vidaXL Avis

397
TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Objednali sme si predajný stánok a kvalita výrobku je dosť labilná a miestami sú aj dierky na strešnej plachte. Pri stavaní výsuvných nožičiek nazapadajú zámky do seba a tým pádom sa nedajú zafixovať.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Balik prisiel včas, ale dosky stola sa v krabici veselo premávali a buchali o seba.dosky by mohli byt viac opracovane,je to len odrezané a nie je to na hladko obrusene.kedze neviem aký odtieň moridla... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Dodaný umelý vianočný stromček nezodpovedá popisu! Objednal som si stromček s výškou 180 cm, ako bol popísaný a inzerovaný. Dodaný bol však stromček s výškou iba 160 cm. Keďže stromček bol v origináln... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som veľmi spokojná aj napriek tomu že mi došiel poškodený tovar a ako náhle som ho reklamovala zachovali ste sa prominentne okamžite ste reagovali a zaslali ste mi náhradný tovar do sedem dní som spok... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin général

Écrit par l'entreprise

vidaXL je medzinárodný online predajca, u ktorého nájdete všetko, čo potrebujete do svojho bývania, záhrady, dielne či na svojpomocné domáce projekty. Náš koncept je založený na ponuke širokého sortimentu produktov, ktoré ľuďom umožňujú „žiť lepšie za menej“. Pomocou jednoduchých riešení na zníženie ceny bez negatívneho vplyvu na kvalitu produktov, dokážeme náš tovar sprístupniť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky procesy, počnúc od vývoja a nákupu produktov, cez marketing a predaje až po logistiku a zákaznícky servis, máme na starosti my, a preto máme úplnú kontrolu nad funkčnosťou, kvalitou a cenou našich produktov.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(397)

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prístrešok

Prístrešok prišiel v poriadku a načas, hoci bolo treba vynaložiť úsilie aby sa tak stalo. Konštrukcia altánku vyzerá byť OK. Bohužiaľ krycia plachta je z veľmi slabého materiálu a obávam sa, že jej životnosť bude žalostne krátka. Znovu by som to nekúpil.
Dopĺňam:
Predajca ma kontaktoval a je ochotný riešiť problém.
Veľmi ústretové jednanie a ochota pomôcť s akou som sa ešte nestretol. Klobúk dolu.

26 octobre 2024

Vážený pán Peter Remeselnik,

Sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Prajem Vám pekný deň!

Miroslav
vidaXL

Všechno OK.

4 novembre 2024

Vážený zákazník, Petr Zeleny,

Ďakujeme za Vašu objednávku.

Sme radi, že všetko prebehlo bez problémov.

Dobra a priehľadná stránka

Dobra a priehľadná stránka. Rýchle vybavenie objednávky.

3 octobre 2024

Vážený zákazník, Robert,

Ďakujeme za Vašu objednávku.

Každá takáto pozitívna recenzia nám spríjemní deň. Budeme neustále zlepšovať naše služby, aby sme si zaslúžili Vaše milé slová.

Reklamácia vyriešená.

Dobrý deň,

Aj napriek problémom zo začiatku tak sme našli spoločné riešenie a doriesili sme promptne reklamáciu k spokojnosti obidvoch strán.

8 octobre 2024

Vážený pán Ľubomír Lukáč,

Ďakujeme Vám za čas,ktorý ste venovali odpovedaniu na náš telefonát, a sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Všetko Ok

Všetko Ok, aj keď zásielka bola dlhšie na ceste, ako som očakával. Kvalita Ok, ale estetické riešenie osvetlenia zrkadla je silne pod úrovňou tých najdivokejších predstáv. Naštasite som si pomohol vodiaci lištami vytlačenými na 3D tlačiarni.

30 octobre 2024

Vážený zákazník, drdolitle,

Ďakujeme, že ste si vybrali vidaXL.

Tešíme sa, keď sa nám ozve spokojný zákazník, ako ste Vy. Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoje názory.

Jeana - vidaXL

Fakt zážitok

Fakt zážitok. Nechcem o vás ani počuť. Že máte ešte tú drzosť sa pýtať na spokojnosť. Ĺudia už vedia aký ste solventný.

1 octobre 2024

Vážený pán Jao Kroszely,

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám ľúto, že nie ste spokojný.

Keďže ste napísali recenziu bez čísla objednávky, alebo kontaktných údajov, nedokážeme Vás identifikovať.

Prosím kontaktujte nás na feedback@vidaxl.sk a my Vám radi pomôžeme.

no good quality

no good quality, damaged surface

29 septembre 2024

Dear Nanu,

Thank you for the time you took to answer our phone call, and we are glad that we found a solution to your satisfaction.

Miroslav the vidaXL team

Odporúčam

Podla nazvu stránky som bol skepticky. Ale nakoniec tu nakupujem pravidelne, pretože su tu dobré ceny aj tovar. V minulosti som aj komunikoval s obchodom a všetko bolo ok.

5 septembre 2024

Vážený zákazník, Michal Lisy,

Good customer service

My product was sent back initially due to misunderstanding with the delivery company. The customer service was answering quickly and they effectively sent the package again.

14 octobre 2024

Dear Bálint Tóth,

Thank you for taking the time to leave feedback about your experience!

Your praise means the world to us. We are glad to hear that we are on the right track.

We look forward to welcoming you back to vidaXL in the near future.

Regards,
Louise – vidaXL

Noté 1 sur 5 étoiles

Link sa mi nedal otvoriť

Link sa mi nedal otvoriť. Takže aspoň tú Vám napíšem, že mi v objednávke chýbajú 2 ks pod číslom 5. Bez týchto dielov neviem postaviť prístrešok, čiže ho nemôžem využívať. Prosím o nápravu, dodanie chýbajúcich dielov. Ďakujem.

18 septembre 2024

Vážená pani Iveta,

Sme radi, že sme vám mohli pomôcť.

Noté 2 sur 5 étoiles

Part was missing

Part was missing, holes were not fitted properly. It was a cheap purchase, however, at least, it should have be conpleted, which it wasnt

18 septembre 2024

Dear Juraj Grosos,

We have sent you an email to the address used in your order, but unfortunately, we have not received a reply, so please contact us at feedback@vidaxl.sk and we will be happy to help.

Miroslav the vidaXL team

Pravda

Akáciová doska , ktorú som si kúpil mi vhodne pasuje na konferenčnú podnož . Vyhovuje mi svojím tvarom, textúrou a farbou.

Som spokojný

20 septembre 2024

Vážený pán René Vaverčák,

Nekvalitný materiál postele.

Nekvalitný materiál postele. Zlé sprqvovanie.

15 septembre 2024

Vážená pani Zuzana Krajčírová,

Sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

Neschopaci

Čo sa týka rychlosti dodania, to bolo super. Co sa týka kvality vyhotovenia, bolo to dosť nanič, ale k mojej praci to postačuje. Co ma však uplne rozculilo a do teraz rozčuluje je to, ze do dnesneho dna mi neboli schopní vystaviť fakturu na firmu. Stale chcu nejake nove potvrdenia a dokladovania a nechcu mi vratit DPH. Pre obyčajného zakaznika je to možno super nakup. Pre mna ako firmu je to jedna obrovska katastrofa a byrokraticka zaťaž

3 septembre 2024

Vážený pán Michal,

Noté 5 sur 5 étoiles

Výborná komunikácia a bezproblémové…

Výborná komunikácia a bezproblémové doručenie. Spokojnosť veľká.

6 septembre 2024

Vážený zákazník, Mária Káčeriková,

Ďakujeme, že ste si vybrali vidaXL.

Teší nás, že máte s našou spoločnosťou tak pozitívne skúsenosti a že naše služby predstihli Vaše očakávania.

Super tovar,rýchle dodanie..so

Super tovar,rýchle dodanie..so. spokojná..

16 août 2024

Vážený zákazník, Anka Ovcarenkova,

Ďakujeme, že ste si vybrali vidaXL.

Sme radi, že ste spokojní s doručením tovaru. Snažíme sa neustále poskytovať vysokokvalitné služby.

Good everything

17 septembre 2024

Dear M.,

Thank you for choosing vidaXL.

We are glad to learn everything went smoothly.

Looking forward to seeing you again soon.

Deisy- vidaXL

autoplachty Bohatý výber

Bohatý výber

1 octobre 2024

Vážený zákazník, Miroslav Gavala,

Noté 5 sur 5 étoiles

Rychle dodanie,bez skrabanca a prislo…

Rychle dodanie,bez skrabanca a prislo presne to co na obrazku.nadmieru spokojna.jasne citatelny navod.

22 août 2024

Vážený zákazník, Andrea Mutnanova ,

Noté 5 sur 5 étoiles

Bola som veľmi spokojná a keď bude…

Bola som veľmi spokojná a keď bude tento dotazník v slovenčine budem ešte viac.

Ďakujem.

27 août 2024

Vážený zákazník, Vlasta Černíková Višniarová,

Ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu!

Veľmi sa vážime Vašu spätnú väzbu a snažíme sa neustále zlepšovať naše výrobky, aby vyhovovali Vaším potrebám.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus