Skulle levere Helthjem pakke der nå og de ville ikke hjelpe med å skrive ut lapp, selv om jeg ikke har skriver hjemme og de har mulighet å gjøre dette ( noe hun selv sa, bare at hun ikke kunne / vill... Voir plus
If you enjoy a regimented holiday, this hotel is for you. If you enjoy a spontaneous carefree holiday its not. Having to book for both breakfast and evening meals and then to be in a queue for 10 to... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Jeg har vært i butikken i Tønsberg to…
Jeg har vært i butikken i Tønsberg to ganger. Begge gange for å hente ting jeg har bestilt. Begge ganger blir jeg møtt i kassa av en dame som virker totalt forvirra. Hun går ut på lageret og finner ikke det jeg har bestilt. Jeg viser sms med beskjed om at varen er klar til avhenting og først da går hun i skabet bak kassa og ser.
Kanskje ikke så rart det var eneste butikken uten kunder rett før 17. mai?
Jeg kjøpte Bellina bomullsengesett, anbefales ikke!
Jeg kjøpte Bellina bomullsengesett 140x220 cream via "klikk og hent". Sengesettet har fått 4.5 av 5 stjerner på nettsiden til Princess, noe som virker veldig urealistisk. Dessverre kan jeg ikke legge igjen anmeldelse på nettsiden deres (så stjernene der er jo ikke til å stole på når ikke alle som handler kan legge igjen anmeldelse). Jeg vasket sengetøyet på 60 grader anti allergy-program med ekstra skylling i tillegg, før jeg tok det i bruk. Det var helt forferdelig! Det var hardt og stivt med en ru overflate, var så ille at jeg klødde hele natten og sov veldig dårlig. Jeg endte opp med å ikke kunne bruke det. Ja, jeg har sensitiv hud, men jeg har aldri i mitt liv opplevd et så dårlig sengetøy før.
Kjøpte høy fast dunpute
Kjøpte høy fast dunpute. Er så tettpakket og hard at det er umulig å ligge på den en hel natt. Passer best for en som skal sitte i sengen evt ha den som ryggstøtte. Anbefales ikke
Lang leveringstid og dårlig oppføliging
Bestile gardin den 25. november på nett med klikk og hent på Princess - Bryn senter. Det stod at leveringstid var inntil 10 virkedager. Det hadde jeg ikke fått med meg, så jeg etterlyste først gardinene på e-post uten å få svar. Ringte deretter og fikk beskjed om dette med 10 virkedager (da var det gått 10). Jeg sa at da regnet jeg med at beskjeden var rett rundt hjørnet. Den 17 desember hadde jeg fremdeles ikke fått beskjed om henting. Sender e-post på nytt. Denne gangen får jeg til svar at de ser jeg har ring og lurer på hva som er problemet?????? Jeg gjentar at jeg fremdeles ikke har fått pakken. Dagen etter blir jeg forsøkt oppring og får deretter beskjed på e-post om at pakken er klar for henting. Ingen beklagelser kun en beskjed om at beskjed var sendt til feil kunde. Husket etter hvert at det samme skjedde meg for noen år siden, det var også den gangen snakk om henting på Princess Bryn. Pakken jeg hentet var merket med "kunde fått beskjed 3.12". Selv om jeg etterlyste pakken den 8. desember, fikk jeg altså ikke beskjed da jeg etterlyste pakken. Mye rot og dårlig oppfølging fra Princess. Det finnes heldigvis andre butikker som eks. KID interiør som jeg ikke har hatt dårlige opplevelser med.
Jeg ringte kundeservice til Princess…
Jeg ringte kundeservice til Princess midt i julestria og møtte på den søteste og mest hjelpsomme dama, Stine. Hun ordnet opp med en gang i en feil egentlig posten hadde gjort. Fantastisk!
Idiotene har slettet min kjæreste sin…
Idiotene har slettet min kjæreste sin konto på nettsiden og hun handlet der sist for noen måneder siden så dette henger ikke på grep! Veldig anti consumer ting å slette kontoer hele tiden slik mange nettsider gjør. Dere er en pest og en plage alle sammen!
Bestilte sengesett og håndkler
Bestilte sengesett og håndkler. Betalte med Vipps. Beløp bokført. Varene kom ikke og heller ikke pengene er returnert. Kontakt vanskelig. Siste kontakt 7.august. Sendte ny melding i dag.
I wish I had read the reviews here…
I wish I had read the reviews here before purchasing curtains. They had significant production flaws on them. Next time I’ll spend a little more money elsewhere for better quality and service.
Jeg hadde fått en topp kjøpt på…
Jeg hadde fått en topp kjøpt på Princess, denne kunne jeg ikke bruke. Prislapp sto på.
Da jeg leverte den fikk jeg beskjed om at jeg fikk 50% av beløpet på tilgodelapp, siden jeg ikke hadde kvittering. Har butikker lov til å halvere et beløp slik tilsatt på Storo gjorde?
Dårlig kvalitet og kundeservice
Sengetøyet jeg kjøpte ble ødelagt etter en vask i vaskemaskin.Dette har jeg aldri opplevd noensinne med noe annet merke.Kundeservice svarer heller ikke på mail.
Jeg kommer ikke til å handle på Princess igjen.
Elendig kvalitet, hårreisende priser
Uff, dette var en lei opplevelse.
Med markedets høyeste priser forventer i alle fall jeg at kvaliteten da er på topp - men opplever vel heller at det er det motsatte.
Hvordan kjeden kan forsvare dette aner jeg ikke.
Det å reklamere på noe til denne kjeden er bare å glemme. Du kan velge mellom å kaste ett dårlig produkt, eller å kaste bort tiden din.
Begge deler er tapt uansett søren.
Det finnes garantert ansatte rundt om i landet som gjør en strålende jobb, men når de har en ledelse sentralt som står over dem og nekter normal og lovpålagte rettigheter er det lite å stille opp med.
Støtt lokalt næringsliv hører en stadig. Men da må det svare seg bedre enn å handle på Temu!
Svært dårlig kundeservice - og elendig kvalitetskontroll på egne varer
Håpløs forhandler. Kjøpte 3 gardinlengder på 230cm. To av disse var bare 228cm. Blir ikke så veldig pent da.
Gardinene ble kjøpt i forkant av en større oppussing, og skulle bli prikken over i-en når alt var klart.
Så kvitteringen var i en av MANGE kasser med rot.
Kjeden er så rigide, at de ikke kan fixe opp i noe de selv har feila med uten denne papirlappen - selv det er deres egen merkevare etc.
Jeg har aldri vært borti noe mer patetisk enn kundeservicen fra hovedkontoret.
Og det å komme i kontakt med noen over den ene prinsessa som sitter der, glem det.
Når en har handlet for titusener der, er det heldigvis nå over.
Princess butikken på Ski senter:
Princess butikken på Ski storsenter:
Var innom for å bytte noen varer som jeg hadde fått i julegave. Til å begynne med var jeg innstilt til å kjøpe også flere ting men de meget høye prisene og det begrensede utvalget av varer gjorde at jeg ikke fikk lyst til å kjøpe noe.
Varen så ikke ut som bilde
Varen så ikke ut som bilde, to helt forskjellige farger. Skulle hatt lys beige/grå sengetrekk, og fikk noe som lignet oransje/brun. Pluss at trekkene var større i størrelsen, så dem ble for store til putene. Prøvde å klage gjennom Mail, hvor jeg sendte flere bilder av feilen. Men fikk som svar at jeg måtte dra til en butikk å klage. Noe jeg mener er ganske dårlig når jeg sender flere bilder av feilen. Når jeg da svarte at jeg syntes det var dårlig, og at jeg ville ha tilbake pengene mine fikk jeg aldri noe svar tilbake. Er flere grunner til at noen sender klagen over nett å ikke går til butikk, for eksempel sosial angst. Og nevnte også at jeg har veldig stressende dager og ikke tid til det. Og skal jeg da bare la det gå fordi dem tvinger meg i en butikk syntes jeg er urettferdig.. Dårlig kundeservice.
Princess Lillesand
Princess Lillesand: Skulle kjøpe to laken og en annen vare. Den siste varen hadde dem ikke i butikken.
Elendig kundeservice på Princess Metro
Elendig kundeservice på Princess Metro. Mens noen kunder blir fullstendig ignorert, blir andre favorisert. Etter å ha ventet på hjelp i omtrent ett kvarter var kassadama både uinteressert i å hjelpe og direkte ufin. Tonen var helt annerledes når hun hjalp den andre kunden. Dette er useriøst og bør være uakseptabelt for enhver butikk. Alle kunder betaler for varene, ergo skal man behandle kunder likt. Spesielt interessant var at ansatt ved Princess var mer engasjert i å diskutere pris med den andre kunden enn å hjelpe med å finne passende vare. Princess bør vise mer interesse for egne varer enn å nærmest påta seg en rolle som økonomisk rådgiver for kundene. Da sier det seg selv at en ansatt på jobb blir for lite.
Gourmetstel voor 8 personen 162925 ging…
Gourmetstel voor 8 personen 162925 ging na 2 keer gebruikt te hebben kapot. De handvaten vallen van de pannetjes af. En de teflon laag laat los. Het viel ons pas op, toen de garantie net afgelopen was. Bij reclamatie kregen wij het antwoord. Eigen schuld dikke bult.
Skulle levere Helthjem pakke der nå og…
Skulle levere Helthjem pakke der nå og de ville ikke hjelpe med å skrive ut lapp, selv om jeg ikke har skriver hjemme og de har mulighet å gjøre dette ( noe hun selv sa, bare at hun ikke kunne / ville )
Godt det finnes andre plasser å levere Helthjem pakker på der de er mer hjelpsomme 💪 Dette var i Vågsbygd.
Princess Åsane
Princess Åsane: Vil ikke anbefale denne butikken til noen. Det er dessverre veldig varierende kundeservice der. Noen gir deg god service, og er tydeligvis interessert i å hjelpe sine kunder. Flere er i beste fall uinteressert, og noen er også direkte uvennlig. Jeg har kjøpt mye der, men kommer ikke til å kjøpe noe der i framtiden. Nesten umulig å få bytte noe der, selv når man kommer og skal bytte etter 2 dager.