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på vores gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have gyldighedsdato/udløbsdato på gavebilletter, gufbilletter rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt for andre detailbutikker samt en periode hvor det er muligt at få erstattet disse.

Jeg beklager, at du har denne oplevelse af os og at vi ikke kan skrive noget mere positivt.

Sarah

Noté 3 sur 5 étoiles

Forgæves tur i biografen, men ros til specifik medarbejder

Hej,

I går, den 25 juni, drog vi afsted for at se filmen ‘Black phone’ i biografen i Herning. En af os tog sig af at bestille billetter over telefonen, fordi to af os er handicapledsagere til to autister. Det skal man ringe ind og reservere. Ledsager der ringede spurgte flere gange, om filmen gik i Herning den 25. Det svarede medarbejderen ja til, at den gik i både Herning og Kolding. Hun bestilte 4 billetter til Black phone i Herning, den 25 juni kl. 21.00, og vi troede alt var godt.
Da vi kom til biografen i Herning, stod vi i kø og skulle afhente både billetter og købe slik og drikkevarer til filmen. Medarbejderen slog ledsager op på telefonnummer, og hun udskrev de 4 billetter. Vi fik ‘bippet’ billetterne ved indgangen til salene, og vi gik hen til sal 3, hvor filmen gik. Da vi kom ind var salen propfyldt. Vi blev meget forvirrede og spurgte en derinde, hvad film det var i den sal. Det var så Top gun. Vi fattede intet. Ledsager spurgte medarbejder udenfor salen, hvad der var galt. Det kunne de ikke svare på, men kunne godt se på vores billetter, at der stod den 27 juni og ikke den 25, som vi havde bedt om. Da vi endnu mere forvirrede gik ud i for området, spurgte jeg (ledsager 2) en anden medarbejder, hvordan de overhovedet havde kunnet godkende og skrive billetter ud til en film, der ikke gik. Det kunne hun ikke svare på. Hun sagde det burde faktisk ikke kunne lade sig gøre.
2 autister var nu på randen af nedsmeltning og stressen var høj. Vi (ledsager 1 og 2) gik nu hen til medarbejderen ved skranken for at bede om at få tilbagebetalt billetter og også slik og drikkevarer, hvilket var en ‘dyr omgang for ingenting’. Medarbejder virkede først lidt stresset over det og forstod ikke hvorfor det var sket. Hun var frustreret, fordi fejlen tydeligvis lå i systemet hos kundeservice, som hun ingen indflydelse havde på. Da vi fortalte at vi havde 2 stressede autister siddende, ændrede hendes stemning sig øjeblikkeligt og hun blev resolut handlende og forstående for situationen. Vi fik penge retur for billetter og slik, popcorn og drikkevarer. Og oveni dette sagde hun, at drikkevarer og popcorn kunne vi bare beholde. Dét var ekstra service og lidt kompension for den forgæves tur. Hun var virkelig sød og gjorde det der ekstra, som forhindrede en større nedsmeltning hos vores autister. Forskellen på at møde os på den måde, fremfor at blive sur og komme i forsvarsposition (hvilket er den relation vi oftest oplever) gør en kæmpe forskel. Dét Hernings medarbejder gjorde, var handicap tilgængelighed.
Hvilken fejl der var i systemet den var er svær gennemskue, hvor i processen dét gik galt. Vi har aldrig oplevet sådan noget før, og det havde medarbejderne i Herning heller ikke.
Så dette skriv er mest for at rose jeres medarbejder for, hvordan hun tacklede situationen. Hun hedder Isabella. Stort tak til hende 😊
Jeg giver 3 stjerner. 5 til Isabella i Herning, men 1 til kundeservice/billetsystem i København

26 juin 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Elendig biograf.

Skulle se Top Gun i Lyngby bio, sal. 5.
Magen til ringe oplevelse.
Lyden var elendig og af en biograf med kun 5 rækker sad man i midten af biografen, under lærredet, hvor man ellers bør sidde med øjnene i 1/3 højde med lærredet.

At man skal betale så mange penge, for at de kan ødelægge en ellers god film, er helt urimeligt.

Efter at have læst NF svar på andres oplevelser, her inde på trustpilot, har jeg ikke meget tillid til at NF overhoved gider deres egne kunder.
Deres utallige copypastesvar, minder mest af alt om en stor fed fuckfinger til deres ærgerlige kunder.

Opdatering:

Volumen på lyd er måske en personligt præference, men dårlig lyd og højtalere der ikke kan gengive stemmer skarpt og præcist, men giver et mudret lydbillede, er ikke et udtryk for personlig præference, og er ikke noget som personalet kan gører noget ved.
Så den kærer Louise svarede på noget jeg ikke skrev.
Jeg skrev dårlig lyd, og ikke for høj eller for lav volumen.

9 juin 2022

Hej Christoffer

Jeg er ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse i vores biograf i Lyngby. Det er ikke ofte, vi hører feedback på vores installation af vores rækker og sæder, og det jeg vil naturligvis tage med videre. Hvad angår lyden, er dette naturligvis en subjektiv sag, da nogle synes lyden ikke kan blive høj nok, og andre at lyden skal skrues ned. Tog du fat i min kollega i biografen, da du lagde mærke til, at lyden ikke levede op til dine forventninger?

Jeg kan forsikre dig for, at vi tager alle vores anmeldelser meget seriøse og vi sætter stor pris på at vores gæster tager sig tid til, at fortælle om deres oplevelser. Det er kun på denne måde, vi kan blive bedre og give alle lige præcis den oplevelse vi ønsker for alle vores gæster.

Jeg håber, vi på trods af din oplevelse, får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Opdatering:

Hej Christoffer

Tak for din opdatering. Det kan godt være personalet ikke kan gøre noget ved en eventuelt defekt højtaler, men de kan om ikke andet undersøge sagen og forsøge at løse det. Derfor opfordrer vi altid vores gæster til at tage fat i personalet, så snart der er noget som afviger fra forventningen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil ikke anbefale gavekort til biografbilletter!

På trods af at corona pandemien har indskrænket muligheden for at bruge gavekort til biografbilletter, så har nfbio ikke ønsket at forlænge udløbsdatoen på deres gavekort!
Derfor vil jeg IKKE anbefale nfbio/Nordisk Film Biografer's gavekort!

26 avril 2022

Kære Carsten,

Tak for din besked.

Vi kan godt forstå, at du synes det er en ærgerlig situation.

Vi har en erstatningspligt på 1 år fra udløbsdatoen, hvilket vil sige, at hvis du havde henvendt dig inden et år fra udløbsdatoen, havde vi haft mulighed for at sende dig nye billetter med ny gyldighed. Vi er klar over, at Coronaen har besværliggjort noget, men det har været muligt at kontakte os i hele perioden

Jeg beklager, at jeg ikke kan give et mere positivt svar.

Noté 1 sur 5 étoiles

Min datter fik et gavekort til en tur i…

Min datter fik et gavekort til en tur i bio for 2 med 2 x popcorn og 2 x sodavand.
Gaven blev givet 24. dec 2019.
Hun lå med corona hele december måned 2019.
Pga de mange nedlukningen, pga corona, har hun ikke fået brugt gavekortet.
Nu kom dagen så endelig...
Men nu var det udløbet.
Hendes kæreste har talt med kundeservice, som oplyser at det står i loven at det ikke er gyldig længe. Det er så langt ude når det hele skyldes corona 😷
De kan ikke engang få pengene retur. Så drt vil sige at vi kan mælde Nordisk film til politiet for tyveri.
Fra en meget vred Mor

9 février 2022

Hej Karina,

Vi kan godt forstå, at du synes det er en ærgerlig situation.

Vi har en erstatningspligt på 1 år fra udløbsdatoen, hvilket vil sige at fra den dato din gavepakke er udløbet og et år frem, har du mulighed for at skrive til os, hvor vi vil kunne erstatte din gavepakke. Vi er klar over, at Coronaen har besværliggjort noget, men det har været muligt at kontakte os i hele perioden.

Jeg forstår godt, det er superærgerligt at du har fået henvendt dig for sent, men vi kan desværre ikke hjælpe.

Det er en ommer

Vi skulle endelig i biografen igen. Bestilte billetter den 27.01. Til en film den 28.01. Var ved en fejl kommet til at bestille til den forkerte dag, over NFbio +medlem. Da vi ankommer og finder ud af at vi har billetter til den forkerte dag, forsøger vi at få ændret det. Det kan ikke lade sig gøre. Vi må derfor købe nye billetter. Og det kan vi ikke via appen. 3 muligheder på appen, men ingen af dem virkede - på nogen af telefonerne!
Vi har derfor købt billet 2 gange til samme film, samme biograf - men jo kun set den en gang

Det må kunne gøres bedre når vi alle gerne skulle ud at være kulturelle igen!

29 janvier 2022

Hej Gitte,

Tak for din feedback selv om det er af en kedelig årsag.

Vi kan desværre ikke ombytte eller tage billetter retur efter forestillingens start. Jeg ved, det kan virke ufleksibelt, men årsagen til dette er, at vi betaler filmleje til filmens producent pr. solgte billet.

Vedr. dit køb af nye billetter på vores app, som har givet udfordringer er du meget velkommen til at sende en mail på support@nfbio.dk. Her vil vi kunne kigge nærmere på, hvad der skulle være, som gør at du ikke kunne købe.

Jeg beklager ikke at kunne give dig et mere positivt svar.

Tak for ingenting

Så vidt jeg har forstået er det jer der er importører af PlayStation og da jeg ikke har hørt et skid siden jeg forudbestilte PS5 i 2020, og det eneste svar jeg har fået fra forretningen var at de venter svar fra importøren (jer) nu har jeg annulleret min forudbestilling og købt en laptop til 17000kr istedet for.. Tak for jeres fantastisk ringe kundeservice under hele oplevelsen i de 2 år, i har været meget gavmilde med information omkring produktet! Jeg var i Gibraltar i slutningen af november sidste år og der stod de og langede PS5 over disken som om det var ingen ting, men os der har lavet en preorder tilbage under Vietnam krigen vi får ikke en skid, det er en freaking joke jeg håber jer og Sony kommer til at tabe tonsvis af penge..

25 janvier 2022

Hej,

Jeg beklager, du ikke har hørt noget tilbage for din preorder på en Playstation 5 - har du kontaktet support afdelingen hos Playstation? De kan kontaktes på denne mailadresse: support@dk.playstation.com

Jeg håber, de kan hjælpe dig med svar på hvad der kan være sket.

Usympatisk!

Ganske simpelt usympatisk at man har en model som besværliggøre/umuliggøre refundering af billetter.
De forventer at jeg trodser anbefaling om ingen unødig kørsel pga. sne og blæst, kører 40km for at møde personligt op, for at få mine penge tilbage!!
Ingen forståelse over tlf på nogen måde - får blot at vide "du har selv sagt ja til aftalen".....

At man ikke er interesseret i at udforme en simpel refunderingsmodel udviser manglende respekt og arrogance!

1 décembre 2021

Hej Michael,

Vi har gjort det muligt at man kan refundere billetter selv, hvis man har en BioPlus profil og købt sine billetter igennem her. Denne mulighed er aktiv op til 2 timer før forestillingen starter.

Har du kontaktet os telefonisk og fået denne besked? Jeg vil meget gerne hvis du vil sende en mail til support@nfbio.dk og skriver att Louise, så jeg kan følge op på sagen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Forretningsmodel med udløb på billetter…

Hvis svaret er inflation og justering af priser kam systemet nemt sættes op til mer betaling ligesom andre steder hvor man opgraderer....

*update* opgraderet fra 1 til 3 stjerner for deres svar som jeg manglede medarbejderen i biffen vidste

29 novembre 2021

Hej Kristoffer

Vi har forlænget vores gavebilletter med 3 måneder og kan derfor tage imod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i op til 3 måneder efter udløbsdatoen.

Derudover kan vi erstatte dine gavebilletter, i op til et år efter udløbsdatoen, ved at skrive til vores support på support@nfbio.dk og oplyse numrene der står på gavebilletterne under stregkoden/QR-koden.

Du skal også være velkommen til at kontakte os telefonisk på 70 13 12 11, med dine gavekoder. Så vil vi meget gerne undersøge mulighederne for det produkt du har.

Annastasia

Noté 1 sur 5 étoiles

Har lige set halvdelen af “Marco…

Har lige set halvdelen af “Marco effekten”
Jeg kunne simpelthen ikke holde ud at se den hele .. at hele tiden skal se Ulrich Thomsen smaske på nikotin tyggegummi er ikke til at holde ud.. hvordan kan man også finde på at tage “ anden “ med i en seriøs film.. han er da noget af det mest uduelige til at spille seriøse roller !!
Den er filmet så dårligt .. man sidder konstant med et hel fjæs på skærmen og snak snak snak..
Så jusi adler .. drop dit storhedsvanvid og giv folk hvad de vil have ( Zentropa og Nikolaj Lie Kaas ) og ik hvad du kun vil have .. det er en ommer !!

7 novembre 2021

Kortsigtet grådighed

Det er simpelthen så usselt med de gavekort.

Hvordan pokker sku man kunne jeres interne datoer for corona forlægelse ? det er så umoralsk en måde at skabe omsætning på. I har fået mine 300 kr, men jeg tvivler på at i nogensinde vil se en krone mere fra mig.

22 octobre 2021

Kære Anders,

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med gyldigheden af vores gavebilletter.

Gavebilletter har en gyldighed på 1 år. Vi har mulighed for at ombytte gavepakker i op til et år efter udløbsdatoen.

Vi beklager, at du har denne oplevelse af os og vi ikke kan skrive noget mere positivt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus