Gyors pontos szállítás. Megfelelő ár érték arány. A termék pont olyan, amit a képen láttunk. A sátor anyaga egy kicsit gyenge, az első éjjel kicsit kiszakadt a "padló" rész (valószínűleg egy hegyes fű... Voir plus
L'entreprise a répondu
A termékek minősége katasztrófális. A műanyag beakasztók vagy már a megérkezéskor töröttek voltak vagy az első használatnál törnek le. A másik a kommunikáció, a mai vilagban a kommunikáció fontos, teh... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rémálom összerakni ezt a bútort, volt olyan csavar, aminek a helye nincs előfúrva, nem volt elég hosszú, roncsolta a fát. A felső fiók színhibás, sötétebb, mint az alsó kettő, így az összkép is ronda... Voir plus
L'entreprise a répondu
Egy komódot vásároltam aminek a fiók tartó paneljai nem párban voltak.5 napja reklamáltam,fényképet is küldtem az elemekről,de csak annyi reakciót kaptam,hogy beérkezett a reklamációm. Egy nap vál... Voir plus
L'entreprise a répondu
A vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol mindent megtalál, amire szüksége van otthoni, kerti, műhely- és barkácsprojektjeihez. Koncepciónk azon alapul, hogy olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy „élvezzék kevesebbért”. Egyszerű költségtakarékos megoldásokkal, amelyek nem befolyásolják negatívan a termékminőséget, termékeinket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni. Minden folyamat a termékfejlesztéstől a beszerzésig, marketingen és értékesítésen, logisztikán és ügyfélszolgálaton át a mi kezünkben van. Ily módon teljes mértékben kézben tudjuk tartani termékeink funkcionalitását, minőségét és költségeit.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
A vásárolt termékekkel kapcsolatban alapvetően elégedett vagyok, ár-érték arányban megfelelőek. A vásárolt kerti virágláda ráccsal termék sajnos több helyen törött volt. Szerencsére alig látszódik, az összeszerelést is csekély mértékben befolyásolta. A csomagolásból adódóan úgy gondolom, hogy nem a szállítás során törtek le a kis darabkák, peremek, hanem már így lettek becsomagolva.

Réponse de vidaXL
They did not deliver what I ordered. They sent an uncoated metal product instead of the brown colored one that I ordered.

Réponse de vidaXL
Nem volt előfúrva egyik elem sem, nem lehet rendesen összerakni☹️
Update: a panaszkezelés folyamata sokat javított a megítélésükön. Némi visszatérítéssel javítottak a hibán.

Réponse de vidaXL
I am very satisfied with the product and it arrived quickly.

Réponse de vidaXL
The size given on the website is completely wrong.
Update:
Customer service (Anita) helped me and I received some refunds. This is a very fair approach.

Réponse de vidaXL
Short delivery time, good quality, received what we ordered

Réponse de vidaXL
Szeretem, hogy mindig minőségi terméket kapok és nagyon gyors a kiszállítás.

Réponse de vidaXL
Magaságyást rendeltem, sajnos az oldallapok nagyon silány minősegűek. A benne levő földet nem tartja, esnek kifele a lapok.

Réponse de vidaXL
i received it on time and was always kept informed about the delivery process. I am satisfied with the product.

Réponse de vidaXL
The item we ordered was completely useless. After assemling it it did not work. Unfortunatelly it was a waste of money :(

Réponse de vidaXL
The product (bed) has terrible quality, it is very complicated to built, the user manual (just draws) is useless, the pieces are not signed, ect.

Réponse de vidaXL
A szállítás rendben van, de az áru az siralmas. Egy hangfal állványt rendeltem annyira olcsó sem volt. No hát kb az egész faüzem fűrészporát mellé csomagolták. Ez a kisebbik baj, de karcos semmitérő munka az egész. Olyan gyenge hitvány anyagból van hogy az hihetetlen.

Réponse de vidaXL
A szállítás rendben megtörtént időben megérkezett! A ház összeállítása nem jelentett problémát, a mellékelt szerelési útmutató alapján! Probléma volt, hogy egy két elem az összekészítés során deformálódott!
Az ajtó görgők kivitele kritikán alulinak mondható, gondosabb tervezéssel megoldható lehetne ez.
Egyébként ár-érték aránynak megfelelő a fészer!

Réponse de vidaXL
Communication was perfect, the whole process was great.

Réponse de vidaXL
Elég silány minőség volt a termék, egészen másként nézett ki a valóságban, mint a fotón.
Nagyon darabjaiban érkezett, az összeszerelés nem volt egyszerű.
A vidaXL felajánlott 30 ezer ft visszatérítést, vagy a fotelok visszaküldését. Én a visszatérítést választottam, igaz, így a fotel továbbra is szörnyű állapotban néz ki. Huzatot vásároltam a visszatérítés összegéből, így a egységesebben néz ki a fotel. ugyanakkor, a karfa belső része kemény fa maradt, a fotel támla nagyon vastag betéte miatt elég aránytalanul néz ki. Nem akarom sorolni a problémákat, összegezve csalódás volt. Talán vissza kellett volna küldenem az egészet.

Réponse de vidaXL
Exactly as on the website, which is what I needed.

Réponse de vidaXL
Nem lehet feltenni a régi tartóra mert nagyon kicsi az a rész ahova a csövet kellene bedugni. Tehát nem fér be a tartó csók mert picire várták meg! A másik az, hogy a fodor rész nem lett hozzá varva a ponyvához! Ez felháborító! Vihetem egy ponyvához hogy várja össze a két anyagot! Ez plusz költség nekem! Innen soha nem rendelek többet!

Réponse de vidaXL
Az áruházzal több jó tapasztalatom is van. Ár-érték arányt tekintve, megfelelő termékeket vettem idáig. De mivel ezek jellemzően nagy term terjedelmű áruk, mindig volt rajta valami apró sérülés. Gondolom a szállítás miatt. Funkciójában nem zavarók, és nem a bútorok front részén.

Réponse de vidaXL
Overall it was a good experience. The delivery was a bit slow.

Réponse de vidaXL
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.