Nordiskfilm Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse af medarbejderen Viggo. Lavede en helt ny popcorn med smør pulver i, fordi vi synes det øv at de første popcorn som er smør pulver på sig. Viggo fra fields!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde i dag den 5/1 bestilt billetter til en guidet tur kl.14:00 for at se Olsens-banden. Den guidede tur skulle starte kl 14:00 dog efter en halv times venten i 2 grader sammen med 20 andre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sød og hjælpsom receptionist hos Nordisk film. Bestilt noget Olsen Banden merchandise, som han sendte afsted samme dag som jeg kontaktede NF. Pakken ankom dagen efter hvor postnord havde be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Forretningsmodel med udløb på billetter er til grin.... Pengene er jo betalt så hvorfor udløb på billetter? Det er ren grådighed... Hvis svaret er inflation og justering af priser kam systemet ne... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de location de films

Informations provenant de diverses sources externes

Nordisk Film - Film, Spil, Biografer, Musik

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De dummede sig, men reddede den flot

Vi havde bestilt billetter til "Olsen Banden" rundvisning i Valby til kl 14 d. 5/1-2019.
Efter at have stået og ventet i 30 minutter på en guide der ikke dukkede op, valgte vi at gå.

Grunden til den gode bedømmelse, er at Nordisk Film kontaktede mig, med en undskyldning, og uden jeg havde nået at brokke mig.
De kom med en fin undskyldning, påtager sig ansvaret uden bøvl og giver pengene retur + yderligere flot kompensation.

Trods alt dejligt de reagerer efterfølgende, ros til dem for det. Det kunne andre lære lidt af, når tingene en gang imellem smutter. Så trods alt ros herfra.

7 janvier 2020

dårlig oplevelse

Den guidede tur skulle starte kl 14:00 dog efter en halv times venten i 2 grader sammen med 20 andre kunder som var kommet forgæves, med købte billetter.
Vi prøvede at snakke med en medarbejder der kom gående indenfor men hun kunne hverken dansk eller vidste noget om en rundtur.

En anden gang så informere jeres kunder istedet for at lade dem stå i det uvisse det vil være det man kalder god kundeservice.

5 janvier 2020

Elendigt arbejde

Fuldstændig håbløst at man med en smartbox bio ikke kan gøre andet end at køre i biografen og håbe at der er pladser til filmen.. Nordisk film lavede deres medlemskab om for at gøre det bedre.. Indtil nu har alt lige siden været det rin-geste pi.s

1 janvier 2020

Hej Mark,

Vi er kede af at høre, at du har troet at du kun kan bruge din Smartbox nede i vore biografer, da dette ikke er tilfældet. Du kan købe billetter på vores hjemmeside, med din Smartbox. Du skal bruge de QR-koder, som står på de fysiske billetter inde i din smartbox. Du indtaster disse koder, der hvor der står 'Indløs gavebillet', som er placeret under 'Vælg antal billetter'. Hvis du har flere koder, skal du først taste den ene og dernæst trykke OK, og så gøre det samme med den næste.

Amalie G
Nordisk Film Biografer

Gavekort-udløb

Vildt at man vil være kunderne - og sine medarbejdere, der skal tage imod kritikken fra arrige kunder - bekendt at udstede gavekort med en gyldighed på 12 måneder.

"Jaeh, men vi tilbyder også beløbsgavekort, hvor gyldigheden er 3 år. Det er kun vores rabatprodukter der gælder i 12 måneder."

... For vi ved jo at de fleste foretrækker at give et gavekort på f.eks. 350 kr. til 2 x biografbilletter og guf, frem for at give 2 x biografbilletter og guf...

"Og på vores gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udløbsdato".

Nej, det er der ikke. I hvert fald ikke på biopakke-billetterne. Der står at de er gyldige i 12 måneder, så man skal "huske at gemme kvitteringen", hvilket man naturligvis ikke gør, da disse gavekort i 99% af tilfældene gives som "det kan enhver da bruge"-gaver.

Nu ligger vi inde med gavekort til en samlet værdi på 900 kr., der ikke kan bruges fordi de er 1,5 år gamle. Tak for det.

Hvis man som virksomhed står i en situation, hvor ikke-indløste gavekort giver et så dårligt image (1,5 stjerne på Trustpilot er jo komisk), men man STADIG insisterer på at tage imod penge for ingenting, så må der være noget helt galt. At man ikke vil plukke en så lavthængende frugt (en simpel ændring fra 12 måneder til 3 år, samt en tydelig datomarkering på biopakke-gavekortet), er mig en kæmpe gåde. Den mistede indkomst på ikke-indløste gavekort kan simpelthen ikke opveje den negative effekt det har på jeres image.

Det bliver Cinemaxx fremover.

29 décembre 2019

Skider på os

NF Bio skider mere og mere på deres kunder. Sætter deres priser op, men deres service ned. Håber at folk snart stopper med at se film hos dem, så de kan se hvor meget det går os på....

28 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

kan det blive sværere at bruge sin fribillet !

Vil gerne indløse mine fribilletter, men de kan åbenbart ikke bruges på hjemmesiden, man kan ikke reservere pladser og har derfor nu siddet 30 min i kø på tlf.

Så kom jeg endelig igennem !!! Kan det her system være mere latterligt !. Man kan ikke reservere pladser, man kan ikke indløse fribilleter andre steder, end på dagen i den pågældende biograf.

Det betyder at jeg skal pakke børnene i bilen, køre 40min og håbe på at der er nogenlunde fornuftige pladser tilbage.

fuldstændigt hjernedødt.

100% sur smiley

28 décembre 2019

Bio billet udløb

Jeg følger trop på de negative anmeldelse vedrørende udløb på biobilletter.
Det er tyveri kun at give 15 måneder til at indløs biobilletterne.
Men det er åbenbart helt lovligt og nordisk film har da heller ingen skrupler ved at hæve ca. 300 kr hver gang et par biobilletter ikke bliver indløst.
Jamen du har 1 år + 3 måneder til at indløse billetterne. Ja tak, de fleste familier og især børnefamilier, har en travl hverdag og bio billetterne lander i skuffen og er længe glemt indtil en dag, hvor den bliver fundet og så er det bare for sent. Bare ærgerligt 300 kr pist væk.

Længe leve streaming tjenester.

2 décembre 2019

Hej Jesper,

Vi beklager, hvis du har overset de påtrykte vilkår for gyldigheden på dine gavebilletter.

Da gavebilletter kan indløses i alle landets Nordisk Film Biografer, mener vi, at ét år, som forskrevet + den ekstra konduiteperiode, er forsvarligt. Gavepakkerne er ligeledes et tilbud, hvor køber accepterer ovenstående vilkår, ved køb. Hvorfor ansvaret for indløsning indenfor gyldighedsperioden påhviler indehaver af en evt. gavepakke. Dét sagt, har vi netop fra Nordisk Film Biografer lagt ekstra tre måneders konduiteperiode oveni de 12 måneders gyldighed som en ekstra service.

Når det er sagt, ændrer det ikke på, at du føler, du har haft en uheldig oplevelse, og det beklager jeg som sagt. Hvorom alt er, håber jeg, at vi igen engang i fremtiden, får mulighed for at have dig som gæst igen.

Med venlig hilsen,
Niklas / Nordisk Film Biografer

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg synes desværre servicen kunne være…

Jeg synes desværre servicen kunne være væsentlig bedre. Og derudover må jeg sige at jeg ikke synes alle de nye tiltag er en fordel mht. Reservation/manglen på det samme, samt afbestilling, point etc.. tværtimod.

29 novembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg slutter mig også til utilfredshed…

Jeg slutter mig også til utilfredshed over den korte frist på 12mdr for gavebiletter

Lad være med at købe dem til nogen i gave de risikerer at blive skuffet over Nordisk Films åbenlyse grådighed

6 septembre 2019

Hej Thomas,

Det er korrekt, at gavebilletter er gyldige i tolv måneder fra købsdato, som det også fremgår af produktet. Et alternativ til gavebilletter kan være et almindeligt gavekort, der udstedes på et konkret beløb - de er gyldige tre år fra købsdato. Gavekort kan købes via www.nfbio.dk eller ved pesonlig henvendelse i en af vores Nordisk Film Biografer.

Vh. Niklas / Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Endnu en tilslutning til utilfredshed…

Endnu en tilslutning til utilfredshed over den korte frist på 12mdr for gavebiletter

Svar til Nordisk Film
For det første har i helt ret i at det er svært at finde noget positivt i jeres svar det er nok mere en gang violinspil.
Det er jer der har valgt at sætte udløbstiden til 12 Mdr da i til enhver tid kan vælge de 36 Mdr. Eller bare 24 Mdr. Hvis i vil påråbe jer at jeres priser stiger så ofte at 12 Mdr vil være en udgift. Men da i bevidst har valgt 12 Mdr. må man jo forvente, at det er grundet den større forretning i, at i sælger et produkt ikke alle kan nå at bruge tids nok, da der jo er en del andre aktiviteter, i folks liv end kun at gå i biografen.

Derfor vil min kommentar om grådigheden stå ved.
De 12 Mdr. er en aftale imellem køber af gavebilletten og udsteder, som bliver indgået ved købet. Derfor er modtageren af gavebilletten som ofte en tredjepart hvor aftalen så bliver påtvunget, men ikke nødvendigvis accepteret.

Og så kan i da i det mindste stave navnet på dem i henvender jer til korrekt!

3 septembre 2019

Kære Denis,

Vi kan tage imod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i pt. op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har vi desværre ikke mulighed for at tage i mod dem.

Gavekort og gavebilletter/gufbilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort vi sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på vores gavebilletter/gufbilletter er der påtrykt en gyldighedsdato/udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have gyldighedsdato/udløbsdato på gavebilletter, gufbilletter rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt for andre detailbutikker.

Hvis vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet/gufbillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne. Vores gavebilletter/gufbilletter kan bruges i over 50 biografer og gælder i et år (samt vores kutyme med at indløse dem pt. i yderligere 3 måneder). Det anser vi som en rimelig mulighed for, at indløsning kan finde sted.

Jeg beklager, at du ikke finder anvendelsesdatoen tilstrækkelig og jeg ikke kan give et mere positivt svar på din anmeldelse.

Med Venlig Hilsen

Rikke
Nordisk Film Biografer

----

Hej Dennis,

Først og fremmest beklager jeg, at min kollega fik lavet en uheldig slåfejl i dit navn.

I forhold til gavepakken er vilkårene som beskrevet, ovenfor såvel som på produktet. Som du nævner er gavepakker et produkt, som det står køber kvit og frit for at købe. Da produktet indeholder en rabat ift., hvis samme varer købes direkte i vores biograf uden gavepakker, oplever vi dagligt gæster, som køber gavepakker og benytter dem selv.

Ligesom andre produkter der købes og gives i gave, følger der nogle vilkår med, som ikke ændres fra forretningers side af, selvom produktet gives videre fra en privatperson til en anden.

Som du korrekt er inde på, sælger vi også almindelige beløbsgavekort - via www.nfbio.dk eller personlig henvendelse i alle Nordisk Film Biografer - hvor disse udstedes med en gyldighedsperiode på tre år. Her følger dog ingen former for rabat ved brug.

Hvorom alt er, håber jeg, at svaret her, kaster en smule lys på din undren og frustration.

Hav en god dag!

Vh. Niklas / Nordisk Film Biografer

Noté 4 sur 5 étoiles

god customer service

god customer service
men nogengange kan deres webside godt være lidt underlig!

9 juillet 2019

Hej Rasmus,

Betalingssystemet Nets er desværre nede.
De arbejder på det, så det skulle gerne være oppe at køre snarest.

Mvh Sofie/Nordisk film biografer

Jeg vil gerne rose Nordisk Film Merchandise kundeservice

Jeg vil gerne rose Nordisk Film Merchandise shop kundeservice med mange flere stjerne end 5.
Jeg ville bestille Olsen-banden 3stk. figur, hvor de skulle sendes direkte til fødselsdagsbarnet. Da der skulle være et TILLYKKE kort i pakken, tilbød en meget hjælpsom mand i røret, at finde et kort, hvor han ville skrive en fødselsdagshilsen på kortet efter aftale.
Da jeg ikke kunne være tilstede, da pakken blev åbnet, fil jeg en video.
Det var perfekt!!! Kunne ikke gøre det bedre selv. Olsenbanden citater var håndskrevet på forsiden af et Olsenbanden med Dannebrog kort og rigtig fin tekst skrevet efter mit ønske inde i kortet.
Den kundeservice er så meget i top og den urolig venlig mand er en stjerne i sig selv. Hjertelig TAK til ham🙏🏼

23 mars 2019

Hej Jennifer

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, og ikke mindste for de meget fine ord.

Det glæder os, at det hele gik efter planen.

Håber, at det var en god fødselsdag.

Hav en dejlig dag.

Mvh Sara

TYVERI.

TYVERI.
Sidder med 4 ubrugelige billetter, NF siger at et år er rimeligt, men når man ser hvor mange der klager, skulle de måske tænke at det er en ommer.

6 mars 2019

Kære Søren,

Vi kan tage i mod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har vi desværre ikke mulighed for at forlænge dem yderligere.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubrugelig gavebillet - køb aldrig dette produkt!

Der er ikke noget så ærgerligt som at se skuffede børn!
Glade for at skulle bruge gavebiletter til bio og guf - skuffet over at de er udløbet på kun ét år ;-(
...hvorfor ikke bare gøre som alle andre og bruge 3 år?
Specielt når der ikke står udløb dato på selve biletten!

Gå udenom NF - hos Cinemax er der 3 år på biograf gavekort :-)

29 décembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Reflekterer NF ikke over negative anmeldelser?

Når man nu læser de mange negative anmeldelser af Nordisk Film kan man jo undre at de ikke laver om i deres procedure. Også vi har mistet 3 stk 2 persons billetter med popcorn og vand da vi overskred fristen på et år med 3 dage. Kan ikke forstå Nordisk Film ikke bibeholder den normale 3 års brugsret der findes på gavekort. Det vil være et fåtal, der har problemet, men dem der får det skriver så dårlige anmeldelser - ligesom min. Jeg kender deres svar om "at rimelig brugstid er 1 år", men opfordrer alligevel til ændret procedure og deraf nærmest garanteret bedre kundetilfredshed.

29 décembre 2018

Kære Lars,

Jeg giver din henvendelse videre til rette afdeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse i Nordisk film…

Skuffende oplevelse i Nordisk film biograf i Wave , Hundige, der burde nok fyres en medarbejder eller 2, fremovre holder vi os væk efter den oplevelse

18 août 2018

Kære Kim,

Tak for din anmeldelse, selvom den desværre kun er til en enkelt stjerne.

Jeg er ked af, du har haft en skuffende oplevelse i vores biograf, og jeg håber vi kan få lov og mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang til en bedre oplevelse.

Louise / Nordisk Film Biografer

KØB IKKE GAVEKORT TIL NFBIO

Biograftur for 4 børn, der er SÅ skuffede over at misse en eftermiddag i biffen. De har fået Bio-billetter i julegave, hvor der er et års gyldighed, men der er ingen dato på billetterne, så det er ikke muligt at se udløbsdato - så kan man jo sagtens afvise, når man står ved kassen, hvor der henvises til dem vi har fået billetterne af, for at få en datostemplet regning. Det ved I jo lige så godt som jeg, ikke er muligt efter ½ år.
Ungerne fik en julegave som er helt og aldeles værdiløs.

23 juillet 2018

Kære S. Wede

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med gavebilletterne.

Gavebilletterne aktiveres først i det øjeblik de køres igennem kasseapparatet, hvilket er årsagen til, at der ikke er påtrykt nogen dato på pakken.
Hvis man ringer til vores support vil vi meget gerne slå gavebilletter op og oplyse den dato de udløber.

At have udløbsdato på gavebilletter, rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt detailbutikker.

Hvis vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne gavebillet. Vores gavebilletter kan bruges i over 40 biografer og gælder i et år, hvilke anses som en rimelig mulighed for, at gæsten kan bruge det.

mvh Sissel, Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubrugeligt gavekort hvis du ikke læser…

Ubrugeligt gavekort hvis du ikke læser det med småt.
Biograftur for 2 hvor der kun er et års gyldighed er utrolig dårlig stil.
Jeg kan ikke se nogen rimelig begrundelse, det er simpelthen en pengemaskine, hvor man tjener på at sælge en vare kunden aldrig får.
Fik en julegave som endte med at være totalt værdiløs, og som Nordisk film tjener penge på......

27 mars 2018

Kære Jeppe,

Tak for din henvendelse til Nordisk Film Biografer.

Ubrugelig billetter

Havde fire billetter + fire gufbilletter - som vi desværre ikke fik brugt inden et år. 14 dage efter udløb ville vi bruge dem - men det kunne vi ikke. Nordisk Film ville ikke refundere eller give nye billetter på trods af, at vi havde betalt for dem. Ikke fordi de ikke kunne - men fordi de ikke ville.....

600 kr - lige ud af vinduet.

Dårlig kundeservice.

27 février 2018

Kære Martin,

Tak for din henvendelse til Nordisk Film Biografer.

Som vi også har informeret om per mail vi kan tage imod gave- og gufbilletter (udstedt af Nordisk Film Biografer) i pt. op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har vi desværre ikke mulighed for at tage i mod dem.

Jeg beklager, at jeg ikke kan give dig et mere positivt svar.

Med venlig hilsen Sofie/Nordisk film biografer

Noté 3 sur 5 étoiles

Bløde popcorn men go film

28 décembre 2017

Kære Jytte,

God dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus