Toptaarten Avis

1 068
TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De taart is helaas veel kleiner uitgevallen dan we gewend zijn van Toptaarten. We moeten nu extra taart bijhalen, omdat de hoeveelheid niet voldoende is voor het aantal personen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb bij de vriendenloterij een cadeaukaart van 20 Euro gewonnen, welke al door de loterij is betaald. Aangezien de taarten pas boven de 20 Euro beginnen qua prijs en je bezorgkosten moet betalen,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Chocolade vlaai besteld voor 10 januari 26 en werd rond 14.30 uur afgeleverd. Keurige bezorger. Kwaliteit was subliem, vers en gewoon goed. We haalden 8 grote punten uit de vlaai. Bestelling was te vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom via toptaarten weer een taart besteld. En net zoals al die kleren hiervoor was de taart heerlijk ver s en was de foto ook weer mooi gelukt dus ik kan dit aan iedereen aanraden want dit is al... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maison & jardin

Écrit par l'entreprise

Taart laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig als nu. 1. Kies uw taart 2. Selecteer een bezorgadres 3. Betaal online en klaar! Verse ambachtelijke taart is onderweg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 068)

181 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bezorging was goed

Bezorging was goed
Ik had een taart besteld met opmerking zonder amandel aan de taart maar helaas zat er toch amandel op de taart,heel jammer want degene die de taart kreeg lust geen amandelschaafsel!

10 novembre 2025

Waardeloos

Super onhandige website, belachelijk dure producten en idioot hoge bezorgkosten. Ik ga liever naar een supermarkt!

12 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Mooi op tijd geleverd,maar om een…

Mooi op tijd geleverd,maar om een taartje van 22x22 cm in 12 stukken verdelen valt erg tegen.

2 novembre 2025

Réponse de Toptaarten

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering op tijd was. We begrijpen dat het verdelen van een taart van 22x22 cm in 12 stukken lastig kan zijn, echter is dit wel de juiste formaat taart voor 12 personen.
Bedankt voor je feedback, we nemen dit mee om de ervaring te verbeteren!

Noté 1 sur 5 étoiles

slagroom was boter geworden en de taart…

slagroom was boter geworden en de taart was een chemisch smaak. Prijs kwaliteit slecht

10 novembre 2025

Réponse de Toptaarten

Beste Cecile, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat de kwaliteit van de taart niet naar wens was. Graag komen we met je in contact op een order erbij te kunnen pakken, je klacht te registreren en hier samen naar en oplossing te kunnen kijken.
We horen graag van je!

Noté 1 sur 5 étoiles

Tot twee keer toe een bedorven…

Tot twee keer toe een bedorven cheesecake taart bezorgd.

9 novembre 2025

Réponse de Toptaarten

Beste Pieter, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat tot 2 keer toe de bestelling niet in orde was. Ik zie dat er hierover wel al contact geweest is en dat hier een oplossing is besproken. Mocht de oplossing niet naar wens zijn dan horen we dit graag van je.

Noté 2 sur 5 étoiles

De vruchtentaart van vandaag smaakte oud en kartonachtig.

Vroeger topkwaliteit, toen de lokale bakker de taart leverde, maar het laatste jaar is de kwaliteit duidelijk achteruitgegaan.
De vruchtentaart van vandaag smaakte oud en kartonachtig.
Jammer dat kwaliteit geen prioriteit meer lijkt te hebben — niet elke verandering is een verbetering.

1 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik bestel altijd bij toptaarten alleen…

Ik bestel altijd bij toptaarten alleen nu was de taart anders kwa smaak en structuur, wij vonden hem deze keer niet lekker.
Hoop dat de volgende keer de taart weer zoals voorheen was

Réponse de Toptaarten

Bedankt voor je bericht, Kimberly! Jammer om te horen dat de taart deze keer niet helemaal naar wens was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je gewend bent aan een andere smaak en structuur. We geven je feedback door aan de bakker, zodat we dit kunnen verbeteren. Hopelijk smaakt de volgende taart weer zoals je van ons gewend bent!
Mochten wij voor nu nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag!

Lekker maar prijzig

Op zich lekkere taart, maar de normale prijzen vind ik werkelijk bizar hoog! 30,- voor een kleine slagroomtaart en dan nog verzendkosten.
Nu met gewonnen vouchers betaald, dus dat is leuk. Maar zou er nooit gewoon bestellen.

Réponse de Toptaarten

Bedankt voor je review, Renate! Fijn om te horen dat je de taart lekker vond. We kunnen begrijpen dat de prijs hoog kan overkomen; onze taarten worden dagvers bereid met kwaliteitsingrediënten en zorgvuldig verpakt voor verzending, wat invloed heeft op de prijs. Leuk dat je via de gewonnen vouchers hebt kunnen genieten, en hopelijk mogen we je toch nog eens in de toekomst nog eens verrassen! 🎂

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke taart met een prachtige foto!

Ik heb een taart besteld voor de verjaardag van mijn vrouw en alles was perfect geregeld. De bezorging was keurig op tijd, de taart smaakte heerlijk en zag er prachtig uit. Het mooiste was dat er een foto van mijn vrouw op stond—een fantastisch persoonlijk detail dat echt indruk maakte. Bedankt voor de geweldige service!

Niet tevreden!

Inmiddels contact gehad en krijgen morgen een nieuwe taart. Net de taart gekregen voor onze dochter.. een taart van meer dan 45 euro voor 16 personen.. ten eerste is het een klein taartje voor 16 personen. Maar hoe ze de taart versieren is toch echt schandalig! De confetti op 1 hoop. Over de foto en al. De foto zit er scheef op.. echt belachelijk dat ze dit zo durven te versturen. En dan helemaal voor het bedrag.

23 octobre 2025

Beste Karin Roseboom-ten Kate

Wat jammer om te horen dat de taart niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen leveren. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u ons een e-mail sturen met uw ordergegevens? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Team
Toptaarten.nl

Prima

Duidelijke website, keurige bezorging en een heerlijke en mooie taart. Erg tevreden.

20 octobre 2025

slechte kwaliteit

slechte kwaliteit, smaakte chemische en de cupcakes lijken veeeeeel kleiner dan op de foto

17 septembre 2025

Beste Lieke,

Dit is niet wat je van ons mag verwachten. De cupcakes moeten overheerlijk smaken en zeker het juiste formaat zijn als door jou besteld.
We komen er bij je op terug via de mail, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Met vriendelijke groeten,

Team Toptaarten.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus