TOYS"R"US Avis

3 559
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Beställde varan på fredag eftermiddag och hämtade ut paketet på måndag. Snabbt och smidigt samt att varan jag köpte var 500:- billigare än hos konkurrenterna. Det är även skönt att ha en fysisk butik... Voir plus

När man beställde så kunde man välja vars försändelsen skulle levereras och helt gratis/fraktfritt. Beställde vi 19-tiden dagarna före julafton och till min stora förvåning så hade dem skickat bes... Voir plus

Som rubriken lyder, helhetsintrycket är gott, en helt vanlig webbshop. Uppfattar priserna i övre skalan i jämförelse med liknande shoppar. Dock fungerar det inte så bra att använda mobiltelefonen på h... Voir plus

Var ute i sista minuten för att handla julklappar! Beställde på nätet, snabb och effektiv leverans, inget att klaga påi förhållande till leveransen. Hemsidan hade en bug dock så där var lite problem... Voir plus

1. Magasin de jouets

À propos de TOYS"R"US

Informations provenant de diverses sources externes

TOYS"R"US erbjuder ett brett sortiment av leksaker till barn i alla åldrar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av kvalitetsleksaker till låga priser, samtidigt som vi strävar efter att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga när de besöker en av våra butiker. Dessutom erbjuder vi våra kunder komplett kundservice i vår webbutik och i alla våra TOYS"R"US-butiker.

Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(3 559)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

BOSCH MEGA TOOL SET BARN

Jättebra mycket billigt och snabb leverans jag är jättenöjd. Barnet blev överlycklig eftersom pappa har dessa verktyg så kan han vara med och
borra mm jag rekommenderar verkligen detta företag.

15 février 2017

Hej Kajsa-Lena,

Tack för din feedback,

Vad kul att varan var så populär i familjen. Det glädjer oss att höra!

Vi tackar er återigen för er feedback.

Snabb leverans!

Rätt saker, fina och väldigt snabb leverans!

15 février 2017

Hej Marie,

Tack för din feedback.

Vad kul att du är nöjd med hela din beställning!

Jättenöjd

Bra sortiment, fantastika priser och snabb leverans!

14 février 2017

Réponse de TOYS"R"US

Så härligt att höra att du är så enormt nöjd!
Vi tackar dig verkligen för din feed back.

Snabbt och bra

Billigt på rean. Snabb leverans! Barnet gillade leksaken som var av bra kvalitet.

Hej Madeleine,

Härligt att höra att är nöjd med vår kvalitet, pris och korta leveranstid.
VI uppskattar verkligen denna feed back!

Mycket nöjd!

Jag la min beställning på fredagen och på tisdag så fanns paketet hos ombudet. Varorna var i gott skick och paketet felfritt. Det gick snabbt och jag är mycket nöjd.

Hej Frida.

Så kul att höra vi tackar dig för din feed back!

....

...........

Hej Annika,

Kul att du gett oss så högt betyg.
Vi uppskattar alltid all feedback då vi vill alltid ge vårt bästa.

Jättebra service

Jättebra service och trevlig personal. Bra bemötande. Kommer att handla här fler gånger.

Hej Gun-Mari,

Vad kul att höra att du är så nöjd med både bemötande och Service.
Det tycker vi är super roligt och ser fram emot att ha dig tillbaks!

Med mycket vänliga hälsningar,

Lego

Paketet kom i tid och var väldigt fint, succé hos födelsedagsbarnet.

12 février 2017

Hejsan Eco,

Så kul att höra att det blev en riktigt succe.
Finns inget härligare för oss än att höra att du är så nöjd.

Bra och smidigt!

Smidigt att handla, ingen fraktavgift o fint förpackat. Idag får vi höra vad 2-årige Erik tycker om presenterna!

10 février 2017

Hejsan Katarina,

Så härligt att höra!
Vi uppskattar verkligen din feedback och så bra att han är nöjd.

Fel leverans

Paket blev fel levererat. Fick vänta...

9 février 2017

Hej Karine,

Tack för din feedback!

Vi beklagar att ditt paket vart fel levererat. Om du kontaktar vår underbara kundtjänst när det inträffar så kommer de att ordna så att paketet hittar tillbaks till rätt ägare igen.

kundservice@toysrus.se

TOYS"R"US Webbshop

Hemsidans sökfunktion är jobbig.

Hemsidans sökfunktion är jobbig. Däremot har det alltid fungerat bra med leverans och betalning.

8 février 2017

Hej Pernilla,

Tack för din feedback!

Det värmer oss att höra att du är nöjd med leveransen samt betalningen på vår hemsida.
Vi kommer såklart att föra dina synpunkter vidare internt för eventuell framtida verksamhetsutveckling.

Packning

Lite väl stor låda m tanke på innehållet. Hade räckt m hälften så stor eller tom mindre. Så blev otympligt att bära hem.

7 février 2017

Otrevlig kundservice

Personen i kundservice var som tagen från det bitchiga innegänget i en highschool-film.

5 février 2017

Hej Karro,

Tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att du har upplevt en dålig service.
Jag kan se att du har varit i kontakt med vår kundtjänst efteråt och fått en värdig kompensation samt hjälp med det inträffade.

Minions

Snabbt leverans , bra kvalite!!!!rekommenderar stark!!!

3 février 2017
Avis spontané

En av de bästa leksaksaffärer

Att man beställa leksakerna på nätet är ju enklare och mycket bra val, men det är bäst att man köpa och beställa från en väl känd affär sånt Toys R Us.

1 février 2017

Hej Ismail,

Tack för din feedback.

Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp och du är alltid varmt välkommen hos oss!

Med vänliga hälsningar