Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Voir plus
Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Voir plus
Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Voir plus

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.Tykkemyr 1, NO-1597, Moss, Norvège
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Dustin Norge
Lyn rask levering og produktet var som forventet. veldig fornøyd med Contour rollermus

Réponse de Dustin Norge
In my 30 years in the IT industry, Dustin.no is the worst company from which I have ever ordered IT equipment. The order process was slow, and when the order was finally placed and paid for, the nightmare started. The total order, excluding VAT, was 60 K NOK. One week after the agreed delivery date, nothing was still delivered. We got a list of different excuses for why our order had not been delivered. The main issue—it seems like no one cares. Even calling the General Manager in Norway, Mr Paulsen seams to be interested in finding a solution. Dustin.no - to be avoided at all cost.

Réponse de Dustin Norge
Ryddig hjemmeside, godt utvalg og rask levering.....helt topp

Réponse de Dustin Norge
Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hvorfor historikk ikke vises. Skulle kunne sett hva vi har handlet tidligere. Enklere da å finne riktig PC f.eksl

Réponse de Dustin Norge
Kjapt og enkelt å bestille, rask levering! Fikk et prod jeg ikke kunne bruke, treg tilbakemld.

Réponse de Dustin Norge
Fraktalternativer. Vi har veldig ofte forsinkelser når varer kommer med Bring. Flerkolli kommer ofte over 2 dager. Forsinkelser. Avvik. +++

Réponse de Dustin Norge
Kort tid fra bestilling til levering og gode priser

Réponse de Dustin Norge
Alt gikk helt problemfritt, både bestilling og levering.

Réponse de Dustin Norge
God butikk, fin kommunikasjon, MEN.
De melder deg på nyhetsbrev selv om du kategorisk unngår å klikke på slikt.
Jeg kan ikke fordra tidstyver som uønskede nyhetsbrev og spørsmål om tilbakemeldinger. Dette er en ufin praksis som burde vært strammet inn på ovenfor alle aktører i markedet.

Réponse de Dustin Norge
Rask svar, og rask levering.
Setter veldig pris på at det mulig å få hjelp på telefon. God kunde service🏆

Réponse de Dustin Norge
God pris og varen ble levert hurtig. Har gjort flere kjøp og alltid fornøyd. Kan anbefales

Réponse de Dustin Norge
Oversiktlig nettside og rask levering.
Godt produkt