TOYS"R"US Avis

3 559
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Beställde varan på fredag eftermiddag och hämtade ut paketet på måndag. Snabbt och smidigt samt att varan jag köpte var 500:- billigare än hos konkurrenterna. Det är även skönt att ha en fysisk butik... Voir plus

När man beställde så kunde man välja vars försändelsen skulle levereras och helt gratis/fraktfritt. Beställde vi 19-tiden dagarna före julafton och till min stora förvåning så hade dem skickat bes... Voir plus

Som rubriken lyder, helhetsintrycket är gott, en helt vanlig webbshop. Uppfattar priserna i övre skalan i jämförelse med liknande shoppar. Dock fungerar det inte så bra att använda mobiltelefonen på h... Voir plus

Var ute i sista minuten för att handla julklappar! Beställde på nätet, snabb och effektiv leverans, inget att klaga påi förhållande till leveransen. Hemsidan hade en bug dock så där var lite problem... Voir plus

1. Magasin de jouets

À propos de TOYS"R"US

Informations provenant de diverses sources externes

TOYS"R"US erbjuder ett brett sortiment av leksaker till barn i alla åldrar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av kvalitetsleksaker till låga priser, samtidigt som vi strävar efter att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga när de besöker en av våra butiker. Dessutom erbjuder vi våra kunder komplett kundservice i vår webbutik och i alla våra TOYS"R"US-butiker.

Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(3 559)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bäst pris, snabb leverans

Hittat ett lego bygge via Google till bästa pris på nätet.
Beställning var enkelt, man kunde till vilket ombud varorna skulle leveras.
Leveransen var snabbt.

27 mars 2017

Trasigt inslagspapper.

Ok leveranstid, kunde kommit snabbare. Men det var illa att jag betalat 12kr extra för att få paketet inslaget med ett papper som var tunnt och tråkigt och dessutom trasigt.

24 mars 2017
Logo de TOYS"R"US

Réponse de TOYS"R"US

Hej Lena,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att inslagningen var trasig när den kommer fram. Om du kontaktar vår underbara kundtjänst om detta, så kommer de att återbetala dig.
kundservice@toysrus.se

Vi tackar dig återigen för din feedback.

TOYS"R"US Webbshop

Leverans

Dåligt att man inte kan få varor till affär om man väljer faktura. Man kunde ju få betala i butik

22 mars 2017
Logo de TOYS"R"US

Réponse de TOYS"R"US

Hej Agneta,

Tack för din Feedback.

Just vid faktura köp kan ordern endast skickas hem till sin bokförda adress, så gör även fakturan. Vi har inget alternativ i dagsläget där man kan beställa sin vara genom webbshoppen och betala i butik, men jag ska givetvis framföra ditt önskemål vidare internt för framtida verksamhetsutveckling.

Vi tackar dig återigen för din feedback.

TOYS"R"US Webbshop

Jätte bra

Leksaker är fina,roliga och starka och samma barnsliga tanke att det ska bli lättare att leka med grejerna.

20 mars 2017

Nöjd

Fick det jag hade beställt. Snabbt leverans.

20 mars 2017

mycket nöjd

mycket nöjd med leverfanstid och produkterna men sökmotorn skulle kunna vara bättre här man tittat på en produkt i detalj svårt komma tillbaka till översikten av det slaget avprodukter. man måste "börja om"

13 mars 2017