Banner for MyCruise Sverige

MyCruise Sverige Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Fantastiskt bra ordnat från första början. Hampus hittade efter våra önskemål en fantastisk kryssning med Celebrity Ascent. Det hade verkligen allt. Hade skyhöga förväntningar som uppfylldes med... Voir plus

Den säljare som vi pratade med, Sebastian, tog verkligen hand om oss. Han var snabb på att svara och ansträngde sig för att hitta bästa alternativet för oss. Oerhört engagerad (även på sin semester...... Voir plus

Jag har haft en mycket bra konversation med personalen på My Cruise. De är mycket hjälpsamma. Dock kommer jag inte någonsin mera att boka kryssning med Norwegian, då deras app och allt som ska fyllas... Voir plus

Funkade inte att betala så trots att man gör allt jobb själv via nätet så fick man sitta över en timma i kö ( du är först i kön så dom direkt) när dom svarade så sa dom att det var så sjukt många som... Voir plus

1. Agence de croisières
  2. Agence d'excursions
  3. Voyagiste
  4. Agence de voyages
  5. Agrégateur de voyages

À propos de MyCruise Sverige

MyCruise är agent för världens ledande kryssningsrederier. Företaget etablerades i Köpenhamn 2008 och har från början fokuserat på att förmedla värdens bästa kryssningsresor.

Vi är anslutna och registrerade i den danska resegarantifonden, som har samma försäkring för våra svenska kunder som Kammarkollegiet.
Tillsammans har vi många års erfarenhet inom kryssningsbranschen, så du är i trygga händer när du beställer din kryssning hos oss.

Hos MyCruise är kunden 100 procent i fokus, och vi lägger stor vikt på personlig service samt kvalitet. Vi skräddarsyr årligen flera tusen kryssningar i hela värden, och med vår långa erfarenhet från resebranschen samt täta kontakter med våra samarbetspartners, kan vi garantera hög kvalitet och god service under hela processen.

Våra duktiga resesäljare sitter redo för att ge dig den bästa servicen när du kontaktar oss.

Vi gör dina drömmar till verklighet!

Prisgaranti

Prisgaranti är din garanti för att du inte hittar våra kryssningsresor billigare hos någon av våra konkurrenter.

Skulle du – mot förmodan – hitta ett lägre pris hos en konkurrent, matchar vi det direkt!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

416 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

152 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst , Linnea !

6 octobre 2025

Hej Kenneth!

Tack för ditt omdöme, vad kul att höra att ni är nöjda med er upplevelse med MyCruise och att Linnea kunde hitta den perfekta kryssningen åt er.

Jag hoppas att ni får en riktigt härlig kryssning och vi ser fram emot att hjälpa er med fler kryssningar i framtiden.

Professionell hjälp!

Mycket tacksam för all professionell hjälp med vår bokning utav Sebastian Nyberg.
Utan hans hjälp hade vi inte fått vår kryssning. Mycket nöjd!

6 octobre 2025

Hej Lena!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om oss på MyCruise. Det gläder oss att höra att du är nöjd med Sebastians service och att ni kunde hitta den perfekta kryssningen för er. Vi hoppas att ni får en fantastisk kryssning och ser fram emot att hjälpa er med fler kryssningar i framtiden.

Hampus / MyCruise

Snabbt svar och relevant information

Snabbt svar och relevant information. Vi får bedöma senare hur upplevelsen blir på kryssningen

3 octobre 2025

Hej Sven,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss på MyCruise! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande och den information du fått. Jag hoppas att ni får en fantastisk kryssning och ser fram emot att höra hur allt blev – och att vi får nöjet att hjälpa er med fler kryssningsresor framöver.

Den bästa

Den bästa , jag är jättenöjd med deras hjälp, väldigt hjälpsamma och lyhörda

9 octobre 2025

Hej Rim!

Tack för din recension, vad kul att höra att ni är nöjda med vår hjälp! Vi hoppas att ni får en fantastisk kryssning och ser fram emot att få hjälpa er med fler kryssningar i framtiden.

Hampus / MyCruise

Det funkade fint att boka med…

Det funkade fint att boka med mycruise.se. Jag fick bra hjälp och info av killen i kundtjänst/säljaren. Jag kände mig trygg hela vägen, trots att de inte är en lika etablerad resebyrå som t ex Ticket.

28 novembre 2024

Hej Olof,

Stort tack för din recension och för att du valde att boka genom MyCruise! Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Vi är glada att kunna erbjuda personlig service och uppskattar verkligen ditt förtroende.

Vi hoppas att du får en fantastisk kryssning och att vi får hjälpa dig med fler kryssningsresor framöver.

Service och tålamod i världsklass

Service och tålamod i världsklass

8 octobre 2025

Hej Kristina,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår service och bemötande. Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så smidig och personlig som möjligt för våra kunder.

Vi hoppas få hjälpa dig med fler minnesvärda kryssningar framöver!

Hampus / MyCruise

Bra svar och en del hjälp vid…

Bra svar och en del hjälp vid upphandlingen

7 octobre 2025

Hej Reine,
Stort tack för din recension – det betyder mycket att höra att du uppskattade vår service och fick bra stöd inför bokningen. Jag hoppas att ni får en fantastisk kryssning och ser fram emot att hjälpa er med framtida resor.

Bra och snabba

Bra och snabb kommunikation och trevligt bemötande.

30 septembre 2025

Hej Jenny!

Tack för att du tog dig att lämna ett omdöme om MyCruise!
Det gläder mig att höra att ni är nöjd med vår service och bemötande. Vi önskar er en underbar kryssning och ser fram emot att hjälpa er med framtida kryssningar.

Hampus / MyCruise

Hampus på my Cruise var toppen!

Hampus på my Cruise var hur hjälpsam och tålmodig i samband med våran resa till Caribbean. Tusen tack för ett bra samarbete! //jildis med familj

1 octobre 2025

Hej Jildis!

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att höra att ni uppskattade min service och bemötande. Jag hoppas att er kryssning i Karibien blir helt fantastisk och ser fram emot att få hjälpa er med fler kryssningsäventyr i framtiden.

8 personer så nöjda

Allt var bra S.W. var bara så hjälpsam och tillmötesgående. Hon gjorde så att allt blev så lätt.
Mvh Hela familjen

7 octobre 2025

Hej Birgit!

Tack så mycket för din recension – vad roligt att höra att ni fått så bra service av Sanna!
Vi önskar er en fantastisk kryssning och ser fram emot att få hjälpa er med framtida kryssningsresor.

Hampus / MyCruise

Fick snabbt svar på min förfrågan

Fick snabbt svar på min förfrågan, snabb återkoppling när jag hade ytterligare frågor. Kommer att återkomma när det är dags för flyg. Känns tryggt.

29 septembre 2025

Hej Marika!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss på MyCruise. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med vår service och bemötande.

Vi önskar er en fantastisk kryssning och ser fram emot att hjälpa er med flyget och övriga delar av resan när det blir dags.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

17 septembre 2025

Hej Praphatsorn!
Tack så mycket för din fina recension, vad kul att höra att ni är nöjda med vår service och bemötande.
Jag önskar er en fin kryssning!

Fel uppgifter

Fick, vid flera tillfällen, felaktig och oklar information om hytterna så det blev många samtal innan bokningen
Hittade färjan på nätet så jag kunde kontrollera att det blev rätt

14 septembre 2025

Hej Birgitta!

Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback. Vi beklagar verkligen att du fått felaktig och oklar information om hytterna – så ska det naturligtvis inte vara.

Vi förstår att det blev frustrerande med många samtal innan bokningen kunde slutföras.

Din feedback är värdefull, och vi ser nu över våra rutiner för att säkerställa att den information vi ger är tydlig, korrekt och konsekvent redan från början.

Bra telefonsupport

16 septembre 2025

Hej Thomas,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss på MyCruise. Det gläder mig att höra att du är nöjd med vår service.

Jag önskar er en fantastisk kryssning, och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar inför resan.

Med vänlig hälsning

Snabba och trevliga

Önskade en offert på kryssning för 14 personer, det tog inte lång stund innan den var klar och vi kunde boka!

11 septembre 2025

Hej Anna-Maria,
Stort tack för ditt omdöme! Så roligt att ni var en så stor grupp som bokade tillsammans – och att vi kunde ordna med bokningen snabbt så allt föll på plats. Vi hoppas verkligen att ni får en fantastisk kryssning ihop och massor av härliga minnen. Hör gärna av er efteråt och berätta hur ni hade det :-)

Trevligt och proffsigt bemötande

Trevligt och proffsigt bemötande
Bra pris.

4 septembre 2025

Hej Lena,
Tusen tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd både med bemötandet och priset, och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Kryssning Medelhavet…

Fått hjälp att boka en kryssning tilldra pris! Hoppas att allt fungerar enligt plan när vi kommer iväg på vår resa!

1 septembre 2025

Hej Anita,
Stort tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med bokningsprocessen – vi önskar er en riktigt fin kryssning och finns här om ni behöver oss inför resan.

Anslutningsflyget var en besvikelse

Anslutningsflyget var en besvikelse, var tvungen gå upp kl 2 på natten för tidigt flyg,sedan 6 timmar väntan till anslutningsflyg
På hemvägen skulle det vara lika dant med 6-7 timmars väntan Men det lyckades jag omboka så jag var hemma i GbG när jag skulle åka från Barselona
Nästa gång ordnar jag flyget själv!

8 juillet 2025

Hej Ingvar,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att tidiga avgångar och väntetider kan kännas påfrestande – på utresan var väntetiden i München nästan 5 timmar, medan hemresan hade en smidigare anslutning på drygt 1 timme i Frankfurt.

Flygtiderna presenterades i offerten och bekräftades när resan bokades och betalades. Detta var ett färdigt paket med flyg, transfer och kryssning, valt för att resa samma dag som kryssningen startade och därmed undvika en hotellnatt i Barcelona.

Vi hjälper alltid gärna våra kunder att titta på alternativa flygalternativ vid önskemål om annat upplägg. Vi hoppas att kryssningen ändå gav fina upplevelser och att vi får möjligheten att hjälpa dig med en ännu smidigare helhetsresa nästa gång.

Snabb service

21 août 2025

Hej Ann-Christine,

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb. 🌟

Vänliga hälsningar
Cecilia // MyCruise