Toptaarten Avis

1 068
TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De taart is helaas veel kleiner uitgevallen dan we gewend zijn van Toptaarten. We moeten nu extra taart bijhalen, omdat de hoeveelheid niet voldoende is voor het aantal personen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb bij de vriendenloterij een cadeaukaart van 20 Euro gewonnen, welke al door de loterij is betaald. Aangezien de taarten pas boven de 20 Euro beginnen qua prijs en je bezorgkosten moet betalen,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Chocolade vlaai besteld voor 10 januari 26 en werd rond 14.30 uur afgeleverd. Keurige bezorger. Kwaliteit was subliem, vers en gewoon goed. We haalden 8 grote punten uit de vlaai. Bestelling was te vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom via toptaarten weer een taart besteld. En net zoals al die kleren hiervoor was de taart heerlijk ver s en was de foto ook weer mooi gelukt dus ik kan dit aan iedereen aanraden want dit is al... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Maison & jardin

Écrit par l'entreprise

Taart laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig als nu. 1. Kies uw taart 2. Selecteer een bezorgadres 3. Betaal online en klaar! Verse ambachtelijke taart is onderweg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 068)

181 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen taart geleverd zoontje Spider-Man…

Geen taart geleverd zoontje Spider-Man taart besteld. Konden ook niks betekenen sta je dan op een zaterdag geen taart en als antwoord via een chat we kunnen het helaas niet oplossen.
1e ervaring maar dit gaan we dus mooi echt nooit meer doen.
En dan op de site zetten we werken met locale bakkers ook gelogen kwam vanuit een centraal punt.
Wat een teleurstelling

27 septembre 2025

Beste Wim,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat er geen Spider-Man taart is geleverd en dat je zo in de steek gelaten bent op een belangrijk moment. Ik begrijp heel goed dat dit een enorme teleurstelling is, zeker omdat je zoon hiernaar uitkeek en je op zaterdag zonder oplossing bent achtergebleven. Het is niet bekend om welke order dit precies gaat. Zou jij je klacht willen mailen o.v..v je ordernummer? Dan kunnen wij hier samen naar kijken.

erg slapjes

de levering ging snel maar de taart zelf viel erg tegen.nl droge cake geen vruchten en slappe slagroom.

Beste Gino,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de bezorging deze keer niet volgens afspraak is verlopen en je verrassing daardoor is tegengevallen. Ik neem persoonlijk contact met je op om dit netjes met je op te lossen.

In basis was alles oke

In basis was alles oke. Manier van bestellen van een fototaart was prima, afhandeling en levering ook.

Probleem zat hem echter in het formaat. Een taart voor 16 personen van 24x24 is belachelijk klein. Zeker als hier bijna 40 euro voor betaald moet worden.

19 septembre 2025

Réponse de Toptaarten

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat het bestellen en de levering goed zijn verlopen. Jammer dat het formaat van de taart niet aan je verwachtingen voldeed. Zou je ons het ordernummer willen mailen o.v.v. je postcode? Dan kijk ik dit graag voor je na.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit . Foto taart besteld waarbij stond dat ik geen jam wou in mijn taart helaas is dit wel gebeurd en de foto was ook niet goed afgewerkt . Er zaten luchtbubbels in de foto en dus ook niet goed afgewerkt .

Beste Michael,

Wat vervelend dat de fototaart niet naar wens is geleverd. Zeker als je hebt aangegeven geen jam te willen en dit toch is gedaan, en daarnaast de afwerking van de foto niet netjes was. Dat is absoluut niet de kwaliteit die we willen leveren en ik begrijp heel goed dat je teleurgesteld bent. Het is mij nu niet bekend om welke order het gaat. Wil je ons per mail (klantenservice@toptaarten.nl) je ordernummer en postcode sturen? Dan kunnen wij hier samen even naar kijken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Was heel duure twee taarten viel heel…

Was heel duure twee taarten viel heel erg tegen voor die prijs wat we hebben betaald hadden we maar bij de lidel gekocht die waren lekkerder en te betalen

Beste lamittanis,

Wat jammer om te horen dat de taarten zo zijn tegengevallen, zeker gezien de prijs die je ervoor hebt betaald. Dat is natuurlijk niet de beleving die we je willen meegeven en ik begrijp je teleurstelling helemaal. Het is mij nu niet bekend om welke order het gaat. Wil je ons per mail (klantenservice@toptaarten.nl) je ordernummer en postcode doorgeven? Dan kunnen wij hier samen even naar kijken.

Noté 3 sur 5 étoiles

De taart op zich was lekker

De taart op zich was lekker, maar de slagroom was bij aflevering al geel en slap. jammer.

Zoals gevraagd, bij deze t ordernummer. 15989592-0001

17 septembre 2025

Beste Marleen,

Wat ontzettend vervelend dat de slagroom bij aflevering al geel en slap was. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn en ik bied je daar graag mijn excuses voor aan. Het is niet bekend om welke order dit gaat. Zou jij je klacht willen mailen o.v..v je ordernummer zodat wij hier samen naar kunnen kijken?

Toptaarten.nl

Noté 3 sur 5 étoiles

SlagroomTaart was keurig op tijd…

SlagroomTaart was keurig op tijd bezorgd, zag er mooi uit alhoewel ik de aangeleverde foto graag wat groter afgebeeld had gezien. De cake vd slagroomtaart was wat aan de droge kant, verder was smaak in orde.

13 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Geleverd volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak.
Kwaliteit geweldig goed.
Wel jammer dat ik geen melding kreeg van aflevering. Het was een cadeautje en zou leuk zijn als je dan een bericht krijgt van aflevering.

11 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Slechte chocolade bavaroise taart…

Wij hadden een chocolade bavaroise taart besteld. De taart werd 's-morgens geleverd en de bezorger was heel aardig. Helaas viel de smaak van de taart ons erg tegen. Alleen het kleine stukje bavarois ging wel wat betreft de smaak. De bodem was erg hard, smaakloos en de cake vonden wij ook smaakloos. De taart kostte in totaal 45,90 euro inclusief bezorgkosten. Voor dit bedrag had ik een hele lekkere taart verwacht. Echt heel erg jammer dit. Na 1 stukje gegeten te hebben zullen wij de rest van de taart niet meer eten. Voor ons geen Toptaarten meer, tenzij Toptaarten ons een taart stuurt die wel heel erg lekker is, maar dan wel kosteloos. Wij zullen dan een nieuwe review plaatsen. Dus Toptaarten, doe je best!

12 septembre 2025

Prima bedrijf. Mindere kwaliteit taarten

Bestelling en levering was goed. De taart zelf is kwalitatief niet goed. Heel droog en korrelig. Geen aanrader.

6 septembre 2025

Beste Eline,

Bedankt voor je bericht. Fijn dat het bestellen en de levering goed zijn verlopen. Jammer dat de taart zelf niet naar wens was en je deze als droog en korrelig hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is voor ons niet bekend om welk ordernummer dit gaat. Zou je je klacht willen mailen o.v.v. je ordernummer/postcode?

Toptaarten.nl

Topbloemen Topgeschenken Toptaarten Topfruit

Beste mensen kijk uit met dit bedrijf, je adres gegevens worden doorgeven aan verschillende bedrijven van Top, als je bij een van deze bedrijven besteld, zo werd ik plat gebombardeerd met topbloemen,nadat ik een taart had besteld. Dus bestel je bij 1 bedrijf van Top dan gaan je adres gegeven naar andere bedrijven van Top, zonder dat ze daar toestemming voor hebben gevraagd, aan de eigenaar van de adresgegevens, dus let op wat je doet, wil je geen SPAM krijgen van Topgeschenken Nederland BV, eigenaar van de websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl

6 septembre 2025

Beste Labruiere,

Dank je wel voor je bericht. Het spijt me dat je dit zo hebt ervaren. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer je onverwacht meerdere mails ontvangt. We delen geen adres- of persoonsgegevens met derden buiten onze eigen organisatie. Wel is het zo dat onze verschillende websites onderdeel zijn van Topgeschenken Nederland BV. Je kunt je op elk moment eenvoudig uitschrijven via de afmeldlink onderaan de mail, zodat je geen mails meer ontvangt.

Ik zorg ervoor dat we dit ook per mail met je opnemen zodat het netjes wordt afgehandeld.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus