vidaXL Avis

397
TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spok... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin général

Écrit par l'entreprise

vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(397)

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prioritne expresne vybavenie zasielky

Zaplatil som si za expresne vybavenie mojej objednavky. V kosiku mi ukazovalo 2-4 dni. Po zaplateni expresu mi potvrdili dlhsi dodaci termin este o den dlhsi. Cize zaplatil som za dlhsi dodaci termin. Pisal som na kontaktne centrum,ze chcem refundovat priplatok za expres. Tam bol ale len blby robot hoci sa vydaval za cloveka ktory nechapal co chcem a chcel mi zrusit objednavku hoci ja som chcel refundovat expres. Nakoniec mi tovar prisiel samozrejme za dlhsi cas ako bolo v kosiku.

24 février 2026

Dobrý deň,

ďakujeme vám za vašu recenziu.

Mrzí nás situácia, ktorú ste opísali, najmä to, že ste si zaplatili za expresné vybavenie, no napriek tomu ste dostali dlhší dodací termín a komunikácia vám neposkytla potrebnú pomoc.

Kontaktovali sme vás priamo, aby sme vám mohli ďalej pomôcť, a momentálne čakáme na vašu odpoveď.

AKTUALIZÁCIA: Sme radi, že sme vám mohli pomôcť. Prajeme vám krásny deň!

Maximálna spokojnosť s tovarom

Maximálna spokojnosť s tovarom, aj rýchlosťou dodania.

7 mars 2026

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste spokojný/á s tovarom aj s rýchlosťou dodania.

Elyn

odporúčam 👍

dodaný tovar zodpovedal očakávaniam, všetko prebehlo rýchlo a bez problémov

18 février 2026

Vážený zákazník,

Dakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že tovar splnil Vaše očakávania a že celý proces prebehol rýchlo a bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.

Balik prisiel včas

Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla alebo lazury bol pouzity tak si to sama nemozem opravit .jedna doska na boku stola sa rozstiepila.a farba abstolutne nezodpoveda obrazku, ale je naozaj pekná medovo hneda ,nie ako na obrazkoch.

19 février 2026

Dobrý deň,

Ďakujeme vám za recenziu.

Je nám veľmi ľúto, že ste dostali výrobok v takomto stave a že farba, kvalita opracovania aj poškodené dosky nenaplnili vaše očakávania.

Kontaktovali sme vás už priamo, aby sme získali viac informácií a mohli spolu nájsť vhodné riešenie. Momentálne čakáme na vašu odpoveď.

AKTUALIZÁCIA: Sme radi, že sme vám mohli pomôcť. Prajeme vám krásny deň!

Noté 4 sur 5 étoiles

Rýchle dodanie a bezproblémové…

Rýchle dodanie a bezproblémové zostavenie

20 février 2026

Vážený zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že dodanie prebehlo rýchlo a montáž bola bezproblémová. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nocne stoliky ktore dosli boli obite a…

Nocne stoliky ktore dosli v demonte mali obite dosky,na jednom chybala ta koncovka na nozicke aby sa stolik nekyval a odtien nie velmi sedel nakolko mame doma vsetko v odtieni dub artisan(stoliky boli viac do siva)

16 février 2026

Dobrý deň,

je nám veľmi ľúto, že nočné stolíky dorazili v takomto stave. Toto určite nie je skúsenosť, ktorú chceme našim zákazníkom poskytovať.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme situáciu lepšie pochopili a našli vhodné riešenie. Ďakujeme, že ste nás na to upozornili.

EDIT: Sme radi, že sme vám mohli pomôcť.

Nočné stolíky

Veľmi som sklamaná dub artisan nočné stolíky vôbec nie sú také akú mám doma komodu úplne iná farba 😭😭😭

17 février 2026

Dobrý deň,

Je nám veľmi ľúto, že ste mali nepríjemnú skúsenosť s nočnými stolíkmi.

Toto nie je úroveň kvality, o ktorú sa usilujeme. Kontaktovali sme Vás priamo v súvislosti s Vašou recenziou na Trustpilote, aby sme situáciu lepšie pochopili a našli riešenie.

Ďakujeme, že ste nás na to upozornili.

EDIT: We have not heard back from you in a while, so feel free to contact us at feedback@vidaXL.sk for assistance.

Noté 5 sur 5 étoiles

Koterec je taká pevnejšia klietka

Koterec je taká pevnejšia klietka . Pletivo je slabšie trebo ho zduplikovat pre veľkého psa. Rozmery na bývanie ok
Konštrukciu treba spevniť do zeme.

13 février 2026

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že rozmery klietky sú vhodné, a berieme na vedomie Vaše pripomienky týkajúce sa pevnosti pletiva a konštrukcie. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, môžete nás kontaktovať na adrese feedback@vidaxl.sk.

Tovar prišiel načas

Tovar prišiel načas, ľahko poskladatelne, spojovací materiál úhľadne pobaleny.Kryt radiátora velmi pekný, uvedené rozmery boli presné.

28 janvier 2026

Vážený zákazník,

Ďakujeme za vaše milé hodnotenie. Teší nás, že zásielka dorazila načas, montáž bola jednoduchá a že ste spokojný s kvalitou aj presnosťou uvedených rozmerov.

Anytime I order from VidaXL

Anytime I order from VidaXL, I'm always satisfied with the product I got. You do get what you actually saw on their website. And products are a good quality, many times much better than expected. Been a customer since 2021 and not planning to cut ties at all. Thank you, guys.

22 janvier 2026

Dear Customer,

Thank you very much for your wonderful feedback and for your continued trust in us over the years. We are delighted to hear that you are consistently satisfied with the products and their quality. Your loyalty means a lot to us.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Zbytočné zaplatenie poplatku za prioritnú dopravu

Som absolútne nespokojná s objednávkou z tohto obchodu. Zaplatila som 5 eur za uprednostnenie mojej objednávky, no napriek tomu som tovar skôr nedostala. Podľa informácii na webovej stránke "Služba pripritná doprava zaručuje plynulejší a rýchlejší proces odosielania. Vaša objednávka bude prioritne spracovaná a zaobchádzané s najvyššou starostlivosťou.", avšak nič z toho nebolo dodržané.

23 janvier 2026

Dobrý deň,

Ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás, že ste bola sklamaná z doby doručenia. Chceme sa zlepšovať, preto sme Vás kontaktovali priamo správou.

Tešíme sa na Vašu odpoveď a ďakujeme.

S radosťou sme vám pomohli a tešíme sa na skvelú spoluprácu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Spokojnosť na 1****** super aj kvalitná…

Spokojnosť na 1****** super aj kvalita tá pevnosť tovaru super . Odporúčam

28 janvier 2026

Ahoj Terezia,

Dakujeme za vašu recenziu!

Sme radi, že ste spokojní s pevnosťou produktu a tešíme sa, že vám budeme môcť opäť poslúžiť.

vidaXL Profesionálny terč so 6 šípkami a vonkajším kruhom

Tovar (šípkarský terč) som dostal, po rozbalení som zistil, že niektoré číslice z drôtu (označujúce výseče) sú obrátené a tak privarené na kruhový drôt. Okamžite som to reklamoval, bola mi ponúknutá kompenzácia 9 eur (pri 100 eur), čo som odmietol. Dostal som odpoveď, že sa servis so mnou spojí nasledujúci pracovný deň. Uplynulo už 6 dní a neozvali sa. Ako je možné, že nemajú ani výstupnú kontrolu?

9 janvier 2026

Dobrý deň,

mrzí nás, že ste boli sklamaný z produktu aj zo servisu.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme Vás informovali o postupe riešenia situácie.

EDIT: Sme radi, že sa nám pre vás podarilo nájsť vhodné riešenie. Prajeme vám pekný deň!

Zaujimavy

Zaujimavy, cenovo dostupny tovar

2 janvier 2026

Dakujeme za milé slová.

Sme radi, že ste boli spokojný/á s našimi produktmi a tešíme sa, že Vás môžeme opäť privítať v budúcnosti!

Všetko dobré!

Noté 1 sur 5 étoiles

Balík prisiel pomaly za mesiac termín…

Balík prisiel pomaly za mesiac termín dodania nebol vôbec správny, nekomunikuju nič. Najhoršia firma. Chcem balík vrátiť lebo mi je zbytočný neviem ani kde, keď to je total china shop.

2 janvier 2026

Dobrý deň,

Dakujeme za Vašu úprimnú recenziu.

Mrzí nás, že ste neobdržali objednávku v stanovenom čase a radi by sme Vám to vynahradili.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme Vám mohli ponúknuť našu pomoc.

EDIT: Nedostali sme žiadnu odpoveď, preto vás láskavo žiadame, aby ste nás kontaktovali priamo na feedback@vidaXL.sk.

Som maximálne nespokojný.

Som maximálne nespokojný.
Rozumiem ze vianočný čas na doručovanie je zlý, ale keď obchod pri objednávke ma doručenie 2-3 prac dni a objednávka bola realizovaná 15.12. tak som očakával ze do Vianoc tovar príde.
OK, rátal som ze nemusí prísť... Ale to som ani nevedel preveriť nakoľko stránka so sledovaním pohybu nefungovala...
Co už je vrchol, ak 30.12. príde email ze sa nepodarilo doručiť balík.. Žiadny kontakt predtým ze bude doručovany, žiaden telefonát kuriérom ze som na mieste... Nič..
Pozriem na net na stránku o stave doručovania a tam je Info ze je v doeucovacom centre...
Čomu môže a má človek veriť?
R. Malejčik, 0904 975 179

31 décembre 2025

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás, že ste nedostali svoju objednávku a radi by sme Vám to vynahradili.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme situáciu prebrali. Zostaňte, prosím, v kontakte!

EDIT: Nikdy sme nedostali odpoveď, preto vás žiadame, aby ste nás kontaktovali priamo na adrese feedback@vidaXL.sk.

vianočný stromček…

Dodaný umelý vianočný stromček nezodpovedá popisu! Objednal som si stromček s výškou 180 cm, ako bol popísaný a inzerovaný. Dodaný bol však stromček s výškou iba 160 cm. Keďže stromček bol v originálnom balení, je zrejmé, že tovar nebol skontrolovaný. To je škoda. Inak je stromček v poriadku. Dodacia lehota bola tiež veľmi dlhá – ale to je pravdepodobne kvôli vianočnému obdobiu.

23 décembre 2025

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za úprimný komentár. Mrzí nás, že ste nedostali správnu veľkosť a radi by sme Vám to vynahradili.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme situáciu prediskutovali, a dúfame, že sa nám čoskoro ozvete.

Very low quality product

Very low quality product, i tought that product (kids couch) quality will be much better for its price.

24 décembre 2025

Hello,

Thank you kindly for your review.

We are sorry to hear that you were disappointed by your couch.

We would like to learn more, so we contacted you directly to discuss. We await your reply with thanks.

EDIT: We are glad we could be of help!

Noté 2 sur 5 étoiles

Meskal moj balyk.

Meskal moj balyk.

23 décembre 2025

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Vašu úprimnosť. Mrzí nás, že Vaša objednávka bola oneskorená, a radi by sme Vám to vynahradili.

Kontaktovali sme Vás priamo, aby sme situáciu prediskutovali, a veríme, že sa nám čoskoro ozvete.

Všetko dobré!

EDIT: Jsme rádi, že jsme našli řešení. Všechno nejlepší!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vám vôbec nie je ľúto ľudí okrádať o…

Vám vôbec nie je ľúto ľudí okrádať ľudí o peniaze!!! Posielať nekvalitný tovar,alebo nevrátit plnú sumu peňazí..Kde je môj balík,moja objednávka??? Zaplatila som za predčasné doručenie a email? Status svieti už 5 deň rovnaký. Sledovanie objednávky??? Číslo nenajdene, skúste neskôr!!! Kedy o rok??? Ako by sa vám páčil takýto prístup? Žiadny tovar,žiadne peniaze,žiadna odpoveď??? Ak mi nejakým zázrakom tovar príde,už ho nepreberiem...a nenechám to tak...nikdy som so žiadnym eshopom problém s objednávkou a komunikáciou nemala, ani zo zahraničia...ak mi nevrátite späť plnú sumu peňazí, budem to riešiť inak a to verte, že budem!!! To nie je vyhrážanie, je to upozornenie...Doteraz som vždy písala len dobré recenzie. Vy ste zatiaľ to najhoršie, čo som zažila.A nepíšte mi,že vám to je ľúto, pretože vám nejde o zákazníkov, vám ide o klamanie a oberanie ľudí o peniaze a ak to doteraz nikto neriešil, tak ja to riešiť budem,aj keď ste za hranicami...

17 décembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že Vaše objednávka nedorazila a že sledování ukazuje „číslo nenalezeno“.

Jsme tu, abychom Vám pomohli. Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom se dozvěděli více informací a společně našli řešení. Těšíme se na Vaši odpověď.

EDIT: Nikdy sme neobdržali odpoveď, preto vás láskavo žiadame, aby ste nás kontaktovali na adrese feedback@vidaXL.sk, aby sme mohli nájsť riešenie.

Děkujeme!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus