vidaXL Avis

319
TrustScore 3 sur 5

3,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Прислан бракованный товар, поверхность для стола с трещиной и поцарапанная, хочу обменять, но связь только через робота и почему то по ночам, в три часа ночи мне отвечает робот и хочет, чтобы я за сво... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Опыт общения с компанией - отличный. Я заказала крышу для садовой палатки. Прислали в срок, именно то,что я заказывала. Претензий нет, одни благодарности. Прекрасный ассортимент товара. Нормальные, ад... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Prece ir lieliskas kvalitātes, atnāca solītajā laikā, esmu ļoti apmierināta. Tomēr nācās sazināties ar klientu servisu par kļūmi rēķinā, un tur vairs negāja tik gludi - problēmas ar komunikāciju, t.k.... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Tikai uz 4 detaļām bija uzlīme ar numuru. Pārējais atgādināja spēli uzmini nu. Skapis sāna un durvis saskrapetas, kā arī ne visi caurumi bija labi. Daļa bija sabojāta, vajadzēja urbt pa jaunam

À propos de l'entreprise

1. Magasin général

Écrit par l'entreprise

vidaXL ir starptautisks tiešsaistes mazumtirgotājs, pie kura varat atrast visu, kas nepieciešams jūsu mājai, dārzam, garāžai un dari-pats projektiem. Mūsu koncepta pamatā ir plaša produktu klāsta piedāvājums, kas ļauj cilvēkiem “dzīvot labāk, tērējot mazāk”. Izmantojot vienkāršus izmaksu samazināšanas risinājumus, kas negatīvi neietekmē produktu kvalitāti, mēs spējam padarīt mūsu produktus pieejamus pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Visi procesi - no produktu izstrādes un iegādes, mārketings un pārdošana, loģistika un klientu apkalpošana - ir mūsu rokās. Tādā veidā mēs pilnībā kontrolējam savu produktu funkcionalitāti, kvalitāti un izmaksas.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(319)

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Высокий шкафчик для обуви

Боковины шкафчика не цельные, а состоят из трёх частей, скручивание и складывание всех частей никак не делает шкафчик стабильным, всё болтается, дырки под шурупы широкие, прокручиваются. Вставленные в готовые отверстия оькидные дверцы имеют кривые щели. Не было пластмассовой пробки в одной досочке под деталь номер А. Приобетала шкафчик так как в описании было указано "лёгкая сборка". Сборка оказалась совсем не лёгкой. Собранный шкафчик болтается. Хоть упаковка было целая, но две пластмвссовые чёрные детали(боковины дверц) были треснутые и обломанные концы. Покупкой недовольна. Не знаю сколько он прослужит...

29 septembre 2023

Дорогая Ilona,
Благодарим вас за то, что нашли время оценить наш продукт.
Ваш комментарий очень важен для нас, и мы стремимся улучшить качество и производительность нашей продукции.
Сожалеем, что товар Вас не удовлетворил.
Мы связались с вами по вашей личной электронной почте.
Мы ждем ответа.

Желаем вам хорошего дня!
Цвета vidaXL

Noté 5 sur 5 étoiles

It is nice product and it did arrived…

It is nice product and it did arrived unexpectedly fast.

26 août 2023

Dear customer,
Thanks for leaving us such a wonderful review!
We are happy to hear that you are satisfied with the product and the delivery.
We look forward to catering to more of your needs in the future!
Josefine

Noté 1 sur 5 étoiles

сделали заказ Возврат(отдано курьеру 04,07,23)

сделали заказ, не подошел, с большим трудом! отправили назад, еще 04,07,23, А деньги назад так и не получили... Не солидно. Больше покупать не буду и друзьям не рекомендую!

6 septembre 2023

Дорогая Марина Синодальцева!
Нам жаль, что вы разочарованы нами.
Мы связались с вами по личной электронной почте и будем рады вам помочь.
Мы будем ждать вашего ответа.
Желаем вам хорошего дня!

Цвета vidaXL

Aivars

Laba komunikācija, serviss, piegādes ātrums.

15 août 2023

Cienījamais klient!
Paldies, ka dalījāties savā atsauksmē!
Mēs ar prieku palīdzēsim ar jebkādiem jautājumiem, kas jums varētu rasties nākotnē, tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums un paziņojiet mums.
Jozefīne

Sols-kaste

Kvalitatīva prece. Ātra piegāde

8 août 2023

Dārgais klient!
Paldies, ka veltījāt laiku atsauksmēm par savu pieredzi!
Mēs novērtējam jūsu komplimentu un priecājamies dzirdēt par jūsu apmierinātību ar mūsu pakalpojumiem.
Novēlam jums lielisku dienu!
Gaivons

Atsauksme

Ātra pasūtījuma apstrāde un preces nosūtīšana

6 août 2023

Cienījamais klient!
Paldies, ka veltījāt laiku atsauksmēm par savu pieredzi!
Novēlam jums lielisku dienu!
koumi

Noté 5 sur 5 étoiles

one of the two shelves has a defect on…

Received the product quickly, support responds promptly, problem was solved

8 août 2023

Cienījamā Kanzasa!
Paldies, ka veltījāt laiku mūsu vietnes novērtēšanai.
Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Mēs sazinājāmies ar jums pa jūsu personīgo e-pastu, gaidīsim jūsu atbildi.
Novēlam jauku dienu!

Tzveta vidaXL

Noté 5 sur 5 étoiles

Vienmēr lieliska pieredze ar šo…

Vienmēr lieliska pieredze ar šo veikalu. Ātras piegādes un labas preces. Nav bijušas problēmas vai aizķeršanās.

31 juillet 2023

Sveiki,
Paldies, ka iepirkāties vidaXL.
Esam ļoti priecīgi, ka viss izdevās labi.

Esmu apmierināta

Esmu apmierināta, piegāde ātra, prece normāla.

27 août 2023

Sveiki,
Liels paldies, ka veltījāt laiku, lai atstātu mums šo apbrīnojamo pārskatu.
Priecājamies dzirdēt, ka jūsu paka tika piegādāta laikā un jums patīk mūsu produkts.
Gaidīsim jūs nākamreiz.
Novēlu jums ļoti patīkamu dienu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Received missing parts for blind

All is great! The company contacted me about the missing parts for the blind and offered to send them to me. I received the missing parts today.
Thank you very much!

9 août 2023

Dear customer,
Thank you for your purchase.
We are thrilled to read such a positive review.
Your encouragement will keep us moving forward and constantly improving our service.
Please know, our dedicated support doesn't stop with the order. We're here if you need anything!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fast and no delivery cost!

I do like product range, descriptions and fast delivery. Keep improving!

13 juillet 2023

Dear Customer,
Thank you so much for taking the time to leave us this amazing review.
We're happy to hear your package was delivered in time and you like our product.
Looking forward to seeing you next time.
Wish you have a very pleasant day.

Noté 3 sur 5 étoiles

Real size of the product is smaller than expected by the photo.

The quality of the product is good, but the actual size does not match the expected.

6 juillet 2023

Cienījamā Tatjana,

Paldies, ka sniedzāt mums savu viedokli par pasūtīto pulksteni, un atvainojamies, ka saņēmāt preci, kas neatbilst jūsu cerībām.

Vēlamies Jūs informēt, ka šo problēmu atrisināsim pēc iespējas ātrāk un sazināsimies ar Jums.

Paldies par sapratni.

Aleksandra vidaXL

Preces instrukcija

Ātra apkalpošana un pasūtījuma noformēšana

7 juillet 2023

Cienījamais klient!
Mēs nevaram jums pietiekami pateikties par labajiem vārdiem par mūsu pakalpojumu.
Jūsu atsauksme mums ir ļoti svarīga un norāda, ka esam uz pareizā ceļa.
Ceram uz drīzu atkalredzēšanos un vēlreiz paldies!

Good quality of blinds

Good quality of blinds, quick delivery time. I’m satisfied😀

14 juillet 2023

Dear Customer,
Thank you so much for taking the time to leave us this amazing review.
Looking forward to seeing you next time.
Wish you have a very pleasant day.

SUP dēlis, piegāde

SUP dēlis ir labas kvalitātes! VidaXL pārsūtīja visu vajadzīgo informāciju, rēķinu, piegādes opcijas un pasūtījuma izsekošanu. (Piegāde bija ātra un kurjers bija atsaucīgs uz piegādes datuma maiņu). Noteikti iesaku citiem šeit iepirkties.

3 juillet 2023

Paldies par pirkumu.
Mēs esam priecīgi lasīt tik pozitīvu atsauksmi.
Jūsu iedrošinājums ļaus mums virzīties uz priekšu un pastāvīgi uzlabot mūsu pakalpojumus.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu īpašais atbalsts neapstājas ar pasūtījumu. Mēs esam šeit, ja jums kaut kas nepieciešams!

Noté 5 sur 5 étoiles

interesants un praktisks pirkums,labi…

interesants un praktisks pirkums,labi noder esot caurvējā

26 juillet 2023

Cienījamais klient!
Paldies, ka iepirkāties vidaXL.
Esam ļoti priecīgi, ka viss izdevās labi.

Fast delivery

Fast delivery. Item as expected

20 juillet 2023

Dear customer,
Thanks for leaving us such a wonderful review!
We are happy to hear that you are satisfied with the product and the delivery.
We look forward to catering to more of your needs in the future!

Labs serviss

Vienmēr ātra piegāde un labi sapakotas preces.

5 juin 2023

Cienījamais klient!
Liels paldies, ka veltījāt laiku, lai atstātu mums šo apbrīnojamo pārskatu.
Gaidīsim jūs nākamreiz.
Novēlu jums ļoti patīkamu dienu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Paldies,piegāde ātra un prece laba.

12 juillet 2023

Cienījamais klient!
Paldies, ka atstājāt mums tik brīnišķīgu atsauksmi!
Priecājamies dzirdēt, ka esat apmierināts ar preci un piegādi.
Mēs ceram nākotnē apmierināt vairāk jūsu vajadzību!

Отличные цены

Отличные цены, большой выбор, бесплатная и быстрая доставка. Поработать над меню, чтобы было удобнее искать. Отличный магазин.

5 juillet 2023

Уважаемый клиент,
Спасибо за покупку.
Нам очень приятно читать такой положительный отзыв.
Ваша поддержка поможет нам двигаться вперед и постоянно улучшать наш сервис.
Пожалуйста, знайте, что наша специальная поддержка не ограничивается заказом. Мы здесь, если вам что-нибудь понадобится!
С уважением,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus