Gyors pontos szállítás. Megfelelő ár érték arány. A termék pont olyan, amit a képen láttunk. A sátor anyaga egy kicsit gyenge, az első éjjel kicsit kiszakadt a "padló" rész (valószínűleg egy hegyes fű... Voir plus
Lisez les avis des autres
A termékek minősége katasztrófális. A műanyag beakasztók vagy már a megérkezéskor töröttek voltak vagy az első használatnál törnek le. A másik a kommunikáció, a mai vilagban a kommunikáció fontos, teh... Voir plus
Ejjeliszekrenyt vásároltam online. Maga a termek rendben van, de a kiszallitasi szolgáltatás (DPD) teljesen megbízhatatlan. Több, mint 2 hétig naponta irogattak, hogy miért nem szállítják ki a terme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Megrendelés után jött a megerősítő email hogy feldolgozzák a rendelést 1 nappal később pedig hogy úton van a futár céghez, ezután 1hétig arra kellett várni hogy a futár cégnek átadják. Abban az hét... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
A vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol mindent megtalál, amire szüksége van otthoni, kerti, műhely- és barkácsprojektjeihez. Koncepciónk azon alapul, hogy olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy „élvezzék kevesebbért”. Egyszerű költségtakarékos megoldásokkal, amelyek nem befolyásolják negatívan a termékminőséget, termékeinket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni. Minden folyamat a termékfejlesztéstől a beszerzésig, marketingen és értékesítésen, logisztikán és ügyfélszolgálaton át a mi kezünkben van. Ily módon teljes mértékben kézben tudjuk tartani termékeink funkcionalitását, minőségét és költségeit.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vidaxl.hu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Les gens ont aussi consulté

Elégedetlen vagyok
Kezdjünk azzal, hogy ez a kérdőív miért angolul jelenik meg? A doboz méreténél még csak gyanúm volt, hogy ezzel még lesz baj, de amikor kibontottam és megláttam, hogy ezer darabból áll, és konkrétan rá fog menni egy napom, mire összerakom, az élettől is elment a kedvem. Az illesztések nem tökéletesek, és a végeredmény is kb. 90%-os lett. Nagyon csalódott vagyok.

Réponse de vidaXL
Klassz meglepi! Rendelj időben!
1. A termék pont olyan, amilyennek vártam. Klassz meglepetés volt! Jó volt a topp is vasalásról- tetszett. A gond, hogy nem érkezett meg időben:( Így a parti fénypontja más lett...

Réponse de vidaXL
Jó ár érték arányban vannak a termékek
Jó ár érték arányban vannak a termékek. Nagy segítség a 3 részletben történő fizetés.
Pontos, precíz! Jó szívvel ajánlom!

Réponse de vidaXL
The products I purchased (book shelves)…
The products I purchased (book shelves) were sooo poor quality and extremely difficult to mount on the wall, that I decided no to use them at all. This purchase was a wasted money. It also was strange that the three different sizes purchased in one single order were delivered on three different days.

Réponse de vidaXL
Shipping time was too much
Shipping time was too much, the webpage said it to be 3-5 working days, it was more than 2 weeks.

dining table
I ordered a 160cm long dining table, the table top of which arrived in 3 pieces. It wasn't broken, but it had to be put together in 3 pieces. Nonsense. This wasn't mentioned in the product description. Any sane person would think that the table top is 1 piece, not 3. And if I send it back, I'll have to pay for shipping. Unacceptable.

Réponse de vidaXL
Èn többet fizettem volna a termèkèrt…
Èn többet fizettem volna a termèkèrt szívesen mert mèretileg,színileg tökèletes,de mèrt ennyire gyenge?
Papírvèkony lemezelemek,a szèl elfújja,a szövetrögzítèsek 3 kapocs"oszt ennyi".
Adtam volna többet is èrte!!
Mièrt nem gyártatnak minősèget valóban?!

Réponse de vidaXL
Nagyon alacsony minőségű volt a fotel…
Nagyon alacsony minőségű volt a fotel amit rendeltem, össze rakása katasztrófa. Nem jó helyen voltak a furatok.

pavilon
I ordered a pavilon, the quality is poor. A weak wind makes it fly away..
The shipping is a disaster, they say 3-5 days and the producer doesnt send it in a week.. I had bad experience with vidaxl team as well, but they sent a coupon..

Réponse de vidaXL
Product is a very poor quality
Product is a very poor quality.
However not satisfied with the product itself, VidaXL was very helpful to compensate me, so their customer service is absolutely good.

2026-ot írunk, vagy nem…
Egy egyszerű felépítésű tüzifa tárolót rendeltünk. A termék kézbesítésekor már feltünt a csomag ,,szerény" mérete, és, miután kibontottuk, igazolódott be a ,,kicsi doboz-kicsi beltartalom" félelmünk. A szerkezeti elemek fele hiányzott. AI ,,kollegina" nagyon készségesen beszélt a semmiről, 45 percen keresztül, és a szélmalomharcra ráunva, végül nem kaptunk megoldást.

Amit vártam
Amit vártam, azt kaptam. Egyszerű összeszerelés, érthető rajz.

Slow delivery, hard assembly
2 week delivery time once the vendor slows thing down then DPD just think modifying randomly my address is a good idea. Then the assembly is 12/10 in scales how difficult it is and I’m usually don’t get if people complain about that part.

Csomag fele lemaradt
Kis probléma adódott,csak a fele csomagot kaptam meg. Viszonylag könnyen megoldották és küldtek is a lemaradást. Minden rendben ment.

Réponse de vidaXL
A termékekről a képek szépek és ennyi a pozitívum
A termékekről a képek szépek, a választék is széles. A szállítás rendben volt, a csomagolás megfelelő. A termékek (tvszekrény és dohányzó asztal) minősége átlagon aluli, az összeszerelés még egy szakembernek is bonyodalmas volt, amit drága pénzen 2 óra alatt végzett el). Sajnos össze lett szerelve, különben visszaküldeném. A tv szekrény is silány, (a fiókok néhány papír tárolására alkalmasak, másra nem) az asztal kinyitható ugyan, de ebben a funkciójában szinte használhatatlan. Van nekünk másik gyártótól ilyen jellegű asztalunk, ami nagyon klasszul működik, csak ők fehér színben gyártják. Önöknél több szín is volt, és a színe (fa színű) volt tetszetős, amiért ezt választottuk. Terveztük a tvszekrény kiegészítését további szekrényekkel, de soha többet nem rendelek Önöktől bútort.

kicsit csalódott
Sokszor rendeltem már a vidaxl-től, általában elégedett is vagyok a ternékekkel - bár előfordult, hogy nem tájékozódtam megfelelően és nem teljesen felelt meg a vásárolt termék. Sajnos a legutóbbi rendelésnél is belefutottam abba, hogy nem teljesen olyan a termék, mint gondoltam. De a legnagyobb problémám jelenleg a legutóbbi termékkel (kerti sátor) inkább az, hogy több helyen is el van szabva a sátor anyaga - konkrétan az egyik oldalháló haszbálhatatlan is emiatt...plusz a fém vázon is festési hibás.

Réponse de vidaXL
Nem a megrendelt terméket kaptam és még…
Nem a megrendelt terméket kaptam és még hibás is volt, használhatatlan. Reklamáció intézése több hét. Visszaküldést nem intézik, nekem kellett és még vissza sem akarják téríteni a plusz költséget.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.