Nordiskfilm Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse af medarbejderen Viggo. Lavede en helt ny popcorn med smør pulver i, fordi vi synes det øv at de første popcorn som er smør pulver på sig. Viggo fra fields!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde i dag den 5/1 bestilt billetter til en guidet tur kl.14:00 for at se Olsens-banden. Den guidede tur skulle starte kl 14:00 dog efter en halv times venten i 2 grader sammen med 20 andre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sød og hjælpsom receptionist hos Nordisk film. Bestilt noget Olsen Banden merchandise, som han sendte afsted samme dag som jeg kontaktede NF. Pakken ankom dagen efter hvor postnord havde be... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Forretningsmodel med udløb på billetter er til grin.... Pengene er jo betalt så hvorfor udløb på billetter? Det er ren grådighed... Hvis svaret er inflation og justering af priser kam systemet ne... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de location de films

Informations provenant de diverses sources externes

Nordisk Film - Film, Spil, Biografer, Musik

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Måske den dårligste service

Jeg har i dag haft mit livs dårligste oplevelse hvad angår service. Jeg ringer ind for at købe en supplerende billet til min bestilling, og får så jeres medarbejder Lise eller Lisa igennem på telefonen. Hun starter med at præsentere sig selv, og da jeg fortæller hvad der skal ske, sukker hun og giver udtryk for irritation over min henvendelse. Jeg siger derefter at jeg ikke ringer for at irritere hende, men at jeg bare kan ringe ind igen og snakke med en anden medarbejder. Det lytter hun ikke til men bliver til stadighed ved med at virke enormt belastet over at jeg ringer, til trods for at vi er 5 mand der har valgt at bruge jeres biograf. Da jeg spørger efter hendes navn sidst i samtalen smækker hun bare røret på, hvilket i min optik er FULDSTÆNDIG skandaløs behandling. Hun må have haft en enormt dårlig dag, siden hun behandler betalende kunder der betaler i dyre domme for at se en film. Det kan ikke passe, at man i et servicejob, ikke kan lide at servicere.

16 décembre 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Besværlig og ikke mobilvenlig hjemmeside

Har lige villet bestille billetter til en Nordisk Film-biograf via mobilen. Men må sige, at det virkelig ikke er godt lavet. Man skal oprette en profil. Fint nok. Derefter flere forgæves forsøg på at logge ind, trods korrekt mail og kodeord. Og det er efter flere scroll-problemer ved oprettelsen af profilen. Det er som om, at selve oprettelses-boksen ikke er ordentligt tilpasset til mobilen (i hvert fald ikke Android).

I mellemtiden er mine sæder blevet snuppet... Det kan I selvfølgelig ikke gøre for, men det var bare et ekstra irritationsmoment set i lyset af ovenstående hyr med bare at oprette en sk**e profil.

Nuvel. Betaling. Om det er en fejl ved jeres hjemmeside, skal jeg ikke kunne sige. I hvert fald er det ikke muligt at trykke hverken på MobilePay- eller kortbetalings-mulighederne. Efter et par omgange 'browser-refresh' lykkes det dog.

Nu er folk generelt nok også hurtige til at brokke sig i disse tider, hvor alt højst må tage 30 sekunder - men det virker som om, at hjemmesiden har nogle børnesygdomme.

Er det noget, I selv har registreret eller hørt andre påpege?

20 octobre 2017

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse af Nordisk Film Biografer.

Vi er kede af at høre, at du ikke synes om vores hjemmeside.

Når du vil reservere/købe billetter enten via vores hjemmeside, vil man blive bedt om at logge ind.
Har man ikke en profil og vil ikke have en, kan man vælge at fortsætte uden profil. Det gør man ved at vælge knappen ovenover, hvor der står "uden profil".

Når du har markeret nogle pladser og ikke når at færdiggøre denne indenfor 10 min. vil systemet gå ind og spærre dine pladser.
Det er højst sandsynligt at det er det der er sket. Pladserne bliver automatisk frigivet igen efter 15 min.

I forhold til at det er svært at scrolle igennem log in vinduet, og at du var nødt til at opdatere dit browser vindue for at få lov til at betale, er ikke noget vi kan genkende eller har fået henvendelser omkring.

Hvis du skulle opleve det igen, vil vi gerne høre om det.
Du må meget gerne tage nogle screenshots af det du oplever, og sende det til os på support@nfbio.dk. Så har vi større mulighed for at finde frem til årsagen.

Rigtig god fornøjelse i biografen!

Ida/Nordisk Film Biografer

Diskriminerende.

Jeg har prøvet at bestille 1 stk. bilet til sofarækkerne i Nordisk Films biograf Falkoner, men erfarede at det ikke kunne lade sig gøre på nettet. Efterfølgende ringede jeg til Nordisk Film hvor jeg fik at vide at kun hvis man er 2 personer kan man få lov at sidde i sofaerne. Dette føler jeg er dybt sårende og meget diskriminerende at hvis man går i biografen enten alene eller hvis man er enlig så kan man ikke frit vælge om man vil sidde på sofarækken. Jeg mener det er et brud på ligestillingsloven at enlige bliver afskåret fra det, under alle om stændigheder er det utrolig dårlig service.

8 mars 2017

Kære Pierre,

Det er korrekt, at man ikke kan bestille et ulige antal på vores sofarækker ved bestilling online.

Det er dog muligt at bestille et ulige antal pladser på sofarække, det kan være som enlig, eller som et selskab på 3 eller 5 eller flere pladser ved at bestille via vores servicecenter. Man skal være opmærksom på, at det er som at sidde en en sofa derhjemme, og man derfor kan opleve at sidde i en sofa uden armlæn og dermed tæt med en fremmed.

Vi håber snart at se dig i biografen igen.

cafebesøg & bio

Jeg har fødselsdag idag og min skønne kæreste har givet mig en gave der bestod af cafebesøg og bio og ligger i indpakket folie stadigvæk men men nordisk film sagde det var over tid så tak for en ødelagt fødselsdag fra nordisk film

8 mars 2017

Kære Henrik,

Vores gavepakker gælder et år, så det lyder mystisk hvis du skulle have fået en udløbet gavepakke. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til det sted, som har udstedt dem, såfremt gavepakken er udløbet inden I har modtaget dem.

Jeg håber at du - trods alt - havde en god fødselsdag :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Nordisk film Fields

Var I biffen igår for at se Underverden.
Allerede under reklamerne og trailersjow blev flere af biografgæsterne, uden at ønske det, opmærksom på 4 unge drenge der snakkede højlydt og gentagne gange rendte ud og ind af salen.
Da filmen endeligt begyndte, fortsatte deres snakkeri og de sad og lyste rundt I salen med deres mobiltelefoner.
En dame, på samme stolerække som drengene, bedte dem om at dæmpe sig, hvilket de også gjorde I ca. 3 minutter, så fortsatte de igen med deres snakkeri.
Denne larmen og rumsteren rundt fortsatte desværre under hele filmen selvom drengene gentagne gange blev bedt om at stoppe.
Efter filmen, tog jeg selv bestik af de unge irritationsmomenter og kunne ved selvsyn vurdere at 3 ud af 4 drenge ikke har været én dag over 12.

Filmen underverden er nomineret til en aldersgrænse på minimum 15 år, så jeg forstår ikke hvordan de overhovedet har kunne købe billetter og hvorfor de er blevet lukket ind I biografsalen.
Bør Nordisk Film ikke se legimentation på deres gæster, hvis der overhovedet kan være tvivl om hvorvidt gæsterne er over eller under den nominerede aldersgrænse?
Uanset hvad, skete det ikke igår.

Jeg synes desuden det er kritisabelt at Nordisk Film tillader at et fåtal gæster kan ødelægge det for andre.
Og jeg synes det er kritisabelt at Nordisk Film giver mindreårige adgang til at se en film de tydeligt ikke er gamle nok til.

Ærgerlig oplevelse og dårlig service fra biografudbyderen.

Den del af filmen hvor jeg reelt set kunne koncentrere mig, mest fordi at lyden I filmen var højere end de omtalte irritationsmomenter, gav et positivt indtryk.

20 février 2017

Hej Mette.

Tak for din henvendelse til Nordisk Film Biografer selv om det er af en kedelig årsag.

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse og vi er meget kede af, at der er nogle, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig i en biografsal.

Det er heldigvis ikke noget, som vi oplever så tit. Men det er et problem, som vi er meget opmærksomme på og ud over at appellere til at tage hensyn via oplysning, har vi fokus på forebyggelse ved for eksempel at tage fat i grupper, der støjer allerede i foyeren og fortælle, at vi er glade for, at de er i godt humør men, at de skal huske at være stille under filmen. Derudover laver vores medarbejdere stikprøver i salene. Vi har desværre ikke ressourcer til at have medarbejdere til at overvåge hele filmen, men har stikprøver (synlige og usynlige) i forhold til specifikke film og tidspunkter.

Du skriver ikke, om der var nogen, der tilkaldte en medarbejder. Jeg er klar over, at man selvfølgelig helst ikke vil gå glip af filmen, men man kan altid tilkalde en medarbejder, der er trænet til at tage hånd om situationen.

Når en film har en censurgrænse på 15 år, så kan børn under 15 se filmen, hvis de er ledsaget af en voksen (over 18 år).
I vores billetsalg vil vi normalt tage fat i gæster, hvor det er tydeligt, at de er særdeles uden for målgruppen og vejlede til et andet valg – også selv om de gerne måtte se filmen jf. censurreglerne. Både af hensyn til andre gæster men også for deres egen skyld, så de får en god oplevelse.

De pågældende gæster kan dog have købt billetterne i vores automater, købt dem online eller en anden kan hentet dem, så de på den måde er kommet uden om billetsalget. Vi har samtidig billetkontrol for flere sale samlet, så igen kan de her have kommet ind uden at blive ”opdaget”.

Jeg vil gerne undskylde, at du har haft en dårlig oplevelse. Du er velkommen til at skrive til: servicefields@nordiskfilm.com om hændelsen, så vi kan kigge nærmere på sagen.

Liza/Nordisk Film Biografer

Noté 4 sur 5 étoiles

Biocity Citysyd

Dejlig biografer. Søde og smilende personale. Gratis parkering. Eneste minus er biografsæderne, de er for løse i ryglænet. Det er svært at finde den rigtige indstilling da den mindste bevægelse gør at ryglænet flytter sig.

30 décembre 2016

Onko bonko booking

Først forsøgte jeg at booke på mobil. Skulle så oprette mig og den gik i sort. Så prøvede jeg på iPad, samme resultat.
Så tog jeg pc'en frem og måtte starte forfra. Først skal man oprette sig på Nordisk Film og så købe billetter........ Nej man bliver så sendt videre til et andet site hvor man så skal oprette sig og starte forfra med at booke film og så til sidste betale for dem.
Har I testet jeres løsning? Det har jeg desværre svært ved at tro, Ærgeligt man skal sidde og hidse sig op over at bruge sine penge på et system der IKKE er testet på kunder kan man se, men altid rart at vide der er potentiale for forbedring, for dem der skal udvikle på løsningen ;D

11 novembre 2016

Kære Steen,

Jeg beklager du har haft så meget besvær med at købe billetter til vores biograf. Det er ikke meningen at vores gæster skal have denne oplevelse af at bruge vores hjemmeside. Jeg vil gerne forsøge at forklare, hvorfor du oplever at blive bedt om at logge ind flere gange og på forskellige hjemmesider.
Det er således at Nordisk Film Biografer har vores egen hjemmeside www.nfbio.dk. På denne hjemmeside kan man melde sig ind i vores bonusklub og/eller logge sig ind på sin bonusprofil. Det er ligeledes muligt at se programmet for vores forskellige biografer.

Så snart du vælger en film og et spilletidspunkt og gerne vil reservere/købe billetter til forestillingen, bliver du ført over på en anden hjemmeside - www.kino.dk. Denne hjemmeside håndterer ikke kun Nordisk Film Biografer, men også en masse andre biografer i landet og de har derfor deres eget profil/login system. Hver gang man foretager noget på deres hjemmeside (hvilket ikke kan undgås), så skal man logge sig ind på deres hjemmeside, eller som minimum opgive nogle oplysninger, som bookingen kan gemmes under.

Vi er opmærksomme på at linket mellem de to forskellige hjemmesider, som man interagerer med ikke er tydeligt og det arbejder vi på at synliggøre tydeligere. Vi er ligeledes opmærksomme på at der er nogle udfordringer hvis man anvender vores hjemmeside fra Ipad eller mobil - hvilket vi ligeledes arbejder på at løse på en tilfredsstillende måde.

Jeg håber vi snart har brugbare rettelser klar, så du ikke oplever disse fejl igen.

Downgrade

Er generelt en tilfreds bruger af Nordisk film biografer, men efter de har downgraded deres system, har de sørget for at man KUN kan købe billet til den biograf, som man skal se filmen i. Normalt har jeg næsten altid købt billetten i en anden biograf, end den jeg skal se filmen i - den mulighed er der ikke, efter de har fået nyt system hvilket betyder at jeg kan vælge at betale 10kr ekstra (i en forvejen meget høj billetpris), tage forbi den aktuelle biograf i meget god tid forinden for at få gode billetter eller komme til tiden og få knapt så gode billetter. Spørgsmålet er så om de har gjort dette for at tjene ekstra eller det var en hovedet-under-armen beslutning, da de valgte at gøre servicen dårligere for kunderne?

SVAR TIL NORDISK FILM:
Tak for svar. Dog var det netop min point, - at jeg nu skal til at betale ekstra for at sikre mig gode billetter, hvor jeg førhen blot kunne gå i den biograf der ligger lige ved siden af mit arbejde... synes dog det er utroligt at et nyt system ikke kan håndtere det...

8 octobre 2016

Kære Denise,

Det er korrekt, at du ikke længere kan købe/reservere billetter i en af vores biografer for så at hente dem i en anden biograf.

Årsagen til dette er, at vi har fået nyt billetsystem, da har en lang række fordele – til gengæld er der muligheder, vi må undvære. Vores tidligere billetsystem kørte på en central server. Ale biografer havde derfor forbindelse til hinanden og der kunne dermed købe/reserveres/refunderes billetter til en anden biograf end den, man fysisk stod i. Vi havde desværre en række problemer med systemet og i særdeleshed en for høj ustabilitet. Det gjorde, at systemet jævnligt gik ned og i disse tilfælde blev alle biografer ramt.

Vi har nu skiftet til et nyt billetsystem, der kører på en lokal server pr. biograf. Det giver en meget høj stabilitet, hvor biografen kan sælge billetter uafhængigt af netadgang og hvor et nedbrud kun vil ramme den enkelte biograf. Ulempen er, at biografen ikke har forbindelse til vores andre biografer og man kan derfor ikke i den enkelte biograf købe/reservere/refundere billetter til andre biografer.

Vi har her vurderet, at høj stabilitet er vigtigst for vores gæster. Samtidig bruger flere og flere gæster muligheden for reservation/køb online via nfbio.dk eller vores app og her kan du naturligvis bestille til alle biografer – men må desværre afhente reserverede billetter i den enkelte biograf.

Når det så er sagt vil jeg anbefale at du enten køber billetterne online på nfbio.dk eller reserverer dem (og eventuelt konvertere dem til et køb senere) og på den måde sikrer dig netop de pladser du ønsker.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i Nordisk Film Biografer snart igen.

EDIT - Du betaler ikke bestillingsgebyr når du køber online, der er det samme pris, som hvis du afhenter billetter direkte i biografen.

Dårlig kundeservice

Total dårlig kundeservice, at de såkaldte gavebilletter kun gælder 1 år, når gavekort og tilgodebevis gælder fra 3 til 5 år. Det faldt mig slet ikke ind, at de kun gjaldt 1 år! Og så den dumme undskyldning, at priserne kan stige, således at biografen kan tabe penge, hvis de gælder over 1 år. De kan da bare skrive på billetten, hvor høj en billetpris, den dækker, og er prisen steget, må indehaveren selv betale differencen. Det gør man da gerne i stedet for at tabe både billetter, cola og popcorn! Hvis jeg kunne, ville jeg fravælge at komme i Nordisk Films biografer fra nu af.

22 juillet 2016

Hej Susanne,

Når vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne gavebillet. Vores gavebilletter kan bruges i over 40 biografer og gælder i et år, hvilke anses som en rimelig mulighed for, at vores gæster kan bruge dem. Der står altid på æsken man køber, hvor længe de kan bruges. Men vi har som en ekstra service lagt en konduiteperiode på næsten 3 måneder ind i stregkoderne på de af vores gavebilletter, som kan købes i kiosker, tankstationer og supermarkeder, hvis man skulle komme til at overskride fristen. Så hvis dine billetter ikke er blevet alt for gamle, er du velkommen til at ringe til os på 70131211, så kan vi slå stregkodenumrene op i vores system og derved se, hvilken dato dine præcis udløber.

Lotte/Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Odense Banegård - hold jer væk!

Elendig rengøring. Når man kommer ind i salen (som de første) konstatere vi at der allerede ligger lidt popcorn rundt omkring. Herre gud, alle ved hvor besværligt det kan være at få dem 100% væk med deres korte rengøring.

Dagen efter, vågner jeg op med udslæt på baghovedet - præcis det sted jeg har hvilet mit hoved under filmen. Jeg taler derefter med min underbo som er læge, og siger at det kunne meget vel stamme fra nakkestøtten, da de "generelt set ikke er synderlig rene". Jeg sætter aldrig mine ben der igen. Tillgengæld kan jeg anbefale Kino ved Rosengårdcenteret.

24 mai 2016

Kære Stig,

Vi er rigtig kede af, at din biograftur sluttede med en dårlig oplevelse og at du vågnede med udslæt.

Mellem forestillingerne kan vi ikke altid nå at rengøre helt i bund. Vi fjerne affald, spildte drikkevarer mv., men du kan som du nævner godt opleve spildte popcorn i mindre mængder. Biografen bliver derudover gjort rent dagligt og det gælder også i alle vores sale.

Vi ved ikke rigtig, hvad der skulle være årsagen til dine udslæt. Vi gør som sagt rent dagligt og med godkendte rengøringsmidler. Vi har da heller ikke tidligere oplevet, at man skulle få udslæt på grund af manglende rengøring af sæder eller har hørt om det fra andre biografer, offentlige transportmidler eller andet. Vi ved derfor ikke, hvor din underbo har sin viden fra, men vil meget gerne høre nærmere om dette og om der er noget, som vi bør gøre anderledes i vores rengøring.

Vi er som sagt kede af, at du har fået disse udslæt og vil gerne undersøge nærmere, om der fx kan være påført noget på det sæde, hvor du sad. Hvis du kan huske, hvor du cirka sad, så må du gerne vende tilbage til os.

Vi respektere derudover, at du har haft en dårlig oplevelse og din anmeldelse. Men du er naturligvis altid velkommen en anden gang.

Forvirring fra kundeservice

Først oplyser kundeservice til mig at mit gavekort lovmæssigt gælder to år, men at de af sikkerhedsmæssige årsager kun skriver et år på gavekortene.
På baggrund af dette vælger jeg så at vente til den rigtige film kommer.
Nu er den film jeg gerne vil se endelig i biografen, men nu er oplysningen også en anden om gyldigheden på mine gavekort.
Nu gælder de kun tre måneder efter udløbsdatoen...
Hvilket resultere i at min biograftur i weekenden nu er aflyst og billetterne gået til spilde.

Nordisk Film - dårlig og forvirrende kundeservice.

Fra en meget skuffet kunde, der nu ikke køber flere gavekort fra jer.

29 avril 2016

Kære Patricia,

Jeg beklager, du føler vores oplysninger forvirrende og dårlig. Jeg tillader mig at gentage nogle af de oplysninger vi har givet dig på din skriftlige henvendelse.

Vi kan tage i mod gave- og gufbilletter (heriblandt også billetter udstedt af Morebox og Goodtimes) i op til 3 måneder efter udløbsdatoen. Herefter har vi desværre ikke mulighed for at forlænge dem yderligere.

Gavekort og gavebilletter er omfattet af lov om forældelse og er derfor gyldige i 3 år med mindre andet er anført. De gavekort vi sælger på et givent beløb, har da også 3 års gyldighed, men på vores gavebilletter er der påtrykt en udløbsdato, hvorfor denne er gældende. At have udløbsdato på gavebilletter, rabatkuponer etc. er en normal procedure for virksomheder lig vores samt detailbutikker.

Årsagen til dette er, at der kan ske ændringer i vores priser, hvorfor gavebilletten (ekskl. rabat) ikke modsvarer den pris, som en billet eller vare koster på indløsningstidspunktet. Hvis vi som virksomhed vælger at sætte en udløbsdato på en gavebillet, er det et krav, at der er en rimelig mulighed for at nå at bruge denne gavebillet. Vores gavebilletter kan bruges i over 40 biografer og gælder i et år (samt vores kutyme med at forlænge dem yderligere 3 måneder), hvilke anses som en rimelig mulighed for, at gæsten kan bruge det.

Jeg beklager, jeg ikke kan give dig et mere positivt svar.

Fin tilbagemeldning

Har lige talt med Louise fra kundeservice i Nordisk Film' s kundeservice igen.

Hun havde reflekteret over det, at jeg havde lagt røret på hun beklagede meget og forklarede det ikke var mig hun havde sukket af men deres system som ikke gjorde som det skulle og derfor var de meget pressede.

Bare det, at hun selv ringede tilbage og beklage det skete er mere end flot og rigelig til, at jeg sagtens kan ændre på min bedømmelse og give Louise ALLE stjernerne tilbage i kundeservice håndteringen.

Super flot Louise.

Vh. Vivi

21 mars 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Støj fra andre sale i Field's-brografen

Under The Danish Girl kunne en brummen ofte høres, og kundeservice forklarede, da jeg spurgte til årsagen, at det var fra andre sale. Der blev ikke nævnt nogen forsøg på udbedring af problemet eller mulig kompensation.

2 mars 2016

Kære TK,

Jeg beklager du har haft denne oplevelse og at du er blevet mødt af dette svar fra vores kundeservice. Vi vil naturligvis undersøge problemet nærmere og udbedre dette.

Jeg håber dit næste besøg hos os, bliver den gode oplevelse vi ønsker at give vores gæster.

Dårlig service

Personalet i nordiskfilm Randers var ikke i stand til at vejlede omkring brugen af gaveboks og da de forsøgte henviste de til gavekort udstederen, som ikke havde tlf-tid. Dog mente de jeg blot skulle betale på normalvis og gemme gaveboksen. Smart måde at logge folk i biffen flere gange..

20 février 2016

Kære Michael,

Jeg beklager, du ikke følte dig hjulpet i biografen med din gaveboks. Det er således at vi modtager rigtig mange forskellige gavepakker i biografen, og det er nødvendigt for os at vores gæster har aktiveret/sørget for deres gavepakker er klar til brug, så snart de kommer i biografen. Vi har desværre ikke den nødvendige internetadgang samt den rette tid i biografen, til at være behjælpelige med at aktivere disse gavepakker. Det har bestemt ikke være hensigten, at du skulle føle dig lokket i biografen flere gange, ved at foreslå dig at købe billetter på normalvis, men et simpelt forsøg på at redde situationen i øjeblikket.

Jeg vil anbefale dig at ringe til Nordisk Film Biografer Servicecenter på 70131211 alle dage mellem 11-20, så vil de forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis udstederen af gaveboksen ikke har telefontid, på det tidspunkt du har behov for hjælp.

Jeg håber vi kan byde dig velkommen i Nordisk Film Biografer Randers en anden gang.

Dårlig kundeservice.

Havde købt to billetter til Deadpool men da jeg har fået influenza kunne vi ikke se filmen, jeg ringede til nordisk film, men de sag bare at de kunne ikke afbestille online,
men at jeg var nød til at møde op personligt ved Nordisk film i Herning for at få pengene tilbage, men det kan jeg jo ikke når jeg er syg, men så sagde hun, så kan du bare sende en anden, men der er langet til Herning.

16 février 2016

Kære Dan,

Tak for din henvendelse til Nordisk Film Biografer.

Vi kan desværre kun refundere billetter ved personlig henvendelse inden forestillingens start. Dog er vi fleksible, at du kan refundere dem i hvilken som helst af vores Nordisk Film biografer i hele landet, så længe det er inden filmens start.

Ser du på reglerne hos arrangører af koncerter, teatre, sport m.v. vil du opleve, at det typisk slet ikke er muligt at få refunderet købte billetter (undtaget ved aflyste forestillinger). I biografbranchen giver vi dog mulighed for at man kan få refunderet sine billetter uanset årsag, men det kræver som sagt, at man personligt henvender sig før filmen starter.

Jeg beklager, at jeg ikke kan give dig et mere positivt svar.

Dårlig biograf

Har fri billetter til nordisk film og vil første gang ind og se Spectre! Man kan så ikke bruge billetterne de første 14 dage og reserver så til 15 dagen! Men på Spectre skal der gå 3 uger åbenbart 😡! Måtte betale for billetter selv om der står 14 dage på billet! Ringer og klager til nordisk film som siger der er speciel aftale på den film 😡! I dag skal vores børn se Star wars og der er også gået 14 dage, igen sammen problem 3 uger 😡😡😡😡😡😡😡! Syntes det for ringe at der på billetten står 14 dage når det ikke bliver overholdt! Har måtte betale 2 gange nu, hvorfor har I så fribilletter ???????? Måtte heller ikke bruge mine point selvom jeg havde nok😡! Det nok sidste gang vi benytter nordiskfilm!!!!! Kunne jo ikke lade børnene gå skuffet hjem i dag så jeg pungede ud igen😤😤

30 décembre 2015

Kære Trine,

Det er korrekt, at vi til visse forestillinger bliver pålagt af filmens distributør, at vi ikke må tage i mod fribilletter eller frikort i de første 2-4 uger efterpremieren. Dette er typisk kun på årets allerstørste film, at der er disse begrænsninger. Det bestemmes som sagt af det pågældende filmselskab og er regler, som Nordisk Film Biografer pålægges af efterleve, hvis vi vil vise filmen. At det så er gået ud over dig to gange, er selvfølgelig beklageligt, men vi ville rigtig gerne have taget imod dine fribilletter eller point hvis det kunne lade sig gøre og vi måtte fra producentens side.

Jeg håber vi på trods af dine to oplevelser, kan byde dig velkommen i Nordisk Film Biografer en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig information ved reservation, ingen biletter

Min hustru og jeg havde booket billetter til den nye Star Wars film tilbage i november, vi havde brugt dagen på at køre børne til pasning i det jyske og glædede os. Desværre viste det sig at på lige præcis Star Wars gælder det sædvanlige med at billetter skal hentes 45 min. før forestillingen ikke, i stedet var der senest den 21. november... og det viste sig at vi langt fra var de eneste som ikke var opmærksomme på dette.

Synes at det er super dårlig service at man i det mindste ikke har sendt en reminder ud eller som minimum skrevet at vores reservation var cancelleret. Det kostede os lige en hyggelig aften ude, og resultatet er at næste gang bliver det Cinemaxx, der har jeg ikke oplevet det problem.

20 décembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig oplevelse og fantastisk service

Jeg har efterhåndet kommet i Nordisk Film Randers i en tid. Jeg er altid budt pænt velkommen og spurgt om der var noget personalet kunne gøre for mig eller hjælpe mig med. Kiosk personalet er søde og sørger altid for, at jeg kommer der fra med den billigste løsning. Billetkontrolløren står smilende ved trappen og venter på gæsterne skal ned og se film. Det er skønt at blive mødt med et smil og nogle gange også god humor. Dertil bliver samtalen altid afsluttet med god aften eller rigtig god film!
Jeg vil blive ved med, at komme der og anbefale det til mine venner og familie.

15 décembre 2015

Réponse de Nordiskfilm

Ih hvor bliver vi glade, når vi læser sådan en anmeldelse!
Den vil vi skynde os at dele med vores kolleger, så alle ved at deres smil og venlighed betyder noget.
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive til os :)
Rigtigt glædelig jul og godt nytår!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus