Banner for Lunar Sweden

Lunar Sweden Avis

9 840
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jag är väldigt nöjd med kontakten med Lunar och framför allt med hjälpen från Linus. Jag fick tydliga och snabba svar genom hela processen med mitt nya aktiebolag och aktiekapitalet. Allt kändes smidi... Voir plus

The app itself is easy enough to use, but my main issue has been getting help when something urgent happens. I had a payment problem over a weekend and couldn’t reach anyone who could resolve it in ti... Voir plus

Hej Linus, Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens go... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Lunar. Appen är enkel att använda och det är smidigt att hantera mina bankärenden. Kundservicen är också trevlig och hjälpsam. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevels... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Institution financière

À propos de Lunar Sweden

Welcome to Lunar - Easy banking, all the way

Lunar is a digital bank built on the latest technology, free from legacy systems, rigid thinking and branches. We believe banking should be smarter, easier and cheaper.

Because we are 100% digital, we have no physical branches. Instead, we put all our energy into building the best tools for your money, so you can manage your finances smart and easy straight from your phone.

The Lunar app gives you a whole new overview of your finances and helps you get better control of your money, so you can afford more of what you dream about. That, we believe, is the future of banking. You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. .

You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. More than 1.000.000 people are currently using Lunar to spend, save up, take a loan and invest.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 840)

1 739 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Linus var grym!

Linus var grym!

22 septembre 2026

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fått ett så bra bemötande av Linus – jag har framfört din fina hälsning till honom.

Alva

Det var snabbt och enkelt att söka som…

Det var snabbt och enkelt att söka som kund.
Det är också enkelt att hantera på appen, problemet är ni skulle ha en bra överens med Uber för att vi kunder ska försätta använda eran bank.
Jag vet inte varför Uber accepterar inte mig att koppla eran bank. Det är därför tvingande jag söka en annan bank.

Hej Hdray,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att det var snabbt och enkelt att bli kund hos oss, och att appen känns lätt att hantera.

Vad gäller Uber så ska det vara möjligt – vi har flera kunder som använder vårt konto tillsammans med Uber utan problem. Jag har försökt nå dig för att titta närmare på just din situation, men utan framgång. Du är därför varmt välkommen att ringa in till oss på 010 555 85 05, så hjälper vi dig vidare.

Alva

Jag har bara haft Lunar knappt en månad…

Jag har bara haft Lunar knappt en månad men det har fungerat mycket bra att komma igång och koppla bokföringen. Trevlig personal vid första kontakten. Är mycket nöjd.

Réponse de Lunar Sweden

Hej, & varmt välkommen till Lunar!

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att det gått så bra att komma igång och koppla bokföringen, och att du fått ett trevligt bemötande i din första kontakt med oss.

Mycket smidig. Och bra. Bank

Mycket bra bara +++++++++++++. +

13 septembre 2026

Hej Christopher,

Tack för din recension! Vad kul att höra att du tycker det är smidigt och bra – det är precis den bankupplevelsen vi jobbar för.

Alva

Smidigt och avancerad app.

Smidigt och avancerad app.

6 septembre 2026

Réponse de Lunar Sweden

Hej, & tack för din recension!

Vad kul att höra att du uppskattar vår app – smidighet och bra funktionalitet är precis vad vi jobbar för.

Blixtsnabb process

Blixtsnabb process. Från ansökan på söndag kväll, till godkännande på måndag förmiddag.
Dessutom var själva ansökan enkel att fylla i och tog bara 10 min.
Enda minuset är att man gör ansökan via appen i telefonen, och jag föredrar att skriva och bilägga filer från datorn.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Anton, & tack för din recension!

Vad kul att höra att ansökan gick så snabbt och smidigt – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Vad gäller att kunna göra ansökan och bifoga filer via dator: Lunar är i dagsläget en app-baserad bank, så den delen av processen är knuten till appen, men vi vet att det här är efterfrågat att även kunna göra ansökan via datorn, och hoppas kunna erbjuda det i framtiden.

⚠️ ÖPPNA INTE KONTO HÄR ⚠️

⚠️ ÖPPNA INTE KONTO HÄR ⚠️

Det här är utan tvekan en av de värsta kundupplevelserna jag haft.

Lunar har spärrat och låst alla mina tjänster efter en inkommande överföring på 12 500 kr från en bekant. Jag har skickat in de bevis och underlag som efterfrågats, men trots det har det nu gått över en månad utan att situationen har lösts.

Under den här perioden har jag försökt få hjälp omkring 60–70 gånger via telefon, skickat 7 mejl och startat 23 chattar med supporten. Trots alla dessa försök har jag fortfarande inte fått en fungerande lösning.

Det som gör situationen ännu värre är att Lunar varken har öppnat mina tjänster eller låtit mig avsluta mitt engagemang och få tillgång till mina pengar. Jag har alltså pengar hos banken som jag inte kan använda.

Konsekvenserna för mig har varit extremt allvarliga. Jag har inte kunnat betala hyran för min studentlägenhet och har därför blivit hemlös. Jag har dessutom fått mycket svårt att fortsätta mina studier eftersom jag inte längre har råd med kurslitteratur, mat och resor.

Jag har nu tagit ärendet vidare och är i kontakt med Finansinspektionen, ARN och media.

Jag vill därför starkt uppmana andra att tänka igenom sitt val av bank innan de öppnar konto här. För mig har det här inte bara varit dålig kundservice – det har fått mycket allvarliga konsekvenser för min ekonomi, mitt boende och mina studier.

Det här är min personliga erfarenhet och jag hoppas att Lunar tar situationen på allvar och ser till att ingen annan behöver hamna i samma situation.

/ D. Landin

4 septembre 2026

Réponse de Lunar Sweden

Hej, & tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att få ett konto eller kort fryst. En handläggningstid på över en månad, trots inskickat underlag, låter som en väldigt lång tid, och inte något vi känner igen. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär det har orsakat.

Som bank har vi en skyldighet att säkerställa god kundkännedom kring hur våra konton och produkter används, i enlighet med kreditregelverket, allmänna villkor och lagen om penningtvätt. Det innebär att vi behöver granska underlag noggrant. Samtidigt förstår vi att den typen av situation kan vara krävande och inte bidrar till en smidig kundupplevelse.

Du är alltid välkommen att kontakta vår support på 010 555 85 05 eller via chatten i Lunar-appen, så hjälper vi dig vidare.

Markus var bäst!

Hej Hussam,

Tack för din fina recension! Det gör oss extra glada att höra att du fått ett så bra bemötande av Markus – jag har framfört din hälsning till honom.

90% av recensionerna här är fake

90% av recensionerna här är fake. Detta är en bank som fryser ditt konto precis som de vill, ingen återkoppling eller något. Kollar man på alla 1-stjärniga recensioner ser man att detta är ett mönster.

När man väl skickat in den information de efterfrågar slutar svaren komma. Har nu varit tre dagar utan bankkonto och alla pengar spärrade.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Kyle, & tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi förstår att det kan vara frustrerande att få ett konto eller kort fryst, och vi ber om ursäkt för eventuella besvär som det har orsakat.

Vi som bank har en skyldighet att ha förståelse för hur våra konton och produkter används. Det är med anledning av regulatoriska krav som våra skyldigheter enligt kreditregelverket, allmänna villkor och lagen om penningtvätt ställer krav om hög kundkännedom.

Samtidigt förstår vi att den typen av situation kan vara krävande och inte bidrar till en smidig kundupplevelse. Vårt mål är att våra kunder ska få tydlig återkoppling genom hela processen, det gäller såklart även när vi behöver kompletterande underlag.

Hi Hsin-Yi,

Thank you for taking the time to share this. I'm sorry to hear your question is still open, that's not the experience we want you to have.

We'd like to look into this and help you get a proper answer. Could you reach out to us via the chat in the Lunar app or call us at 010 555 85 05 and we'll make sure your case gets the attention it needs.

Best regards,
Alva

Jag har alltid varit nöjd med LUNAR

Jag har alltid varit nöjd med LUNAR. Aldrig några problem, ni är super !

12 septembre 2026

Hej Robert,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du alltid har varit nöjd med Lunar och aldrig haft några problem.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och vi ser fram emot att fortsätta ha med dig på vår resa!

Alva

Enkel översikt och lätt att göra…

Enkel översikt och lätt att göra bankärenden

13 septembre 2026

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du tycker det är enkel översikt och lätt att sköta bankärenden hos oss – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Alva

Snabbt på flera sätt, sätta in via swich mm

Snabbt att sätta in via swich, flera möjligheter. Bra service, snabb med kort och överföringar fungerar smidigt.
Mycket nöjd hittills.

19 septembre 2026

Hej Monica,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att det går snabbt att sätta in pengar via Swish, att servicen är bra och att både kort och överföringar fungerar smidigt – härligt att du är så nöjd hittills.

Alva

Mycket proffsigt och snabb handläggning…

Mycket proffsigt och snabb handläggning av mitt ärende. Mycket nöjd med min handläggare Estelle

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fick proffsig och snabb handläggning av ditt ärende, och att du är så nöjd med din handläggare Estelle.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till henne.

Alva

Fick hjälp av Markus som handläggare

Fick hjälp av Markus som handläggare. Allt gick snabbt, smidigt och kändes tryggt och proffsigt genom hela processen.

18 septembre 2026

Réponse de Lunar Sweden

Hej Martina, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vad kul att höra att Markus hjälpte dig genom en process som kändes snabb, smidig, trygg och proffsig hela vägen.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom. Vi önskar dig en fin måndag och ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Alva

Snabbheten och duktig och trevlig…

Snabbheten och duktig och trevlig personal.

18 septembre 2026

Hej Aram,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du tycker vår personal är duktig och trevlig, och att allt går snabbt hos oss – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Vi önskar dig en fin måndag och ser fram emot att ha med dig på vår resa!

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Enklel och tydlig kommunikation.

Hej Roger,

Stort tack för ditt omdöme! Bra och snabb service, samt enkel och tydlig kommunikation – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Bra och snabb kontakr

Bra och snabb kontakt med Markus på Lunar i samband med uppstart av nytt företagskonto.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Jens, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vad kul att höra att du fick bra och snabb kontakt med Markus i samband med uppstarten av ditt nya företagskonto.

Jag ser till att framföra din fina hälsning till honom. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och ser fram emot att fortsätta ha med dig och ditt företag på vår resa!

Fick hjälp av Eric

Fick hjälp av Eric, gick snabbt och smidigt att registrera. Rekomenderar Lunar + Eric. Mvh Marcus

Réponse de Lunar Sweden

Hej Marcus, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vad kul att höra att du fick hjälp av Eric och att registreringen gick snabbt och smidigt.

Claudia

Bästa banken i Sverige allting lättare…

Bästa banken i Sverige allting lättare och snabbare jätte nöjd toppen

Hej Avtandil,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du är så nöjd och tycker allt känns lättare och snabbare hos oss – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.