Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dodaný umelý vianočný stromček nezodpovedá popisu! Objednal som si stromček s výškou 180 cm, ako bol popísaný a inzerovaný. Dodaný bol však stromček s výškou iba 160 cm. Keďže stromček bol v origináln... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spok... Voir plus
L'entreprise a répondu
vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Dodanie super rýchle. Ale.... Kvalita výrobku je úplne zlá, už pri skladaní
sa nábytok odlupuje. Neodporúčam vôbec

Réponse de vidaXL
Stolík pod tv je hrozný. Na niektorých miestach chýba farba, hrany nie sú dostatočne oblepené páskou (na niektorých miestach chýba), chrbát zozadu skriniek nie je zafrézovaný, to som ešte nevidel ani na jednom nábytku, ktorý som doteraz mal. Čo sa týka doručenia, prebehlo všetko v poriadku.
Chcel by som aktualizovať túto recenziu. Keďže som oficiálne nepodal reklamáciu, že môj stolík bol poškodený nik o tom nevedel kým som neuverejnil recenziu. Ihneď ma kontaktovali a poskytli mi náhradu za poškodený tovar. Týmto by som chcel poďakovať a odporučiť tento obchod aj iným kupujúcim.

Réponse de vidaXL
Dňa 10.12.2024 som uskutočnila objednávku vo Vašom online obchode. Do dnešného dňa som objednávku nedostala 8.1.2025. V budúcnosti ak sa mi vo Vašom obchode niečo zapáči určite si objednám tak aby bol človek ktorý mi nábytok bude montovať bol k dispozícii veľmi dlhú dobu. Ďakujem

Réponse de vidaXL
I bought night tables. Building them was very complicated, because the measurements were wrong, the prepared holes for screws did not fit and my husband had to make them anew. There were no holes prepared for some parts. The qaulity od the product is also pretty low, very soft metal of the screws, not a very smooth surface of the wood.
The seller contacted me after my negative experience and helped me to my satisfaction. Great customer service.

Réponse de vidaXL
Som spokojná s rýchlosťou dodania a cenou. Aj keď bol tovar čiastočne poškodený, obchod mi ponúkol niekoľko riešení a dohodli sme sa. Oceňujem rýchlu komunikáciu a snahu vyjsť zákazníkovi v ústrety.

Réponse de vidaXL
Dodanie bolo v poriadku az po rozbaleni sme zistili ze postel sa sklada z velmi malych casti a dost tenkych latociek az pochybujem o stabilite a pevnosti postele. Chybali tam spojovacie sroby. Postel je zlozena a uvidime kolko vydrzi lebo celkovo vyzera labilnejsia ale asi adekvatne k cene za ktoru sa predava s vysuvanim. Inak na vzhlad vyzera zlozena fajn. Nasledne ma kontaktovali z vida XL a poskytli mi kompenzaciu za vzniknuty problem.

Réponse de vidaXL
Som veľmi spokojná s doručeným tovarom a rýchlosťou doručenia! Na stránkach je široký sortiment v rôznych cenových kategóriách, takže je z čoho vyberať!

Réponse de vidaXL
Komunikácia strašná, čakám telefonát, volajú hneď dvakrát po sebe, čiže keď sa čosi stane a nedá sa zdvihnúť tak proste smola a čakať znova.
Pošlú email že balík bol odoslaný a keď rozkliknem sledovanie zásielky cez DPD, tak balík čaká na odoslanie cca týždeň, pričom to malo byť odoslané a doručené do 3 pracovných dní. Reálne to trvalo od 17/11 do 26/11.
Materiál je nekvalitný, kov je tenký, preto asi radšej na stránke nie je uvedená hrúbka materiálu. Nejako to pokope zatiaľ drží, ale koľko to vydrží...

Réponse de vidaXL
Complaints are complicated. I sent a photo of the damaged goods to be solved by the chatbot. Now I have to rush to the balik box and solve everything in a long way. For me it was the last and order for vidalxl.

Réponse de vidaXL
Dodany tovar velmi nizkej kvality objednal som vysoky lesk a dosla mi cinska rozpadnuta drevotrieska s poskadenymi castami nabytku neodporucam kupovat tovar na foto vyzera perfektne ale realita je inde...

Réponse de vidaXL
Objednal som si kúpelňovú skrinku nad umývadlo. Bola tam síce drobná vada, ale predajca bol veľmi ústretový, čo si cením, takže sme všetko vyriešili.
(aktualizované)

Réponse de vidaXL
z vyrobkom som spokojny nebol a bohuzial pravidla vratenia tovaru su ake su. som ale spokojny s touto moznostou vyjadrit svoj nazor a pocit. skusenost so spolocnostou sa napravila ponuknutim riesenia zo strany predavajuceho. preto tuto recenziu upravujem. skoda, ze nie su pravidla na vratenie tovaru trochu menej komplikovane ako su. Dakujem za ponuknute riesenie aspon tymto sposobom.

Réponse de vidaXL
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.